עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הורדתי באתר יצרן HP דרייברים. בחלונות XP היתקנתי דרייברים של מחשב נייד. נישאר לי רק אחד לא מותקן דרייבר שכתוב לא מזוהה עם סימן קריאה עיגול זהוב. וחסר לי דרייבר כזה. היחסכלתי במאפיינים --> מנהל --> ורשום שם דרייבר הוא: microsoft ACPI-compliant system באתר של יצרן HP מחשב נייד ראיתי דרייברים ולא יודע איזה מיהם הוא הנכון והמתאים לדרייבר הזה. אני חיפשתי בגוגל ולא מצאתי כלום.אני לא יודע איפה אוכל להשיג דרייבר כזה. איך אפשר לימצוא דרייבר כזה? בתודה מראש מיכאל יש לי בקשה האם קיים גם דרייבר לחלונות 7,אפשר לקבל עידכון דרייבר?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  2. Started by Proww,

אהלן. יש לי מחשב נוסף בבית עם מערכת הפעלה XP, ניסיתי להתקין בו XP מחדש והיו כמה בעיות. עכשיו, כשעזבתי את העניין ונשארתי עם אותה המערכת (בלי פירמוט), בעליית המחשב יש לי ככה: אני צריך לבחור בין שני אלה. הראשון הוא המערכת ההפעלה הנוכחית והשני זה ההתקנה של המערכת החדשה (שלצערי לא עובדת..) איך אני עושה שזה יבחר בראשון באופן אוטומטי ולא יתן לי את ההודעה הזאת כל פעם? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  4. Started by Jesper,

היו לי בעיות עם WINDOWS XP שפירטתי בפוסט קודם (WINDOWS עלה רק ב-SAFE MODE). כדי לנסות ולתקן את הבעיה העליתי בהפעלה את דיסק ההתקנה של WINDOWS. חשבתי להתקין את XP שוב על ההתקנה הקודמת אבל בסוף לא עשיתי את זה ויצאתי מההתקנה לפני שהתחלתי להתקין את WINDOWS. כשהעליתי את התקנת WINDOWS הקודמת גיליתי שנמחק לי חשבון המשתמש הישן שלי ב-WINDOWS, ונמחק כל מה שהיה לי על כונן C. יש דרך לשחזר את חשבון המשתמש והקבצים שנמחקו לי? האם תוכנות לשחזור קבצים שנמחקו יוכלו לעזור?

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  5. היי, התקנתי את תוכנת winamp על המחשב ועכשיו כל קובץ וידאו שאני פותח - נפתח ע"י התוכנה. אני רוצה שהתוכנה תנגן רק קבצי אודיו ולא וידאו. ניסיתי אין ספור פעמים ללחוץ על קובץ מסוים - קליק ימני - פתח באמצעות - בחר ברירת מחדל (ע"י תוכנה אחרת, כמו VLC וכד') אבל תמיד ברירת המחדל חוזרת לwinamp. מישהו יודע איך מסדרים את הבעיה הזו??

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום. יש לי לפטופ שכשאשר אני נמצא בבית הוא משמש לי גם כנייח. אני מציב אותו על שולחן איפה שיש לי גם מסך רגיל (20 אינץ') ומחבר ליציאת VGA שיש למחשב את המסך ולוחץ על הכפתור של דל להגדרות הרחבת המסך ובוחר ב Extand ויש לי בעצם שולחן עבודה מאורך, שאני משתמש בו ככה שבמסך אחד אני יכול לראות סרט לדוגמא ובמסך השני אני עובד ואני פשוט יכול להריץ את העכבר ביניהם. השאלה שלי - אני מתכנן לקנות כרגע מסך 32 או 37 אינץ', ולחבר אותו לקיר מעליי ואני רוצה שהוא ישמש אותי במקום המסך החיצוני הנוכחי שאני מחבר ל VGA. מה שקורה הוא שבגלל שהוא גבוה מעליי הוידאו יהיה במסך והאודיו יהיה מהרמקולים של המחשב, כי ה VGA מעביר רק את הוידאו, אז אני רוצה להשתמש ביציאת HDMI שיש לי בשביל לנסות לראות אם זה עובד גם …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. איך מחזירים את זה חזרה? תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. עכשיו הוא נעלם עכשיו איך אני רואה אותו ? WIN 7 באנגלית

