Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם מישהו במקרה נתקל בתופעה המוזרה שבעת מחיקת קיצורי דרך משולחן העבודה המחיקה לוקחת זמן רב? בעת מחיקת קובץ שאינו קיצור דרך אין שום בעיה. גרסת מערכת הפעלה: Win10P Insider Preview Build 14271.rs1_release.160218-2310
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחד המחשבים בבית הוא פנטיום 4 1.5GHZ עם 512MB RAM. האם הוא מסוגל להריץ home server בצורה טובה ואם אפשר לשמוע ממכם דעה לגבי המערכת החדשה הזאת. תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תמיד שעולה המחשב זה מה שמופיע לי: http://img165.imageshack.us/img165/8858/helpez7.jpg כמובן שכל הזמן מופיע לי אייקון קטן בצד שאומר שהווינדואוס של לא מקורי, וזה כל הזמן מוצג זה ממש מעצבן פעם ידעתי לסדר את זה אבל שכחתי, מישהו יכול לעזור? תודה מראש =)
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ערב טוב ברגע שאני מפעיל את ה-האקספולור הוא נע בין 60-100% כל האתר לוקח לו פרק זמן עד שהוא נפתח סריקה בוצעה עם תוכנה אנטי וירוס עם מספר רב של תוכנות spy עדיין לא הצלחתי לעלות על הבעיה כל התוכנות נסרקו במצב בטוח כולל ביטול שיחזור מערכת הבעיה השניה היא מילכוד dma HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class\{4D36E96A-E325-11CE-BFC108002BE10318} שם מצא ומחוק את השורה MasterIdDataChecksum או SlaveIdDataChecksum תלוי באיזה ערוץ רוצים לטפל. א"כ סוגרים הכל, מפעילים מחדש את המחשב וזהו ! לבדיקת המצב החדש גש שוב למנהל ההתקנים ותסתכל בשורה CURRENT TRANSFER MODE . הפעלה מחדש זה חוזר לאותו המצב שניהם -גם בעורך הרישום וגם במנהל ההתקנים http://www.zix.co.il/images/z-814…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תראו מזה רושם ...: http://img395.imageshack.us/img395/7009/96720872.jpg מה לעשות ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את הרמקולים של micrlab T70, החיווט של הסאונד מובנה בהם. האם ניתן באמצעות מערכת ההפעלה להחליף את הסאונד בין רמקול ימין לשמאל? אני מעוניין להפוך אותם משום שהחוגות של הסאונד וכ"ו יוצאת ברמקול שצמוד לקיר. בנוסף לתוכנת סאונד של חלונות יש לי את התוכנה של realtek HD
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכם חבר'ה. לפני כמה ימים במהלך עבודתי הרגילה ב ויסטה נתקע לי המחשב, עשיתי RESET ומאז ויסטה לא עולה לי. אחרי מסך הטעינה מופיעה לי מסך כחול והמחשב עושה RESET וחזור חלילה. ניסיתי הכל אך לשווא, ניסיתי שיחזור מערכת ולא הצליח, ניסיתי מצב בטוח וגם שם קורה לי את אותו הדבר. מה אפשר לעשות כדי להציל את המחשב. תודה רבה...
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשמוע מוזיקה מאף נגן(בד"כ אני משתמש במדיה פלייר אבל ניסיתי גם אייטיונס ו-וינאמפ אני לוחץ בהם על פליי אבל לא קורה כלום) גם סרטים אני לא מצליח להפעיל,רק דרך VLC הם פועלים לי אבל בלי קול אין לי מושג מה הבעיה שאני מנסה לפתוח דרך מדיה פלייר הוא מחזיר שגיאה שאי אפשר לגשת לקובץ והוא כותב שייתכן שהקובץ בשימוש שאין לי גישה למחשב בו הקובץ מאוחסן או שהגדרות הפרוקסי שלי שגויות עכשיו הקובץ לא בשימוש כי רק אני משתמש בו והמחשב הוא המחשב שלי אני המשתמש היחיד ואני אדמין אז יש לי גישה לכל הקבצים והם נמצאים על הכונן הקשיח הפנימי של המחשב ובקשר להגדרות פרוקסי אני לא יודע אני לא יודע מה קרה פתאום הבעיה הזאת צצה לי משום מקום ואני רוצה לשמוע מוזיקה אבל לא יכול אגב גם אין לי קול…
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם תופעה די מוזרה. יש לי מחיצה ללא אות, ואין לי אפשרות לעשות איתה כלום, רק למחוק אותה. כשאני נכנס ל"מחשב" (ie. my computer), האקספלורר פשוט טוען בלי סוף ולא מציג לי כלום. אני מניח שזה בגלל שהוא לא מצליח להבין מה זאת המחיצה הזאת... לא ידוע לי אם יש משהו שם, אז אני לא רוצה סתם למחוק אותה מישהו נתקל בדבר כזה? מה אפשר לעשות עם זה? (אין אפשרות לתת למחיצה אות, כל האפשרויות בתפריט קליק ימני מבוטלות חוץ ממחיקה של המחיצה)
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בחלק שבו מידע מהדיסק מועתק למחשב (אחרי שבוחרים באיזה מחיצה יותקן הwin), מופיעה לי שגיאה: מה הבעיה שלו? 1.אם זה משנה מקודם היה מותקן על המחשב הזה לינוקס. 2.זה לא תמיד אותו קובץ, לפעמים השגיאה מופיעה על קובץ אחר. 3. לפעמים מופיעה לי שגיאה אחרת שאומרת משהו על ביטול ה cache והפלאש של הביוס. תודה!!
