Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין שוב את Windows XP לאחר שהתקנתי את Windows 7? (הוא מתחיל להציק לי עם הפעלות מחדש והחלטתי שהגיע הזמן לחזור ל-XP)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, את המפרט אפשר למצוא בפרופיל שלי. כמו שרואים, זה מחשב מעולה ומספיק חזק כדי לסחוב את הויסטה, אבל הויסטה כנראה פשוט אוהבת למרר לי את החיים. מה שקורה זה שהיא פשוט לא מפסיקה לקפוא, בלי הפסקה היא קופאת, בגלל זה אני בכלל פוחד להתקרב למחשב! באותו שבוע שקניתי את המחשב, החזרתי אותו לחנות ואמרתי לבעל החנות "המחשב שלך הוא אסון מהלך" ואז הוא התעקש להוכיח שהמחשב תקין חומרתית ואפילו צילם סקרינשוטים של תוצאות הבדיקה שמוכיחות שהמחשב תקין חומרתית וגם אגב, אצלו התפרעתי עם המחשב והמחשב לא קפא אפילו לא פעם אחת! הוא אומר שמה שגורם לויסטה לקפוא בעיקרון זה חיבור עם האינטרנט או משהו, לא הבנתי. אני מחובר בכרטיס רשת אל חוטית. מכיוון שפורום תקשורת היעיל והטוב ניסה לעזור לי...לא, הם ל…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מקש ctrl (קונטרול) המחשב פותח לי כמה דברים בו זמנית: - גם את ההאטלוק - גם את ה BSplayer - וגם עזרה כאילו לחצתי על F1 ונשמע ביפ כזה מהרמקולים אני לא מוצא מה מפעיל לי את כל אלה כקיצור ניסיתי לפתוח את מנהל המשימות ולסגור את כל התוכניות למעט משימות של הוינדוס מה ל***** עושה לי את זה?!?!? זה משגע אותי תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי על מחשב חדש התקנה נקייה של Win 8 - מעודכנת. כ. מסך Sparkle gtx660, דרייבר Nvidia 310.70 (האחרון). בטעינת לשוניות חדשות בFirefox, מופיעים המלבנים במקום הטקסט עד שאני נכנס ללשונית - רק לגבי תווים בעברית) - מצורפת תמונה. ובמשחקים (Crysis, Assassins creed) מופיעים אותם מלבנים במקום אותיות (באנגלית) לפני Action (לדוגמה Press E to interact). לא מצאתי בגוגל תיעוד לבעיה. האם מישהו נתקל בכך? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אולי מישהו יודע ? ביטלתי את כונן הפלופי ואת הבקר שלו ב-BIOS ואני לא הולך להשתמש בו יותר. עכשיו שתי האותיות הראשונות A ו-B פנויות לגמרי ובכל זאת אני לא רואה שום דרך להשתמש בהן. יש בכל זאת אפשרות כזאת או שאני אשכח מזה וזהו ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, פרמטתי את כונן C בשבוע שעבר והתקנתי WINDOWS XP מחדש. הדבר כמובן שיפר פלאים את ביצועי המחשב. שאלתי היא כזאת: ספריית מערכת ההפעלה תופסת Fucking 8 ג'יגה (להזכירכם מדובר במערכת בת פחות משבוע) כיביתי את ה System restore, ואת Recycle Bin. אחרי ההתקנה הייתי צריך לעשות עדכון למערכת (היו 120 עדכונים לבצע) למה?? 8 ג'יגה ואיך אפשר להוריד קצת מהכמות המטורפת הזאת? מה אפשר למחוק/ להסיר? שמתי לב שיש המון ספריות בשמות כאלו:$NtUninstallKB2286198$ שביחד תופסות 420 מגה. מה עוד אפשר להעיף כדי לפנות מקום?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי עדכון IE7 וWMP11 המחשבים החלו להתקע, מחשבים שלא נתקעו כמעט אף פעם התחילו להתקע בתדירות גבוהה, אחרי הסרה של העדכונים הנ"ל המחשבים עדיין נתקעים. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא מצאתי מקום מיוחד לאופיס אז שואל כאן. התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com/he-il/article/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-Office-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%a5-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%95-Windows-Installer-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-30775ef4-fa77-4f47-98fb-c5826a6926cd?NS=OCSAC2RCLICKTORUN&Version=16&SysLcid=1037&UiLcid=1037&AppVer=CCL160&HelpId=%…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי עכשיו יש לי יוזר עם קוד אבל שכחתי את הסיסמא יש דרך להיכנס ולשנות את זה או משהו?!! תודה רבה רבה רבה למי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי את הדיסק של הווינדוס XP ואין לי עברית (התקנתי גרסא אנגלית) אין לי את הדיסק מאיפה אני יכול להוריד תמיכה בעברית? נ.ב אני בטוח שכבר היה הודעה כזאת אבל עשיתי חיפוש ולא הצלחתי למצוא מישהו יכול לתת לי קישור או משהו כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בעיה פתאם כשאני מנסה לפתוח בלוח הבקרה את חומת האש מופיעה לי הודעה זו: עקב בעיה לא מזוהה אין ל-Windows אפשרות להציג את הגדרות חומת האש של Windows
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהפעלת windows defender. שאני מעלה את action center ומקליק turn on לא קורה כלום שאני מנסה להפעיל את defender ב services אני מקבל הודעה 577
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, ניסיתי להתקין דרייברים מהאינטרנט שיגרמו לג'ויסטיק לעבוד על וינדוס 7 64 ביט. לאחר ההתקנה המחשב עשה בעיות מוזרות, כמו לא להפעיל את האינטרנט ולהציג בצד ימין מעל השעון את השורה כאילו שאני משתמש בוינדוס לא מקורי אלא TEST WINDOWS. צירפתי תמונה. לאחר ריסטור למערכת המחשב שוב עלה, הפעם נורמלי עם אינטרנט תקין, אבל עדיין מופיעה השורה מצד ימין לגבי הוינדוס עצמו. איך אפשר להעלים את זה? השתמשתי במדריך להפעלת הג'ויסטיק של פלייסטישן3 בוינדוס 7 64 ביט, מהאתר הנ"ל: http://www.hardcoreware.net/how-to-playstation-3-controller-64-bit-windows-7-vista/ עשיתי את השלבים עד ה RESTART, לאחר שהרצתי את הפקודות שנתנו שם ב CMD.EXE ומאז מופיעות לי ה TEST MODE BUILD 7600 בצד. איך אני מחזיר את המערכ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גוגל חשפה בפני הציבור חולשת אבטחה שמצאה במערכת החלונות העדכנית, לאחר שמיקרוסופט לא חסמה אותה במשך שבוע. בואו לראות את תגובתה של הענקית מרדמונד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום שלום לכולם! נכון יש את ה Volume Shadow Copy ב WINDOWS SERVERS וב VISTA... שאני יכול להחזיר גירסאות אחרונות של קובץ\תיקייה. יש מצב שאפשר לעשות את זה איכשהו עם XP רגיל או 64 BIT? תודה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שאני פותח את האתר hwzone הוא נפתח לי בתצוגה הזאת מערכת win 8 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש I5 760 עם 8 GB RAM התקנתי את 7 64B ובעקבות זה השאלות... עד כאן הייתי עם XP 32 והתהקנה של הווינדוס הייתה ג'יגה וקצת, בעליית שולחן העבודה זה תמיד צרך 150-200 MB גג. 1- כמה אמורה לשקול המערכת של 7? לי זה משהו כמו 15 ג'יגה זה תקין? 2- עליית שולחן העבודה הוא 800-950 MB? מה למה? יש איזה בעיה? 3- האם יש תמיכה מלאה ל 32B והאם את תוכנות שלא זמינות ב 64 אני אמור לעשות אינסטול בתיקיית PROGRAM FILES שונה, כי יש שמה שתיים? 4- כמה מומלץ לעשות PAGING FILE? 5- יש תהליכים שידועים כלא יעילים וסתם גוזלים משאבי מערכת? כמו שאפשר לימצוא בXP על ידי MSCONFIG?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוא היה בשורת המשימות ועכשיו איננו, איך אני מחזיר אותו? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מאוד מוזרה כבר כמה ימים- כמעט כל התוכנות שאני מנסה להפעיל- אינטרנט, וורד,אנטי ווירוס,תוכנה לצפייה בתמונות וכו' במקום שזה ייכנס לתוכנה, ישר קופץ לי החלון של "פתיחה באמצעות" ואז אני צריך למצוא ב"עיון" את התוכנה ורק אז זה פותח לי אותה. וחלק מהתוכנות בכלל לא נפתחות וכתוב שהיישום לא נמצא. (אבל אם אני לדוגמא במקום לפתוח ישירות את הוורד , אני פותח קובץ שלי מהמסמכים שלי זה כן פותח רגיל.) כמו כן, אם אני מנסה לפתוח את ההגדרות של התצוגה והמראה, או כל מיני דברים שקשורים למערכת , מופיע לי החלון הזה- (קובץ מצורף) לכן חשבתי שאולי זה קשור לקובץ שחסר במערכת, ואולי תיקון של התקנת המערכת יעזור..? (דרך הדיסק התקנה ושם במקום להתקין מחדש, רק לעשות FIX...) תודה על העזרה, דובי[b…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-