עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום, אני עם מחשב חדש ולא מותקן בו כמעט שום דבר, לפתע שמתי לב שהמחשב בקושי זז, לאחר בדיקה ב TASK ראיתי כי הקובץ הנ"ל גוזל כ 1.5 ומעלה גיגה מה 2GB שיש במערכת, מה זה הקובץ הזה בדיוק? ואיך אני מפסיק את זה, המחשב לא יכול לזוז ולא משנה כמה פעמים אני סוגר דרך ה TASK זה עדיין חוזר לאחר כמה דק'. כשאני בודק ב DESCRIPTION רשום שזה וינדוס מדיה פליר SHARING משהו...לא ביקשתי לשתף שום דבר דרך התוכנה האמת. ממתין לעזרתכם, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Haflo,

כן יש עוד דבר כזה....! השאלה הזאת מופנת לזקנים מבנינו........ איך פותרים בעיית כתב ראי ב Word 97?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by pssheba,

office 2000 כשרציתי להדפיס קובץ word קיבלתי 2 אפשרויות הדפסה: מדפסת, פקס. לא כך הם פני הדברים ב office xp. האם האפשרות לשלוח קובץ בפקס איננה קיימת או שיש צורך בהתקנה מיוחדת ? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ross,

יש לי windows server 2003 standard ב virtualbox ניסיתי להתקין את wsus 3 sp2 וגם את wsus 3 sp1 ואני מקבל את השגיאה הבאה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by [NOS],

שלום לכל העוזרים , יש לי בעיה מוזרה שהתחילה אחרי העידכון ווינדוס האחרון אני לא יכול לגרור קבצים מתקיה לתקיה ואפילו לא יכול להזיז אייקונים ממקום למקום בדסקטופ , בנוסף נעלמה האפשרות לעשות " כפתור ימיני - MOVE " מה יכולה להיותר הבעיה ?!? זה משגע אותי תודה, דור

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, הורדתי Windows 7 Upgrade Advisor סתם כדי לבדוק אם המחשב עומד בדרישה של Windows 7. לאחר הבדיקה ב Windows 7 Upgrade Advisor אמר לי שהכרטיס מסך שלי לא עומד בדרישה של Windows 7 ולכן לא אוכל להריץ את התכונה שלו: Windows Aero. תמונה: http://up174.siz.co.il/up2/gu1iyfmmwwox.png יש לי 4870... כאילו... אהה? מה הקטע של זה? לא אוכל לראות את כל האפקטים הויזואלים של Windows 7? http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/What-is-the-Aero-desktop-experience אילו דרישות זקוק Windows Aero הזה? או שזה בכלל סתם באג?

• 4 תגובות
    • 876 צפיות
  7. Started by J.allmighty,

היי , אני מנסה לשייך אתwww.???.co.il למשל אם מקלידים בדפדפן yahoo (דוגמה) ולאח מכן ctrl+enter הוא ישר נותן www.yahoo.com איך אני עושה כדי ש2 מקשים שונים במקלדת ביחד יעשו את אותו הדבר רק עם co.il ? תודה לעוזרים ;D

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by ReDrugOn,

שלום! אני זקוק לעזרה דחופה מאוד בעניין דיי פשוט, אבקש את עזרתכם: יש לי X2 הרדיסקים. על כונן :C - יש מע' הפעלה WINXP-PRO. על כונן - גם יש מע' הפעלה WINXP-PRO. בכל אופן, איך אני עושה כך שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן :C - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - . ?? וההיפך, איך עושים שכאשר אני עובד במע' הפעלה שעל כונן - לא תהיה לי ולמערכת (בכלל) גישה ל - :C ?? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by eXpire,

שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים

10. Started by shahar2k7,

שלום לכולם, קראתי בלינקייה לגבי ההבדלים ועדיין אני לא סגור על החלטה... רציתי לדעת איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על המערכת הנ"ל : Intel q8400 GIGABYTE G41M-ES2L 4GB DDR2 800MHz Sapphire HD5750 1GB ENERMAX 525W האם x86 או x64?? הבנתי (אולי לא נכון) ש x86 מאפשר שימוש רק ב 3.25GB DDR אבל משתמש למערכת ההפעלה במה שלא מאופשר למשתמש. וגם שבכמות כזו של זכרון לא כדאי להתקין x64 כי הפעולות יהיו יותר איטיות. בגדול, העבודה על המחשב היא תכנות. Visual Studio 2010 Linux Mint Isadora על VMWARE. המכונה הוירטואלית של הלינוקס מקבלת 1.5GB DDR לכן אני מעדיף להתקין x64. השאלה אם x64 => יותר זכרון => פחות ביצועים ?? תודה ושבת נפלאה לכולם. שחר.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by intel suck,

