עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי הוא מסומן כתקול במנהל התקנים. המחשב שלי איטי+רוב האפקטים של W7 לא ניתנים להפעלה. מקווה שרק הוא הבעיה....יש רעיונות? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by foxil821,

שלום, ברשותי חלונות 7 וכרטיס מסך ATI Radeon HD 5500 יש לי 2 יציאות אודיו: אחד יציאה רגילה מכרטיס האם ושני יציאה מכרטיס מסך מחיבור HTMI אל טלוויזיה איך לגרום לחלונות 7 שיעבוד 2 יציאות במקביל מבלי שאחד מאודיו תהיה פעיל ושני כבוי כמו בתמונה. תודה על תשובה

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  3. Started by intermaster,

שלום רב, נתקלתי בבעיות רבות ולשם הפתרון שלהן נתבקשתי להתקין כל מיני hotfixים של מיקרוסופט. לא הצלחתי להתקין אף HOTFIX על השרת הזה... תמיד נתקלתי בהודעה: the update is not applicable to your computer המערכת מותקנת על ESXI 4 VM Service pack 1 מותקן. מה הבעיה? אולי למישהו יש הוטפיקס כלשהו שאמור לעבוד (לא משנה באיזה נושא) שאני אבדוק... תודה...

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  4. לפני מספר ימים עשיתי פירמוט ו"שידרגתי" מויסטה לווינדוס 7. המחשב שלי מחובר בHDMI לטלוויזה ועכשיו יש בעיה שכל פעם שאני מנגן קובץ וידאו ויש חלק חשוך, זה ממש חשוך או שיש מין קפיצות כאלו מאור לחושך כל הזמן. ניסיתי מספר תוכנות עם מספר קודקים והגעתי למסקנה שלא שם הבעיה מ-2 סיבות:1. לא הייתה לי את הבעיה הזאת עם ווינדוס ויסטה עם בדיוק אותם תוכנון וקודקים. 2. כשאני מנגן את הקבצים על מסך מחשב אין את הבעיה הזאתי. בנוסף ברגע שאני מדליק את הטלוויזיה ושם על האינפוט של המחשב יוצא רעש סטטי מהרמקולים של הטלוויזיה למרות שהם על מיוט. אני מקווה שזה הפורום המתאים כי הבעיות רק התחילו מאז שעברתי לווינדוס 7. תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by roey1,

שלום, אני מעוניין שתיהיה לי אפשרות לסגור/לרסט מחשב שברשת שלי ממחשב אחר ברשת. תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  6. Started by erezb84,

היי, יש לי מחשב נייח+נייד, יצרתי homegroup, כדי לשתף את המדפסת שמחוברת לנייח וזה עובד נפלא. העניין הוא שעכשיו אני רוצה לשתף את כל כונן D, באופציות של הקבוצה הביתית יש רק אופציות לשתף מסמכים,תמונות,וידאו (את הספריות המוגדרות), אז עברתי למאפיינים של הכונן ושיתפתי אותו, הבעייה היא שבמחשב השני (הנייד) כשאני נכנס לקבוצה הביתית אני לא רואה את הקבצים... מישהו יודע מה הבעייה? תודה1

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  7. Started by OdedOman,

שלום כולם, ברשותי מחשב ניד עליו מותקנת מערכת הפעלה windows 7 pro באנגלית. התקנתי על המחשב mui עברית בעזרת vistalizator. עכשיו הוא רוצה להתקין service pack 1. אני זוכר שקראתי איפשהו שיש בעיות תאימות בין שני הדברים, אבל אני לא זוכר האם זה היה רק בשלב ההתקנה (אי אפשר להתקין עם vistalizator כאשר sp כבר מותקן) או שגם עכשיו אני לא יכול להתקין sp. מישהו התנסה בזה בעבר ויכול להגיד לי מה יקרה? אם אני אתקין sp1, וזה ייצור לי בעיות "תאימות", חזרה לאחור בעזרת נקודת שחזור תחזיר את המצב לקדמותו או שהבעיות עדיין יישארו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. יש לי מחשב חדש. מחשב ממש טוב שני כרטיסי מסך GTX 560I ומעבד I5. זיכרון 8 ג'יגה. לאחר בדיקה גיליתי שעל כל המשחקים (אני מדבר על שלושה משחקים שבדקתי) יש FPS נמוך יותר על 64ביט מאשר 86(32) האם זה הגיוני? זה דבר ידוע? המשחקים זה משחקים חדשים יחסית BC2 ו SHOGUN 2. האם זה הגיוני שאני אקבל פחות FPS ב64 ביט? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by mrbig,

