עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by פולי הקנטאור,

windows defender טוען שאני משמש ב"ספקים אחרים של אנטי וירוס" אך אין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב חוץ ממנו. כל פעם שאני מנסה לראות מי הספקי אנטי וירוס במחשב אני רואה שהוא הספק. יש איזו דרך לפתור את זה? תודה רבה לכל העונים.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by eladbu,

שךום לכולם אני באמת אוהב את WINDOWS DESKTOP SEARCH אבל הבעיה העיקרית שלי איתו זה שאני מסמן לו במאפיינים גם את ההארדיסקים שלי לחיפוש ואחרי ריסטרט זה חוזר לדיפולט מה עושים???

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by Drazick,

ראיתי באתר מסויים שיש את התוכנה הזו מובנית בווינדוס אקס פי. איך מפעילים אותה? איפה היא בדיוק נמצאת? מה היכולות שלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 993 צפיות
  4. Started by Dmoney,

טוב, היכונו לבעיה רצינית... יש לי 2 כוננים קשיחים במחשב. על אחד מהם (לא זה עם מערכת ההפעלה עליו), איחסנתי כמה קבצי טקסט אותם הצפנתי בעזרת אופציית ה-EFS של WinXp. EFS = Encrypted File System. הבעיה מתחילה עכשיו...ביצעתי אתחול לכונן השני והתקנתי מחדש את ה-Windows. כשניסיתי לפתוח את הקבצים המוצפנים ניתקלתי בהודעה "Access is denied" מה אני יכול לעשות עכשיו ?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by freakazoid,

בכל פעם שאני ניכנס לתיקיה שיש בה קבצים של סרטים מופיע לי error של ווינדוס שאומר או לדווח או לסגור. אלו הפרטים של הבעיה.... http://img212.imageshack.us/my.php?image=error0kr.jpg ואני מצטער מראש אם זה לא קשור לפה פשוט לא הייתי בטוח...

6. Started by y_a_n_i_k,

מכירים את העדכון האוטומטי של Windows?? אז אתמול הוא עשה לי עדכון אבטחה לIE7 והוא נכשל ומאז עולה אותו העדכון כל פעם מחדש וכל פעם נכשל, איך אני פותר את זה??

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  7. Started by nitzanj,

יש לי זכרון כזה: OCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Titanium 4-4-4-15 ולוח אם Asus P5ND. ויסטה נותנת לי ציון של 5.1 בביצועי זיכרון. במחשבים אחרים שעבדתי עליהם זיכרון DDR2 800 גנרי לגמרי, אפילו רק 2 ג'יגה ולא ארבע, מקבלים כמעט תמיד 5.9 באותה בדיקה. אני יודע שהמספרים של ויסטה מיותרים לחלוטין ואין להם שום משמעות, אבל אני מודאג שאולי באמת יש בעיה בזיכרון והוא עובד לאט מדי - מישהו מכיר את העניין לעומק? או סתם מבין קצת בזיכרון? לפי מה שהבנתי הויסטה פשוט בודקת פעולות לשניה ועל פי זה מבססת את הציון אז יכול להיות שבאמת משהו דפוק בזיכרון? זה קורה גם ב-64 וגם ב-32 ביט, וכרגע המערכת מזהה את כל ה4 גיגה כמו שצריך... תודה!

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם אני נתקל בבעיה הבאה: בכל הפעלת מחשב, windows explore עולה אוטומטית. נסיתי למצוא היכן נמצאת הפקודה המפעילה אותו, (ב-msconfig: startup, win.ini, system.ini) ואני לא מוצא. האם יש למישהו רעיון היכן עוד יכולה להסתתר הפקודה להפעלתו? תודה.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by tigerz,