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by tomy669,

שלום לכולם.. ברשותי notebook lg x110. ניסיתי לפרמט אותו אך ללא הצלחה. הורדתי את התוכנה wintoflash התקנתי על הדיסק און קי את ההתקנה של הווינדוס. בביוס שיניתי את מצב הBOOT אך כאשר הוא מנסה לעשות BOOT הוא נשאר על מסך שחור עם מקף (-) מהבהב ולא מתקדם לשום מקום או שהוא כותב את האות J ככל הנראה של הכונן נשלף וגם כן לא מגיב. למישהו יש מושג מה לא בסדר או מה עשיתי לא נכון? אשמח לעזרה ועצות..

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  10. Started by BaR151,

שלום לכולם, אני מנסה להכניס קובץ ISO של וינדוס 7 לתוכנה בשלב הזה: (שמתי תמונה אבל זה מצנזר כל הזמן את הקישור וזה לא מפעיל את התמונה...) רשום לי Windows files path: ואני צריך לבחור את הקובץ של הוינדוס אבל אני לא יכול לבחור את הקובץ (כשאני מנסה לבחור אותו לא ניתן לראות אותו) אז שמתי אותו בתיקייה שקראתי לה Windows ובחרתי בה וכשאני לוחץ Next הוא עושה לי את הERROR הזה שיש בתמונה. (Incorrect source of Windows files) מישהו יכול להסביר לי איך ניתן לפתור את הבעיה? כנראה זה בגלל שלא בחרתי בקובץ ISO אבל אני לא יכול לבחור בו כי לא רואים אותו.. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 978 צפיות
  11. Started by dtrupin1,

שלום: נתקלתי בבעיה כשניסיתי להריץ סרטי וידיאו במחשב ונותרתי ללא משאבי מעבד. הטאסק מנג'ר הראה מצב דומה, כשאתר מסוים אליו נסיתי להכנס, לא עלה. כשסגרתי את המחשב והפעלתי אותו שוב, הCPU עובד על 100% והזכרון על 40%. ה-SERVICES גוזלים משום מה, 70%-80% ממשאבי המעבד. בהעיה נעלמת וחוזרת בכל פעם שיש בעיה עם אתר שלא עולה או כאשר אני מנסה להריץ וידיאו. ניסיתי לנקות את המחשב מוירוסים שלא נמצאו ע"י NOD32 והסרתי עשרות רוגלות באמצעות ADWARE, אך ללא הועיל. המחשב הוא HP נייד עם מעבד CORE2DUO T6670, זיכרון של 4 ג'יגה DDR3. מע' ההפעלה היא W7 64 ביט. אשמח לקבל כל סיוע. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Jesper,

יש לי WIN XP SP3. היה לי בשבוע שעבר וירוס XP internet security 2011 שלא איפשר לעבוד על המחשב. הצלחתי להסיר את הוירוס באמצעות התוכנה SPYDOCTOR אבל מאז אני מצליח להעלות את WINDOWS רק במצב safe mode with networking. אם אני מנסה להעלות אותו במצב הרגיל אני מגיע למסך שבו אני מתבקש להקליד את סיסמאת הכניסה ל-WINDOWS, ואחרי שאני מקליד אותה עולה הרקע של הדסקטופ בלי אייקונים ובלי שום דבר אחר. לא הצלחתי לעשות שחזור מערכת, ואין לי אפשרות להתקין WNDOWS מחדש או לעשות REPAIR מהדיסק התקנה (המחשב לא שלי ואין לי סיסמאת ADMINISTRATOR). אני גם מעדיף שלא לפרמט. מה אני יכול לעשות כדי ש-WINDOWS יעלה במצב הרגיל?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by elikon,

שלום מסך הבחירה בין מערכת ההפעלה xp ל-7 לא עולה . זה עבד לפני מספר ימים . מערכת ההפעלה xp עולה כרגע. תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by kfirr1,

