Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
אני נתקל בשני מחשבים שונים בבעית איטיות ודילאיי שלא הייתה ב-Win7. מאז השדרוג ל-Win8, הכל נעשה קצת יותר בדילאי והעומס נראה גדול יותר. חשבתי שאולי בגלל השדרוג מהמערכת 7 ל-8 זה קורה, אז ביצעתי Clean Install. מדובר ב-2 לפטופים חזקים עם מעבדי אינטל i3 & i7 ו- 8GB DDR3. המערכת מנצל כ-3GB בעומס של הזכרון והמחשב זז לאט. המעבד עומד על כ-2-10% ועדין המחשבים זזים בדילאי די מרגיז. מישהו נתקל בתופעה המוזרה? האם ישנו פתרון? קורה מהרגע שהתקנתי את המערכות. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
the computer got SUCKS .. i cant play anything even icq.... it says i dont have enough virtual memory.. and i have a gig... + 100-500 defined in the virtual configurations. WHAT SHOULD I DO ?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי קבצים מוצפנים ב-NTFS על ההארדיסק שאני יודע את הסיסמא שלהם אך אין לי מושג איך לפתוח אותם מההצפנה. מה שקרה זה שהיה לי XP מותקן, הצפנתי את הקבצים ב-NTFS ואז התקנתי מחדש XP ושכחתי לפני הפירמוט לבטל את ההצפנה של הקבצים. אני זוכר את הסיסמא שהיתה לי על ה-XP הקודם שאיתה כנראה הם הוצפנו - אך איך אני מבטל את ההצפנה? כרגע ה-XP מזהה אותם כקבצים מוצפנים וצובע לי אותם בירוק. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני להתקין על המחשב הנייד (Fujitsu Esprimo V6515 כרגע עם ויסטה) XP. עכשיו יש לי התלבטות בין HOME ל PRO, שימושים בסיסיים, יש לי אפשרות לרכוש את מערכת ההפעלה בהנחה גדולה אז בואו נצא מההנחה ששתי המערכות עולות אותו מחיר, מי עדיפה יותר? כמו כן האם גירסא רגילה של XP HOME/PRO תתאים למחשב נייד? או שיש גירסאות מיוחדות?
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד חדש ולצערי הוא הגיע עם WINDOWS 8. מלבד ניסיון קצר בתרופה של RC1 לא יצא לי לעבוד עם מערכת ההפעלה הזאת. המחשב הזה מיועד לעבודה ולא למשחקים וקישקושים ולדעתי מבחינת productivity חלונות 7 הייתה הרבה יותר טובה. התחלתי לנסות לעבוד ולדעתי win8 מזעזעת ומיקרוסופט פשוט ביצעה אונס של המשתמשים. היא מצועצעת ומאד לא נוחה ולא מתאימה למחשב רגיל שאינו טאבלט. ראיתי שיש הרבה תוכנות צד ג' שמחזירות את המראה והפונקציונליות של WIN7 אבל עדיין זה מעצבן שאני צריך להתקין המון תוכנות רק כדי לקבל את הסטנדרד הקודם של WIN7. אני עכשיו על סף להעיף את WIN8 לכל הרוחות ולהתקין מחדש WIN7, ורגע לפני אני רוצה לשאול: בהנחה שאני שונא את הממשק החדש של WIN8 ורגיל ואוהב את הממשק הישן של WIN7, הא…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הדיסק מעת קנייתו היה מחולק לסי ודי כשהויסטה מותקנת על c ללא cd/dvd פיזי. אם אפעיל התקנה של xp מדיסק xp שעושה boot ואבקש שה-xp תותקן ב-d האם יהיה לי מולטי בוט והאם הויסטה תיפגע ?
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה התחדשתי במחשב ויש בו WIN7 (פעם ראשונה שלי איתו). הורדתי משחקים ולאחר התקנה שלהם מופיע לי הערה שחסר לי קובץ DLL בשביל להפעיל את המשחק / תוכנה. אני אתן דוגמא: XLIVE.DLL שמתי אותו בתוך תיקייה C:\Windows\System32 האם יש עוד משהו שאני צריך לעשות? תודה רבה לכולם!
