Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate. לפני מס' ימים קרה דבר מוזר, כאשר אני מקיש Windows+P כדי להעביר את התמונה בין המחשב למסך הטלוויזיה, לפתע המחשב מופיע כ- Projector (כלומר, כאשר אני בוחר Projector Only, רואים במסך המחשב), והטלוויזיה מופיעה כ- Computer (כאשר אני בוחר Computer Only, התמונה עוברת לטלוויזיה). לפני כן הכל היה בסדר (כלומר הפוך מהמצב הקיים כעת) ולא זכור לי שביצעתי משהו שיכול לפגוע בכך. ניסיתי להחליף פיזית בין החיבורים בכרטיס מסך, בתקווה שזה יסתדר, אך זה נשאר אותו דבר כיצד אוכל "לומר" למחשב שמסך הטלוויזיה הוא ה- Projector ומסך המחשב הוא ה- Computer? ניתן להגדיר זאת ידנית? תודה רבה, אורן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, המפרט שלי מצוין בצד. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה באופן די קבוע, כ10 פעמים ביום לפחות, כל יום. באופן כללי, ברגע שאני מפעיל איזשהו משחק, ולא משנה אם הוא חדש (DIRT 2) או ישן (BOMBERMAN דרך אמולטור דוס), כל משחק כלשהו (אני מניח שכל אפליקציה שמשתמשת בכרטיס המסך, אחרי זמן מה אני רואה ריצודים מוזרים על המסך. הייתי מצלם תמונות מסך אבל הכל יוצא תקין בסקרין שוט. לפעמים אני בא למחשב והוא פשוט מציג קווים על המסך, אני צריך להכניס את המסך לסטנדבאי ואז זה מסתדר. המסך תקין לחלוטין, ניסיתי מסכים שונים. מעבר לזה, שנגיד ואני מסתדר עם זה, המחשב קופא באופן רנדומלי, ואז סיכוי של 50\50 שהוא יחזור לעצמו (מלווה במה שנדמה הפעלה מחדש של כרטיס המסך, הרבה רעש לרגע של מאוורר כרטיס המסך) או …
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. המחשב שלי כרגע עובד עם windows 7 ultimate 64bit ואני מעוניין להתקין windows server 2008 r2 בdual boot . הייתי שמח אם מישהו ישפוך לי קצת אור על הנושא למשל : מספיק לחלק את הארדיסק למחיצות או שצריך הארדיסק פיזי נוסף ? צריך תוכנות עזר ? ואיך עושים זאת בדיוק ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הרקע של המסך הוא כחול ואני לא מצליח לשים תמונה בתור רקע/טפט שיחקתי באופציות ולא מצאתי היכן הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 BIT בעברית והורדתי WINRAR מהאתר של התוכנה לגרסת 64 BIT, וחלק מהתפריטים של התוכנה הם בצורת סימני שאלה. מה בעצם הבעיה ואיך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, להלן פירוט הבעיה: המחשב עובד ועבד תקין ללא הרף תקופה ממושכת, ופתאום ביום בהיר אחד (לאחר המון הפסקות חשמל וכנראה עדכון של ווינדוס אפדייט) המחשב לא רצה להעלות את הווינדוס. כלומר - המחשב עובד והכל תקין, אך כשאני רוצה לבחור להעלות את הווינדוס הישן, ולא משנה אם זה בSAFE MODE או כל צורה אחרת הוא מכניס אותי לWINDOWS REPAIR, לא מתקן כלום, ולא מעלה לי את הווינדוס הישן. מישהו יכול לעזור לי בביטול של הWINDOWS REPAIR? זה קרה לי בדיוק אותו הדבר בלפטופ!! אבל זה קרה מהסיבה כנראה שסגרתי את המחשב באמצע של עדכון ווינדוס... יש דרך להכנס לתקייה של UPDATE ? למחוק שם דברים? אולי זה יפתור את הבעיה? ??? ??? ???
