עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. טוב חברה כל פעם שאני מנסה לפתוח את המדיה פלייר אני רואה את ההודעה הנ"ל, ניסיתי כבר כמה מדריכים באנגלית אשר טענו כי ניתן למצוא פתרון לבעיה אבל אף אחד מהם לא הצליח . אולי אתם תצליחו :-\ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  2. Started by ngc224,

הי, יש לי מחשב בן שנה בארך, וכבר תקופה ארוכה שבאמצע העבודה הוא פשוט עושה ריסטרט ואז מראה מסך כחול (כל פעם שגיעה אחרת), ואז יש כמה ימים (או שבועות) שהוא עובד רגיל ואז עוד הפעם עושה ריסטרט... ליפעמים גם העכבר לא עובד אחרי שאני מדליק את המחשב (אני חייב להוציא אותו מה USB ולהכניס שוב) לדעתי המחשב בכלל לא מתחמם.. מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. צהרים טובים ברשותי נייד של ACER עליו מותכנת חלונות 7 , יש רק מחיצה אחת C אני רוצה להתקין עוד מערכת הפעלה חלונות XP , העלתי בוט מהדיסק ואחרי שזה התחיל את ההתקנה קיבלתי מסך כחול- מה הבעיה משהו חוסם את ההתקנה- אשמח לקבל עזרה בנושא . תודה

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by ofir144,

אני רוצה לעשות מערכת הפעלה חדשה של יונדוס 7 יש לי תדיסק הבעיה שאני עושה שדרוג יוצא לי הודעה אי תאימות וזה לא מביא לי אפשרות להמשיך יש לי אפשרות מותאם אישית וזה עובד לי אבל אני רוצה לעשות שדרוג איך אני מטפל בזה?תודה

• 23 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. נוכחתי לשים לב לכך, שחלונות 7 במחשב שלי איננה מייצרת באופן יומיומי נקודת שיחזור מערכת כמו שחלונות XP עושה. האם אני יכול לגרום לכך שהיא כן תיצור באופן מתוזמן, על מנת שאני לא אהיה תלוי באלו שתוכנות אחרות מייצרות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Googleness,

סגרסה מוקדמת עם קיט פיתוח למפתחים אבל עדיין להורדה חופשית. המאמר בנענע: http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=829798 עמוד ההורדה בשלל גרסאות: http://msdn.microsoft.com/en-us/windows/apps/br229516 דרישות מערכת: Windows Developer Preview works great on the same hardware that powers Windows Vista and Windows 7: 1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor 1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit) 16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver Taking advantage of touch input requires a screen that supports multi-touch

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שלום, כבר כמה שעות שאני מנסה לתקן את הקבצים במחשב שלי וכל פעם לפני שהמחשב אמור לעלות לשולחן עבודה הוא מציג לי לשניה מסך כחול עם מספר השגיאה הזה: 0x0000006B ובנוסף גם ההודעה הזאת: PROCESS1_INITIALIZATION_FAILED איך אני יכול לסדר את הבעיה הזאת? לפי מה שהבנתי יש שלושה אפשרויות לתקלה או רכיבים חדשים שלא מותקנים הייטב שאת זה לא עשיתי, או ווירוסים שאין לי, או קבצים של ווינדוס שחסרים שזאת הבעיה אצלי, אבל אני לא מצליח לתקן אותם בשום דרך... תודה רבה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ac32.exe scsv.exe ultraiso setup בנוסף שגיאה Application Erorr זה כותב: האפליקציה לא תוכל להפעיל (0xc0000135) שלושת אלו מפריעים לחלונות 7 לעבוד באופן רציף. עזרה בבקשה, אני כבר מיואש! תודה (:

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by DannyBoy1904,

שלום. לפני כחודש נתקלתי בהודעת Missing NTLDR במחשב עם windows7 64 אחרי תקופה ארוכה שהשתמשתי בו בצורה הכי טוב שאפשר וללא תקלות כלל. התופעה באה משום מקום, לא התקנתי חומרה חדשה וכו'. בקיצור אחרי שכבר הלך לי הארדיסק אחד, החלטתי להחליף את זה שעליו הווינדאוז מחשש שיתקלקל מכיוון שהיה HD ישן. קניתי לי CORSAIR FORCE3 120GB SSD כדי למנוע את התקלה בעתיד ולהשתדרג על הדרך. מאז אני לא מפסיק לקבל את ההודעה הזאת. זה קורה בערך אחת ליום-יומיים , פעמים נדירות זה קורה פעמיים ביום. בגדול אותה התקלה בכל פעם. המחשב פועל רגיל, קופא בשלבים כאילו אין לו שום מקור למשוך ממנו את הנתונים. הדבר מחייב אותו לעשות ריסט מהכפתור, וישר אחרי שאני מדליק את המחשב אני מקבל Missing NTLDR. אני נכנס להגדרות של הביו…

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by nik55,

שלום לכולם יש לי הום פרימיום 7 64 באנגלית..הפכתי לעברית עי שינוי מיקום ושפה..הבעיה שלי היא כאשר אני נכנס לדפדפן (מוזילה כרום וגםIE9 ) שפת הכתיבה היא אנגלית (כנראה ברירת מחדל)ואני תמיד צריך להפוך חזרה לעברית.. יש דרך לתקן את זה? שבדפדפן שפת הכתיבה המיידית תהיה עברית? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by eran131,

