Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אופציה לבטל את החלון שנפתח כל פעם שמשהו נתקע ב xp ורשום בו אם לשלוח את השאלה למיקרוסופט?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב דל ווטרו 1014 (יד שניה) עם מערכת הפעלה וינ 7 רישמית. אין שום משחקים ב"GAME". כנראה שנמחקו. אני מעוניין במשחקים (FREECELL) ודומיו שבאים אורגינלי. כיצד מעלים אותם מחדש? חן חן על הייעוץ
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי USB מסוג SANDISK CRUZER BLADE עכשיו שאני מחבר אותו הכול תקין ועובד המחשב מזהה אותו והכול טוב ויפה שאני עושה סריקה בנוד 32 כללית של המחשב הוא מבטל את ה USB והופך אותו ל not recognized מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע מוזיקה מאף נגן(בד"כ אני משתמש במדיה פלייר אבל ניסיתי גם אייטיונס ו-וינאמפ אני לוחץ בהם על פליי אבל לא קורה כלום) גם סרטים אני לא מצליח להפעיל,רק דרך VLC הם פועלים לי אבל בלי קול אין לי מושג מה הבעיה שאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר הוא מחזיר שגיאה שאי אפשר לגשת לקובץ והוא כותב שייתכן שהקובץ בשימוש שאין לי גישה למחשב בו הקובץ מאוחסן או שהגדרות הפרוקסי שלי שגויות עכשיו הקובץ לא בשימוש כי רק אני משתמש בו והמחשב הוא המחשב שלי אני המשתמש היחיד ואני אדמין אז יש לי גישה לכל הקבצים והם נמצאים על הכונן הקשיח הפנימי של המחשב ובקשר להגדרות פרוקסי אני לא יודע אני לא יודע מה קרה פתאום הבעיה הזאת צצה לי משום מקום ואני רוצה לשמוע מוזיקה אבל לא יכול אגב גם אין לי קול…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
(ויסטה) 64 ביט לא חייבת רק תוכנות 64 ביט, נכון? מה שווה לי לקנות? 64 או 32 האם כשאני מתקין תוכנה או דרייבר אני חייב לוודא שזה 64 ביט או שזה לא משנה. האם על 64 ביט אפשר להתקין תוכנה (לדוגמה דרייבר לכרטיס מסך) של 32 ביט ?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מיקרוסופט תעדכן את חלונות 10 עבור כלל המשתמשים בתחילת השנה הבאה, עם כמה וכמה יכולות ויישומים חדשים לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נגיד ואני יוצר ספרייה חדשה, האם אני יכול לשייך לה אייקון בלעדי משלה ?!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי windows xp דרך עותק שהתגלה אח"כ שהוא לא חוקי במחשב נייד כמו בכל מחשב יש לי מדבקה מאחורה עם סריאל אני יכול להשתמש בו כדי להפוך את ה windows שלי לחוקי בצורה כלשהי?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש, סמסונג RV511 ואני רוצה לבחור שבעת סגירת המסך המחשב יכבה או משהו בסגנון. נכנכסתי למקום המתאים כדי לשנות את זה, אך אין לי אפשרות כזו. כשאני לוחץ על כפתור השינוי, הוא אומר שאין לי אופציה כזו ושולח אותי ל"עזרה" אך שם לא רשום כלום. יש לציין שאני "מנהל" המערכת מבחינת משתמשים (יש רק משתמש אחד בכל מקרה). מצורפות שתי תמונות כדי להמחיש. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה פקודות לא פועלות לי. הפקודות נכונות. הם זאת בעיה של הדוס או שזאת הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את ה FOV במשחק METRO 2033... ואם ישלך WINDOWS 7 אז צריך להיכנס ל : Go to the user.cfg file located at X:\Users\<user name>\AppData\Local\4A Games\Metro 2033 עכשיו, לא מזמן היה לי את "AppData".. אבל עכשיו אני רואה : הוא לא קיים יותר! בנוסף, כאשר אני רוצה ללכת ל TASK MANAGER הוא לא נותן לי.. אומר ש"אין לי גישות" (ולא עשיתי דבר חריג במחשב..) תודה על העזרה עריכה : ישנה עוד בעיה, כאשר אני רוצה לבצע SYSTEM RESTORE ללפני שבוע נניח, הוא נותן לי טווח תאריכים מאוד קצר של כ-יומיים שלושה. כיצד אפשר לסדר את הבעיה ? שכחתי גם לציין כי, ביצעתי בדיקה נגד רוגלות עם AVIRA ועם MALWARE BYTES ולא נמצא דבר. תודה =) עריכה #2 : צירפתי צילום מסך בקשר ל TASK MANAGER :
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ניסיתי להגדיר תיקייה מסויימת שלא תיפתח לי כתיקיית מוזיקה ועשיתי משהו לא נכון כנראה (בטוח..) עכשיו כל פעם שאני לוחץ דאבל קליק על תיקייה זה פותח לי את הACDSEE כשאני לוחץ עכבר ימני, החלק המודגש (הברירת מחדל לפתיחת התיקייה) הוא Browse with ACDsee אתם יכולים לעזור לי לסדר את זה? ושאלה שנייה אני רוצה לעשות בתיקייה מיון לפי תאריך שהקבצים השתנו ובתיקיות מסויימות אין לי אפשרות כזאת הכי קרוב שיש זה מיון לפי שנה, אבל זה לא ממיין טוב מה צריך לעשות כדי שהמיון ע"פ תאריך יופיע? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , ביומיים האחרונים קיבלתי פעמיים מסך כחול והודעת שגיאה בווינדוס 64 ביט( לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט ) ההודעה שקיבלתי היא כדלקמן : Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.768.3 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 4e BCP1: 0000000000000099 BCP2: 0000000000034731 BCP3: 0000000000000003 BCP4: 00000000000943A2 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 768_1 Files that help describe the problem: C:\Windows\Minidump\022211-21855-01.dmp C:\Users\User\AppData\Local\Temp\WER-31325-0.sysdata.xml Read our privacy statement online: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-