יש לי בעיה קצת טיפשית יצרתי HOMEGROUP רשמתי סיסמאות והכל אבל כשאני ניגש להתחבר למחשב השני - הוא מבקש שם משתמש וסיסמה מה לעזאזל השם המשתמש ? , הסיסמה היא מה שרשמתי , אבל אין לי שמץ מה שם המשתמש .......... עריכה : לא חשוב הבנתי

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  10. בנוסף CPUZ מראה שאכן יש 6 על המחשב מערכת ווינדוס 7 64ביט. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כשאני מחבר DOK או מכניס דיסק לכונן אז אמור להופיע כזה חלון ששואל מה אני רוצה לעשות עם זה נגיד אם המחשב מזהה מוסיקה אז הוא שאול עם איזה נגן להפעיל.... אז החלון הזה לא מופיע לי ואני צריך שהוא יופיע

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  12. Started by KF,

שלום לכולם, יש לי בעיה כאשר אני עורך תמונה בפוטושופ ושומר בשולחן עבודה או סתם מוריד מהאינטרנט תמונה תמיד אני רואה את התמונה בגוון צהבהב יותר. כאילו התמונה מקבלת צבעים "חמים" ומעוותת את הצבעים המקוריים של התמונה.. למה זה ואיך מסדרים את הבעיה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  13. Started by adam99,

שלום! לאחרונה אני נתקבל בהרבה מסכים כחולים. בדקתי קצת את המחשב ומצאתי שהקבלים של הכרטיס מסך התפוצצו אז החלפתי אותו. (וכנראה פתרתי את אחד המסכים הכחולים שקרה בזמן צפייה בסרטים) עכשיו יש לי מסך כחול Irql_not_less_or_equal שלפי bluescreenview מעורב בו הקובץ hal.dll המסך כחול מופיע רק כשאני עובד על האינטרנט האלחוטי, כשמתאם מנותק אז המחשב עובד בלי בעיות. (כשאני נסה להכנס לאינטרנט אז תמיד מופיע לי שגיאה של DNS או אי אפשר להתחבר לשרת ואני צריך לרענן מלא פעמים עד שהוא נכנס. אחרי כמה זמן אני מקבל את המסך כחול) ניסיתי להתקין את המתאם שוב פעם וגם ניסיתי מתאם אחר, אבל זה לא עזר. צירפתי את הקבצי MINIDUMP... נ.ב עשיתי MEMTEST לפני כמה חודשים ולא הייתה בעיה... תודה רבה! [attachm…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  14. Started by ross,

היה לי וירוס במחשב שהרס לי את קיצורי הדרך (קבצים עם סיומת lnk) ועכשיו זה נפתח באמצעות תוכנה שאני קובע לו (פתיחה באמצעות). איך אני מתקן את הסיומת שקיצורי דרך יפתחו את הקישורים שלהם. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by אוורסט,

שלום ! לפני כחצי שנה רכשתי מחשב נייד של DELL. במחשב הייתה מותקנת מערכת הפעלה WIN 7. את המחשב קיבלתי יחד עם הדיסק של מערכת ההפעלה. בימים אלה רכשתי מחשב נייד חדש (גם של DELL) ללא מערכת הפעלה. שאלתי, אם ניתן להתקין שוב את מערכת ההפעלה מן המחשב הנייד הקודם (שעדיין מותקנת בו) במחשב הנייד החדש או שמא הרשיון הוא רק למחשב אחד ? במידה והרשיון הוא חד פעמי(למחשב אחד) האם יש אפשרות להשרחיב אותו לשני מחשבים (כמו, ליצור קשר עם מייקרוסופט) ? תודה

