Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
האם אפשר לתקן את התקנת האקספולרר ב WindowsXP? משום שלאחרונה צצה לי בעייה שכאשר המחשב פועל שולחן העבודה לא מופיע (רק הטפט ללא האייקונים) וגם שורת המשימות + תפריט התחל לא מופיע... ואני חושב שבעזרת תיקון של האקספלורר זה ייתוקן... ולמה שאני מבקש תיקון על ידי sfc/ scannow הוא מבקש את הדיסק של winXP pro שההתקנה על המחשב שלי התבצעה על-ידי winXP Home edition?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מותקן לי על המחשב windows 7. לאחרונה המערכת הפעלה קורסת לי בזמן משחקים בצורה רנדומלית ללא קשר לזמן משחק וכו'. לפעמים המחשב פשוט מאתחל את עצמו מחדש ללא שום הודעת שגיאה ולפעמים מתקבלת הודעהת שגיאה(צירפתי תמונה של ההודעה האחרונה). דברים שביצעתי: עדכון driver לכרטיס מסך. עדכון bios. בדיקת סקטורים של דיסק קשיח. מפרט המחשב מצויין בצד. התקלה ממשיכה להופיע לי. אני אשמח לעזרה בנושא תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב שנמסר לי להתקנה. הוא עם שני גיגה ram(ניראה לי שלוח האם(MSI ms-7383) תומך גג עד 4 גיגה). בכל אופן, לא ניראה לי שיקנו בקרוב עוד 2 גיגה ram, ככה שאנו נשארים עם שניים. הסיבה היחידה שבגללה אני חושב להתקין מערכת של 64bit היא שהאדם בשבילו אני מתקין את המחשב, עובד עם תוכנות גרפיקה של אדובי(cs). להבנתי, הגרסה האחרונה(לפחות) תומכת במערכת הפעלה של 64ביט בלבד. כרגע אותו אדם(למיטב ידיעתי) אינו עובד עם הגרסאות האחרונות של התוכנות של אדובי ולכן גם מערכת של 32ביט תהיה בסדר לצורך העניין. בכל אופן, למקרה שיום אחד אותו אדם ירצה להתקין את הגרסה האחרונה של חבילת תוכנות הגרפיקה של אדובי, אני שוקל להתקין לו מערכת של 64ביט, כך שלא תהיה לו מגבלה(התקנה מחדש של מערכת ההפעלה...). השאלה היא האם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
30% מהבאגים החמורים של Windows Vista נובעים מבעיות במנהלי ההתקנים של כרטיסי המסך של Nvidia... המשך... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3525177,00.html
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך משווקים מערכת הפעלה חדשה? עם תינוקות וילדים קטנים, מסתבר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הפרסומת-הראשונה-של-חלונות-10-תנסה-להמיס/
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בסטיקי איך אפשר לבדוק ושם נאמר לבדוק ע"י התוכנה CPU-Z. הרצתי את התוכנה והנה מה שזה מראה לי : המעבד שלי : E6600 Conroe 2.4 GHZ הלוח אם שלי : Asus P5WDH רשום בסטיקי פשוט להריץ את התוכנה ולראות האם מופיע 64BIT, ולא ממש מופיע לי אלא מופיע EM64T שאין לי מושג האם ה-64 הזה זה מה שאני מחפש וצריך ;D תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! ברשותי ווינדוס 10 מדי פעם שאני נכנס להגדרות על מנת לבחור שומר מסך קופצת לי הודעת שגיאה: ms - settings personalization- background לקובץ זה לא משוייכת תוכנית לצורך ביצוע פעולה זו. נא התקן תוכנית לחלופין אם כבר מותקנת תוכנית צור שיוך בתוכניות ברירת מחדל בלוח הבקרה מה זו ההודעה הזאת?~
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי דיסק קשיח חדש ופירמטתי את כל האחרים. כרגע יש לי 3 דיסקים מחוברים. המחשב נהיה ממש כבד ובקושי זז. אשמח אם מישהו יעזור לי לפטור את הבעיה. איפה להתחיל?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים כעסתי על אחותי וחסמתי את הכניסה עם סיסמא של המחשב בעזרת הוינדוס xp במחשב יש לי שני משתמשים ושמתי בשניהם סיסמא, עכשיו אני רוצה להסיר את הסיסמא ואני לא מצליח הוא רושם לי : שהוידוס מבקש שיהיה סיסמא משהו כזה... , אין לי מושג מה לעשות אבל אני יודע את הסיסמא זה בדוק כי אני מצליח להכנס למחשב בלי בעיה רק הסרת הסיסמא זה עושה לי בעיה. מה לעשות בבקשה צריך עזרה דחופה תודה רבה זאביק.