Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני מתחיל את וינדוס 2000, כשאני פותח את המחשב, הכל עולה טוב וכשאני בוחר דרך הדיואל בוט את וינדוס 2000, המערכת מתחילה לעלות ואז עושה ריסטרט, ומתחילה הכל מחדש, להעלות את עצמה מחדש, למה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מוצאים את הקוד שלו. כמה אמור לעלות חדש? ואיפה כדאי לקנות? יש אולי דרך לשחזר את הרישיון שלנו אגב? כבר התקנו מחדש על כל ה-SSD תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אתמול קניתי צורב פלקסטור ומה שהבנתי שחשוב שיהיה מופעל עליו DMA יש לי XP ואני לא מצליח להפעיל לו את הDMA למישהו יש מושג איך עושים את זה? איפה קיימת האפשרות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים שומר מסך של מיקרוסופט שנקרא blis (קישור בפורום כללי). הוא לא עבד - פשוט שבחרתי בו לא קרה כלום, אז מחקתי את הקבצים ועכשיו אני מקבל הודעת error מוזרה ואחריה את ההודעה הבאה(שני התמונות), קיבלתי הודעה זו שלחצתי גם על ה settings של שומר מסך זה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כדי לפתוח את השקית ולהתקין ...אני חושש שזה פשוט לא יעבוד. בנוסף המערכת שלי היא OEM וכתוב שהדיסק נועד למערכות שהם לא OEM ... יש מה לעשות ...הוא להתקין ממערכת ישנה יותר כגון WIN98בעיברית שזה קל להשיג..באופן חוקי.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך תוכנה יודעת באיזה תאריך התקנתי אותה? לדוגמא תוכנות של 30 יום ניסיון, איך היא יודעת שהתקנתי אותה ביום X ולא ביום Y? כמו שהבנתי התוכנה רושמת ערכים ברגיסטרי ומשם היא יודעת, נכון? אם כן , כיצד ניתן לדעת אילו ערכים היא רושמת לשם וכיצד ניתן לצפות בהם? אני יודע לפתוח רגיסטרי אבל יש שם אינסוף ערכים.... תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כשאני מקשיב לשירים מתוך אוסף המוזיקה שלי אני שומע המון קטיעות וקפיצות במהלך ניגון שירים השיר פשוט לא מתנגן חלק וזה מגיע למצב שזה הורס את כל חווית השמיעה וזה מעצבן ברמות!!!! בזמן השמיעה אני בסך הכל גולש באינטרנט. המעבד במנוחה ונמצא על מקסימום 3% Usage What Gives!?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם..אתמול החלפתי מעבד במחשב שלי..מ-2.8 ל-3.0.. החלפתי..הכל היה בסדר,המחשב עלה והודיע לי שהתקנת המעבד הצליחה ושאני צריך לעשות ריסט כדי שכל השינוייםן יכנסו לתוקף.. עשיתי ריסט ומאז המחשב לא מגיע לווינדווס..כל מה שניסיתי לא עובד!..הוצאתי את הבטריה..איפסתי את הג'אמפר של הביוס..הכל הכל והמחשב פשוט לא עולה.. ניסיתי גם לתקן את ההתקנה של הווינדווס(ריפר) וזה גם לא נותן..זה תמיד מסיים את ההתקנה של הווינדווס עצמו ושזה מגיע לחלק שהמחשב אמור לעשות ריסט לבד ואז להמשיך להתקין..(אחרי כל הבדיקה וההתקנה שהוא מבצע במסך הכחול..)..הוא לא ממשיך ופשוט עושה ריסט!.. גם אחרי שאני מסיר את הבטריה ומחזיר,זה כותב לי שהאוברקלוקינג נכשל כשבפועל אין אוברקלוק..אומר לי שהבטרייה כמעט ריקה בזמן שלא מש…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי במשרד מחשב חדש, ואין לי ממש כוח להתקין את כל ה1000 ו1 דברים שיש על הישן שוב. אני אוכל לקחת את הארד דיסק הישן לעשות גוסט ממנו לחדש להפעיל את המחשב וזה יעבוד? הבנתי שאני כנראה יצטרך דיסק של ווינדוס, אבל האם זה אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חבר שלי נתן לי את המספר הסידורי של ה XP HOME EDITION המקורי שלו(הוא קנה VISTA) המספר של הXP HE בעברית...אם אני הוריד XP HE באנגלית המספר הסידורי הזה יתאים גם לאנגלית? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אנשים תראו האח הממש אבל ממש חכם שלי שהוא הגאון מווילמה ממש טמבל קיצר הוא דפק פה משהו ולקחתי ממנו תמחשב באתי לגלוש באינטרנט אז לחצתי על "התחל" הלחצן הזה בשורת משימות וזה לא נפתח לי ניסיתי ריסרט גם לא מה לעשות? עזרה!!!!!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, לוח אם מת ושרף לי גם את המעבד, קניתי לוח אם דור 11 ומעבד I512600K. מערכת ההפעלה ישבה על SSD וכנראה שבזמן שהמחשב מת משהו נדפק במערכת ההפעלה. אחרי שהתקנתי את הלוח אם והמעבד הביוס מזהה את הדיסקים שיש לי במחשב אבל אומר שהוא לא מזהה מערכת הפעלה לאתחול. הכנסתי את דיסק ההתקנה וניסיתי דרכו לתקן את את מערכת ההפעלה אבל הוא לא הצליח. על הדיסק יש 2 מחיצות על אחת מותקן WIN7 ועל השניה מותקן WIN10 ובזמן התקלה המחשב היה על ווינדוז 10. כרגע נראה לי שניסיון תיקון נוסף יכול להתבצע רק דרך שורת הפקודה אבל אני לא מתמצא בזה ואיזה פקודה צריך לכתוב. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
קניתי מחשב חדש שבא בארה"ב ומותקן עליו vista home premium שיניתי את כל מה שכתוב שם לעברית אבל עדיין כל התפריטים והכל באנגלית. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-