16. Started by benfree,

עשיתי קצת חיפוש ולא מצאתי משהו בנושא הזה. אני עובד עם ווינדוס 7 ועובד הרבה עם הרדיסקים פנימיים, יש לי 2 מגירות וכל פעם אני שם הרדיסק אחר, מחליף בערך 5 כל פעם. לכל הרדיסק אני נותן אות ספציפית בכוונה וחשוב לי שזה ישאר ככה מכוון שאני עובד עם תוכנות שמחפשות את הנתיב הנ"ל. הבעיה מתחילה כאשר אני מחליף בין הדיסקים, בין אם זה דרך טכנלוגיית אכסון מהיר או כיבוי המחשב האות משתנה ולפתרון הזמני אני נכנס לניהול-ניהול דיסקים-שינוי אות ונתיב ומשנה את האות. (לא נח ובזבוז זמן) השאלה שלי היא איך אני גורם לדיסקים להיות אות קבוע, מבלי שיתחלפו? אשמח לתשובה. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 3.5k צפיות
  17. המחשב של אחותי, והיא כרגע בחו"ל ככה שאין לי דרך להגדיר את המשתמש שלי. יש דרך כלשהי להתקין משחק בכל זאת? למרות שכביכול אין הרשאות?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. הורדתי איזה קובץ RAR מאיפשהו ובלי להסתכל מה יש בפנים עשיתי "Extract Here" לדסקטופ ומסתבר שהיתה בפנים תמונה אחת כפול כמה מאות פעמים (עותק782.. עותק 845...) שמילאו לי את כל שולחן העבודה. מיד מחקתי את כל הקבצים אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב אני רואה את הדסקטופ שלי מלא בעשרות/מאות קובצי תמונה. איך אני נפטר מהזבל הזה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. [table][tr][td] אהלן שידרגתי את המחשב לכרטיס מסך ATI 6780 , החלפתי ספק, והוספתי עוד 500GB . פירמטתי את הכוננים הקשיחים והתקנתי את WINDOWS VISTA מחדש. אחרי שסיימתי להתקין את הדרייברים וכל מיני תוכנות המחשב מגיב פחות טוב מאשר לפני הפרמוט. דוגמא: אני מנסה להפעיל את WINDOWS AERO- הוא בהתחלה מחליף אליו, ולאחר כמה שניות המסך נהיה שחור למינימום חצי דקה ואז מופיע המסך הכחול הידוע. המחשב עושה ריסטרט וזה כותב שמערכת התצוגה או משהו כזה שוחזרה וזה כותב באנגלית AMDועוד משהו שלא הספקתי לראות. הבעיה בדרייבר של הכרטיס מסך? בחיבורים? משהו בפרמוט לא הלך כמו שצריך? זה נראלי מוזר שהמחשב מגיב פחות טוב ואיטי יותר מאשר לפני הפרמוט. תודה אלעד [/td][/tr][/table]

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by tokk,

שלום אני חדש פה דרך אגב וואלה נחמד פה.... טוב יש לי בעייה באינטרנט החיבור שלי הוא של ADSL כאילו כבל חוטי שברגע שאני מכניס אותו למחשב האינטרנט נכנס ישר הבאתי עכשיו מחשב אחר ואני רוצה להיתחבר לאינטנרט שאני מכניס הוא מזהה את החיבור ואומר ש הכל מקושר אבל שאני מנסה להיכנס לאינטרנט או משו אחר רושם שאין חיבור DNS משו לא נותן להיתחבר למסן או משו כזה אין באמת אינטרנט מה אני עושה? תודה מראש ...

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. אני מתקין win7 במחשב יחסית ישן, אז אני רוצה לדעת אם אפשר לשנות לממשק פחות כבד

• 8 תגובות
    • 853 צפיות
  22. טוב אז ככה... יש לי win7 והתקנתי אותו על כונן flash 40 gb של אינטל. משום מה הוא כול הזמן מתמלא לי וניגמר בו המקום. בעיקרון מה שאני רוצה שיהיה מותקן עליו זה הוינדוס וכול הדרייברים הראשונים שהוא צריך.כול זה תופס בערך 15 GB. השאלה שלי היא איך אני גורם למחשב להפסיק לשמור הכול בכונן הראשי. למשל...איך מעבירים את התיקיה AppData מהתיקיה של היוזר בכונן הראשי לכונן השני ושימשיך לעדכן שם את כל הקבצים כי זה תופס הרבה במקום. כנ"ל את התיקיה programdata... בקיצור איך גורמים לזה שכול שהכול חוץ מהוינדוס ישמר בכונן D ולא ב C תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. אני מקווה שהשאלה בפורום הנכון אם לא תקנו אותי בבקשה כל פעם שאני נכנס לאקספלורר 7 דף הפתיחה הוא דף ישן ואני צריך ללחוץ על ה"ריפרש" כדי לקבל את הדף העדכני מערכת ההפעלה של היא ווינדוז XP בת כשש שנים לערך ניסיתי להתקין את אקספלורר 8 ו 9 אבל כפי הנראה בגלל שהחומרה ישנה זה לא מתאפשר גם המחשב באותו גיל אם זה רלבנטי תודה

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  24. שלום לכולם, שאלה שסיקרנה אותי היא מדוע העברה של הרבה קבצים במכה אחת לוקחת זמן רב בהרבה מאשר העברה של אותם קבצים אבל בחלקים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by eli_ha5,

שלום לחברי הפורום בהפעלת המחשב הוא נתקע על מסך החשבונות .(למרות שלא הגדרתי חשבונות) ועל מסך זה לא מופיעים חשבונות אפילו של אדמינסטרטור.ולכן אי אפשר להמשיך .ניסיתי להפעיל את המחשב במצב בטוח אבל הוא ביצע הפעלה רגילה לאחר שבחרתי במצב בטוח .איך גורמים למחשב להמשיך לעלות.דרך אגב הווינדוס הוא xp תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים