עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by paveln1234,

שלום רב! אתמול חבר הביא לי מחשב של gigabyte שעליו התקנתי win7 כבר לפני חודשים והכל עבד בצורה חלקה. אתמול בבוקר הוא הדליק את המחשב המחשב נתקע באמצע ההפעלה ומאז הוא נכנס לו למצב של תיקון ... כותב שהוא לא מצליח לזהות את הבעיה ומציג את הלוג הבא Problem signature Problem Event Name: StartupRepairOnline Problem Signature 01: 6.1.7600.16385 Problem Signature 02: 6.1.7600.16385 Problem Signature 03: Gigabyte Technology Co., Ltd. Problem Signature 04: 0 Problem Signature 05: 1 Problem Signature 06: AutoFailover Problem Signature 07: 1 עשיתי כבר בדיקה לזכרון הרצתי חיפוש בגוגל ולא מצאתי פתרון שהוא לא התקנה מחדש של הwin.. אשמח לקבל ראינות

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  2. Started by d_v,

שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. מדי פעם, כשאני עובר לשימוש באותיות עברית חל בלבול במחשב, ואותיות שאני לוחץ עליהן מופיעות כאחרות, לדוגמא האות ט' כשאני לוחץ על א', וכן כל מיני סימנים (symbols) במקום אותיות. זה קורא בעיקר בשימוש בשורת ה-search כשאני בעמוד של google, אבל לא רק. משום מה אם אני כותב בחלק שבו אמורים לכתוב את כתובת האתר הכל תקין אני משתמש בחלונות 7 גירסא 64 סיביות. האם מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by mulderfox,

מערכת ההפעלה לא עולה. נתקעת באמצע עליית הדרייברים (במסך הגרפי). הרצתי PARTITION MAGIC והוא הודיע שיש אכן תקלה במחיצה (error code 1516) שאפשר ותיפתר ע"י הרצת CHKDSK. הבעיה היא, שהBOOT לא מגיע לנקודה שבו הוא יריץ את הCHKDSK (העליתי במצב SAFE MODE + COMMAND PROMPT והפעלתי CHKDSK אבל הוא מודיע שזה ירוץ בRESTART הבא). למישהו או מישהי יש רעיון? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. [TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 100%]שלום לכולם , יש לי בעיה בחיבור רמקולים אלחוטיים למחשב , בפלאפון אנ כן מוצא את הרמקולים , אבל במחשב לא. קניתי מתאם BLUETOOTH שאמור לסרוק ולמצוא אותם. לפני הפירמוט זה עבד . אחרי שפירמטתי את המחשב הוא לא מוצא אותם. הדגם של הרמקולים הוא : T4 CREATIVE . תודה רבה לעוזרים.[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות - לעיתים לאחר מספר שעות עבודה (משאירים אותו דולק,מחובר לאינטרנט ויוצאים) פשוט קופא (מסך שחור והמחשב תקוע). בדקתי אותו עם GLARY UTILITIES BIT DEFENDER Norton windoctor ועם PC-Tune up וכן עם COMBOFIX מה לדעתכם קורה לו שם ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  9. ^^כותרת כשהמחשב שלי יסיים להוריד את השדרוג. (בתקווה שיתחיל בקרוב חח..)

10. עבדתי לפי הוראות ההתקנה באתר, הורדתי את הקבצים, התקנתי, ואני לא מוצא את ה-XP MODE הזה! כשאני מנסה להתקין שוב, הוא אומר לי שהוא כבר מותקן. למישהו יש ניסיון עם זה?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. הגעתי אל החלק שאומר ללחוץ על מקש כדי להתחיל את ההפעלה אבל הוא לא מגיב בלחיצות. אני משתמש במקלדת USB MK200 של LOGITECH.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום! איך אני יודע כמה זיכרון וכוח-מעבד אני מנצל וכמה נשאר חופשי ב-WIN XP PRO ? איפה רואים את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. הכוונה לוינדוס XP . אשמח לתגובות.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by roeesnir,

יש לי מדפסת חדשה של HP משולבת. כשאני מחבר אותה למחשב המחשב לא מזהה אותה, וכותב שהתקן USB עובד באופן לא תקין או משהו כזה. הבעיה היא לא במדפסת!!! HP החליפו לי מדפסת והבעיה נשארה ! הבעיה היא לא בחיבור ה-USB!!! התקנים אחרים הוא מזהה. הבעיה היא לא בכבל!!! הוא תקין לחלוטין. נשארה רק מערכת ההפעלה. Win XP SP3. מה יכולה להיות הבעיה? (הסרתי את הדרייברים של ה-USB ונתתי לWIN לזהות באופן אוטומטי) מה עוד אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. פעם הייתי מפעיל בלי בעיות משחקי דוס על גבי ה Windows אבל עכשיו בעקבות הת'רד הזה ניסיתי להפעיל איזה משחק ומופיעה לי ההודעה הבאה: תעזרו לי בבקשה בא לי לחזור קצת לנוסטלגיה, ולא צריך להציע לי את התוכנה DOSbox כי הרזולוציה שם קטנה מידי וגם עושה בעיות. תודה מראש slim_shady.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום, אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו. יש למישו מושג איך אני עושה את זה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by psychuil,

קרה אצלי ב4 התקנות שונות (ונקיות) של ויסטה, 3 מהן X86 ואחת X64. לאחר כמה שעות של עבודה נורמלית (יכול להיות 4 שעות, יכול להיות 40), פתאום, אני מאבד גישה לאתרים. ז"א שמוזילה, אקספלורר וMSN מתנהגים כאילו שאין לי חיבור, בעוד שכל השאר עובדים כרגיל. לפעמים זה נמשך 5-10 דקות ועובר מעצמו, ולפעמים רק אתחול מאפס את העניין. למישהו יש מושג, ולו הקלוש ביותר, מה זה? ???

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. השאלה שלי היא בשביל חבר יש לו בעיה שהוא מקבל הרבה פעמים הודעה שהמחשב נעול והוא לא זוכר את שם המשתמש והסיסמה שלו. אני מניח שיש לו חשבון משתמש אחד במערכת ההפעלה, ואני גם יוצא מתוך הנחה שהוא עובד עם XP האם יש איזה שהיא דרך לגלות מה היה שם המשתמש או הסיסמה שלו? האם הוא יכול לבטל את הצורך בחשבון משתמש?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, שדרגתי את מערכת ההפעלה ל- windows 10 לפני כמה ימים, ובחלון של ההתראות מופיעה לי ההודעה "אנו זקוקים לעזרתך כדי לסיים הוספת תכונה, הקש כדי לתקן". כאשר אני לוחץ על ההתראה, נפתח חלון של רכיבים אופציונליים, ולא מופיע שום דבר שקשור להודעה. (מצ"ב צילומי מסך) ההודעה מופיעה שוב ושוב, וזה מטריד. ניסיתי לחפש פתרון ברחבי הרשת ללא הצלחה. אשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.