עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שאלת תם: במידה ואני מפרמט את המחשב ומתקין הכל מחדש (תוכנות, דרייברים וכו') ורוצה ליצור לאחר מכן משתמש נוסף על המחשב - האם אני אצטרך לבצע את כל ההתקנות מחדש (תוכנות, דרייברים, וכו') עבור ה-USER הנוסף?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  2. אהלן חברה. או שזה קשור לפורום כאן, או לפורום תוכנה. מאז שהתקנתי OFFICE 2010 LANGUAGE PACK כדי שיהיה לי אוצר מילים בעברית ב OFFICE (כבר הבנתי שזה לא זה, אלה רק לממשק), כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז קוריאנית ויפנית מותקנות לי מחדש, אני לא מדבר על ה OFFICE, אלה על השפת הקלדה בווינדווס. את ה LANGUAGE PACK מחקתי מזמן, וגם את השפות של המקלדת מחקתי, אבל זה חוזר לי אחרי כל רסטרט. עזרה בבקשה, זה כבר ממש מתחיל להציק כל פעם שאני בא לעבור לעברית מאנגלית ואני מגלה שכתבתי משהו בקוריאנית! אני בכל מקרה אנסה להסיר את כל החבילה של OFFICE אבל אם למישהו יש הצעה אז אני אשמח! עריכה: הסרה של OFFICE לא עזרה, זה עדיין חוזר בכל הפעלה מחדש (גם לא התקנתי את האופיס מחדש) נראה לי שהדבר הזה קשור ל…

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  3. *******שימו לב********* הסטיקי נמצא בשלבי עדכון, אתם מוזמנים להגיב עם הצעות שלכם לשיפור וביקורת בנושא הת'רד. ********************* -כל מה שקשור לויסטה נגד XP מקומו פה. -כל דיון אחר שיגרר לנושא זה ינעל או ישולב פה. תקפידו על חוקי הפורום! בדיון זה אכיפה מוגברת כדי למנוע התלהמויות. ראו הוזהרתם. (שימו לב שאתם רשאים לשנות את ההצבעה שלכם בסקר בכל שלב) סיכום הנושא: ויסטה: נכון לרגע כתיבת העדכון הזה די מוסכם בקרב משתמשי חלונות שVista קיבלה שם רע שלא בהכרח מגיע לה. מאז שהיא שוחררה עברו כמעט שנתיים והיא השתפרה פלאים. אומנם לאחר השחרור שלה צצו מספר בעיות, חלקן של ביצועים וחלקן של מחסור בדרייברים לחומרה ישנה וגם המערכת הפעלה דרשה מחשבים חזקים יותר מכל מערכת הפעלה אחרת (מעבד כפול ליבה…

• 1k תגובות
    • 181.8k צפיות
  4. קורה לי לעיתים קרובות שתפריט ההתחל ניהיה מטושטש מחוק כזה והדרך ליפתור את זה זה לצאת מהתהליך EXPLORER וליפתוח אותו שוב ואז זה חוזר לעצמו, פירמטתי כבר כמה פעמים וזה תמיד קורה שוב אז זה לא וירוס, הבעיה מוכרת אולי? הווינדוס מקורי 64BIT האמת אני חושב שזה התחיל לי מאז שהתקנתי את SP1 יכול להיות? הינה תמונה של הבעיה : http://www.s iz.co.il/my/imft jkn4nmml.jpg להוריד רווחים!

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  5. הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Gimel,

מחשב נייד של ידידה שלי עם ויסטה. כפתור CAPS מגיב ומדליק את נעילת CAPS, אבל לא מכבה אותה. ניסיתי גם עם הפעלת מקלדת וירטואלית ב"עזרים". גם שם לחיצה על המקש מדליקה, אבל לא מבטלת את נעילת ה-CAPS. הדבר היחיד שמצאתי שמבטל את נעילת ה-CAPS הוא לחיצה על SHIFT ימני ושמאלי יחד ??? מישהו מכיר את התופעה?