זה הטרד השני כבר בטרד הראשון אמרתם לי להסיר את התוכנה PATRIATION MAGIC 8 כדי שהבדיקה תפסיק להופיע אבל היא עדיין מופיעה בכל פעם שאני מפעיל את הווינדוס

12. Started by Snufkin,

החלפתי היום את לוח האם ומעבד חדש(AMD),יש לי שני כוננים קשיחים, על אחד מהם עשיתי פורמט והתקנתי XP, על השני יש לי את כול הגיבויים למחשב, הכונן הישן עובד על FAT 32 , האם הXP יזהה אותו או שיהיו איתו בעיות?

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  13. Started by BABA_Z_Z,

יש לי מחשב P-4 מותקן גם WIN98 וגם XP כשמכבים את המחשב דרך 98 הכל תקין דרך הXP המחשב מגיע להודעה כעת ניתן לכבות את המחשב מה הבעיה שלו!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  14. Started by Godmoney,

יש לי במחשב שני כוננים כאשר אחד מהם מפוצל לשתי מחיצות. התקנתי את ה XP על אחת המחיצות. אחרי ההתקנה כשבאתי לפרמט את המחיצה השני לא יכלתי ושמתי לב שהיא מצויינת כ"System". בדקתי, והיא ריקה לגמרי. למה אני לא יכול לפרמט? למה הכונן שהתקנתי עליו את ה Windows מצויין כ Boot ולמה לעזאזל הכונן השני מצויין כ System ולא ניתן לפירמוט? תמונה מצורפת למטה[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 22:20:16 אחרי בדיקה מעמיקה הבחנתי פתאום שהקובץ "ntldr" נמצא על הכונן שאותו אני רוצה לפרמט!למה הוא שם לי את ה ntldr על כונן אחר מזה שהתקנתי עליו את מערכת ההפעלה?! מוזר ביותר... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by bm1125,

לא יודע לאין אבל נעלם המשחק, ניסתי להתקין דרך ההוספה והסרה של תוכניות (עם דיסק של ווינדוס). יש למישהו מושג איך אני יכול להשיג את המשחק המקורי (לא גירסאות להורדה של חברות אחרות)? אולי מישהו יכול להעלות את הקובץ מהתיקייה SYSTEM32 בשביל שאני יוריד?

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  16. אוקי, כולנו יודעים שתוכנות מסויימות ובעיקר משחקים רצים טוב יותר בלי ערימה של תוכנות הרקע שיש לנו. אפילו ראיתי פה איזה לינק לאתר שממליץ להעיף כמות נרחבת של services. ואז עלה לי רעיון שאני לא יודע אם אפשר לעשות אותו ואם כן אז איך בדיוק. האם אפשר לעשות (והאם זה שווה בכלל) מעין "משתמש משחקים" ל XP? משהו כמו boot disk למשחקי ה DOS? הכוונה היא ליצור account חדש על ה XP שיהיו לו זכויות admin כמובן אבל ה desktop שלו יעלה בלי כל הצעצועים המגניבים של ה XP, לא יהיה לו wallpaper כבד, מינימום של services רצים ברקע וכמובן מספר מינמלי של תוכנות רקע. האם אפשר לבצע קונפיגורציה ספיציפית לכל משתמש של תוכנות ה startup שעולות בבוט מתוך msconfig וכשאני אעשה login עם משתמש אחר אז הכל יעלה כרגי…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by -Tal-,

שלום לכולם במחשב השני שלי (P4 2.8GHZ 512MB RAM) יש תקלה בזמן האחרון של מסך כחול שמוזכרים בו הדברים win32k.sys ו - PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA הרצתי חיפוש ומצאתי באינטרנט כל מיני דברים שאנשים טוענים: בעיית זיכרון, עדכון לווינדוס וכו'... העדפתי לשאול אתכם כאן מאשר לקפוץ ולהסיק מסקנות שבסופן סתם אוציא כסף מכיסי והתקלה לא תיפתר.. אשמח לעזרה תודה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by imac,

אני יכול לכתוב עברית לקרוא עברית אבל נגיד ב-iMesh או ב-Kazaa אני לא יכול לכתוב עברית... וכן כל ה-Hebrew מסומנים ב-Regional and Language Options ... משהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  19. Started by Old Cat,

