עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Posford,

הוא מחובר למחשב לחיבור הנכון, הוא לא על השתק בווינדוס וגם לא בכרטיס קול. ובכל זאת לא שומעים כלום כשמדברים. בבקרת עוצמה של הווינדוס אי אפשר להגביר\להנמיך אותו או ללחץ עליו הוא כזה צבע דהוי כאילו לא ניתן לגעת. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 9 תגובות
    • 768 צפיות
  2. אני עומד להתקין SP1 על הויסטה הקיים שלי.. האם כונן C שלי ימחק? או שזה רק יעשה UPGRADE?

• 9 תגובות
    • 634 צפיות
  3. לפני כמה חודשים מישהו פירסם פה אתר שכשהייתה כותב לו שם של תהליך שהיה כתוב ב- task manager הוא היה אומר לך לאיזה תוכנה הוא משתייך ומה הוא עושה... האתר הזה היה במועדפים שלי אבל עכשיו הוא נעלם... אם מישהו עדיין זוכר לאיזה אתר אני מתכוון אני אודה לו מאוד! בתודה Anas-Nanas

4. השאלה בכותרת בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  5. אז ככה יש לי XP SP2 מעודכן וכאלה אבל לעתים תכופות המחשב נהיה מאוד איטי אז כשאני בודק ב TASK MANAGER מראים ש ה svchost.exe אוכל איזה 99% מכוח העיבוד ומשתמש ב כ 90MB זיכרון אז בדקתי בגוגל וכל מה שמצאתי מעיד על כך שיש לי וירוס או ספאיי מסויים אבל כפי שידוי לי פתרו את זה ב SP2 אבל הכל זאת הרצתי כל סריקת אנטי וירוס אפשרית ולא מצאתי כלום. אני לא בטוח אבלאולי זה קשור ל IE7 או WMP11 כי לראשונה הבחנתי בבעיה כשהתקנתי את אלה אבל אני לא בטוח, אז בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 945 צפיות
  6. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום היום ואתמול התחלתי להרגיש קצת עומס על המחשב ועכשיו שפתחתי את מנהל המשימות ראיתי שהCPU שלי כמעת כול הזמן על 100% לפעמים הוא יורד לכמה דקות ואז חוזר בדקתי וירוסים טרוינים וכדומה. מה שחשוב לציון שבמנהל המשימות לא רשום לי איזה תהליך הוא לוקח את הCPU מה עוד אני יכול לעשות? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by EAD,

במאמר של http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35805 מתואר שNFORCE 2 לא יתמוך בחלונות VISTA באסה אז לא תהיה ברירה וכל מי שאיתנו מחזיק מחשב AMD עם לוח אם קצת "מיושן" יאלץ להחליף כנראה לפחות לוח אם (וכנראה שאם כבר אז גם זכרון להרחיב ומעבד) כדי להיות מסוגל להריץ את חלונות VISTA

9. Started by darklight,

שלום, רציתי להכנס למצב בטוח כלומר safe mode ואני לא מצליח. לחצתי על F8 בזמן האתחול לפני שמערכת ההפעלה נטענת וכלום לא קורה.

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  10. שאני עושה לחצן ימני בעכבר ברקע של שולחן העבודה ואז בוחר במאפיינים אז נפתח חלון עם לשוניות של השומר מסך,תצוגה וכו' וכו'.. אז אצלי הכל נעלם חוץ משתי לשוניות, מישהו יודע למה ? (פרטים בתמונה) [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  11. אני מנסה להפוך מ VOB ל AVI כבר מלא זמן וכל פעם נתקע לי באמצע. הגעתי למסקנה שזה כל פעם נתקע לי על ארבע ג'יגה! אבל זו אמורה להיות המגבלה ב FAT32! לא ב NTFS! אני משתמש ב Windows Vista. למישהו יש רעיון?

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מעוניין "להרוס" את הוינדוס שלי ככה שרק פירמוט יעזור, לא פיזית את החומרה כמובן אלא את המערכת הפעלה. מישהו מכיר דרך כלשהי ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. או להסתיר תקיות שלמות תודה

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  14. אהלן , יש לי על המחשב גם אקספלורר (גירסא 5 אני חושב) וגם FireFOx. אני מעדיף להשתמש בפיירפוקס אבל אבא שלי שגם ככה מתקשה יכול רק עם אקספלורר . הבעיה היא שיש מספר אתרים שמשום מה לא עולים לי על האקספלורר כמו Headbang.co.il והכי חשוב - www.hvr.co.il שאבא שלי נכנס אליו רבות. אין לי מושג למה האתרים האלה לא עולים לי עם האקספלורר , פעם הם דווקא כן עלו אבל משהו קשה ומאז פשוט כתוב לי "DOne" בתחתית המסך אבל הדף נשאר ריק לחלוטין. הבעיה היא שאי אפשר להכנס לאתר גם עם פיירפוקס. מישהו יכול לעזור לי? אולי יש וירוס? או אולי אני צריך לשדרג את האקספלורר? תודה.