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by GaTor120,

בעבר כשהיה לי WINXP השתמשתי בERD COMMANDER,יש משהו דומה שמתאים ל WIN7? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  8. שלום חברים, התקנתי XP, הכל הלך חלק, אבל אחרי שסיימתי את כל התקנת הדרייברים והתוכנות אז אני מנסה לפתוח את הכונן היחיד שיש לי© והוא לא פותח, אלא נותן לי הודעה של פתיחה באמצעות. אני יכול להגיע לקבצים רק דרך ה"סייר", אבל איך אני מסדר את זה שזה לא יהיה מעיק ? תודה רבה מראש.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  9. Started by eran256,

יש לי WINDOWS 7 ובזמן האחרון כל יומיים 3 המחשב קורס עם מסך כחול, (לדעתי זה מאז שהתקנתי SERVICE PACK 1). זה הקובץ שנשמר בMINIDUMP בפעם האחרונה, http://www.f2h.co.il/bf6tnixf30vt אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את התקלה. תודה מראש ערן.

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS 7 X64 עם 4GB זיכרון ובSYSTEM הוא מזהה את ה-4 אבל בסוגריים רשום שרק 3 מהם שמישים. זה לא קרה לי במחשב ההנוכחי אלא במחשב השני שלי: Intel Core 2 Duo E7200 2x2GB DDR2 800MHz 3Dclub GeForce 9500GT 512MB ASUS P5KPL-C/1600 יש לציין שלפני הפירמוט היה מותקן ויסטה 64 והבעיה לא הופיעה. הצעות? :s05:

• 4 תגובות
    • 906 צפיות
  11. Started by maxwell10,

חבלי לידה: Win7 חדש אתמול והיום המערכת נתקעה ואחרי שהעלנו ב safe mode איכשהו הכל הסתדר. אני מוכרח לציין שהמחשב דלק כל הלילה ללא שום שימוש והתקלה ארעה בבוקר, אני חושב שזה קשור לזה. מישהו מכיר בעיה כזו ואיך פותרים אותה?

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  12. איך מערכת הגיבוי של וינדוס 7 בהשוואה ל-ghost וחבריו, מנקודת מבט של משתמש "פשוט" ? בבקשה תשובות רק מאנשים שבאמת עובדים עם זה. תודה. :bash: :bash:

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  13. זה מחשב שאחותי קנתה, זה המפרט: לוח אם: Intel DH67BL מעבד: Core i3 2100 זכרון: 4GB DDR3 1333 KINGSTON כרטיס מסך: GeForce GT 210 1024 HDMI DVI דיסק קשיח: 500 WD 16MB BLUE צורב דיוידי: DVDRWX20 SATA LG מארז: COMPUCASE 6A19 ספק: HEC 300w אני רוצה להתקין לה גרסת 64 ביט. האם ישנם דברים בסיסיים שאני אמור להכיר? (לדוגמה אני מניח שאת הHDD אני אצטרך לפרמט וליצור מחיצות חדשות..) תודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. Started by אריאל26,

יש לי לפטופ HP Pavilion dv1000 ישן בן איזה 7 שנים . עכשיו הוא אחרי פירמוט והתקנה בסיסית של אופיס ועוד כמה תוכנות לא גדולות במיוחד. מתוך המחיצה של של 50 גיגה (שעליה מותקנת מערכת ההפעלה) יש לי 40 פנוי. הרצתי סיסי קלינר וביצעתי איחוי מלא של הדיסק. ועדין המחשב עובד לאט. יתכן והמעבד כבר עבר כברת דרך אבל יש לי תחושה שכנראה יש לי הרבה יסומים שפועלים לי ברקע האחורי וגוזלים לי את זיכרון העבודה. המחשב בא עם 504 mb זיכרון ram כשאני נכנס לחלונית מנהל משימות אני רואה שיש שם תוכנות שאני מזהה שאני לא משתמש בהם כרגע או כאלה שאני לא משתמש בכלל ולא יודע איך הם הגיעו אלי. כמו איפוד למשל. שורה תחתונה השאלה שלי מה הגורם לאיטיות : 1) והאם זה כמו שאני חושד - ריבוי משימות שפועלות ברקע? 2) האם כד…

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by JohnnyBravo,

איזה אתרים אתם מכירים שיש להם DreamSceneים בHD טובים להורדה?עד כה הורדתי 60 בערך,אבל עדיין לא מה שממש אהבתי.

