עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by BenK,

מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מקבלים מסך עם אפשרות לבחור בין SAFE MODE ובין START NORMALLY- בשתי האפשרויות חוזר לאותו מסך לבחירת הנ"ל דיסק התקנה מציג לאחר מספר דקות את ההודעות: a problem detect and windows shut down plug and play detect an error caused by faulty driver disable bios memory options as caching or shadow מה ניתן לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. אהלן יש לחבר שלי מחשב נייד והוא לא מצליח לראות סרטי HD במדיה פלייר. הבאתי לו את הקובץ CCCP, אבל עדיין זה לא עובד. מה עוד לעשות? להתקין VLC יעזור?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by asichen,

כשאני מוחק משהו שאפשר לימחוק ב regedit ועושה ריסטרט הפריט שוב מופיע ב regedit . איך אפשר להיפתר ממנו לתמיד?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by psychuil,

קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Speed Demon,

אהלן! לאחרונה נתקלתי בבעיה,שכל דיסק C אצלי תמיד מפוצץ ואני אפילו לא יודע למה. הורדתי את תוכנת הTreeSize כמו שהרבה המליצו פה,אבל היא מראה לי שהקבצים שמשתמשים לי ברוב המקום הם קבצי Temp בWindows שאין לי בדיוק מושג מה אפשר לעשות עם זה. אין לי כמעט שום תוכנה מותקנת על C ואין שם קבצים כמו סרטים ומוזיקה. אין לי מושג מה אפשר לעשות עם זה וזה מחרפן אותי. לדעתי פתרון טוב לזה יכול להיות הגדלת הנפח של C,אך רציתי לשאול אתכם האם הדבר אפשרי מבלי לפרמט,דרך Disk Management או משהו להעביר קצת מקום מ-D למשל. האם הדבר אפשרי?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום חברים! רציתי לדעת איך הWindows Xp Pro אתכם!! אני רוצה בקרוב לעבור למערכת הפעלה הזאת שמעתי שזאת מערכת הפעלה חזקה ביותר!! יציבה וכו'... רציתי לדעת איזה משחקים, תוכנות, סרטים וכו' לא פועלים על המערכת הפעלה הזאת תנו לי בבקשה ביקורת על מערכת הפעלה הזאת! האם היא מהירה.. (עד שהיא עולה) במה היא יותר טובה ממערכות הפעלה האחרות כגון: Windows 98 sec Windows Me Windows 2000 ועוד... בברכה ד"ר טראנס! תודה מראש חברים!!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Cynicoren,

שלום, במקום עברית אני רואה ג'יבריש. האם יש דרך לתקן זאת ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by xZiPeR,

היי, לא הייתי בטוח איפה לפרסם את זה, אם זה לא מתאים לכאן - בבקשה העבירו. בכל אופן, זו הבעיה: החלטתי לשדרג את המערכת שלי ע"י החלפת הכונן הקשיח המזדקן שלי (IDE) בכונן מהיר ושמנמן יותר (SATA). בכדי שאוכל להעביר את כל החומר בהתחלה פשוט חיברתי את הכונן החדש במקביל לישן, התקנתי על החדש מערכת הפעלה והעברתי את כל החומר הנחוץ מהכונן הישן - מה שקרה היה שכשהדלקתי את המחשב היתה לי אפשרות פשוט לבחור בין שתי מערכת ההפעלה (זו שמותקנת על הישן וזו שמותקנת על החדש). לאחר שסיימתי את ההעברות פשוט ניתקתי את הישן, אבל עכשין נראה שהמחשב לא מזהה אף מערכת הפעלה (אבל כן מזהה את הכונן עצמו כנראה .. לפי הבאיוס). איך אני יכול להסביר למחשב החמוד שלי שהוא צריך להפעיל את המערכת הפעלה שלי ? D: תודה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Mr Melada,

אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by חוזליטו,

שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.