בס"ד שלום התקנתי היום בנוסף ל win 7 גם xp אח"כ ניסיתי להתקין EasyBCD אבל כנראה זה לא עובד על xp אז השתמשתי בדיסק של win 7 כדי לתקן את הבוט של win 7 שבא על חשבון הבוט של הxp ניסיתי להתקין EasyBCD אבל עוד הפעם שגיאה השגיאה היא "תווים לא חוקיים בנתיב" ניסתי להתקין על כונן אחר לא עזר הורדתי את התוכנה מחדש לא עזר הורדתי גירסאות קודמות גם כן לא עזר אז השאלה היא איך מגדירים באופן ידני דואל בוט או איך בכ"ז מריצים את EasyBCD ועוד שאלה האם אפשר להפעיל את xp על מצב ahci כדי שאני לא יצתרך כל פעם לשנות בביוס כשאני ירצה להישתמש ב xp תודה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by leon2810,

קוראת תופעה מוזרה לאחרונה ה-GADGET של הוינדוס (7) מראה כי הזיכרון על 50% (יש לי 3 גיגה) הקטע הוא שבדרך כלל הוא על 33% ושום תוכנה לא עובדת לי ברקע רק הדפדפן ובו בול פתוחות 3 לשוניות והוא גונב לי מלא זיכרון כניראה 300M (לפי TASK MANGER) קיצר משהו מוזר פה

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  16. במחשב שולחני מותקן חלונות 7 הום פרימיום.במחיצה כונן C. במחיצה כונן D ריק.האם אני יכול להתקין חלונות XP במחיצה כונן D או שצריך להתקין דבר ראשון חלונות XP ואח"כ להתקין חלונות 7? פעם קרה לי בעבר היתקנתי חלונות 2000 בכונן C ואח"כ חלונות XP בכונן D , והתקנה הייתה לא מוצלחת. כי היא רק התקינה חלונות XP ולא רואים חלונות 2000.אתם מבינים מה קורה? רציתי לדעת מה הדבר הראשון מתקינים חלונות 7 או חלונות XP? בתודה מראש מיכאל

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  17. כמעט כל תוכנה מתוצרת מיקורוסופט כיום מחייבת בעת ההורדה/התקנה, אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. פעם היה זה מדיה פלייר, פעם אינטרנט אקספלורר 7, לאחר מכן Windows XP mode ו-Virtual PC (האחרון דרך אגב, לא יוצר בהתחלה ע"י מיקרוסופט), ולאחרונה גם Windows Defender וכן Microsoft Security Essentials, אשר בתקופה האחרונה החלו לדרוש גם הן אימות חוקיות של מערכת ההפעלה לפני ההתקנה, זאת למרות שלא דרשו זאת לפני כן. מהתנהגות חוצפנית זאת של מיקרוסופט, הנני חושש כי אם מיקרוסופט קונים את סקייפ, והתוכנה תהייה אז שייכת למיקרוסופט, יתכן שהם יתחילו גם בהורדה/התקנה של סקייפ לדרוש אימות חוקיות של מערכת ההפעלה. יש פה התנהגות פולשנית של מיקרוסופט כלפי משתמשי המערכת שלה, וגם פגיעה בחופש הביטוי בשימוש במח…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by iz,

בעקבות הבעיה הזאת :http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=501457.0 אני רוצה להתקין IE8 אבל הווינדוס רושם שבמחשב מותקנת גרסה חדשה יותר אז הוא לא מתקין...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by haviv822,

אהלן חברה... קניתי מחשב חדש, ואין לי כרגע כונן אופטי שאני יכול להתקין את הוינדוס דרכו, איך אפשר לעשות boot דרך USB ? איך להכניס 'נכון' את הוינדוס לזכרון USB ? ובביוס ראיתי כמה אפשרויות ל first boot.. hdd usb fdd usb ועוד כמה אני לא בדיוק זוכר.. מה לבחור?