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  16. Started by YARONGT,

אני כבר אייזה חצי שניה מנסה לפרמט את המחשב מיני נייד שלי ואני לא מצליח מישהו יכל לעזור לי בתהליך הזה המטרה היא לפרמט מ וינדוס 7 סטרטר לוינדוס xp הישן והטוב. תוורה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  17. Started by os87,

יש לי תקלה רצינית ביותר, חיפשתי מידע בגוגל לגבי איך לפתור אותה, אבל ללא הצלחה. אז התקלה היא שאני נכנס לdevice manager והוא ריק, פשוט עמוד לבן, לא מופיע שם שום התקן חומרה. דברים שניסיתי לעשות כדי לתקן את העניין: - לרענן את הרשימה ב- device manager. - לסרוק את הרג'יסטרי. - repair עם הדיסק של וינדוס. - הרצת הפקודה scannow sfc ב-cmd. דברים שניסיתי לעשות ולא הצליחו: - שינוי הרשאות ערך הרג'יסטרי HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum זה נתן לי הודעה unable to save permissions, access is denied - לנסות להפעיל מחדש את התהליך Plug and Play ב- services. השירות פשוט greyed out, ככה שאין אפשרות לעשות איתו כלום. אגב אני על וינדוס 7 וגם חלק מהחומרה החדשה שאני מחבר למחשב, ה…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by צבי,

איך מעתיקים דיסק לדיסק 1:1 (ללא כיווץ) כאשר בדיסק המקור יש מע הפעלה עם WIN7

• 16 תגובות
    • 4.5k צפיות
  19. למרות שאני בעל המחשב כשאני בא לעשות פעןךה מסויימת אני מקבל שגיאה שאני לא בעל המחשב, יש איזה קובץ REG שמתקן את זה? תודה רבה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  20. שלום לכולם ! אם אני רוצה לחסום אתר ספיציפי (למשל : כמו פייסבוק) איך אני עושה זאת דרך FIREWALL ? אני חייב דווקא דרך FIREWALL ולא דרך קובץ "HOSTS" בתודה לעוזרים.. תומר.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by avz,

שלום האם תוכלו להפנות אותי להדרכה/הסבר כיצד לבצע התחברות מרחוק במחשב שמותקנת עליו מ"ה WIN7? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zxcv12,

שלום לכולם, אני מנסה להתקין במחשב נייד VOSTRO 3350 WINDOWS 7 64BIT וגם 32BIT ומיד לאחר ה-INSTALL NOW, מתקבלת ההודעה: "A required CD/DVD drive device driver is missing. If you have a driver floppy disk, CD, DVD, or USB flash drive, please insert it now. ניסיתי לשנות כמעט כל דבר אפשרי שקראתי כפתרון, שינוי סדר עלייה בביוס, שינוי של ה-SATA ל-ADA מ-ADHI, התקנה מ-DVD ומ-USB, הורדת דרייברים מהאתר של דל, הכל אשמח לשמוע אם למישהו קרתה בעיה דומה והוא יכול לעזור בנושא. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. היום התקנתי WIN7 על הSSD החדש וכשהחזרתי את ההגדרה בביוס שהBOOT יהיה מההארד דיסק/כשהוצאתי את הדיסק מהכונן, הופיע לי bootmgr is missing.. חיפשתי קצת בגוגל, ניסיתי לעשות תיקון לstartup של הווינדוז (לא עזר) ואז ניסיתי לשים בביוס את ההגדרות של ברירת המחדל, ופתאום הצליח לעלות לי בלי הדיסק. מה בדיוק הבעיה? אילו הגדרות בביוס כניראה גרמו לזה? ולמה דווקא עכשיו עם הSSD?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Proww,

היי חברים. התקנתי במחשב הנייד שלי Windows XP pro SP3. הווינדוס הינו באנגלית. איך ניתן להפוך אותו לעברית?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. הדיסק עבר HDtune, ונמצא תקין/ זכרונות עברו MemTest ונמצאו תקינים במהלך "מרחיב קבצים" או משהו כזה, אני מקבל מסך כחול STOP: 0x00000024 Ntfs.sys - Address Bla bla bla למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים