Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
האם זה יפעל טוב על מחשב כזה? P3 800 128mb RAM זה נראה לי מאוד מוזר, כשאני עושה Alt+Ctrl+del ואני רואה כמה זיכרון נמצא בשימוש אצלי על המחשב Athlon XP 1600 עם 256mb זיכרון אני רואה שקצת פחות מחצי פנוי. זאת אומרת שאיזה 130mb נמצאים בשימוש. וזה כשאני לא עושה כלום במחשב. אז השאלה היא, איך המערכת הפעלה בכלל פועלת עם 128mb כאשר היא זקוקה ל-130 רק בשביל לפעול כמו שצריך? ואם עוד מפעילים איזה משחק אז בכלל זה לא נראה הגיוני. אני אשמח לשמוע את הסברכם.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוס7, לא השתמשתי בכלל בויסטה לפני אז אני עוד צריך להתרגל לכל מה שקורה פה... עידכנתי דריבר של הכ.מסך, שאני בא לשנות את רזולוצית המסך, קודם כל יש כמה שהם באפור, ויש רזולוציות שהוא עושה אותם 4:3, 1024 או 1152, אין אפשרות למתוח אותם על כל המסך? המחשב מחובר לטלווזיה 42 LCD, ורק 2 אופציות בעצם מותחות לי אותו על כל המסך, אבל זה רזולציות מאוד קטנות. יש פתרון לזה ? (חיבור HDMI אגב)
-
- 14 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
שלום יש לי תיקייה מסויימת שכשאני נכנס אליה אני לא רואה שום קובץ, מבחוץ ובמאפיינים כתוב לי שהתייקיה ריקה לגמרי בחיפוש אני לא מוצא שומדבר שהיה בתוכה אבל כשאני מנסה להעתיק קובץ שהיה בתוכה הוא כותב לי "הקובץ כבר נמצא בתיקייה" שאני מנסה להפעיל סרט שנמצא שם דרך מקור אחר (IDM) הוא מפעיל אותו בלי בעיה... מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי היה לי אייקון של mv2 player ולאחר שהתקנתי את ה ie7 החדש הוא פשוט נעלם והאייקון של ie תפס את מקטמו איך מחזירים אותו?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום , יש לי מחשב שיש עליו מדבקת הרשיון לוינדוז בעברית XP HOME אך אין לי את דיסק ההתקנה , ואני לא רוצה להוריד מהרשת ולא מהאימיול כי כל הקטע הזה לא חוקי ופרוץ . מה שאני רוצה , לאלה שמעוניינים לעזור , ויש להם דיסק התקנה מקורי של XP HOME בעברית(!) אך ורק בעברית , להעלות את לי את הדיסק לאחד מהאתרים www.rapidshare.com www.sendspace.com ולשלוח לי בפרטי את הקישור , במיוחד לאלה שיש להם העלאה במהירות של 500 קילו בייט , זה לא יקח הרבה זמן. מקווה שמישו באמת יקצה לי קצת מזמנו ויעזור. ולפני שכולם יתפנלו עליי , אין בקטע הזה משהו לא חוקי , בסך הכל אין לי כח להתקשר למיקרוסופט ולחכות לדיסק. ויש לי את הרשיון! והסריאל החוקי. תודה מקרב לב לאלה שבאמת יעזרו.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מה קורה?? תגידו יש אפשרות לקניית WIN 7 באתר של מיקרוסופט ב 300$ כמעט ! אבל השאלה האם יש אפשרות להזמין את זה מאתר מיקרוסופט ?? כי לא ראיתי שאני יכול לבחור מדינה זה רק ארצות הברית ! .. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל חשוב לי להדגיש: זה לא דריבר שמאפשר את הAero Glass. הדריבר הוא פיתרון למי שיש לו מחשב ישן עם GF4. לרוב מי שעם המחשבים האלה לא מחובר למסך רחב. אוקי הקדמה: win7 מספק דריבר גנרי לכרטיסי מסך ישנים. הבעיה היא שהרזוציה האפשרית היא עד 1280*1028. כך שעם מחברים למשל לטלוויזית LCD דרך VGA התמונה או מרובעת או מתוחה. אני בהתחלה ניסיתי להתקין את הדריבר 93.71 (במצב תאימות xp sp3) והרזלוציה פתאום יש תמיכה ב1368*768 (לא זוכר בידיוק את המספר) אבל מה, כאשר יש סרטון או משחק מקבלים Blue Screen. עכשיו לאחר חיפוש באינטרנט, כאשר התקנתי את הדריבר הישן יותר 81.98 (דרך מצב תאימות) ישומי 3D רצים כמו בXP (אני מדבר על ישומים קלים שהיו תקועים) וגם יש תמיכה ברזולוציה הנ"ל. הלינק: http://www…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשנינו אותה מערכת הפעלה ולשנינו 4GB זכרון, אך אני מסוגל להשתמש בפחות (ב32ביט כמובן), מדוע?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מעוניין להחליף את הקבצים באופן ידני דרך חיבור ה HD למחשב אחר איפה נמצאים הקבצים בדיסק ה XP SP3? לא מעוניין לעשות את ההליך דרך ה CONSOLE מטעמי נוחות.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין לעשות התקנה עם Windows7 מעודכן. יצרתי מכונה וירטואלית, עדכנתי עד הסוף את המערכת הפעלה Windows7, שמתי תוכנות שאני צריך, ולאחר מכן עם imagex הכנתי מהpartition קובץ .wim הבעיה, שהוא מכיל רק קבצים, בלי תיקיות כמו קבצי WIM רגילים. וכמובן - ההתקנה לא עובדת. מה אני עושה לא נכון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב במחשבי היו מותקנות windows 98 ו windows 2000. ה- 2k שימשה רק לצריבה מכיוון של- 98 היו בעיות. לא יכולתי להשתמש ב-2000 כי המודם שלי לא עבד בה (ניסיתי ארבעה מודמים שונים). החלטתי לשדרג את ה-2k ל-xp. התחלתי להתקין ולאחר שהמחשב סיים "להכין את ההתקנה" (preapering installation), ה-XP התחיל לעלות ואז נתקע עם מסך כחול כלשהו. שאלתי היא כזו: כיצד אפשר למחוק רק את ה-XP מהדיסק הקשיח כדי להתקין אותה מחדש בלי לפרמט את המחיצה (הנפרדת) שעליה היא מותקנת?