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ישנו מחשב ספציפי שכאשר אני מתקין בו ווינדוס 7 לוקח המון זמן עד שהמסך הראשוני שבו אני בוחר היכן להתקין עולה, מחשבים אחרים זה עולה מהר מאוד כמו כן ההארד דיסק חדש לחלוטין והמחשב עצמו עם מפרט סביר מעבד קוואד ו4 גיגה זיכרון אודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב (נייד) ועליו מותקנת מערכת vista. בזמן האחרון התחילה לי בעיה מעצבנת ומטרידה. המחשב ננעל ויוצא למסך הכניסה (המשתמשים) אחרי מס' דקות (בערך 5) כשלא נוגעים בו. כך למשל כשאני רואה סרט אחרי 5 דקות המחשב ננעל לי, יש לציין שזה לא קשור בשום צורה לשומר המסך כי הוא לא עובד אצלי, מישהו יודע איך לבטל את "ההגדרה" הזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פירמטתי את המחשב שלי מwindows 7 לwindows 7 וההגדרות משום מה שונות עכשיו. לפני שפירמטתי, ברגע שרק שמתי את הסמן של העכבר על אחד מהיישומים הפתוחים בtask bar הופיעה תצוגה קטנה של תכולת החלון. לדוגמא: אם ראיתי סרט שפועל כרגע, ושמתי את העכבר על החלון של הסרט בtask bar הייתי יכול לראות את הסרט בקטן. מישהו יודע היכן נמצאות ההגדרות של זה במידה והייתי מספיק ברור? תודה, אורן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. במחשב נייח, כיצד אתם עוזבים את המחשב - האם מכניסים אותו למצב המתנה, מכבים לגמרי, או היברנציה? הכונן שלי הוא SSD, ולכן החלטתי לבטל את ההיברנציה, כדי לחסוך קצת מקום בהארדיסק. אבל שמתי לב שמצב ההמתנה לא ממש עושה משהו (או שאני טועה, אבל נדמה לי שאין ירידה בעוצמת המאווררים, למשל), ולכן אני מכבה את המחשב לעתים תכופות (וכאן יש לשאול - האם זה מזיק?). תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ביטלתי לאחרונה את העדכונים האוטומטיים של ווינדוס, לא רציתי שהוא יוריד לי עדכונים אוטומטית למחשב.. הבעיה היא שכל הזמן מופיע לי האייקון של המגן האדום שמתריע לי על זה.. וזה מציק.. איך אני מעיף אותו משם בלי לבצע עדכונים אוטומטיים לווינדוס?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, עד לאחרונה לאחר בערך 30 דקות, המחשב היה נכנס לתרדמת - מפסיק לעשות רעש מאווררים כאילו כבה ב99.9% אבל ברגע שהייתי לוחץ על האסקייפ תוך 5 שניות או פחות הוא היה חוזר לתחייה. לפתע, זה כבר לא קורה זה מה שנקרא מצב שינה היברידי? מדובר על Win7Ultimate למה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע רכשתי את המחשב הבא: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET AMD Athlon 2 X3 445 3.1Ghz 95W Triple Core AM3 Box Elixir 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz TripleD Axle GeForce 9800GT 512MB GDDR3 256Bit PCI e Cooler Master Elite 310 Blue ספק Seasonic 430 80 bronza plus Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ צורב LG GH22 SATA x 22 Black קרור למעבד V1 Thermaltake בהתחלה הייתה מותקנת עליו גרסה זמנית של WIN7 HOME. אני מעדיף את XP על WIN7 ולכן התקנתי את XP 64 BIT בשביל לנצל את כל הזיכרון שרכשתי. להפתעתי בעת הפעלת משחק (SETTLERS 7 לצורך העניין) צצו הבדלים בין שתי מערכות ההפעלה. כשהמשחק פעל ב WIN7 הוא איפשר לי להגדיר את הגדרות הוידאו על הרזולוציה הכי גבוהה …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני עדיין מחכה לחלונות 11 יצא שפה עברית , האם עכשיו יש חלונות 11 שפה עברית מלאה ? וגם רציתי לדעת האם חלונות 11 זה גירסה מלאה בלי תקלות ושגיאות בעיות באגים ? בתודה מראש! חג שמח חנוכה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון בווינדוס 7 64 ביט על מחשב אולפני מבחינת דרייברים לכרטיסי קול ואם משהו נתקל בבעיות בפלאגים מסויימים שלא עובדים ב64. האם אני ירגיש הבדל רציני בעבודה השוטפת ? אני יודע שאוכל לנצל את זיכרון ה4 ג'יגה שלי במלואם והמעבד שלי יעבוד מהר יותר.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין על המחשב של אבא שלי WINDOWS 98 ויש לו מחשב קצת ישן! אז אני צריך לדעת אם זה בכלל יעבוד אצלו אז בקשה אם מישהו יכול לרשום את הדרישות המדויקות של WINDOWS 98 SECOND EDITION זה יהיה נפלא!!!??? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו מכיר את MSS32.DLL בXP מה עועה או בכלל קיים בXP
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-