עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי, לאחרונה רכשתי HTPC חדש לסלון, הוא בעל פתחי USB 3.0 בלבד, הוא הגיע ללא מערכת הפעלה כלל. יש לי בבית DOK להתקנת וינדוס 7 אשר איתו התקנתי וינדוס להרבה מחשבים ללא בעיות מיוחדות. כשהמחשב הגיע נקי לגמרי חיברתי לו את הDOK לפתח USB 3 וגם מקלדת ועכבר אלחוטיים לUSB 3 וההתקנה עלתה בלי בעיה ויכולתי לנווט בעזרת העכבר והמקלדת. לאחר ההתקנה הכל רץ כמו שצריך והורדתי Driver Booster והתקנתי לו את כל הדרייברים שהיו, כולל דרייבר לUSB 3. מאז היו לי כמה בעיות עם המחשב והחלטתי שאני רוצה לפרמט אותו ולהתקין מחדש וינדוס 7. הבעיה היא שכרגע הוא מגיע למסך BOOT דרך הDOK אבל ברגע שהוא שם כל יציאות הUSB "נרדמות" ושום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת ולא הDOK. חיברתי עכבר ליציאה האופטית הרגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. ב-Administrative tools אין לי אייקון כזה....

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן. קניתי נייד חדש עם ויסטה home premium sp1 64 bit, ואני מתחיל לעבוד איתו, ונכנס איתו לאינטרנט ואז כעבור מס' דקות קופץ לי ריבוע לבן עם הודעת שגיאה- צירפתי תמונה. אחרי שאני לוחץ ok הריבוע הלבן נשאר. אחרי 10 דק' הריבוע הלבן שוב קופץ (למרות שהוא תמיד ברקע של המחשב) הוא קופץ פתאום שוב לקדמת המסך אבל בלי ההודעת שגיאה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי מישהו עם בעיה כזאת. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? זה מוזר מאד כי זה קרה לי יום אחרי שקניתי אותו ולא התקנתי משהו מיוחד.. תודה רבה! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, יש לי מחשב נייד, asus m70v, אני מנסה להתקין עליו ווינדוס 10 באמצעות DOK, הוא מזהה את הDOK, מתחיל התקנה ומגיע לשלב של זיהוי הדיסקים הקשיחים, במצב הזה הוא רושם לי שגיאה שלא מצליח למצוא דיסקים קשיחים, חוסר של דרייברים או משהו כזה. ניסתי לעשות active לדיסק הקשיח באמצעות ממשק הcommand line של ההתקנה, ועדיין לא מזהה לי. ניסתי גם לקחת את ההארד דיסק ולהפוך אותו לGPT דרך מחשב אחר, וגם לא עובד. מה אני יכול לנסות בנוסף לפעולות אלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שמעו...כמעט כל קובץ שאני מוריד מכל מיני שרתי HTML רשמיים יורדים לי ב600KB, שזה המקסימום שלי. הגלישה באתרים טסה בצורה יוצאת דופן. עמודים "שמנים" עולים תוך שניה וחצי שתיים. אני מעריך שהמערכת הפעלה הזאת פשוט מתחברת לכל שרת כמה פעמים בו זמנית, כמו מנהל הורדות. אני צודק?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Avi Moshe,

שלום לכולם ההשלמה האוטומטית באייבי הפסיקה לעבוד לי מישהו יודע אולי איך לפתור את זה ?! זה מציק!!!!!:kopfpatsch::kopfpatsch: צירפתי קובץ תודה מראש אבי