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
שלום אני עומד לבצע התקנה חדשה של XP . לאחר ההתקנה יש להתקין את SP3. האם יש צורך להתקין את SP2 לפני ההתקנה של SP3 או שניתן להתקין את SP3 ישר לאחר התקנת הXP? תודה
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
אני עושה דיסק און קי לטיפול במערכות מחשב, ואני רוצה שתהיה אפשרות לפרמט מחשב ולהתקין עליו ווינדוס xp בלי שיהיה לי את הדיסק דרייברים יש חבילות דרייברים כלליות שלפחות יכסו חלק מהאפשרויות? יש דרך אחרת? ווינדוס 7 לא אפשרות כי אני לא מתקין ווינדוס שלי אלא ווינדוס חוקי שלהם, וגם אני עובד לרוב על מחשבים חלשים ולא תמיד אפשר להוציא את הדרייברים ממהארדיסק כי לפעמים המחשב לא עולה ושאלה לא כ"כ קשורה לפה אבל אם כבר יש טעם בכרטיס מסך חזק למערכות שהן לא ווינדוס? הרי אם אין דרייברים אז גם אין ניצול של הכרטיס מסך לא?...
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
יש לי דיסק מלאה של XP SP2...אך זה לא יוצא אוטומט (BOOT) להתקין את XP SP2 ..משהו יודע ..איך עושים ..
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בכל פעם שאני פותח מסמך או עושה "עיון" וזה תוקע את המחשב ל-40 שניות איך מבטלים?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כאלה שלא דורשים מיליון תוכנות וזה.. אני רוצה להוריד ט'אמ ולהתקין.... טוד סוף.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. בזמן האחרון (יומיים..), כאשר אני מנסה להפעיל התקנה מסויימת (max payne 2, via 4 in 1) אני מקבל הודעה מוזרה בקשר ל16 סיביות (או משהו בסגנון...) כמו כן, כאשר אני מנסה לפתוח קובץ .cab מופיעה הודעה שאומרת שהקובץ פגום וכו'... צירפתי תמונה כדי שתוכלו להבין, פחות אות יותר, על מה מדובר... בתודה... יוסף המספר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי msi wind u100 מאייבורי. הלפטופ הגיע לי עם windows xp home edition sp3, איך אני יכול לפרמט את המחשב בלי לקנות windows חדש? (ושעדיין ישאר לי המקורי) אני אמור לקבל את windows עם הלפטופ בדיסק או משהו כזה? ואם לא, זה חד פעמי מה שמגיע עם הלפטופ? מישהו??
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ממחשב למחשב ואני רוצה לפתוח FTP.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים האם יש ל-windows 7 גרסאות ? אני מתכוון לא לprofessional או ultimate וכאלה אלה ליותר בכיון של גרסה מספרית ז"א - איך אני יכול לדעת שאין לי גרסה בטא או נסיונית? האם למישהו ממכם גם קורה שהאינטרנט אקספלורר נתקע מדי פעם ?
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
יש משהו שמשגע אותי כל שניה קופצים לי אתרים למסך גם אם אני גולש וגם אם אני לא זה מעצבןןןןן...אפילו אם סתם אני רק מתכתב באיסי קיו ואפילו לא באתר של אינטרנט זה קופץ אין לי מושג איך להפטר..ניסיתי אד אוור, וינדוס וושר, אנטיוירוס וכלוםםם.... ועוד בעיה זה גם שאני לוחץ על הריבוע של האתר האינטרנט כדי לפרוש את האתר על כל המסך הוא נותן לי חצי מסך, זתומרת הוא לא מגדיל אותו עד הסוף הנה למשל אני יביא תמונה. אני אודה מאוד לכל העוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא טת זה במאפינים של בTASK BAR. וגם איך אני מוסיף QUICK LOUNCH לתוכנות מסוימות כמו פיירפוקס וכו'...? תודה.
-
- 2 תגובות
- 871 צפיות
-
-
.. תראו אני קונה מחשב חדש.. יש לי כרגע Home edition בעברית? מה ההבדלים ביניהם? Home ו PRO.. מתי ה 64 ביט ייצא?..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, התקנתי לאחרונה חלונות 7 גרסת 64 ביט. כברירת מחחדל הוגדר שמערכת ההפעלה תעביר את הדיסק הקשיח ל"מצב שינה" לאחר כחצי שעה. מהו למעשה המצב הזה? צמצום זרימת החשמל לדיסק הקשיח בזמן "מנוחה"? המחשב שלי דלוק רוב היום, ועל כן הדיסק הקשיח נכנס מספר פעמים ביום למצב שינה. האם השינויים התכופים במצב הדיסק הקשיח לא יגרמו לו נזק (בטווח הקרוב או הרחוק)? האם לא עדיף לבטל את ההגדרה הזאת? אשמח לתגובות.
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-