עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by dagandlerx,

שלום! בשעה טובה ומוצלחת קניתי את המחשב החדש שלי (מפרט בצד). כל ההרכבה וההתקנות עשיתי לבד. הכל עובד בו מדהים, יש רק דבר אחד קטן שקשור לווינדוס (איך לא? ) שמפריע לי. אתחול של המחשב זה ממש עניין של שניות תודות לSSD, אבל ברגע שעולה מסך הlogin של חלונות ואני מכניס את הסיסמא, לוקח זמן ניכר (בעיקר ביחס לבוט המהיר) שבו מופיע מסך הWelcome... ועד שמופיע שולחן העבודה. הבעיה מתרחשת רק כאשר מעלים את מערכת ההפעלה ולא מתרחשת כאשר חוזרים ממצב שינה\נועלים את המחשב. כמו כן זה לא תלוי בכמה זמן אני מחכה לפני שאני עושה login. רציתי לדעת אם מישהו נתקל בתופעה דומה. גיגלתי קצת את הנושא ויש כמה תוצאות שאבדוק אותן בערב כשאחזור מהעבודה, בינתיים אם למישהו יש הצעות\תובנות בנושא אשמח לדעת!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by zivgev,

טעות.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by maverick,

כאשר אני צורב עם תוכנת צריבה של נרו אני רואה שהתוכנה מקצה את כל המשאבים לצריבה בעצם שמה את תהליך הצריבה על אופציית high priority. אני כל הזמן משנה את העדיפות ל-normal אך התוכנה בכל פעם שמתחילים אותה מחדש מחזירה את זה ל-high. הבעיה היא שאי אפשר לעשות כלום עם המחשב כאשר צורבים משהו. מה עושים?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by bv_beaver,

אני רוצה להתקין WIN98 במקום XP בלי למחוק את הקבצים שיש לי בהארדיסק ??? ???

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by dbx22,

שלום עד היום היה לי XP, והיום התקנתי 7. יש לי מסך 23 אינצ' ובXP הייתי עובד עליו ברזולוציה של 1280X720, לאחר שהתקנתי את 7 קודם כל ברזולוציה הזאת כל הדברים במסך נראים הרבה יותר גדולים ממה שהם נראו בXP ורק שינוי ל1600X900 מראה גודל דומה למה שהיה ב1280X720 בXP. ודבר שני זה כל רזולוציה שאני שם מתחת ל1920X1080 הכתב נראה מטושטש, מה אני עושה כדי לתקן את זה? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. 1. אם יש לי ווינדווס 7 מאוקטב עם רישיון X, אני יכול "ללכת אחורה" ולאקטב מחדש לרישיון Y? 2. יש לי מחשב נייח ישן (פנטיום) שעומד בדרישות הסף בעיקרון ורץ עם ווינדווס 7 די סבבה בסה"כ. ווינדווס 10 ירוץ עליו יותר טוב או פחות לדעתכם? במילים אחרת: ווינדווס 10 כבד יותר מווינדווס 7 או הפוך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by zabadak,

התקנת Windows 2000/XP מדוס נקי. למרות שכבר עניתי על זה החלטתי לפתוח כ נושא חדש ציוד: 1 דיסקט BOOT של Win 98/Me עם תמיכה ב CDROM 2. דיסקט עם קובץ smartdrv.exe ניתן למצוא אותו ב CD של 98 או DOS 6.22 3. CD התקנה של 2000/XP 4. רצוי דרייברים עדכניים למערכות ההפעלה האלה. שיטת העבודה: 1 הפעלת המחשב מ דיסקט ה BOOT 2 הרצת הקובץ smartdrv.exe 3 כניסה לספריה ב CD של ה 2000/XP בשם I386 4 הרצת הקובץ winnt.exe 5. וההתקנה מתחילה 6. לעקוב אחר ההוראות ולפעול בהתאם. בהצלחה !!!!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eido300,

תוכנה שבניתי לפני שנים (בc#), ואני משתמש בה בפועל באופן כמעט יומיומי, בוקר אחד התחילה לזרוק שגיאה 0xc0000142, ניסיתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת. א”א להפעיל אותה מהקוד מקור בויזואל סטודיו. מה עושים?

12. שלום, אני יודע שהנושא הזה חרוש אבל לא מצאתי תשובה לשאלה שלי. אם לדוגמא אני קונה את גירסת הOEM היא תעבוד רק במחשב הקיים שלי,השאלה אם למשל אני יפרמט את המחשב,יהיה אפשרות להתקין שוב על אותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by x-boy_24,

שלום . בהודעה הזאת אני ינסה לפרט כמה שיותר על הבעיה , למקרה שהמחשב שוב לא יעבוד. אז ככה לפני כמה זמן נקתע לי המחשב ועשיתי ריסט . אחרי זה ניסיתי להיכנס לאינטרנט דרך הFIRE FOX (אותו דבר דבר היה לי בE של מיקרוסופט) ולא משנה לאיזה אתה ניסיתי להיכנס זה לא נכנס והיה רשום בטאב Untitled וזה אפילו לי ניסה לחפש את האתר . אחרי זה הופיע לי הודעה שצריך להכניס דיסק של WINDOWS כי יש משהו שחסר במחשב . וגם הופיע לי חלון של DOS עם שגיאות (אין לי מושג למה הופעיה לי חלון כזה ) . אחרי שכיביתי את המחשב וניסיתי להדליק שוב הוא לא עלה . אחרי ההדלקה הופיע לי כמה אפשרויות ,להיכנס לוינדוס כרגיל , להיכנס במצב בטוח, ולהיכנס במצב בטוח +אינטרנט. , ויש למטה שעון של 30 שניות בשביל לבחור אפשרות . לא משנה …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. למה win xp sp3 מזהה 4G זכרון כ- 3G? ואיך משנים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בוינדוס שהוא רושם שהוא לא מקורי עכשיו אני יודע שיש קובץ שמסדר את זה שהוינדוס היה מקורי ורציתי לבקש אולי תוכלו להביא הורדה של הקובץ הגירסה של הוינדוס שלי היא 64BIT בתודה מראש רזיאל

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. ............................................................................

