עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by amos2009,

היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by The UnKnown,

The following file cant be removed, why?! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. האם יש אופציה שכאשר אני עובר בין רזולוציות שונות ישתנה גם גודל הפונט? יוצא לי לעבור המון בין עבודה על לפטופ והמסך שלו, לתחנת עגינה שאליה מחובר מסך גדול יותר (12 אינץ' לעומת 22 אינצ') בזמן המעבר הרזולציה משתנה אוטומטית בהתאם למסך, אבל גודל הפונט אינו משתנה אוטמטית. האם קיימת אופציה כזו בWIN 7? כלומר הגדרת גודל פונט עבור רזולצייה מסוימת או גודל מסך מסויים שגם תתקיים אוטומטית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הכרטיס קול הוא מובנה בלוח אם וברשימת ההתקנים הוא היחיד שלא מזוהה..audio device on high definition busץץלא מזוהה ולא מצליח להתקין..מזה אומר? שהכרטיס קול נהרס?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. שלום אני מעוניין להתקין מחדש את מערכת ההפעלה XP ,בכדי לעשות זאת אני קודם צריך למחוק את תיקיית WINDOWS ואת תיקיית PROGRAM FILES . זאת בכדי לא למחוק את כל הכונן אלא רק את התיקיות הרלוונטיות. מה שאני תמיד עושה במצב זה : אני מריץ דיסקט הפעלה של WIN98 נכנס לדוס . רושם DELTREE WINDOWS ואח"כ DELTREE PROGRA~1 ,והתיקיות האלה נמחקות ואז אני מריץ את ההתקנה והכל בסדר. משום מה בניסיון העכשווי אני מקבל הערה שהפקודה DELTREE לא מוכרת . מה אני צריך לעשות כדי להיות מסוגל להפעיל את פקודת ה DELTREE ? האם יש קובץ או תוכנה שאני יכול להוריד מהאינטרנט שתפתור לי את הבעיה הזאת ? אנא עיזרו לי אני תקוע בלי מחשב . את ההודעות האלה אני מוציא ממחשב של קרוב משפחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by dorviper,

יש לי תקייה שכשאני פותח אותה לוקח שנה עד שהיא נפתחת...אין בה משו מיוחד רק קבצי מוזיקה תקיות אחרות נפתחות כרגיל...גם תקיות יותר גדולות מה יכולה להיות הסיבה ואיך אפשר לפתור את זה?...זה התחיל היום זה לא היה ככה ולא הוספתי/מחקתי כלום מהתקיה ניסיתי להפעיל תמחשב מחדש ולא עבר תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. היי, השאלה בכותרת,אם אפשר להשיב בתשובה - לפי השלבים לביצוע משימה זו. תודה רבה מאוד מראש .

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by sharonp28,

שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. (ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by YARONGT,

יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by gkman,

שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO בעברית. האם יש דרך להפוך את ה WINDOWS XP PRO מעברית לאנגלית. האם ישנו תוכנה או קובץ מסוים שאפשר להוריד מהאינטרנט שמבצע פעולה זו. אודה לכם אם תוכלו לעזור לי בעניין הזה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. איך אפשר להתקשר לטלפון דרך המחשב עם אינטרנט מהיר של כבלים יש לי XP ונישיתי ב Phone Dialer ולא הצלחתי מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד בעזרת דיסק און קיי (אין לי בו כונן דיסקים) והגדרתי בBOOT שהמחשב יעלה קודם את הUSB ואז את הוינדוס אבל הוא לא מצליח לעלות את הUSB, כלומר יש לי מסך שחור שתקוע ולא מעלה כלום (חובה להוציא את הדיסק און קיי ולעשות ריסטרט על מנת שיעלה הוינדוס) מה לא עשיתי טוב? - הפורמט של הוינדוס שיש לי בדיסק און קיי הוא ISO. תודה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by cobmetal,

שלום ! רכשתי מחשב נייד של GIGABYTE מדגם 468 , ההתלבטות שלי היא , האם להתקין לו WINDOWS VISTA ULTIMATE או WINDOWS VISTA HOME PREMIUM ... המחשב מיועד להכל . תודה !

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.