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Boomer,

יש דרך לעשות שהשומר מסך לא יופעל בזמן שמשחקים פועלים?? (חוץ מלעשות שיקח יותר זמן עד שהוא יפעל) זה פשוט ממש מעצבן, אם אני בתוך משחק והולך ל-15 דקות השומר מסך פועל ואז לוקח איזה 2 דקות עד שאני מצליח לחזור למשחק כי אחרי השומר מסך עשיתי שיהיה את המסך של ה-Switch Users. וכשמשחק רץ ברקע כל העניין פועל מאוד לאט. בכל ה-Windows הקודמים השומר מסך לא פעל כשמשחקים פעלו! אז מה קרה הפעם?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. נוכחתי לשים לב לכך, שבעוד סרטונים בפורמטים של AVI ו-MP4 למשל, מציגים תמונת פתיחה בחלונות 7, סרטונים בפורמט FLV מציגים רק לוגו גנרי של נגן המדייה המשוייך אליהם (במקרה שלי Media Player Classic) ולא מציגים תמונת פתיחה. הדבר מחייב אותי להוריד מיוטיוב סרטונים בפורמט MP4 על מנת שתהייה תמונת פתיחה לסרטון, דבר שעשוי להוריד במקצת את איכות הסרטון, שכן בעת הורדה בפורמט שאיננו FLV, הסרטון עובר המרה לפורמט המבוקש, דבר שכרוך באובדן כלשהו מאיכות הסרטון, גם אם בוחרים באיכות המירבית. מה הסיבה לבעייה? (כל הסרטונים אצלי במחשב, הינם סרטונים שהורדו מיוטיוב, וחלקם הורדו כ-FLV)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. היי, זה קרה במחשב של חבר שלי...ניסיתי להציע פתרונות והם לא עזור...אז הרמקולים הפסיקו להשמיע צליל..ומופיעה הודעת שגיאה לגבי דרייברים של DIRECT SOUND. הוא ניסה להתקין מחדש את הדרייברים של לוח האם (ALBATRON סוקט 865). לע עזר התקין מחדש דירקטX. לא עזר כשנכנסים ללוח בקרה---SOUND AND AUDIO DEVICES...הכל אפור, יעני אין אפשרות לבחור כלום

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום. לוח האם שלי מת (DFI ULTRA-D). רכשתי במקומו לוח של גיגהבייט K8N-SLI. למיטב זיכרוני החלפת לוח אם עם אותו צ'יפסט לא אמור לגרום בעייה מבחינת מערכת ההפעלה - לא? זכור לי פעם שקראתי היכן שהוא שיש דרך "לשכנע" את מערכת ההפעלה להתגבר על החלפת רכיב כגון לוח אם - מישהו יודע איך? מצאתי הרבה מאמרים על איך להתכונן לזה לפני ההחלפה, אך לצערי לי זה ממש לא רלוונטי, הלוח אם שלי פשוט מת ללא הכנה, מה שלא איפשר לי להתכונן להחלפה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בכל מחשב שלא יתן להפעיל תוכנות\משחקים פרוצים ויהיה קשה לעקוף אותו האם זה נכון? כי השמועה הזאתי מתחזקת בזמן האחרון... עריכה: למי שלא הבין אני מתכוון שיתחילו ליצר צ'יפ שמונע מתוכונת פרוצות לעבוד על המחשב כאשר longhorn יצא...

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום לכם. אני עדיין מחכה לחלונות 11 יצא שפה עברית , האם עכשיו יש חלונות 11 שפה עברית מלאה ? וגם רציתי לדעת האם חלונות 11 זה גירסה מלאה בלי תקלות ושגיאות בעיות באגים ? בתודה מראש! חג שמח חנוכה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Ymac,

שלום. חבר רוצה להתקין ווינדוס 8.1 נקי וחוקי על המחשב שלו (כרגע על 7) האם זה הדבר הנכון לקנות? https://www.g2a.com/microsoft-windows-8-professional-32-64-bit-cd-key-global.html

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. לא מצאתי מקום מיוחד לאופיס אז שואל כאן. התקנתי אופיס 2016 professional plus , , ההתקנה עברה בהצלחה והכל עובד תקין כשאני בא להתקין את חבילת העברית המתאימה שהורדתי מאתר מייקרוסופט אני מקבל את ההודעה הבאה. https://support.office.microsoft.com/he-il/article/%d7%90%d7%99%d7%9f-%d7%aa%d7%9e%d7%99%d7%9b%d7%94-%d7%91-Office-%d7%a9%d7%94%d7%95%d7%aa%d7%a7%d7%9f-%d7%91%d7%90%d7%9e%d7%a6%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%9c%d7%97%d7%a5-%d7%95%d7%94%d7%a4%d7%a2%d7%9c-%d7%95-Windows-Installer-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%aa%d7%95-%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-30775ef4-fa77-4f47-98fb-c5826a6926cd?NS=OCSAC2RCLICKTORUN&Version=16&SysLcid=1037&UiLcid=1037&AppVer=CCL160&HelpId=%…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by thebenjamin,

שלום, יש לי תקייה ובה סרטי וידיאו, משום מה שמתי לב בשלב מסויים שאני לא יכול להיכנס אליה: הגישה נדחתה. ניסיתי לקחת בעלות על התקייה, זה לא מציג את הבעלים הנוכחי וכשאני מנסה להגדיר בעלות מחדש זה שוב רושם שהגישה להגדרת בעלים חדשים נדחתה. ניסיתי להוריד איזשהו REG שמוסיף אופציית TAKE OWNERSHIP אבל גם זה לא עזר והמצב נשאר בעינו. איך אפשר לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אריק9,