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התוכן של הקובץ boot.ini שלי: [boot loader] timeout=30 default=C:\="Microsoft Windows 98" [operating systems] C:\="Microsoft Windows 98" multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINNT="Microsoft Windows 2000" /fastdetect האם תוכלו לערוך אותו כך ש windows 98 יהיה הראשון וה- default
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי את האפשרות לשדרג לחלונות 10 עקב חוסר איזון ריגשי, סימנתי להסכמה לשידרוג לאחר שהתאוששתי מהשטות רציתי לבטל >> אני לא מוצא אפשרות! רק לדחות כול פעם ב-3 ימים. ככה זה כבר שבוע... כיצד אני מבטל את "ההסכמה" לשידרוג?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הסוף של ויסטה כבר מגיע? נקווה שילמדו מהטעויות שלהם עם המערכת החדשה. http://www.news.com/8301-13860_3-9911470-56.html
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כל הזמן צריך להיכנס דרך לוח הבקרה. איך מסדרים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב לוקח לו מלא זמן עד שהוא יוצא מהמסך שכתוב עליו Wellcome והוא מגיע לווינדוס עצמו. אין אייקונים, ואין את הTaskBar שלמטה. רק כשאני לוחץ פעמיים ctrl-alt-del הכל עולה. מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאני רוצה לפתןח מנהל משימות זה רושם שזה בוטל על ידי מנהל המערכת. אז הורדתי את הקובץ מפה בסקיטי ושהפעלתי אותו זה רושם "אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת" מה אני יכול לעשות? ואין וירוסים במחשב בדקתי. כל מה שעשיתי זה שהתקנתי את הדרייבים של NVIDIA ואז זה הגיעה.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד ועליו יש WINDOWS8 שעידכתי ל8.1. את הווינדוס קיבלתי עם המחשב הנייד ובלי לקבל את הדיסק עצמו. עכשיו יש לי כונן SSD חדש ואני רוצה להתקין עליו WINDOWS 8. אני לא מצליח למצוא את הקובץ ISO כדי לעשות BOOT. כמו כן, אין לי RETAIL KEY כי לפי מה שהבנתי זה "אוטומטי" , יש רישיון "אוטומטי". מישהו יכול לעזור לי למצוא את הקובץ ? ואגב, למה שאתה קונה מחשב נייד לא מביאים לך את הדיסק של הווינדוס ?...
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי במחשב של חבר את WinXP Pro הכל טוב ויפה חוץ מהכרטיס מסך (יש לו S3 Trio 3D/2x 4MB - מה לעשות :-/ ) מישהו יודע איפה יש דרייברים לכרטיס הזה? בעיה נוספת - מישהו יודע איפה נמצאת ההתקנה של IE6 בדיסק של ה XP ? שאני מנסה להיכנס לצא'טים הוא מבקש ממני להוריד Java Virtual Machine ששוקל בלי עין הרע 14MB (ואני לא מחובר לDSL כמו מרבית החברים פה...)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה נוצרת בעת ניגון קבצי וידאו דרך פיירפוקס או גם בעת שאלה על PAUSE . המחשב נתקע על 100% עבודה ואין אפשרות מלבד hard restart וינדוס7 .
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבריה, יש לי חומר על מחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 98 אני מנסה להעתיק את החומר ולהעבירו לכונן usb ,המחשב מזה חומרה חדשה אך לא מוצא את התקן המתאים. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רק שלשום מיקרוסופט הציגה את ווינדוס 10, והיום אנחנו כבר מקבלים מידע חדש על המערכת ממסמך מודלף של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-%d7%95%d7%95%d7%99%d7%a0%d7%93%d7%95%d7%a1-10-%d7%9e%d7%9e%d7%a1%d7%9e%d7%9a-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c/
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-