Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
עברתי לווינדוס שבע. אני מפעיל אותו במצב עברית. הבעיה היא שהרבה מהשירים שכתובים בעברית מזוהים בג'יבריש. ב xp אותם הוא ידע לזהות את השירים האלה בעברית.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows XP Pro באנגלית, וכשאני מכבה את המחשב הוא נתקע ב-Saving your setting. חיפשתי על זה בגוגל וכנראה שזאת בעיה נפוצה אבל אני לא יכול לפתור אותה... אם מישהו יודע איך בבקשה תעזרו לי! אבל הוא לא תמיד נתקע... הוא נתקע אם אני דולק את המחשב ליותר משעה משהו כזה... למשל, אם אני מדליק את המחשב ומכבה אותו אחרי 2 דקות הוא לא נתקע... ואני גם חושב שאולי יש לזה קשר עם חיבור האינטרנט... לא יודע.. אם מישהו יודע איך לפתור את זה בבקשה תעזרו בהקדם האפשרי. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עדכון סיכום ביניים: כנראה שמקור הבעיה זה הדיירברים של USB2.0 של SIS בWin XP. אני פותח פרד בפורום חומרה להמשך פתרון שם. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385921.0 הודעה מקורית: שלום לכולם, חיבורי הUSB במחשב של חברה שלי הפסיקו לעבוד. לא משנה אם זה הכונן או המדפסת המחשב אומר שההתקן לא מזוהה. אני חושש שזה קרה בגלל שהKASPERSKY הסיר איזה וירוס בצורה אלימה מידי. המחשב נוקה כבר (אני מקווה) ואני מניח שהבעיה שנשארה היא בעיית תוכנה וצריך רק להתקין מחדש את הקבצים הקשורים לממשק הUSB אבל אני לא יודע איך לעשות זאת ואשמח לקבל עזרה בנושא. ניסיתי לפני זה לנסות בעזרת SYSTEM RESTORE אבל הלכתי הרבה אחורה וזה עדיין לא עובד. מערכת ההפעלה היא WinXP Home SP3 והוירוס שתקף הוא זה: http…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ווינדוס 10 מדי פעם שאני נכנס להגדרות על מנת לבחור שומר מסך קופצת לי הודעת שגיאה: ms - settings personalization- background לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. נא התקן תוכנית לחלופין אם כבר מותקנת תוכנית צור שיוך בתוכניות ברירת מחדל בלוח הבקרה מה זו ההודעה הזאת?~
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אני רוצה לבטל את ה AUTOPLAY בכונן DVD שלי ככה ש-WINDOWS לא יגש אליו בכלל (WINDOWS XP) בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי תוכנה גדולה לא מזמת והיא הורדה כקבצי RAR ניסיתי לחלץ אותם לתיקיה כלשהיא מספר פעמים ולא הצלחתי. בסוף מצאתי את הקבצים וכל ההתקנות בתוך תיקיה מוסתרת במחשב שלי- כונן C- מסמכים והגדרות - USER- הגדרות מקומיות (LOCAL SETTINGS) - ובתוך תיקיית TEMP התקנתי את התוכנות והכל וראיתי שיש בנוסף להתקנות של התוכנות כל מיני דברים שלא שימושיים עבורי. עשיתי ניקוי דיסק לכונן C, הורדתי את התוכנה CCLEANER והקבצים הנ"ל לא נמחקו.. רציתי לדעת אם אפשר למחוק את כל הקבצים והתיקיות שמופיעות לי בתיקיית TEMP מהסיבה שהם תופסים לי הרבה מקום בכונן. אשמח לקבל תשובות ענייניות ומתוך ניסיון.. שיהיה לכולם לילה טוב!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באיתחול של ה-XP עד עכשיו היה לי WINDOWS 98 עשיתי התקנה נקיה של XP אבל כל פעם שאני מאתחל מופיע לי תפריט לבחירה של המערכת הפעלה למרות שמחקתי לגמרי את ה-98 (השתמשתי בדיסקט אתחול של 98) איך אפשר לבטל את התפריט ולאתחל קבוע את ה-XP
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המחשב של אבא שלי WINDOWS 98 ויש לו מחשב קצת ישן! אז אני צריך לדעת אם זה בכלל יעבוד אצלו אז בקשה אם מישהו יכול לרשום את הדרישות המדויקות של WINDOWS 98 SECOND EDITION זה יהיה נפלא!!!??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 32 ביט עכשיו אני רוצה לשדרג ל64 אני יכול לשדרג או שאני יצתרך לפרמט ולהתקין מחדש???