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  15. Started by talje,

שלום רב, ברשותי מחשב נייד של DELL, מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64 Bit. כרטיס המסך הינו Intel HD3000. בעת ניגון של סרט, ללא קשר לאיכות (ניסיתי לנגן תוכן רגיל, HD ואף צפיה ישירה מהאינטרנט), ללא קשר למסך (ניסיתי לחבר לטלויזיה בעזרת כבל HDMI וההפרעות מופיעות הן בטלויזיה והן במחשב עדיין) מופיעים קווים והפרעות מוזרות על המסך מדי פעם. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player Classic ללא מקודדים. -ניסיתי להשתמש בנגן Media Player הרגיל. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים Shark007. -ניסיתי להתקין חבילת מקודדים K-Lite (לאחר הסרה של חבילת המקודדים הקודמת). כל הניסיונות העלו חרס. אנא עזרו לי ותנו לי כיוון על מנת שאוכל להנות מחוויית צפייה בתכני וידאו. בתודה, טל

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by avivlevy,

אוקי יש לי שני מחיצות D-20G C-130G עכשיו מותקן על C WINDOWS ועכשיו התקנתי גם על D.... אני רוצה למחוק את הWIN שבC אבל שכל הקבצים שבו ישמרו.... איך אני עושה את זה ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברה לפני יומיים התקנתי את bitdefender, אחרי הפעלה מחדש, "המסמכים שלי" נפתחים, אז אתם יודעים אולי מה לעשות כדי שהם לא יפתחו? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  18. שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום, יום אחד כשחזרתי מהעבודה ראיתי שהסמלים בשורת המשימות לייד ההתחל התהפכו.. הם עדיין באותו צד פשוט הפום.. זה סתם מציק לעין.. הסמל של האינטרנט, word, הכל... פשוט אחרי אתחול זה קרה.. מישהו מכיר? המערכת היא win 7 64 bit המחשב מה שבחתימה... תודה! ---------------------------------------------------------------------- כנראה שהיה איזשהו עדכון שעשה את הבעיה.... התקנתי SP1 והכל הסתדר!!! תודה למי שניסה לעזור!! [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 5.2k צפיות
  20. Started by pssheba,

שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GRiM,

ביומיים האחרונים האינטרנט עושה לי בעיות בגלישה, לפעמים לא נכנס לאתרים (404 תוך שניה), לפעמים לא טוען את כל האתר (ברוב המקרים - תמונות) ולא מתחבר למסנג'ר, כמו כן יש לי בעיה של איטיות - האתרים נפתחים מאוד לאט, אני מרגיש שזה לא היה ככה לפני זה. אני באינטרנט זהב (כבלים) באזור תבל, חיבור 1.5M, משתמש קבוע ב-Ad-Aware עדכני, ותהליכים שלי מצורפים כתמונה. אני לא יודע מה הבעיה, אשמח לקבל עזרה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  22. שלום, מאתמול בערך יש לי פתאום תופעה מאוד מוזרה במחשב. כל פעם שאני נכנס ליוטוב למשל, או סתם אתר עם איזה סרטון הדפדפן קורס (גם אופרה,גם כרום וגם IE ) , הסקייפ לא נכנס, הספוטיפיי קורס כשאני מפעיל שיר, וכשאני מפעיל סרט מהמחשב הנגן קורס... ניסיתי לעדכן גאוו'ה , פלאש, ודרייבר של כרטיס מסך. אין לי מושג מה עוד אפשר לנסות... תודה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by contA-,

שלום לכם (נראה לי שזה הת'רד הראשון שאני פותח פה.. סוף סוף..), תוכלו לומר לי אם הSP2 מכביד על הWindows יותר מSP1? אם כן,בהרבה? ועוד משהו,הSP2 הוא חיוני ממש כפי שמייקרוסופט עשתה ממנו או שהוא יותר אופציונלי ולא ממש הכרחי? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. שלום לכולם חיפשתי היום וחיפשתי וmicrosoft מציעים רק הורדת web אני צריך את זה למחשבים שאני עובד עליהם ללא חיבור אינטרנט ולכל מיני מערכות הפעלה למישהו יש מקור אחר באינטרנט להורדה מלאה בלי שטויות של web download?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Drazick,

כאשר אני מכבה את ווינדוס ע"י לחיצה על מתג ה-אוף או ע"י התחל=>כבה ווינדוס שומרת את ההגדרות ונתקעת שם ולא נכבית. אין בעיה בחומרת המחשב לכן שמתי את זה בפורום הנ"ל. גם הלינקים מבעיות כאלה מהודעות קודמות כבר לא פעילים. תודה לאחר שקראתי את התגובות, לטעמי הבעיה היא באיזושהי הגדרה של ווינדוס עצמו. כיוונון ברג'סטרי או תוכנה מסויימת שפשוט לא מגיבה. לגבי לסמן וי בניהול צריכה מתקם - לא מצאתי את זה. כנראה שזה מופעל כברירת מחדל (אחרת שהייתי לוחץ על כיובי מחש בכפתור החשמל שלו הוא היה מתכבה מייד ולא מפעיל את הפרוצדורה של ווינדוס) או שלא חיפשתי במקום הנכון. לגבי תצורה: 1. Pentium IV 1500 MHZ 2. GigaByte IDX3 3. Geforce 2 MX400 64 MB the latest drivers 4. intel application accelrato…

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.