Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא E6600,X1950XT,אודיג'י 2,ZS,2 X1024 ST 800 MHZ,ASUS P5B DLX. כרגע מותקנת לי גירסת ה-32 ביט. פה ושם יש לי עדיין מסכים כחולים אז הורדתי את ה-OC מ-3600MHZ ל-2400MHZ הצנועים של המעבד שלי. ב-HL2 למשל (לפני הורדת ה-OC) המשחק קרס לי כמה פעמים לאחר 2-3 דק' של משחק ולאחר שהורדתי את ה-OC במסך הראשי של האפשרויות יש לי מין מעין הפרעות תצוגה קשות (ניסיתי להפעיל את המשחק פעמיים רצוף ויש לי את אותה הבעיה). יש לי גם מסך רחב עם רזולוציה של 1680X1050 ואחרי ריסטרטים לפעמים הרזולוציה משתנה לי וצריך לסדר אותה כל פעם מחדש ובנוסף מידי פעם שוב לאחר ריסטרטים ה-CCC לא עולה (מופיעה הודעה שיש בעיה והתוכנה צריכה להיסגר) ואז אם אני רוצה לפתוח אותה אני צריך לעשות שוב ריסט. אגב הדרייבר של ה…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עושה checking for updates ואז נראה שהוא הולך להתקין משהו... והופ שוב פעם checking.... יש למישהו מושג מדוע?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות - לעיתים לאחר מספר שעות עבודה (משאירים אותו דולק,מחובר לאינטרנט ויוצאים) פשוט קופא (מסך שחור והמחשב תקוע). בדקתי אותו עם GLARY UTILITIES BIT DEFENDER Norton windoctor ועם PC-Tune up וכן עם COMBOFIX מה לדעתכם קורה לו שם ? מה ניתן לעשות ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מנסה למחוק כבר כמה ימים קובץ MKV בסל מחזור ללא הצלחה, יש רעיונות כיצד למחוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכבוד החג אני רוצה לנקות את המחשב שלי מכל דבר שאני לא צריך ולהשאיר רק את הקבצים שאני צריך אם את יכולים לתת לי דרך לנקות או אולי למחוק דברים שאני לא צריך או אם יש תיקיות שמאכסנות קבצים סתם שאני יכול למחוק כל דבר שיעזור לי לנקות את המחשב יתקבל תודה
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב מוגן, פחות או יותר. יש לי את אאוטפוסט FW, ואת קספרסקי כAV. אבל לאחרונה קיימת אצלי תופעה מוזרה. פתאום, משניה לשניה, בלי שאני אוריד כלום, לא בקצב שאני יכול להוריד בו אפילו (עשריה מגה לשניה, יותר, פחות), וגם כשהאינטרנט כבוי, המקום הולך וקטן, עד שאין מקום יותר. כשאין מקום, או סתם ככה, פתאום יש שני ג'יגה של מקום, ושוב זה מתחיל לרדת ולרדת, עד שלא נשאר מקום. הרצתי את כל הסריקות, ואין לי שמץ של מושג מזה! מקוום שתוכלו לעזור לי בנושא הנ"ל, גבריאל.
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מסיר נעילה של לוח בקרה בווינדוס 98 דרך ה-regedit.reg??
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקיי אז ככה.. היה לי ווינדוס XP התקנתי את ה-7 דרך הדמון טולס ועכשיו אני רוצה להחזיר בחזרה לXP וזה נותן לי שגיאה שאין אפשרות כזו.. מה אני עושה? אין לי כונן דיסקים! בבקשה תעזרו לי זה דחוף זה הזמן היחידי שלי אני בצבא.. תודה שבת שלום!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר לקבוצה בדומיין שREMOTE DESKTOP יהיה מאופשר במחשבים שלהם. משום מה ההגדרה לא יורדת אליהם. הגדרתי להם ב Computer Configuration -> Policies -> Windows Settings -> Administrative Templates -> Windows Components -> Remote Desktop Services -> Remote Desktop Session Host -> Connections Allow users to connect remotely by using Remote Desktop Services ENABLED ודחפתי את הGPO וזה לא מתבטא אצלם. כדי לוודא שהלינק במקום הנכון הוספתי עוד הגדרה לGPO הנ"ל והיא כן ירדה אליהם. חשבתי שהבעיה איפשהו בדומיין ולכן ניסיתי את אותה הגדרה בסביבת ניסיויים נקיה וגם שם היא לא יורדת למשתמשים. מישהו נתקל בזה ויודע מה הפ…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש ברשות אמא שלי מחשב מסוג LX X130 נייד. היא שלחה אותו לתיקון, דיברתי עם הטכנאי והוא אמר לי שמה שהוא מתכוון לעשות זה שיחזור מערכת. אני אמרתי לו שבשום אופן לא יעשה את זה, אני רוצה למחוק הכל מא-ת ולהתקין מחדש. שאני יקבל את המחשב, איך אני ידע מה הוא עשה? פשוט המחשב היה עמוס טרויינים, אני רוצה לוודות שהם נעלמו. בנוסף אני משתמש במחשב הזה ללימודים, כך שברגע שאני שולח להם את המחשב, אני לא יכול ללמוד, מה שאומר שאסור שיהיהי מצב שאני יצטרך לשלוח להם שוב את המחשב. נ.ב יש איזה שהיא מחיצה כזאת שהיא קבוע בדיסק קשיח שאני חושב שהוא משחזר דרכה.
