עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי, יש לי רשיון OEM חוקי של Windows, ואני רוצה לפרמט את המחשב. מישהו יודע האם אוטומטית הWindows יצליח באקטיבציה או שצריך לעשות משהו מיוחד בשביל זה? בנוסף יש לי כיום 2 כוננים, אני מפרמט את כונן C ויש לי תוכנות ומשחקים על כונן D, יש דרך נוחה להתקין את כל התוכנות שכבר נמצאות על כונן D בלי לעשות התקנה מלאה מחדש שלהן?? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום, מקריאה באינטרנט הבנתי שיש צורך להכניס את הדיסק של Win7 בהתחלת המחשב וכו'... עד שאתה מגיע למסך שבו אתה בוחר שפה, אז עשיתי Next ואז הופיע לי מסך של הכוננים הקשיחים... מסך להתקנת הוינדוס. משום מה הבנתי שאמור להציג מסך אחר שיש בו אפשרות לעשות FIX לוינדוס. אולי לא שמתי לב למשהו?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  3. Started by brighi,

שלום, יש לי בעיה די מעצבנת במחשב הנייד שלי ולפי שיטוט ברחבי הרשת הבנתי שהבעיה נפוצה והיא לא רק אצלי. http://social.technet.microsoft.com/Forums/en/w7itproperf/thread/58f5db91-ac13-45a3-80e5-41975bcb254a הבעיה היא כשאני נכנס ללוח בקרה ובא לבחור שם ביישום הבא, המחשב נתקע והוא כותב WINDOWS 7 EXPLORER NOT RESPOND, לא הצלחתי למצוא לזה פיתרון, ניסיתי כמה וכמה ממה שהוצע וזה לא עזר. למישהו יש את הפיתרון שפועל בדוק? למרות שזה לא נראה לי קשור, כדאי שיהיה: המחשב שלי הוא: M11X R2 עם WINDOWS 7 64 BIT

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. Started by qwerty1987,

קורה באמצע הלילה. איך ניתן לגלות מה גורם לזה? האם זה מופיע ה- event viewer (חיפשתי ולא הצלחתי למצוא)? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי כולם, בעיה נוראית קרתה לווינדוס 7 אולטימייט שלי במחשב לעריכת סאונד, הוא לא מחובר לאינטרנט. כשמפעילים את הווינדוס, הCPU USAGE & RAM USAGE מתחילים לעלות בצורה מטורפת עד לכדי תקיעה, ובזמן זה, נפתחים אינסוף פרוססים בשם F12345 או 0F2345, וכל מיני שמות מוזרים שכאלה. בנוסף, בזמן התקיעה, כשאני מנסה להכנס לקונטרול פאנל או אפשרויות אחרות, אני מקבל שגיאות שונות כמו No such interface supported או an unexpected error occoured. סלט שלם. המחשב שלי השתגע. הבעיה מוכרת? מה עושים? יש לציין שהיא נחתה על המחשב כרעם ביום בהיר, לא אחרי התקנה של שום תוכנה. אודה לעזרתכם, אני נואש. תודה רבה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. ערב טוב קניתי לפני תקופה מערכת הפעלה XP - מהדורה מקצועית. עדיין לא התקנתי אותה על המחשב. כאשר התבוננתי לראות האם היא 32 ביט או 64 ביט. לא ראיתי שום סימן לכך. לא על גבי התקליטור ולא בניירת או באריזה. כיצד ניתן לדעת לפני ההתקנה, בכמה ביט מדובר ? תודה ניצוץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, דבר מוזר ומטריד קרה לי לפני כמה ימים ועד עכשיו לא הצלחתי לסדר את הבעיה (הדי דחופה, אחרת אצטך לפרמט לא עלינו), מקוה שתוכלו לעזור לי. אז ככה - ביום שבת האחרון הדלקתי את המחשב שקניתי ממש לפני חודש, ולפתע המחשב ממאן לעלות בטענת שגיאה 0xc000000f. INFO: The boot selection failed because a required device is inaccessible. לא יכולתי להתעסק איתו מפאת המחסור בזמן ושלחתי אותו עם אמא לKSP. שם טענו שהבעיה איננה בחומרה אלא בתוכנה - ומאחר וישנה בעיית חוקיות קטנה ( ) הם מנועים מלהתעסק עם המחשב. כך שזה המצב כרגע, עם מחשב בן חודש. קיצר... איפשהו במהלך המשחקים שלי עם זה, בינתיים, אני חושב שגם נתקלתי בשורה שאומרת ש'לא נמצאה מערכת הפעלה'. הכנסתי את דיסק מערכת ההפעלה וניסיתי לעשות r…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. כל פעם שאני צורב דרך הויזארד של הWIN7 קבצים שנמצאים בהארדיסק local disk D דרך הDVD זה מעביר לC ולוקח ים זמן, אני רוצה לשנות את המיקום של התיקיה שהעניין יקח פחות זמן (הtemp folder). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום ותודה מראש לכל מי שינסה לעזור! כאשר אני מחבר את המחשב לטלווזיה עם כבל HDML, הסאונד ממשיך לבקוע מהמחשב ולא מרמקולי הטלווזיה. כאשר אני הופך את התקן הקול שלי ללא זמין (דרך מנהל התקנים), ואז עושה ריסט, זה מסתדר ואני שומע מהטלווזיה. כמובן שאם אני רוצה להחזיר את הסאונד למחשב, אני צריך שוב להפוך אותו לזמין ושוב לעשות ריסט. אני מאמין שלא זאת אמורה להיות הדרך להעביר את הסאונד מהמחשב לטלווזיה ובחזרה.. כיצד אפשר אם כך לשלוט במכשיר שמוציא את הסאונד? מערכת הפעלה: XP. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. יש לי מחשב נייד מדגם Lenovo IdeaPad S10-2, מחשב מיני. ניסו להתקין לי עליו מערכת הפעלה של MAC אבל זה כבד מדי והמחשב קורס ולא מצליח לעלות. אני רוצה להחזיר את מערכת ההפעלה של ווינדוס שהגיעה עם הלפטופ. כשאני מנסה להתקין ווינדוס 7 (אחרי שאני משנה בביוס שיעלה ישירות לUSB שם נמצאת ההתקנה), זה לא מזהה את זה. שוב הוא חוזר לנסיון להעלות את MAC , קורס ונכבה. למישו יש פתרון יצירתי לעניין? אובדת עצות אנוכי...