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך משווקים מערכת הפעלה חדשה? עם תינוקות וילדים קטנים, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרסומת-הראשונה-של-חלונות-10-תנסה-להמיס/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הכל התחיל שסרקתי את המחשב בתוכנה שנקראת : SpyRemover התוכנה מצאה כמה SpyBots ואני הסרתי אותם. איך שיצאתי מהתוכנה החיבור שלי לאינטרנט נעצר (אני מחובר דרך ראוטר) אני אמרתי לעצמי בוא נעשה ריסטרט זה בטח יסתדר... עשיתי ריסטרט והוינדווס עלה נורא לאט,אני מתכוון ממש לאט! המסך שאומר שהמערכת מכינה את עצמה לעלות (משהו כזה) נשאר בערך דקה וחצי ואז יש את המסך שאומר ברוך הבא וגם זה לקח בערך דקה-דקה וחצי ואז הגעתי לדסקטופ...עד שהסמלים הופיעו לקחה דקה בערך וה-Bar שלמyה איפה שהvתחל והכל היה בעיצוב המקורי שלו...ללא ערכות הצבעים או משהו! לאחר כ20 שניות בערך עולה ההודעה הבאה: _____________________ כיבוי מערכת מתבצע כיבוי של המערכת. שמור את כל עבודותיך והתנתק מהמערכת. הכיבוי הופעל על-ידי NT …
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי שאלה יש לי מחשב מצרפת שמערכת ההפעלה שלו ווינדואוס 7 והוא בצרפתית איך אפשר לשנות את השפה של מערכת ההפעלה? האם צריך לעשות פורמט ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחבר שלי היו 2 כוננים במחשב C-D על D היה וינדוס XP ועל C קבצים ששמר בשביל לפרמט את המחשב ולהתקין 7 אז עשיתי לו פירמוט של D והקתנתי עליו 7, העלנו את המחשב עם הוינדוס החדש ועכשיו המחשב מזהה רק את D ,שבעצם הוינדוס כבר הפך לC אבל את הC המקורי מהXP הוינדוס לא מראה במחשב שלי,הוא מראה אותו בCOMP MANAGE אבל שם הוא כאילו נעול אי אפשר להתשמש בו,אפשר רק למחוק אותו ולשנות לו אותיות משהו כזה, בקיצור איך אני מחזיר אותו לתפעול רגיל.... ועוד משה וקטן,שאני מעלה את המשחב אז הוא שואל אותי במסך שחור לפני עליית הוינדוס איזה מערכת אני רוצה להעלות-WIN7 או שOther windos system כאילו נשארו לו קבצי מערכת של XP משהו כזה,אבל פירמטתי הכל למה זה ככה למה הוא לא מעלה ישר את 7 בלי ויתר מדיי שאל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כעסתי על אחותי וחסמתי את הכניסה עם סיסמא של המחשב בעזרת הוינדוס xp במחשב יש לי שני משתמשים ושמתי בשניהם סיסמא, עכשיו אני רוצה להסיר את הסיסמא ואני לא מצליח הוא רושם לי : שהוידוס מבקש שיהיה סיסמא משהו כזה... , אין לי מושג מה לעשות אבל אני יודע את הסיסמא זה בדוק כי אני מצליח להכנס למחשב בלי בעיה רק הסרת הסיסמא זה עושה לי בעיה. מה לעשות בבקשה צריך עזרה דחופה תודה רבה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים עם שגיאות של: system service exception ובזמן האחרון בעיקר win32k.sys כל כ40 דקות. memtest תקין. המפרט נמצא ב"מפרט מחשב". ניסיתי לעדכן דרייברים. לא הצלחתי לגלוש למרות שקיבלתי IP תקין באחד המקרים ו-ווינסוק פתר את הבעיה. הרצתי registry mechanic ותיקנתי את הבעיות. התקנתי מחדש דרייברים לכרטיס מסך. אני אנסה עכשיו להוריד דרייברים חדשים יותר לכל מה שקשור ללוח מAsus. אני מוריד את הכלי לניתוח Minidump מMS ומחר אריץ. אני מוכן לפרמט נכון לעכשיו עדכון: השארתי את המחשב כמה שעות בidle ללא שימוש באינטרנט אבל עם כרטיס רשת פעיל וזה לא קרה. יש לי תחושה שיש קשר. עוד דבר שחשבתי זה להסיר את כל העדכונים של הווינדוס (תמיד אפשר להתקין מחדש) [br]פורסם בתאריך: 18.05.…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורה זה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimate למה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה המחשב שלי עולה מהר ויפה אבל כאשר אני רוצה לכבות אותו לוקח לו הרבה זמן הוא רושם שWINDOWS מכבה את המחשב וככה זה תקוע הרבה זמן אם למישהו יש רעיון אני אשמח לשמוע עליו תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-