-
- 9 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
לפעמים כשאני רוצה לצפות בוידאו ברשת הוא לא עובד. יש שעובדים ויש שלא ומה שלא עובד מביא לי ארור מוזר. תראו תמונה :\ מה אני יכול לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אוקיי, הבעיה היא שכל פעם מופיע לי בTask manager קובץ, 3אותיות וספרה, על שם אחר כל פעם, עכשיו זה Rka1.exe, פעם הבאה Oce4, וכן הלאה....צירופים רנדומליים... קיבלתי את הזיכרון (Ocz 512mb) והעכבר החדש (MX700) ואמרתי שזו סיבה טובה לפרמט, גם לנקות ת'הרדיסק מכל הזבל שיושב עליו, וגם בכדי להפטר מהבעיה.. פירמטתי, התקנתי XP מחדש, הכל עובד יפה, התקנתי דרייברים של סורק (3500C), מדפסת (920C), עכבר, מקלדת (MS Office), וכל השאר מה שצרך התקנה שזה היה ה Sixpack, והכ. קול השני של הלוח אם (Epox 8k3a+) שהוא AC97.. זה הכל פחות או יותר, סיימתי עם זה והתקנתי את התוכנות עזר שלי, שהן נרו לצריבה (הנרו שקיבלתי עם הצורב), איסיקיו 2002איי, אוונט גרסה הכי חדשה, מסנג'ר 6 וה +, MBM5,Daemon tools, המשחק …
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום רב , בימים האחרונים יש לי בעיה במחשב שלדעתי הלא מקצועית שייכת למערכת ההפעלה ו/או לזכרון המחשב אם כי אני נוטה להאמין שלא מדובר בבעיית חומרה. ממש לאחרונה פרמטתי את המחשב (פירמוט תקופתי), לפני מספר ימים החלו לי בעיות של ביצועים במחשב שלדעתי החלה לאחר סגירה של פוטושופ באמצעות מנהל המשימות - לאחר שזה נתקע. כיום למעשה המחשב מתנהג כאילו אני מריץ עליו תוכנות כבדות מאוד שגורמות לעיתים לריצודים בתזוזות העכבר , לפעולות שבעבר לקחו מספר דקות להימשך על שעות למשל פעולות של DECRYPT , DEMUX ו REMUX שלקחו לי בעבר בערך 20 דקות היום נמשכות פי כמה וכמה זמן. NOD32 ו ADAWARE לא מצאו שום וירוס או תוכנת ריגול מסוימת שיכולה לגרום לבעיה זו. כמו כן הרצתי את תוכנת CCCLEANER והיא למעשה מחקה …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
האיקון Share to web - Upload Folder (בתמונה) התיישב לי על הדסקטופ ולא מוכן לרדת באמצעים קונבנציונלים יותר ופחות. איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ע"פ הכתבה של NANA10 : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=664951 התקנה של WIN 7 יכול להגיעה ל22 שעות, זה נכון????אני יודע שהשאלה דבילית אני אני מוכרח לדעת!... הלפטופ שלי בן 9 חודשים ותפוס עליו כ70GB הרוב ביגלל הויסטה כנראה... כמה זמן פחות או יותר לוקח להתקין את הWIN 7????
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהתחלה יש את המסך של אינטל(של הלוח אם) ואז אני מחכה בסביבות ה2-3 דקות מופיע מסך שחור למטה מלא ריבועים אפורים ש"מתמלאים"(כמו שכשעושים HIBERNATE) ואז מתחיל לעלות הווינדוס..למהההה תודה
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
זה קורה לי באמצע משחק...הוא עושה ריסטרט מעצמו הבעיה: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL STOP 0X000000D1 nvapu.sys איך מתקנים ? :'(
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. במחשב שלי יש לי 2 דיסקים קשיחים - דיסק קשיח 1: כוננים C, D - שעל כונן C יש את מערכת ההפעלה ויסטה, D שאר הדברים. דיסק קשיח 2: כונן F - כונן נפרד עליו יש גיבויים. אם אני מעוניין להתקין ווינדוס 7, כולל פירמוט של דיסק קשיח 1 וחלוקה אחרת של כונן C (מערכת הפעלה) וכונן D, האם מומלץ להוציא את הדיסק הקשיח של כונן F לגמרי מהמחשב כדי שלא יפורמט בטעות? או - כיצד אני מוודא שהוא לא יפורמט או ישונה כלל בעת התקנת ווינדוס 7? תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב שלי עובד לאט בזמן האחרון וכשבדקתי לאחרונה ראיתי את התהליך svchost חמש פעמים ולפעמים הוא מגיע אף ליותר חשוב לציין שעשיתי סריקת אנטיווירוס לפני יומיים והוא מצא ווירוס בתהליך ושם אותו בבידוד
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני אצטרך לפרמט את המחשב בקרוב (מעבר מ WIN 7 32 ל 64) ורציתי לדעת כיצד אני יכול לגבות את הקבצים החשובים (בעיקר פייבוריטס וסיסמאות לאתרים) באקספלורר, פיירפוקס וכרום. לעזרתכם אודה!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאמור, ה-XP אצלי על גרסאת SP2 ואני רוצה לעדכן אותו ל-SP3. נכנסתי לעדכונים אוטומטיים ואין לי שם אפשרות של סימון ההגדרות שם מה הפרוצדורה לגבי זה? להכנס לאתר שלהם? זה מוזר. :s05:
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאתם מנסים להוריד תוכנות מאתר מיקרוסופט, מיקרוסופט מבקשת מכם לוודא שעותק מערכת ההפעלה שלכם מקורי לפני שהיא נותנת לכם להוריד את התוכנה. אך ניתן (נכון לעכשיו) לעקוף את הבדיקה ולהוריד הכל גם בלי לוודא את חוקיות מערכת ההפעלה והכל בעזרת כלי שמיקרוסופט מחלקת חופשי
-
- 9 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לכל מי שניסה את גרסאות הויסטה שיצאו לאחרונה ואני לא מדבר על הבטא... (ויש להבהיר שאין זה דיון WAREZ אלא דיון על התנסות של אנשים) במה אתם בוחרים בסופו של דבר: בגרסת HOME PREMIUM ,ULTIMATE או בגרסת HOME BASIC?... אחר - להשאר עם XP אני ניסיתי את ה HOME PREMIUM ו ULTIMATE ולא הרגשתי בשום הבדל משמעותי בין שתיהן! לפי דעתי ה HOME PREMIUM מספיקה ל 99% מהמשתמשים הביתיים הרגילים - כך אני מגדיר את עצמי פחות או יותר. מה גם שבמשחקים בינתיים הויסטה לא מככבת בכלל. משחקים לא עולים טוב, נתקעים וכו'. נא תגובתכם.
-
- 9 תגובות
- 831 צפיות
-