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. היי! יש לי בעייה חדשה שמעולם לא נתקלתי בה בעבר. כשאני מבצע פעולות מסויימות במערכת ההפעלה שלי, מהסוג האלמנטרי ביותר כדוגמת: לחיצה על מקש ימני על כפתור ה-Start, או בלחיצה של מקש ימני על איזשהו קובץ, או סתם לנסות למחוק איזהשהו קובץ, נוצר Delay של בערך 7 שניות בין הלחיצה עד להופעת התפריט או הדיאלוג המתאים. בזמן הזה אי אפשר לעשות דבר, הסמן הופך לשעון חול והמחשב כמו ניתקע, למרות שאם הוא מבצע איזושהי פעולה היא לא נפסקת, אבל השליטה שלי על המחשב אובדת לאותן 7 שניות, שבהן אני צריך לחכות עד להופעת התפריט. המפרט הטכני - מעבד AMD Athelon 1.2 , מערכת הפעלה Windows98 SE. אם צריך עוד פירוט אז אתן אותו. למי שיכול, תעזרו לי בבקשה!

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by INFERNO,

ניראה שזה משהו של Borland אבל מה ?..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. כל פעם שאני צורב דרך הויזארד של הWIN7 קבצים שנמצאים בהארדיסק local disk D דרך הDVD זה מעביר לC ולוקח ים זמן, אני רוצה לשנות את המיקום של התיקיה שהעניין יקח פחות זמן (הtemp folder). תודה.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by elad-k1,

שלום היה לי איזה בעיה אם תוכנה וביצעתי כמה פעמים שיחזור מערכת..! ואחרי כמה פעמים עולה הוינדוס ואז לפני שהוא ניכנס מופיע ההודעה הזאת: "אין אפשרות לאתר רכיב הפעלת הישום זה נכשלה מכיוון של אותר WININET.DLL התקנה מחדש של הישום עשויה ליפתור בעיה זאת" מה עושים מצב כזה? הלך הוינדוס או יש אפשרות להציל ? זה דחוף תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Mr Melada,

אהלן, יש ברשותי מחשב המיועד רק להורדות המריץ win xp, והייתי רוצה לנסכרן תיקייה באותו מחשב למחשב הראשי, המריץ win 7. אני לא אוהב כל כך להעמיס בתוכנות צד שלישי, אז ניסיתי להיצמד לסנכרון המובנה של windows. הצלחתי להגדיר סנכרון אוטומטי על התיקייה המבוקשת בלי בעיות בעזרת הsync center, הבעיה שכן נתקלתי בה היא שאין לי אפשרות להגדיר היכן לשמור את העותק ה-offline (כלומר, התיקיה שתסונכרן במחשב הראשי). אני מאוד לא רוצה להשאיר את התיקיית ברירת מחדל (offline files folder) מכיוון שהיא על כונן C, שאינו כונן הידוע בשטחי האחסון העצומים שלו. מישהו יודע איך ניתן להגדיר תיקייה אחרת שאליה יסתנכרנו הקבצים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Old Cat,

כונן מלא וגדוש ובו גם מערכת ההפעלה, להמיר ל NTFS. היה פעם ב XP עצמה איזה יישומון ולא מוצא אותו. רעיונות מישהו? הפעלת מחשב עם HIREN ומשם את ACRONIS לא עזרה, האופציות של אפשרויות המרה באפור בהיר כבלתי פעילות משום מה. גם עם PARAGON מתוך אותו HIREN לא הולך, הוא מציג התקדמות כאילו מבצע ואח"כ כלום, חוזר למצב המקורי. הדיסק עצמו כלומר המחיצה הועברה מכונן ישן באמצעות GHOST כהעברת מחיצה. העברתה גם כדיסק ולא כמחיצה לא משנה את המצב. רעיונות על סיבה אפשרית ודרך תיקון? נסיון מעשי למישהו?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by esaly,

היי אנשים! יש לי שאלה ואודה לכן מאוד אם תוכלו לעזור לי... יש לי מחשב להתקנה עם סריאל מקורי של XP HOME הבעיה היא שאין לי דיסק התקנה מקורי עם אקטיבציה. מישהו אולי יודע האם אפשר להוריד איפשהו XP HOME HEBREW מקורי? המון תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by roigreenberg,

כמו שציינתי בפוסט קודם, אני מתכנן בע"ה בקרוב מאוד לשדרג את המחשב שלי. 1. הוספת כונן SSD [במקום הכונן DVD] 2. שידרוג לWIN8. השאלה היא, האם ניתן להתקין את הWIN8 בצורת שדרוג[כדי לשמור על התוכנות מותקנות וכן העובדה שהסיריאל הוא של שדרוג] ישירות על הכונן SSD?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.