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ycltdycltd,

יש לנו אינטרנט רימון (~אינטרנט מוגן). לפני שבועיים בערך הם הוציאו אפשרות חדשה: צנזורה ל-ssl. בעברית, הם הוסיפו רשות מאשרת חדשה וכל פעם שאני נכנס ל-ssl העניין עובר דרכם. הבעיה שלי פה זה בעיקר הבטיחות (מה שווה כל ה-ssl שלי אם הוא עובר בדרך אצל כמה ליצנים שחושבים שהם יכולים לעשות אינטרנט... וכבר היו דברים מעולם.) להסבר מדויק יותר: http://www.danielkatz.net/post/d7a4d7aad7a8d795d79f-d794d790d7aad7a8d795d792-d791d790d79ed7a6d7a2.aspx הסרתי את הרשות המאשרת שהם הוסיפו מהרשויות המאשרות אבל מאז כל פעם שאני נכנס ל-ssl אני מחכה כמה שניות ומקבל את האזהרה של הרשות המאשרת. לפי מה שהבנתי בעצם הסרתי מהמחשב רק את ההרשאה שלהם ולא את העובדה שכל פעם שאני מתחבר ל-ssl אני עובר דרך הרשות המאשרת…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום (: כמו שציינתי יש לי מחשב נייד/מיני נייד..שמותקן עליו ווינדוס 7. אין במחשב כונן CD שחכתי תססמא לווינדוס ואני לא יודע מה עושים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום במחשב של בת דודה שלי רשום בהפעלת המחשב BOOTMGR IS MISSING ניסיתי דרך ה REPAIR מהדיסק של הWIN 7 (היא לא יודעת איזה יש לה אז ניסיתי גם 64 וגם 32 ביט ) אבל שאני עושה REPAIR הוא לא מזהה שום התקנה של מערכת הפעלה ושאני עושה REPAIR הוא לא מצליח ונותן לי הודעת שגיאה ושואל אם לשלוח או לא למיקרוסופט. בנוסף ניסיתי את ה bootrec /fixmbr דרך ה command prompt רשם לי שעבר בהצלחה אך הבעיה נמשכת אשמח מאוד לעזרה, תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. Started by LiranUdi,