היי חבר'ה יש לי בעיה מאוד מעצבנת בווינדוס אקפלורר (לא אינטרנט אקספלורר), כל פעם שאני נכנסת לאקספלורר אחרי זמן מה הוא מודיע לי על תקלה בווינדוס אקספלורר. ונותן את ההודעה המעצבנת הזו אם לעדכן את המערכת או את מיקרוסופט.... וסוגר לי את האקספלורר, אבל לא את ה-IE חשוב לציין שזה ווינדוס XP פרו SP1. מה אני עושה בשביל להוריד את זה? ויש לי גם את כל העידכונים האפשריים מהאתר של מיקרוסופט בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. א. שונא ויסטה. ב. יש לי בעיה בכל פעם שאני מעיין בתיקיות של קבצי וידאו חדשים שווינדוס מנסה ליצור להם THUMBNAILS אני מקבל את השגיאה הנ"ל ואז האקספלורר נסגר ומתחיל את עצמו מחדש. קודם לכן הייתה לי בעיה של COM SURROGATE שנפתרה לאחר שהסרתי קודקים והתקנתי את VISTA CODECS PACK אבל עכשיו אני מקבל את השגיאה הארורה הזו ואני מתחרפן כבר. ג. יש אופציה לבטל THUMBNAILS עבור סרטים בלבד מבלי לפגוע בקבצי תמונות? עוד פרטים: שימו לב שהבעיה היא בקובץ NTDLL.DLL Faulting application Explorer.EXE, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x47918e5d, faulting module ntdll.dll, version 6.0.6001.18000, time stamp 0x4791a7a6, exception code 0xc0000005, fault offset 0x00043387, process id 0x7ec, application…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. כל הזמן הexplorer קורס לי. יש דרך לתקן את זה ? מערכת WIN7 64

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by rimonu,

ה-windows explorer (לא אינטרנט אקספלורר) לעתים קרובות נתקע ומחייב סגירה שלו דרך ה-TASK MANAGER. זה קורה כאשר אני מנסה ליצור ספרייה חדשה או להעתיק קבצים מכונן נשלף או כונן CD להארדיסק. לא תמיד הוא נתקע על הפעולות האלו, אבל לעתים קרובות מאד. זו בעיה שקיימת כבר זמן רב, למיטב זכרוני כבר לפחות שנה-שנתיים, כך שעוד מלפני ה-Service Pack 3 הנוכחי המותקן. פרטי המערכת: WINDOWS XP PRO SP3 PENTIUM 4 3.0 GHZ 1.5 GB RAM במידת האפשר אני מעדיף לא לפרמט ולהתקין מחדש את החלונות - מסיבות מובנות (מידע, תמונות, התקנת תוכנות מחדש וכו'). אשמח לקבל רעיונות לפיתרון. תודה, אורי

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  13. Started by cateye,

זה כבר דיי נמאס, בהתחלה הוא הראה סימנים שהוא מתחיל לא להרגיש טוב (לא מפעיל דברים, נתקע קצת ומשתחרר) אבל עכשיו אני חייב להפעיל אותו מחדש כל פעם (ויסטה) כדי שדברים יעבדו. יש לי איטיות כללית ואני חושב שזה בגלל זה, איך אני יכול לתקן אותו? או להתקין אותו מחדש? או אם יש למישהו רעיון אחר אני ישמח לשמוע תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Rimo,

שלום לכולם, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו נתקל בתופעה כזאת. במחשב של חבר שלי פיתאום אחרי הדלקת מחשב נהיה בעיה של Windows explorer.exe. מערכת הפעלה - Windows 7 כאשר הווינדוווס עולה ישר קופץ חלון עם תיקון שגעיות אוטומטי ומחפש מחפש, אחרי דקה קופץ עוד חלון של שגעיה וכותב שלא מוצא איזה קובץ ב- explorer ושוב נכנס ללולאה ומתחיל שוב לעבוד תיקון שגיעות אוטומטי וככה אין סוף. אי אפשר ללחוץ על שום דבר אחר הכל קורה מהר מאוד. כשסוגרים זה קופץ שוב. נכנסתי למצב safe mode היה בסדר, הרצתי את AVG אנטיוורוס, לא נראה לי שמצא משהו, הרצתי Spyboot search and destroy זה מצא רק cookies מחקתי אותם גם. כשהעלתי ווינדוס במצב רגיל הכל ממשיך עם השגיעה הזאת. העלתי מחשב מהמצב התקין האחרון - לא עוזר. …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by 11GnR,

ניסיתי לחסום כל מיני דברים בINBOUND RULES , והם עובדים בלי בעיה! יש הסבר ?