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מדובר ב WIN XP , והאפשרות לראות את השפה בסרגל הכלים לא קיימת , שאני ניכנס ללוח הבקרה ומנסה משם לסדר את העניין , החלונית סרגל שפה לא "עובדת" יש תמונה . כנראה שצריך לשנות משהו - בהפעלה - "עורך הרישום". אז בבקשה אלה שמיתמצאים בעניין תנו יד. דבר נוסף שורת הכתובת גם היא נעלמה לי מהתיקיות - על התיקיות - עשיתי איפוס תיקיות וזה לא עזר , באקספלורר , שורת הכתובת קיימת . כנראה שגם כאן צריך לבצע שינוי בהפעלה - "עורך הרישום". תודה מראש [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה ההשלכות של ווינדווס 10 שלא עודכן שנתיים בגלל תקלה ויש בו מידע עסקי רגיש? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 2 followers
-
-
התלבטתי בין שני המערכות קבצים האלו. מי מהם כדאית יותר, מי מהם מתפקדת בצורה טובה יותר ומי מהם עושה כמה שפחות בעיות ?1 אישית פעלתי עד היום עם FAT32 ואף פעם לא היו לי בעיות כמו "תוכנית זו צריכה להיסגר" ודברים מסוג זה. מה אתם אומרים ?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! קיבלתי היום את המחשב הנייד החדש שלי - DELL INSPIRON 1525. אל תשאלו אותי למה - אבל בטעות התקנתי בהתחלה את מע' ההפעלה FREEDOS שמגיעה עם המחשב הנייד. אח"כ התקנתי ווינדוס XP בהצלחה. אז מה הבעיה? 1. כאשר אני מאתחל את המחשב, הוא מציג לי אפשרות לבחור איזה מערכת הפעלה לבחור איזה מע' הפעלה לבחור - את הווינדוס, או "unidentified operating system on drive C". 2. נוצר לי מין כונן קטן בנפח 2 ג'יגה בשם OS (מניח שזה Operating System), שאינני יכול למחוק או לפרמט. כשאני נכנס אליו, לא מופיע בו שום קובץ (גם כשבחרתי להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת הפעלה). הנפח התפוס שם הוא 315 קילו בייט. השאלות שאשמח לקבל עליהן תשובה: 1. איך אני מסיר את המערכת הפעלה השנייה כך שהמחשב יעלה חלק? 2. איך א…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נכנסתי אתמול לאתר של סריאלס שהייתי נכנס אליו תמיד בלי בעיות, ואתמול הוא פשוט שבר לי את המחשב.. מיליון ווירוסים. עשיתי סריקת ווירוסים, ADAWARE, SPYBOT SEARCH AND DESTORY ועוד כמה דברים כמו SYSTEM MECHANIC.. עכשיו המחשב עובד בסדר שוב ואין יותר ווירוסים אבל בכל זאת כל הזמן קופצים לי חלונות של ה-EXPLORER עם אתרים לא קשורים בווינדוס.. יעני אם אני אשאיר את המחשב סתם ככה בשולחן עבודה לכמה שעות, אני אחזור כל השולחן עבודה יהיה מפוצץ בחלונות EXPLORER עם פרסומות.. מישהו יודע מה אוכל לעשות? תודה מראש..
-
- 28 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה היא כנ"ל . כי אני כל הזמן מוריד תוכנות והן לא עובדות כל מערכת ההפעלה של 64BIT !! והבעיה הגדולה ביותר אצלי היא שהזכרון הפנימי של המחשב הוא 4 גיגה וזה קצת בעייתי כי אני לא מוותר על 500 מיגה סתם . אתם יודעים כי ה32BIT לצערי לא תומך ביותר מ 3.5 גיגה . אז מה הפיתרון !!! אלוהים אדירים אני אתפוצץ אם לא אמצא פתרון לזה !!! תודה לעוזרים .
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
XP או 7? עם ה-XP אף לא נתקלתי בבעיה עם משחקים. כשהתקנתי WIN7 32 BIT, הופיעו באגים חמורים במשחקים. אייקונים נעלמו משולחן העבודה, רקע המסך הפך לשחור, ושומר המסך הפסיק לעבוד. בגרסת ה-64 ביט היו פחות באגים. עד כמה שידוע לי, מיקרוסופט הוציאה עדכונים חדשים שסידרו את חלק מהבאגים ב-64 ביט. כרגע אני על XP PRO SP3. אם אני אתקין מחדש את ה-7 64 ביט, אתקין משחקים רק מהדור החדש (משחקים מהדור הישן עשו בעיקר באגים), אעשה עדכון ל-DX11, ואוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט, האם יתוקנו כל הבאגים? נקודה חשובה שצריך לציין שאני עושה עוד דברים אחרים על המחשב חוץ ממשחקים, שקרוב לודאי יעבדו טוב יותר על ה-XP מאשר על ה-7. אני די מתלבט. מה דעתכם? נ.ב. ויסטה לא בא בחשבון.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-