עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט יוצאת אל האוויר העולם, ואתם יכולים להשיג אותה כבר עכשיו גם ללא הזמנה ישירה מהחברה לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/חלונות-10-כבר-כאן-כך-תעדכנו/

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. עדכון בבלוג הרשמי של מיקרוסופט חשף את תאריך ההשקה ל-Anniversary Update של חלונות 10, ואז הוסר 11 חודשים של זמינות חינמית עבור חלק גדול מהמשתמשים (לצד לחצים והצקות בלתי פוסקים) סייעו למערכת החלונות 10 החדשה לשבור את כל השיאים בשוק, ולצבור מעל ל-300 מיליון מחשבים שבהן היא מותקנת, לנתח שוק של בין 15 ל-20 אחוזים מיקום ה-PC כולו. כל זה עתיד להשתנות במידה בלתי מבוטלת בעוד כחודש מהיום, כשבמיקרוסופט יעמדו בהצהרה המקורית שלהם ויפסיקו להציע את הגירסה החדשה כשידרוג חינמי לבעלי חלונות 8 וחלונות 7 (במקום זה תהיה זמינה גירסת Home במחיר של 120 דולר) – ומה שיסמל את השינוי האסטרטגי הזה יהיה עדכון חדש ומאסיבי העונה לשם המתבקש Anniversary Update. אם להתבסס על פוסט בבלוג הרשמי של ע…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. בלאגן עצום בשבילי לגבות ולהעביר את מערכת ההפעלה להארדיסק החדש יותר . קניתי מחשב חדש ואני שוקל להתקין את הWINDOWS על ההארדיסק הישן ... (20GB WD 5400 RPM ). אז ככה.. מה אתם אומרים ? האם זה ישפיע על מהירות המחשב ? amd athlon 64b 939 3000 . תהיה השפעה מבחינת מהירות אם אני אתקין על הכונן המהיר יותר ?.. פשוט היישן כבר מגובה, והוא תפור על המערכת (20GB) Thanks

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Jack_g,

אחרי שאני מתקין את העברית ל חלונות אז לא כל התפריטים הופכים לעברית למשל התפריט של כפתור ימני יצירת תיקיה חדשה או מאפיינים על משהו אז הוא עדיין נשאר באנגלית. מה אפשר לעשות? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by amit123,

מישהו יכול לתת לי הסבר(בעברית...)על ההבדל בין גרסת ההוום פרימיום לבין האולטימייט,וגם להגיד האם ההבדל שווה את המחיר(נראה לי שמשהו כמו 800-900 ש"ח...)? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום רב לכולם רציתי לשאול כיצד אני בודק את המחשב אם המעבד שקיים במחשב שלי תומך ב 64 ביט או לא ?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי Vista על אחד הארד-דיסקים המשניים שלי שגורמת לי להמון בעיות, בעיקר בגלל שכל פעם בבוט נותנים לי לבחור בין מערכות ההפעלה, ואחרי שסידרתי את זה שזה יריץ ישר את 7 משום מה זה בחר דווקא את הויסטה שלא עלתה. הפתרון שכרגע עובד לי משום מה זה להכניס דיסק של Win7 לכונן, מה שגורם להעלאת ה win7 כשורה (בלי להכנס לדיסק) אחרת זה נתקע בבוט. אין לי מושג למה זה עובד אבל זה עובד בנתיים ככה השאלה שלי היא איך אני מוחק את הויסטה? יש חסימה שאני לא מצליח לעבור אותה איך אני מוחק מהבוט את הויסטה לעזאזל?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום, יש לי DOK שהעברתי אליו את ההתקנה של וינדוס 8.1 בעזרת התוכנה Rufus. יש עליו עוד כ-11 GB פנויים. השאלה שלי אם אני יכול לשים עליו עוד קבצים כמו שירים, תמונות וכדומה מבלי שזה יפגע באפשרות להתקין ממנו וינדוס, או שהוא חייב להיות מיועד רק לוינדוס?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by m53242,

שלום וברכה.... אני מישתמש מחשב נייד DELL. ווינדוס 10 HOME ניהיה לי בלגל משובש ואיטית. החלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. אני הורדתי קובץ MediaCreationTool1903 באתר מיקרוסופט. ויצרתי דיסק תקליטור התקנה חלונות HOME 10 גירסה חדשה 1903.דבר ראשון עשיתי גיבויים חומר חשוב לימודים. שמתי בצורב DVD תקליטור התקנה ווינדוס 10 והתקנה התסיימה. ואח"כ חיברתי אינטרנט ופתאום ניפתח חלון שכתוב : "הפק את המרב מ- Windows" קראתי הכל. אני לא מבין מה זה עושה. מה זה ההודעה זה, כיצד לבטל שלא יחזור הודעה זה? בלי להפריע לי בלימודים שלי. בחלון למטה אני לחצתי "דלג בינתיים" וזה ניעלם. אבל זה לא ממש יעלם בעתיד זה יחזור לי הודעה הזה. מה אני צריך לעשות שזה לא יחזור לי שוב הודעה הזה תמיד? …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by club_501,