16. Started by g1zey,

אני מנסה לפתוח את הפיירוואל בווינדואז אבל אז זה רושם לי: windows firewall cannot run because another program or service is running that might use the network address translation component (ipnat.sys) מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה ? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by MoMo-P,

שלום.. אני משתמש ב Windows XP Pro SP2/SP3 Corporate UWI התקנתי אותו בשבוע שעבר ולפני יומיים נתקלתי בבעיה - Windows Firewall is OFF נכנסתי מיד ל Control Panel -> Security Center -> Windows Firewall והופיעה לי ההודעה הבאה: "Due to an unidentified problam, windows cannot display windows firewall settings" איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת ?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  18. Started by sheff2k1,

יש תוכנה שאני רוצה לחסום לגמרי את גישתה לאינטרנט. כברירת מחדל, היא לא מופיעה ברשימת ה"exceptions" של הפיירוול- ולמרות זאת היא מקבלת גישה חופשית... הוספתי אותה לרשימה, הורדתי את הוי, ועדיין היא ניגשת לאינטרנט....האם ה"פיירוול" של ווינדוס הוא בעצם מוצר פגום, או שיש משהו שאני מפספס פה??

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by FaT_GEnERaL,

איך אני מבטל את WINDOWS FIREWALL יש לי ווינדוס איקס פי

20. Started by eliXir,

אני מקווה שזה קשור לפורום הזה ולא לתמיכה טכנית. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי מכיוון שהוא מפוצץ ווירוסים. יש לי מערכת הפעלה WinXP Pro וזאת תהיה הפעם ה-3 שפירמטתי את הווינדוס הזה, ובחיים לא הייתה לי בעיה שכזו: אני אף פעם לא זוכר אם אני מפרמט עם דיסק איתחול או לא, אך אני כמעט בטוח שכן. אני מכין דיסק איתחול, מכבה את המחשב זה מגיע לדוס וכותב משהו כמו wrong syntax DISPLAY.sys משהו באזור, ואז שאני עושה "FORMAT C:" זה עושה לי Bad command. אני חשבתי שאולי זה בגלל שהכנתי את הדיסק איתחול מהמחשב שלי עם כל הווירוסים, אז הבאתי דיסק מחבר וגם זה לא עבד. יש הצעות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MOFRA,

המחשב נכנס לי באופן רנדומלי לפריזים. (התחיל לפני כשבוע כנראה... כי לפני זה לא זכורים לי פריזים) איך אפשר להבין מה מקור הפריזים? או לתקן את התופעה?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by danatg,

היי, למישהו יש ניסיון עם מערכת הפעלה WINDOWS 10 EDUCATION או לחילופין WINDOWS 10 PRO שניתנת להורדה בIMAGINE? האם אפסיק לקבל תמיכה ועדכונים כאשר כבר לא אהיה תחת הסטטוס סטודנט? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by sdfzxc,

מישהו ניסה ? http://www.microsoft.com/licensing/programs/sa/benefits/fundamentals.mspx http://neowin.net/index.php?act=view&id=34107

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  24. Started by elyfox2000,

מה שונא ב windows gamer nvidia edition מ windows vista ultimate אני מאוד רוצה לדעת כי ראיתי שיצאו שתי גירסאות למערכת זו ATI ו NVIDIA מי שניסה את המערכת הזו או יודע הוא מוזמן לתת הסברים אני כעיקרון רוצה לדעת רק במה היא שונא מבחינת ביצועים ומהירות יותר טובים מ VISTA ULTIMATE אשמח לקבל תשובה בנושא.

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  25. Started by davidreznic,

מצורפות תמונות של האריזה. יש דיסק עם 32 ביט ודיסק עם 64 ושניהם כלולים. קישור לת'ארד המקורי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337516.msg2922314#msg2922314 קישור לאתר ממנו אפשר לקנות: http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 כולל SP1 אז חוסך הרבה כאבי ראש... הזמנתי ב-2 ליוני, הגיע היום, ה-17... קצת יותר משבועיים. והמשלוח הגיע מארה"ב. בא אלי שליח הביתה כדי להביא אותו. (כלול במחיר) [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.