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
לא מוצא את זה עם קליק ימני על שולחן העבודה כמו שיש ב XP... איפה עושים את זה? אני רוצה שומר מסך אחרי 10 דקות כיבוי צג אחרי 20 דקות תודה ערן
-
- 30 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום מחשב של חבר מריץ WIN 7 עם 8 ג'יגה וכמובן 64 ביט. דפדפן גרסא 9 של MS קיבלתי אותה בעיה עם גרסא 8. מה עושים ? אגב רק באמצע גלישה, ולא בשום פעולה אחרת.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי מחשב חדש עם הארדיסק של 1TB. כמובן שעם WINDOWS 7. אני רוצה לחלק את ההארדיסק ל2 PARTITIONS כך שחלק אחד יהיה עם כ200 ג'יגה, וחלק שני עם ה800 הנותרים. איך אני עושה את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מערכת הפעלה ווינדווס 7 אולטימייט האם האאוטלוק אקספרס נמצאת על מערכת ההפעלה? באופיס 2007 ? איפה? תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני הארד-דיסקים במחשב, על אחד מהם מותקנת windows vista, ועל השני windows 7. אני משתמש בויסטה ואת ה-7 רציתי להסיר, אז פירמטתי את הדיסק שה-7 היתה עליו. הבעיה שעכשיו כשהמחשב נדלק הוא עדיין מציג לי את האפשרות להפעיל את ה-7. רציתי לשאול איך אני מסיר את האופציה הזאת? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
זה התחיל לפני יומיים בערך, כל פעם שאני משנה את שפת ההקלדה לאנגלית או משתמש בCAPS LOCK. המחשב נתקע לכמה שניות ואז כותב. זה גם במשחקים ככה, אני לא יודע מה בדיוק הבעיה. עשיתי ריסטרט, בדיקה נגד רוגלות, איחוי דיסק (על כל מקרה) ניקיתי TEMP. מה הלאה? זה דיי מציק, כשאני כותב מכתב או מייל חשוב. זה פתאום נתקע לי, ואני עסוק בהקלדה ואני לא שם לב לזה, עד שאני צריך להקליד כמה שורות מהתחלה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימייט אני רוצה להעביר את "המסמכים שלי" לכונן D כנ"ל את המוסיקה שלי וכו' כשאני נכנס ל C המסמכים שלי-מאפיינים-מיקומים , אני רואה שהמיקום הוא:C:\users\eran\documents אני מנסה לשנות ל D ומקבל הודעה שאין תיקייה כזאת... אני פשוט רוצה את כל הדטה שלי בכונן D... איך עושים זאת? תודה ערן
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד בעזרת דיסק און קיי (אין לי בו כונן דיסקים) והגדרתי בBOOT שהמחשב יעלה קודם את הUSB ואז את הוינדוס אבל הוא לא מצליח לעלות את הUSB, כלומר יש לי מסך שחור שתקוע ולא מעלה כלום (חובה להוציא את הדיסק און קיי ולעשות ריסטרט על מנת שיעלה הוינדוס) מה לא עשיתי טוב? - הפורמט של הוינדוס שיש לי בדיסק און קיי הוא ISO. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היי, *השאלה/בעיה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש...