בהארד דיסק של 80 גיגה מה כדאי ntfs או fat 32?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. שלום, לפני כמה ימים התקנתי וינדוס 7 על המחשב אך לא יכלתי לשנות את המחיצות כלומר היה לי מחיצה של 60 גיגה שמוכנה להתקנה ו240 גיגה שאי אפשר להשתמש בו. כשאני לוחץ עליו ולוחץ NEW זה רושם לי ERROR כזה: וחוץ מהמחיצה הזאת יש עוד מחיצה של 80 מגה בייט שיש לי איתה את אותה הבעיה. מה אפשר לעשות? תודה רבה לעוזרים!!!

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Ibrow-Now,

מתי?!

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. קיים לי בעיה במחשב.. מישהו נגע ליבcontrol userpasswords2 שיחק עם הסיסמאת וכל זה עכשיו הממחשב תמיד מחובר על משתמש שהוא בהרשאות של GUEST ואין לי אפשרות לעשות כלום... תראו תמונה לדוגמה כמו שאתם רואים אין לי איפה להכניס סיסמה והלחצן של הכן חסום אין אפשרות כרגע להתקין \ למחוק כל דבר מהמחשב אם אפשר מישהו שידריך אותי איך לסדר את זה תודה רבה אלון

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by guyyug,

משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לחברי הפורום. לאחר פירמוט שביצעתי(אני מודה, פעם ראשונה שעשיתי, אבל עקבתי אחרי מדריך והכל עבר חלק), המחשב מסרב להעלות את מערכת ההפעלה דרך ההארד דיסק. שיניתי בביוס את העדיפות, וכאשר ההארד דיסק הוא העדיפות הראשונה (Primary) אז אני מקבל את ההודעה הבאה בעת עליית המחשב: HARD DISK BOOT FAILURE INSERT SYSTEM DISK PRESS ENTER כאשר אני מגדיר שמערכת ההפעלה תעלה מכונן הדיסקים (CDROM), הוינדוס עולה מצויין ופועל יופי. מה שאני שואל זה האם יש בעיה שככה הוינדוס יפעל, מכונן הדיסקים? יש לי 2 כונני דיסקים ככה שאין לי בעיה שאחד קבוע יישאר תפוס, השאלה אם זה תקין שמחשב יעבוד ככה, באופן קבוע יעלה מה-CDROM. אשמח לתשובה. בתודה מראש, אלעד.

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ortapiero,

עושה checking for updates ואז נראה שהוא הולך להתקין משהו... והופ שוב פעם checking.... יש למישהו מושג מדוע?

18. Started by matan13,

יש דרך בה אני יכול לגלות סיסמא ששמורה ב-cache של ה-9 IE ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום אני רוצה לפרמט רק את מחיצה C איך אני עושה את זה ,מבלי לגעת בD? ההתקנה היא בC. גבתי בעזרת תוכנה את הדרייברים , היא פשוט עשתה סריקה מצאה מה שמצאה וגבתי ,וזה יצר קובץ RAR. איך אני יפעיל את הגיבויים של הדרייברים ? תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. בעיה הזויה קצת,כל פעם שאני מחליף משתמש המסך מתחיל להבהב בשחור. לא בדיוק הבהוב יותר נכון לומר מחשיך וחוזר כי זה לוקח איזה שניה בערך.. נגיד כשאני ממזער חלון\סוגר,פותח דברים כאלה אז זה גם מחשיך. בעיה מוכרת ? יש פתרון?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה בוינדוס. בכל קובץ שאני פותח הוא מראה לי את ההודעה הזו : במקרה הספציפי מדובר על המסנג'ר אבל זה קורה בכל יישום שאני פותח. וגם ההודעה הזו מופיעה לי לפעמים : זה קרה לי גם לפני הפירמוט וזו הסיבה שהחלטתי לפרמט אבל מסתבר שזה לא עזר. אשמח לעזרה תודה רבה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by d_v,

שלום, קיבלתי הודעה שזיכרון RAM לא מספיק כשניסיתי לעבוד על קובץ הבתוכנת אילוסטרייטור. מצ"ב צילומי מסך של ההודעה, של מפרט המחשב, וכן של מנהל המשימות בזמן הפעלת התוכנה. אודה על כל עזרה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ואז אני רוצה לפרמט ולהתקין אותו שוב, זה אפשרי? או שהסריאל או חד פעמי? או שאני יכול לפרמט ולהתקין כמה פעמים שאני רוצה? ואז אפשר להתקין כמה פעמים שאני רוצה אז למה אי אפשר להתקין על כמה מחשבים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by menis,

בוינדוס 2000 פרופישינל?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.