כרגע המערכת SP3 אחרי כל עידכוני האבטחה. נעשתה במצב "בטוח" סריקה עם AVG מעודכן וגם סריקה עם SPY BOT ועם MALWAREBYTES. הכל נקי. משום מה שחזור מערכת מבוטל. אין מושג מתי או מדוע וכיצד זה בוצע, סביר להניח שעל ידי משהו זדוני. נסיון להסיר את הסימון V בתיבת "בטל שחזור בכל הכוננים" מגיב הודעת שגיאה: שחזור המערכת נתקל בשגיאה בנסיון להפעיל..... תמונת ההודעה מצורפת. יש עצה כיצד להשיב עטרה ליושנה? הגדרות באיזה מפתח רישום? משהו? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by POD,

מיקרוסופט תמכור את ה"חלונות" תחת השם Windows XP Home Edition N בריסל דחתה 10 רעיונות קודמים לשם הגרסה האירופית שהציעה מיקרוסופט רונן לב 19:39 29/3/05 מיקרוסופט נכנעה ללחצים מצד הנציבות האירופית בבריסל: הגרסה החדשה של מערכת ההפעלה שלה Windows XP, תימכר באירופה תחת השם Windows XP Home Edition N. זהו הצעד האחרון בו נוקטת ענקית התוכנה האמריקנית תוך ציות להוראות של בריסל, בעקבות קנס שהשיתה עליה אשתקד הנציבות האירופית. האות N בשם החדש פירושה "גרסה זו אינה כוללת נגן מדיה" (Media Player). האיחוד האירופי הודיע שהשם הראשון שהציעה מיקרוסופט לגרסה זו - Windows XP Reduced Media Edition - היה עשוי להרתיע את הצרכנים מלרכוש את הגרסה החדשה. בריסל השיתה אשתקד קנס בגובה 640 מיליון דול…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by Or ei,

לחבר שלי יש בעיה במחשב איך שהוא מעלה את המחשב אחרי הסקאן דיסק של הXP הוא נותן מסך כחול כאלה(של השגיאות אני מניח שאתם יודעים על מה אני מדבר) ועושה ריסטר ישר הבעיה היא שאני לא יכול לראות מה רשום שם ככה שאני לא יודע איך לסדר את זה... בדקתי את הזכרונות 64X2 כל אחד לבד על הסלוט הראשון ובשניהם הבעיה חוזרת... מה עוד אני יכול לבדוק??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by sigma,

http://win.softpedia.com/

23. Started by pichu7,

שלום לכולם, אחרי אתחול של המחשב המערכת זיהתה כי ישנם קבצים פגומים והריצה CHKDSK, לאחר כמה דקות ורשימה ארוכה של "בעיות" שהתגלו ונמחקו ורשימה קצרה של קבצים שתוקנו המערכת עלתה. XP לא הצליח להפעיל SECURITY CENTER, NETWORK CONNECTION ועוד. ניסיתי לאתחל את השירותים דרך SERVICES אבל אני מקבל הודעת שגיאה של :CANNOT FIND SPCIFIED MODULE. אנא עזרתכם.... תודה עריכה: בנסיון להפעיל תוכנות מקבל הודעת שגיאה CANNOT FIND DEVMGR.DLL

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  24. Started by lioryb,

שלום. רכשתי מחשב חדש (מפרט בצד), והתקנתי עליו XP-SP3 בדיסק שהוכן באמצעות nLite. מדי פעם (בעיקר אחרי שאני מתקין משהו חדש, אבל לא רק) מסך הטעינה של WINDOWS נתקע. כשאני עושה RESET, ואני בוחר LOAD WINDOS NORMALLY, בד"כ הכל עולה כמו שצריך (לפעמים זה שוב נתקע, ואז ב-RESET השני זה עולה כמו שצריך). עדכנתי דרייברים של לוח האם. מה עוד זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. התמונה ממחישה הכל משום מה פתאום זההפסיק לכתוב לי בעברית בדפדפן בחלון חיפוש (למעלה מימין) של גוגל וכמו כן אם אני פותח חיפוש CTRL + F גם אי אפשר לכתוב בעברית חייב כל פעם ללכת יישר לגוגל עצמו במיקרה הראשון - זה מעצבן ! ובמקרה השני פותח שניה התחל - הפעלה - רושם בעברית את הטקסט ואז מדביק אותו בחיפוש זה דבילי ומעיק ! ואין לי מושג ממה זה נובע מישהו ? תודה מראש !!!!!! נ.ב ב FIREFOX זה לא קורה אגב מה שאומר לי שזה כנראה לא מ WINDOWS רק הדפדפן ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.