• 2 תגובות
    • 8.6k צפיות
  20. שלום לכולם, אתר מגניב המון ידע וכיף לקרוא.. לאחרונה אני מתעסק עם וירטואליזציה ואני מחפש מקום ברשת שבו אני יכול להשתמש על תחנות וירטואליות מייקרוסופט בשביל טסטינג.. אם יש למישהו דברים להוסיף טיפים או תוכנות טובות חוץ מ VMWARE דברים כאלה או תחנות וירטואליות מייקרוסופט פרודקשיין.. אשמח לשמוע. תודה ובהצלחה..

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. Started by DontTouch,

שלום לכולם, לפני כמה יימים התחיל לי הבעיה.. אני פותח את המחשב (נייד מיני ACER ASPIRE ONE) ניכנס לגוגל ופיתאום רואה שאם אני לוחץ על האות F זה משתגע ומתחיל לכתוב אותה הרבה פעמים.כאילו אם אני כותב Fuck Milfs זה יכתוב כךך fffucffkf milfffffssff זה ימשיך רק עם ה F , זה עוצר בין כמה פעמים אבל אחרי זה זה שוב מתחיל , וכשזה מתחיל אני לא יכול להזיז תעכבר לכמה שניות עד שהוא מפסיק או שאם זה מתחיל להשתגע וזה כותב הרבה פעמים F אז אני לוחץ על Ctrl + Alt + Delete (משימות) זה מפסיק ואני יכול להזיז תעכשיו.. חייב עזרה בבקשה. ד"א : זה לא תקוע פיזי כי אני פירקתי תמיקלדת טוב טוב ראיתי , פירקתי תמקש * אולי זה קשור אבל לפני שהבחנתי בבעיה הזאת והכל היה טוב , הייתי עם המחשב אצל חברים וניגמר לו הבט…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Or94,

יש לי ווינדוז ויסטה 32 ביט ויש לי 2 חשבונות. חשבון אחד שהוא שלי ויש שם את כל הדברים שלי ויש חשבון Admin שבו אני כמעט ולא משתמש. בימים האחרונים אני מעלה את המחשב ואז נכנס לחשבון שלי ואז המחשב פשוט נתקע והוא מחייב אותי לעשות ריסט לWindows explorer או בכלל לסגור אותו. בחרתי לעשות ריסט ואז המחשב חזר אבל אחרי כמה דקות שוב נתקע ודרש ממני שוב לעשות ריסט או לסגור. וככה זה ממשיך ואני לא יודע מה לעשות. בנתיים אני משתמש בחשבון השני שלי אבל אני רוצה לחזור לחשבון הרגיל שלי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי, השאלה בכותרת. לוח האם שלי:GIGABYTE GA-EP43-UD3L. זיכרונות:2 סטיקים,כל אחד של KINGSTON DDR2 HYPER-X 2GB 800MHZ. כרגע אני על 32-BIT,מעונין לעבור ל64-BIT. תודה רבה מאוד מראש...

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  24. שלום במחשב עם וינדוס xp איפשרתי שליטה מרחוק על משתמש הadmin - בעזרת mstsc שמובנה בוינדוס. השליטה עובדת ממחשב אחר, אבל כאשר מישהו משתמש במחשב הנשלט (באופן ישיר), זה מנתק אותי אוטומטית מהשליטה מרחוק. לאחר שאני משתמש בשליטה מרחוק, כאשר אני בא למחשב הנשלט פיזית, המחשב נמצא במסך הlogin של הוינדוס. איך אפשר לשלוט במחשב במקביל למי שמשתמש בו ישירות? (כלומר ששנינו נוכל לראות מה קורה ולהשתמש בו זמנית) תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. שלום, התקנתי את WIN7 על כונן E כשהיה קיים כונן C שעליו יש VISTA. הBOOT מהמחשב מתבצע על C - שם קיים תפריט בחירה בין VISTA ל WIN7. אני מעוניין להוציא את כונן C - עליו VISTA שממנו המחשב עושה BOOT, ולהשאר עם כונן E - שעליו WIN7. שיהפוך לכונן C. איך אני מסדר את ה BOOT על כונן זה. שהמחשב יעלה תקין? תודה.

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים