Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
פשוט לא מופיעים שם פתאום,זה קרה לי בעבר וסידרתי,לא זוכר איך מישהו יודע? win xp ד"א אין בעיה בחיבורים,כי כשאני מפעיל משל כונן וירטואלי סגנון deamon tools זה עדיין לא מראה את הכוננים...
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני רציתי לשדרג את windows 7 שלי ל- windows 8. הכנסתי את הדיסק והתחלתי התקנה רגילה...הכול עבד רגיל עד שהגעתי לחלק שבו הוא שואל אותי אם אני רוצה לשמור משהו או למחוק הכול, סימנתי שאני רוצה לשמור ולחצתי "הבא" ואז זה טען קצת והחלון הבא נפתח לי: לחצתי על "confirm" וזה פשוט לא הגיב... ניסיתי להתקין מחדש ושוב,ושוב,ושוב אותו דבר... אני פשוט מאוכזב - יום שלם בזבזתי בניסיונות להתקין windows 8 וכלום... אני כבר לא יודע מה לעשות, אני פונה לפורום הזה בתקווה שמישהו יעזור לי עם זה. אני מודה לכולם מראש. - זה חשוב לי מאוד אודה מאוד לעזרה. נ.ב- אותה התקנה עבדה במחשבים אחרים רגיל, רק אצלי במחשב זה לא עובד
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים עם 8.1 (מקורי) וקורה לי המון שהאייקון של השפה נעלם, וכשאני לוחץ alt+shift כדי להחליף שפה לא קורה כלום... כשלוחצים caps lock זה עובר לאנגלית כתב גדול. כשאני יוצא מהמערכת וחוזר זה לפעמים מסתדר לפעמים לא. מישהו יודע איך פותרים א הבעיה הזאת? למה זה קורה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם יש אפשרות בWindows server 2008 לדעת את הIP של מי שמחובר כרגע לRDP. בנוסף, יש אפשרות לדעת מה הIP של מי שהתחבר לאחרונה (נניח בשבוע האחרון)? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום חברים פירמטי הרבה פעמים סוגים שונים של מחשבים דיסקים שונים וכו. קרה לי מקרה שחבר עשה עידכונים ונכבה המחשב עקב נפילת מתח מאז הווינדוס לא עולה ונשאר בלופ. העברתי את המידע מהדיסק למחשב אחר ועכשיו כשאני מנסה לפרמט כל דרך של פירמוט אני מגיעה לאותו מצב בו יש עליה מהדיסק מגיע לחלון של הווינדוס ועושה לופ שוב? משהו מכיר? מדובר במחשב hp dv6 נייד. אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לחבר שלי הלך כונן קשיח. הצלחתי להעתיק את מה שהיה בכונן C להרד דיסק אחר שיש במחשב והתקנתי חלונות על אותו הכונן. עכשיו הכוננים שלו מתחילים מכונן H... (וינדוס מותקן על H) איך אני יכול להחליף את האות של H ל-C?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש שבא בארה"ב ומותקן עליו vista home premium שיניתי את כל מה שכתוב שם לעברית אבל עדיין כל התפריטים והכל באנגלית. מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הווינדואס XP שלי החליט להפתיע אותי. נחמד מצידו. המסך של הווינדואס כשהוא נטען עולה לשניה ואז הווינדואס עובר למצב כחול שם כתוב מלא בולשיט וששם הטעות הוא משהו כמו: UNMOUNTABLE_VOLUME_BOOT ושעלי לאתחל את המחשב ואם זה לא עובר אז להתעסק עם הBIOS. נראה לו. מישהו חווה משהו דומה/מסוגל לתת עצה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום משהו מוזר בחלונות 7 פרו - שפה אנגלית 32BIT. בסרגל משימות ליד שעון יש עוד סמלים למשל אנטי וירוס ESET ויש כרטיס מסך ATI. מה שקורה אני מדליק מחשב עולה חלונות בסרגל משימות לא תמיד מופיעים קבוע סמלים אנטי וירוס ESET וגם כרטיס מסך ATI. אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות יש סמלים כולם. בפעם שלישי ושוב אני מפעיל מחשב מחדש עולה חלונות 7 ופתאום בסרגל משימות אין סמלים. אני הבנתי שקורה לי מדי פעם מדליק מחשב עולה חלונות 7 יש סמלים בסרגל משימות וגם ניעלם סמלים בסרגל משימות. אני סרקתי וירוסים המחשב נקי אין וירוסים. אם אני רואה אין סמלים בסרגל משימות ליד שעון, למשל אנטי וירוס ESET לא מופיע לי. אני מסיר אנטי וירוס