אהלן אנשים, אני חייב את המערכת הזאת ולכן יש לי מספר שאלות כי אני יודע שיש כאן כמה גאונים שאפשר להיעזר בהם יש לי כרגע וינדוס 7 אולטימייט 64 ביט מותקן על המחשב. כשאני מנסה להתקין את וינדוס סרבר 2008 אני רואה שבזמן ההתקנה זה שואל אותי על "Upgrade" או Custom מה שמשאיר אותי בהרבה סימני שאלה. האם ההתקנה של Windows Server 2008 תמחוק לי את הוינדוס הקיים או שתעשה לי בעיות ? האם ההתקנה הזאת היא בנוסף לוינדוס הקיים ? איך העיניין הזה עובד ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by BenK,

מישהו זוכר מה עושים כשיש ב Win 2000 וב Winxp בעיות עברית למשל בICQ יש לי Win 2000

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by jackhammer,

שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. מפני שהיא מופיעה שנייה לפני שהמחשב ניכנס לתהליך האיתחול שלו. מה עליי לעשות כדי לראות איזה רכיב DLL חסר? (אי איפשר לעצור עם PAUSE) האם יש תוכנה שבודקת איזה רכיבי DLL חסרים במערכת ההפעלה?? אם כן מהי? ההערה לא מיתרחשת בעת שהמחשב עולה אלא רק שאני מבצע הפעלה מחדש . תודה ברשותי WIN XP SP1

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by hagayben,

אהלן יש לי מחשב נייד וקניתי לו ssd . עכשיו אני רוצה להחליף את הארד דיסק הרגיל לssd מבחינת הווינדוס איך אני עושה את זה הווינדוס מקורי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by alonpartuk,

כשאני מנסה לפתוח תוכנות דרך הדוס חשבשבת לדוגמא אז עולה לי גיבריש במקום עברית מישהו יודע איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. שלום. אני רוצה לשנות את ההגדרות של המשתמש שלי (WIN7 - משתמש בקבוצת administrators) שכל תוכנה שאני פותח ירוץ לי ב-elevated mode באופן דיפולטי. מבלי ללחוץ על קליק ימני ואז על elevated mode. ואני רוצה שההגדרה הזאת תחולגם על regedit ושאר הכלי ניהול של מייקרוסופט. חיפשתי וחיפשתי וכל מה שמצאתי הם הוראות לאיך לפתוח בelevated mode את ה-CMD. והצעות להנמיך את הUAC אני מצפה שאני צריך לשנות ערך כלשהו ב-registry אבל אני לא מצליח למצוא איזה אחד הוא. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. קניתי מחשב חדש, את המפרט אפשר למצוא בפרופיל שלי. כמו שרואים, זה מחשב מעולה ומספיק חזק כדי לסחוב את הויסטה, אבל הויסטה כנראה פשוט אוהבת למרר לי את החיים. מה שקורה זה שהיא פשוט לא מפסיקה לקפוא, בלי הפסקה היא קופאת, בגלל זה אני בכלל פוחד להתקרב למחשב! באותו שבוע שקניתי את המחשב, החזרתי אותו לחנות ואמרתי לבעל החנות "המחשב שלך הוא אסון מהלך" ואז הוא התעקש להוכיח שהמחשב תקין חומרתית ואפילו צילם סקרינשוטים של תוצאות הבדיקה שמוכיחות שהמחשב תקין חומרתית וגם אגב, אצלו התפרעתי עם המחשב והמחשב לא קפא אפילו לא פעם אחת! הוא אומר שמה שגורם לויסטה לקפוא בעיקרון זה חיבור עם האינטרנט או משהו, לא הבנתי. אני מחובר בכרטיס רשת אל חוטית. מכיוון שפורום תקשורת היעיל והטוב ניסה לעזור לי...לא, הם ל…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. יש ברשת כמה מחשבים עם אותה סיסמא, אין בעיה שלכל משתמש תיהיה גישה לכל מחשב כל עוד הם לוקלים וכולם יודעים שהם עליהם, הבעיה מתחילה שמתחילים לעשות שינויים מרחוק שלא בתיקיות רשת שקבועות מראש. האם זה בטוח ולא יפגע בכלום אם אני אמחק את השיתוף האוטומטי שנוצר לכל תיקיה, אות כונן+$ ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by asafgolan,

כרגע מותקנות לי במחשב XP וWINDOWS 7 ובכל הפעלה של המחשב מופיע לי מסך בו אני מתבקש לבחור איזו מערכת הפעלה להעלות. איך אני מבטל את המסך הזה כך שרק WINDOWS 7 תעלה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים