עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by TPack,

שלום, לפני כשעה סיימתי להתקין Win 7 על המחשב והכל טוב פרט לעובדה שאין סאונד בכלל. לפני ההתקנה בדקתי ב "windows advisor" ושם היה כתוב משהו על כך שתהיה לי בעיה עם הדרייבר של הכרטיס קול וחסרה לי באמת התוכנה עצמה שדרכה הייתי מתפעל אותו. וגם במנהל ההתקנים אין סימן לכך שחסר דרייבר. השאלה היא איך אני מברר איזה תוכנה בדיוק חסרה, אני לא זוכר את שמה..ואיך ניתן לפתור את הבעיה. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Aviad6,

שלום, ברצוני להתקין וונדוס XP גירסת הטאבלט לנייד thinkpad x41 דרך USB מכיוון שלנייד אין כונן דיסקים. אני קראתי המון בעברית ואנגלית על איך לעשות את זה ואני לא מצליח (כולל המדריכים שהביאו פה שזה יוצא איזה 4-5 דרכים בערך ). אני יודע גם שיש תמיכה למחשב לבצע בוט מUSB. ניסיתי כבר 3-4 תוכנות ופעלתי לפי ההוראות אבל משהו ממש דפוק שם, על המחשב כרגע יש מערכת אובנטו אז יכול להיות שזה מקור הבעיה והמחשב לא יודע איך לקרוא את הקבצים. מישהו יוכל לעזור לי? אני משתמש בכונן של sandisk 8 giga cruzer.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by MaTaN_Sh,

עם אתם יודעים איך הופכים את כל הכתב הזה שנרא כמו גי'בריש לעברית רגילה אתם יכולים לעזור לי??.? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  5. ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. החתולה נרדמה על המקדלת וכשהעפתי אותה משם, קיבלתי הודעה כלשהי. לא ממש קראתי אותה אבל אני די בטוח שהיא היתה על הפעלת sticky keys. ביטלתי וישבתי לעבוד, אבל דברים התחילו להתנהג מוזר: אני לא יכול להחליף שפה עם Alt-Shift או עם CTRL-Shift, לחיצה על Shift-t מחזירה כלום במקום T ו- Shift-' לא מחזיר גרשיים. ביטלתי את כל הגדרות המקלדת ב- ease of access, וידאתי שהמקלדת מוגדרת כמו שצריך, החזרתי את ההגדרות בדרייבר של לוג'יטק לברירת המחדל, איתחלתי, שום דבר לא עזר. החלפתי את הכפתורים לשינוי השפה ל- CTRL-Shift ועכשיו הרצף הזה עובד, אבל זה לא פתרון (וזה לא עוזר לי עם ה- t או עם הגרשיים). מערכת ההפעלה היא Windows 7 x64 עם כל העדכונים למעט IE9. יש רעיונות, חוץ מלהחילף את החתולה?

7. נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by pakariel,

קניתי מחשב חדש עם 2 ג'יגה זיכרון וכאשר אני מתקין win7 גם עם 32bit וגם 64bit הוא מזהה לי רק 1.68 ג'יגה זיכרון למה? איך לפתו את זה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם , אני שומע מוזיקה רק דרך הרמקולים ולא דרך האוזניות איך אפשר שישמעו בשניהם בו זמנית? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. טוב נמאס לי מהוויסטה,רציתי לדעת איזו גרסה של חלונות xp מנצל 4 גיגה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Raul,

הסרגל ההתחל שלי התבלאגן... סתכלו את החלק המסומן בתמונה... איך אני מעיף אותו? גם כשאני מוריד את lock the taskbar ומנסה להוציא את זה איכשהו אנלא מצליח. עוד דבר- אם מוריד את lock the taskbar עושה restart אז החלק הזה עף, אבל הוא חוזר שוב לאחר האתחול הבא :\ למי יש רעיונות איך נפטרים מזה לתמיד?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by sharonp28,

שלום לכולם. אני מנסה להריץ ידנית עדכונים, לאחר משהו כמו רבע שעה שזה מחפש עדכונים יוצאת לי הודעת שגיאה עם קוד: OX80075B4 נסיתי להריץ תיקון אוטומטי לא עזר. נסיתי להפעיל מחדש את המחשב גם לא עוזר. עשיתי חיפוש ברשת מצאתי פתרונות לתקלה הזו אך למערכות 7 ו 8 לא 10 כרגע אני מריץ פקודת: sfc /scannow האם למישהו יש עוד הצעות אולי?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by beber,

יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?

15. טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by YARONGT,

יש לי מחשב נייד Lenovo s10-3 ומאז שקניתי אותו אני לא מצליח לשנות את הרקע בשולחן עבודה והוא נשאר לי עם הרקע של של הווינדוס 7 הרגיל בקיצור מישהו יודע איך לשנות את ההגדרות האלה שאני יוכל לשנות את הרקע במסך בבקשה תגובות

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום משהו מוזר בחלונות 7 פרו - שפה אנגלית 32BIT. בסרגל משימות ליד שעון יש עוד סמלים למשל אנטי וירוס ESET ויש כרטיס מסך ATI. מה שקורה אני מדליק מחשב עולה חלונות בסרגל משימות לא תמיד מופיעים קבוע סמלים אנטי וירוס ESET וגם כרטיס מסך ATI. אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות יש סמלים כולם. בפעם שלישי ושוב אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות אין סמלים. אני הבנתי שקורה לי מדי פעם מדליק מחשב עולה חלונות 7 יש סמלים בסרגל משימות וגם ניעלם סמלים בסרגל משימות. אני סרקתי וירוסים המחשב נקי אין וירוסים. אם אני רואה אין סמלים בסרגל משימות ליד שעון, למשל אנטי וירוס ESET לא מופיע לי. אני מסיר אנטי וירוס ומתקין מחדש ומופיעה לי סמל אנטי וירוס. ומפעיל מחשב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום. יש לחבר שלי בעיה. הוא גר דירה מתחת לבית (של ההורים) ולשם כך בזק כשנתנה לו את הראוטר האלחוטי הביאה לו מודם-ראוטר של SIEMENS ומאחר שאין לו כרטיס רשת אלחוטי אז הביאו לו מתאם מכוער שלהם. באתר שלהם יש את הדרייבר הנ"ל : http://www.bezeq.co.il/NR/rdonlyres/A7557951-9AFB-49A2-98A8-17A5F1CA8F5F/3830/DRUCU3.zip אך כשמנסים להתקין אותו הוא נותן הודעת שגיאה שחסר קובץ בשם prismapi.dll. כשניסיתי לדבר עם בזק הם אמרו שהם לא תומכים בוינדוס 7 ואין מה לעשות בנידון. השאלה היא מה בעצם אנחנו עושים? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Cynicoren,

שלום, ישנם אתרים שונים המוכרים את ווינדוז 7 בגרסת OEM במחיר מאוד נמוך (וטוענים שזה חוקי) - 1. האם זה חוקי? מה המשמעות של זה? 2. האם בעתיד יהיה אפשר להמיר אותו ל ווינדוז 10? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  21. Started by amos2009,

היתה לי הפסקת חשמל והwindows לא עולה מה עלי לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Sango,

התקנתי היום את win10 ושמתי לב שאין אפשרות לבחור איזה עדכונים לעדכן ואיזה לא. אני אוהב להתקין דרייבירים בעצמי ולא דרך העדכון האוטומטי שבדרך כלל לא מתקין את הכל. האם יש צפי שבעתיד מייקרוסופט יחזירו את האפשרות כך שנוכל לבחור מה לעדכן ומה לא? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. האם יש אופציה שכאשר אני עובר בין רזולוציות שונות ישתנה גם גודל הפונט? יוצא לי לעבור המון בין עבודה על לפטופ והמסך שלו, לתחנת עגינה שאליה מחובר מסך גדול יותר (12 אינץ' לעומת 22 אינצ') בזמן המעבר הרזולציה משתנה אוטומטית בהתאם למסך, אבל גודל הפונט אינו משתנה אוטמטית. האם קיימת אופציה כזו בWIN 7? כלומר הגדרת גודל פונט עבור רזולצייה מסוימת או גודל מסך מסויים שגם תתקיים אוטומטית?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.