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחשב שלי אצלי 3 שנים, ניתן לראות את המפרט בצד מחשב די חזק קיצר אחרי 3 שנים ובצדק, כנראה שהגיע הזמן לפרמט אותו מרוב שהוא היה איטי ועמוס אז פירמטתי אותו, לא השארתי כלום כלום.. סיימתי פרמוט התקנתי windows 7 ENTERPRISE מעודכן לחודש הזה. לפני כן היה windows 7 ULTIMATE שניהם עובדים על מערכת הפעלת המשוייכת ל 32BIT (X86) המחשב פשוט איתי, ואין בו כלום, פשוט כלום רק להכנס לאינטרנט לוקח לו 10 דקות אין לי מושג מה הבעיה מה יכול להיות מקור הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, הסמן של העכבר זז ימינה מחוץ לשטח העבודה ולא נחסם על ידי הגבול הימני של המסך כבעבר. למעלה, למטה ומשמאל העכבר לא יוצא משטח העבודה רק מצד ימין. איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
2 מחשבים חדשים אחד 32bit שני 64 ושנהם יש אותה בעיה windows is doing the update and the problem start after the reboot only way out of it was to load safe mode and it auto restor to befor the update אחרי חיפוש בgoogle יש הרבה אנשים שזה קרה להם אבל אני לא מוצא פיתרון ברור חוץ מ להמתין במשך 10 שעות וכן ניסיתי להתקין אותם אחד אחד לא ממש עזר מקווה שמשהוא פה יודע אך לתקן את זה תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יצא כך שהתקנתי 2 ווינדוסים (אותו אחד) פעמיים, אני חושב שזה היה על הארד-דיסקים שונים, בקיצור מה שיש לי עכשיו, יש לי תוכנה אחת בלבד, אבל בהפעלת המחשב הוא עדיין שואל אותי מה להפעיל, משמע צריך להמתין 25-30 שניות נוספות או ללחוץ ENTER כדי להמשיך מייד. יש אפשרות לבטל את זה? בעיניין אחר, חשבתי להתקדם מXP, בקצרה, מה מומלץ יותר- vista או 7? תודה.
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
כמו בכותרת נגן DVD וצורב DVD לא מזוהים במחשב שלי רק היום הבחנתי בזאת. אבל שאני מעלה בוט סידי הוא עולה בשניהם זאת אומרת ששניהם מתפקדים, כיצד אני פותר את הבעייה ?. הנה תמונה... אשמח לתגובות. עריכה: במנהל התקנים שני הכוננים מסומנים בצהוב !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כרגע יש לי על המחשב ווינדוס XP שעובד סבבה (רק היום התקנתי..) אני רוצה להתקין עליו ווינדוס 7 אבל הבעיה שאני לא מצליח להתקין את הווינדוס 7 רגיל.. כאילו דרך הביוס שעובר ריסטרט למחשב והכל הדיסק עובד מצויין כבר התקנתי איתו פעם.. אבל לא יודע למה זה לא מצליח לי.. רציתי לשאול אם יש איזה שהיא דרך להתקין את הווינדוס 7 דרך המחשב כאילו שהמחשב פועל פשוט להכניס את הדיסק ואז ההתקנה פועלת אני פשוט יתקין גם ווינדוס 7 על המחשב ואז יהיה לי את 2 הווינדוסים ופשוט אני אמחוק את ה-XP.. אני לא רוצה XP פשוט רק עם XP אני מצליח לפרמט את המחשב לא יודע למה.. אני רוצה לדעת אם יש דרך לעבור לווינדוס 7 בלי הקטע של הביוס וכ'ו.. פשוט להתקין אותו (כמו תוכנה כזה) ואז אחרי שהוא מותקן למחוק את ה-XP…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows 7 32bit Ultimate עם 4 ג'יגה זיכרון, לפני שנתיים, כאשר רכשתי את המחשב, לא חשבתי שאזדקק ליותר מכך. כעת אני נוכח לגלות ש- 3.25 ג'יגה זיכרון שמערכת ההפעלה מזהה, אינם מספיקים. כעת רכשתי 4 ג'יגה נוספים אותם אתקין ב- 2 הסלוטים הפנויים בלוח אם. אני מעוניין לקנות Windows 7 64bit Ultimate ולשדרג את מערכת ההפעלה ללא פירמוט, מאחר ואיני מעוניין לאבד חומר חשוב / הגדרות / שמירות של משחקים / להתקין את כל התוכנות מחדש / לגבות DB של תוכנות שונות וכו'... ידוע לי כי תמיד עדיפה התקנה נקיה על פני שידרוג, אך רציתי להיות בטוח - כאשר אשדרג, כל ההגדרות ישארו אותו דבר ולא אתקל בבעיות מיוחדות. אשמח לשמוע. רב תודות, אורן.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-