עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ThE_BesT,

יש לי תוכנה (רשימון 98) אשר רצה תחת דוס כשאני מפעיל אותה בווינדוס אקס.פי העברית הפוכה דבר שלא קורה בווינדוס 98 יש לכם מושג מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. 1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by musari,

30% מהבאגים החמורים של Windows Vista נובעים מבעיות במנהלי ההתקנים של כרטיסי המסך של Nvidia... המשך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525177,00.html

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by x-boy_24,

שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by IL ORANGE,

שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. הוא נותן לי הודעת שגיאה: "אין אפשרות למחוק את הקובץ . אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הניכונים". כל פעם זה קבצים אחרים (רוב הקבצים נמחקים כרגיל). כדי למחוק אני צריך להפעיל את המחשב, וגם לא תמיד עוזר. סרקתי עם Ad-Aware ולא עוזר במנהל המשימות מופיעות רק תוכניות קריטיות של ווינוודס . למה זה?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. איך אפשר לסדר את זה? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Guy Hershko,

שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Asaf Mordechai,

שלום, רכשתי את הרמקולים של micrlab T70, החיווט של הסאונד מובנה בהם. האם ניתן באמצעות מערכת ההפעלה להחליף את הסאונד בין רמקול ימין לשמאל? אני מעוניין להפוך אותם משום שהחוגות של הסאונד וכ"ו יוצאת ברמקול שצמוד לקיר. בנוסף לתוכנת סאונד של חלונות יש לי את התוכנה של realtek HD

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by yotam.m,

מישהו יודע אולי מה התפקיד של הקובץ? או אם יש בו בעיה כיצד ניתן לתקן אותה? התוכנה windbg אומרת לי שהקריסה היא בגלל הקובץ הזה. אני יודע שזה קובץ מאוד מוכר אבל לא יודע מה התפקיד שלו... למישהו יש הצעות? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by dids22,

בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by dbx22,

שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by roigreenberg,

כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by es88,

אני הולך להתקין את ווינדוס 7 64 ביט. בכונן C יש לי 35GB וב-D יש לי 198GB. כמה מומלץ להעביר לכונן C בשביל שלא יהיו בעיות של חוסר מקום אחר כך? בעזרת איזה תוכנה אתם ממליצים לעשות שינוי מחיצות? האם כדאי לפרמט (את C מן הסתם כי אני מתקין ווינדוס) אבל גם את D לאחר שינוי המחיצה? האם צריך לעשות איזה סריקת שגיאות או DEFRAG לאחר מכך?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Component,

זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by TomB,

http://www.nu2.nu/pebuilder/ מישהו הספיק אולי להוריד את התוכנה הזו עד אתמול לפני שמיקרוסופט ביקשו שהיא תרד מהרשת?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by elad-k1,

שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Noririco,

שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Old Cat,

כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.