ומתקין מחדש ומופיעה לי סמל אנטי וירוס. ומפעיל מחשב…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חברים, יש לי מחשב שמותקנת בו ויסטה ואני רוצה להתקין עליו XP. כמובן שוינדוס לא מאפשר לי. איך אני מבצע פרמוט לכונן C(כונן מערכת ההפעלה) ומתקין בו XP ? כמו כן, יש לי כונן אחד שמחולק לשלוש מחיצות (partition). האם פרמוט C יגרום לי לאבד את כוננים D ו- E ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז ככה ניסיתי לפרמט את המחשב דרך דיסק ההפעלה של הXP לא משנה למה לא הצלחתי בכול אופן מה שעשיתי זה הוצאתי את ההרדדיסק, וחיברתי למחשב אחר ודרך המחשב האחר עשיתי לו פירמוט החזרתי בחזרה את ההרדיסק למחשב המקורי הכנסתי את הדיסק הפעלה אבל הוא אומר לי שחסר לו את הקובץ ntldr כמובן שהוספתי את הקובץ והרדיסק אבל אז הוא אומר שחסר לו את הקובץ hal.dll אותו ניסיתי גם להכניס אבל זה לא עזר הוא לא קיבל אותו עכשיו משום מה שאני מפעיל את המחשב בלי הרדדיסק בכלל הוא מעלה את התוכנה של ההתקנה של הXP אבל אז כמובן הוא מגיע לשלב שהוא לא מזהה שום הרדדיסק (בצדק, לשם שינוי) הבנתי שזה קשור משהו לביוס ניסיתי לאתחל אותו ע"י הוצאת הבטריה אבל זה לא ממש עזר מה ניתן לעשות? אגב עשיתי חיפוש באינטרנט ובפורום וכ…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
איך אני עושה את זה? אני רוצה לעשות פורמט ואז להתקין תתווינדוס מהדיסק און קי ..וזה קובץ ISO
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
CTF Loader has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience מה זה הבעיה הזאת הוא עושה לי אותה על כל פעולה קטנה שאני מוציא מהמחשב אם זה לפתוח מסנג'ר ואם זה לפתוח בראוזר איך אני פותר אותה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני פותח את המחיצות שאני לא ראה אותם ב windows...ניסיתי דרך הניהול דיסקים ב windows 7 ולא הצלחתי בבקשה תעזרו לי..
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מדבר על משחקים בעיקר (ישנים אמנם אבל לא עד כדי כך ישנים), וגם כמה אפליקציות קצת יותר רציניות, כמו גרסת הסטודנטים של SOLIDWORKS, היחידה למיטב ידיעתי שניתן להשיג חוקית ובחינם (ושאני די צריך לצורכי לימודים). מה ההגיון אם כן להתקין מערכת 64 ביט? כדי לנצל עוד 0.5-0.8 גיגה זכרון?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש אפשרות נגיד שאני ילחץ על מקש ה+ ומבחינת המחשב זה יחשב כאילו נלחץ f8? אפשר לעשות את זה בווינדוס עצמו או שצריך תוכנה חיצונית?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכלום, מדובר במערכת הפעלה שסך הכל אני מרוצה ממנה אבל לפעמיים יש מצבים למשל ש האינטרנט מגיע למצב שהוא לא מגיב וצריך לאתחל מחדש את הדפדפן ,או תוכנה שלא מגיבה או סתם חלון ב my computer (מדובר בשימוש שגרתי) השאלה מה גורם לבעיות אלה ,מדובר ספציפית במערכת הפעלה שאני התקנתי לא תקינה? או שזאת בעיה מוכרת בויסטה 64? יש דרך לפתור את הבעיות האלו? נ.ב :ברושתי מחשב חדש ויחסית חזק.
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה להתקין WIN מ-DISK ON KEY היות וה-CDROM שלי דפוק. משהו מיוחד שצריכים לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לחבר שלי הארד דיסק חדש והוא רוצה להתקין עליו win xp pro ניסינו להפעיל את הדיסק התקנה דרך הדוס אך קיבלנו הודעה שהקובץ הזה רץ תחת ווינדוס בלבד. אמרו לי שצריך לשנות משהו בביוס כדי שהמחשב יידע לקרוא את הסי די במקום את ההארד דיסק בזמן ההפעלה מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום האם ניתן עדיין להשיג את ווינדוס 10 חינם למחשב חדש. אני נכה עם תעודת נכה שמעתי שנכים עדיין יכולים לקבל את ווינדוס 10 חינם .
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-