אני תמיד הייתי עם XP , ואני לא יודע אם כדי לי לקנות windows 7 למחשב החדש שאני יקנה או שעדיף XP משחקים רצים יותר טוב על W7? וכמה הוא עולה? אפשר להתקין אותו על 2 מחשבים בו זמנית? צריך לפרמט את המערכת? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שלום לכולם , יש לי לפטופ Toshiba Satellite c655-s5082 מה שקרה שהורדתי WINDOWS 7 , הכנסתי אותו לDOK , עשיתי בהגדרות בBOOT שיקרה מUSB , זה קרא את הווינדוס וכעבור מספר שניות אחרי שהווינדוס רץ , זה העלה מן בדיקה כזאת שזה עושה להארדיסק עם הבנתי נכון את הבדיקה , אחריה זה אמר לי לעשות FINISH. ואז זה עשה RESTART . אחרי זה המחשב עלה רגיל , עשיתי ריסטרט , והF12 והF2 לא עבדו יותר , לא הצלחתי להיכנס לBOOT ,ואז ישר אחרי שזה מציג את המסך של TOSHIBA עובר למסך שחור עם קו כזה - " _ " וזהו .. בבקשה עזרה , זה לא לפטופ שלי ואין לי מושג מה הבעיה כאן , נסיתי לרוקן את הדיסק און קי , ולחבר , או בלי הדיסק און קי לנסות להעלות את המחשב , נסיתי להשים ווינדוס אחר בDOK ..נסיתי להכניס דיסק ללפטופ.

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  19. שלום, יש לי חשבון משתמש בפלטפורמת XP ביתית. הפכתי את החשבון לבלתי מוצג במסך הכניסה (באמצעות הרגיסטרי). כשאיתחלתי את המחשב מחדש, מסך הכניסה הציג בפני חשבון administrator והסתבר ששכחתי את הסיסמה לחשבון זה שמעולם לא השתמשתי בו. מישהו יודע כיצד אפשר לחדש ימי כקדם ולהתחבר למחשב האישי הפרטי שלי ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום למומחים הרצתי בדיקת דיסק דרך תוכנת TUNE UP UTILITIES בסוף הבדיקה צריך לאתחל את המחשב כשהמחשב עלה , מיד הופיע מסך תכלת של ווינדווס XP המודיע על מערכת התיקיות בכונן D כותב שיש הנחייה לבדוק את הדיסק ומריץ בדיקות- 5 בדיקות 3 הראשונות נגמרות מהר FILES INDEXES SECUTITY DESCRIPTORS הרביעית- FILE DATA נמשכת כבר 7 שעות ונעצרה יותר משעה על 50% מה קורה כאן? ערן

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by יצחק נ,

שלום, אני מנסה להתקין Windows XP (חוקי) ובמהלך ההתקנה מתקבלת הודעה: " the file usbhub.sys is corrupted, press any key to". אח"כ יש הודעה שההתקנה נכשלה. מה הבעיה? ומה כדאי לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. חברה לאחר כמה זמן שהגדרתי ל windows לכבות את הצג ולהיכנס למצב המתנה פשוט לא קורה כלום יש למישהו מושג איך פותרים את זה?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  23. Started by tomer_S,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש אני מקווה שההודעה קשורה לפרום הזה במידה ולא אנה אמרו לי לאיזה פרום לפנות ואני אפנה ולבעיה : אתמול בלילה המחשב נתקע לי אז לחצתי על לחצן הreset כאשר הוא עלה מחדש במקןם להתקדם אל עליית הwindows הוא הראה לי את ההודעה הבאה Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected Boot device and press key יש לי דיסק של win7 וניסיתי לשחזר דרך נקודות שיחזור אבל לצערי הוא לא הצליח משום שאין כאלה לפי ההודעה שנרשמה הביעה היא שיש לי קובץ מאוד חשוב על המחשב האם אני חייב לפרמט או שיש דרך אחרת להשיב את המחשב לקדמותו ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by multicore,

קטע וידיאו מאוד מעניין שסוקר את מערכת השידרוגים של Windows מגרסא 1.0 ועד לאחרונה.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by יניב קופר,

מחשב נייד לא נכבה מערכת הפעלה WIN 7 32BIT שאני לוחץ על הכיבוי לא קורה כלום

דיונים חדשים בפורומים