השאלה שנשאלת אצל הרבה מאיתנו... מה כדאי Windows 7 64BITאו Windows 7 32BIT פרסום המפרט : מעבד - AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX לוח אם - Gigabyte GA-MA770-UD3 Retail זיכרונות(ראם) - A-Data 4GB(2X2GB) DDR2-800 CL4 Vitesta Extreme כונן קשיח- Samsung 500GB SATA3 3.5 7200 כרטיס מסך - Sapphire Radeon 4890 1GB GDDR5 Vapor-X Retail ספק כוח - Seasonic Silver Power 650W 52A@12V SPSS-650HT-APFC-F3 השימושים במחשב- משחקים (GAMER) , סרטים , עיצוב (PHOTOSHOP) וכו'....

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by SweeT_EviL,

יש לי בעבודה WIN7 ENTERPRISE, הוא בא מהקופסא עם אנטי וירוס (אולי גם FW, לא בטוח). השאלה שלי היא האם כל גרסה של WIN 7 באה עם האנטי וירוס הזה?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  14. יש לי dell inspiron n5110 עם 8 ג'גה זכרון,קיבלתי את המחשב עם וינדוס 7 64 ביט הום פרמיום (עם הדרייברים מותקנים ועם מקאפי) זה הגיוני שגם כשהפעלתי את המחשב בפעם הראשונה ישר היה משהו כמו ג'גיה וחצי-2 ג'גיה של זכרון בשימוש? (זה תמיד ככה כשעולה המחשב) האם זה תקין? ואם לא איך אפשר להוריד בכמות הזכרון שהמחשב משתמש בו? תודה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by benfree,

יש לי בעיות סאונד במחשב, זה מתבטא בזה שאם אני שומע מוסיקה ועובד עם מוסיקה אני שומע את הסאונד עם רעש של פיצוצים קטנים ועדינים ומן רעשים כאילו המחשב נופל וחוזר לעבוד. לפני הפרמוט הנ"ל זה לא היה לי, הסרתי את הדרייבר, התקנתי דרייבר מעודכן, מה שלא ניסיתי זה עדיין ממשיך. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? אני שוקל שוב לפרמט את המחשב בגלל זה. הכרטיס קול מובנה לוח גיגהבייט GA-P67A-UD5-B3 16G זכרון SSD למערכת הפעלה. אשמח לעזרה. תודה ושבת שלום.

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by pms1,

שלום האם בהתקנה של win 7 אני מחלק את המחיצות (ואם כן כיצד ? ) או לאחר שהתקנתי דרך חלונות ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by noodle,

שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by shlomo76,

שלום לכולם, (אני מקווה שהשאלה שלי נשאלת בפורום המתאים אם לא אשמח אם תגידו לי לאן להעביר את שאלתי) יש לי מערכת הפעלה WIN XP SP2 בימים האחרונים כל יום נוצרים לי בכונן D עשרות תיקיות בשם hotfixexpress שבתוכן תיקיה בשם 1033 ועוד קבצים זה גורם שהמחשב יכבה כל הזמן אני מצליח למחוק את הקבצים רק על ידי כניסה ל SAFE MOOD על ידי נתינת הרשאה מלאה אבל מיד לאחר המחיקה הקבצים נוצרים מחדש ואז שוב כניסה למחשב במצב רגיל גורמת לו לכבות את עצמו מיד לאחר העליה של הוינדוס כשנכנסים במצב בטוח המכשב לא נכבה אני משתמש באנטי וירוס AVG הוא לא זיהה את זה כוירוס לעזרתכם אודה, תודה

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  19. Started by LiorZi,

ברשותי מחשב נייד עם מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 32 BIT. אני מעוניין לשנות את מערכת ההפעלה ל-64 ביט. אם אני ישיג התקנה של Windows 7 Home Preium 64 BIT ואשתמש ברישיון של ה-32 זה יפעל?

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by OR2OOO,

יש לי מחשב חדש עם winsows 7 אני רציתי לחבר אותו לרשת בבית אבל הוא לא רואה את הראוטר(שמחובר למחשב עם WINDOWS XP) אמרו לי שזה איזה משהו באיזה קוד או שם שיש ב-winsows xp ששונה מ-7 גם בנייד של אמא שלי היתה את הבעיה הזאת וסידרו אותה אשמח לעזרה ותשובות.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, רציתי לשאול איך אפשר לשנות את שפת מערכת ההפעלה ב windows 7 home basic. תודה רבה, גלית

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by shloogy,

הי, ברשותי מערכת הפעלה win 7 המחשב הינו חדש בן כמה חודשים ומהיום הראשון הוא קופא ללא סיבה הנראית לעין. יש לציין כי המחשב קופא בדרך כלל לאחר זמן מה שהוא לא פעיל, דהיינו במצב idle. אין זמן קבוע מראש, לפעמים זה יכול לקחת חצי שעה עד שהוא קופא ולפעמים שעתיים. בדרך כלל שאני עובד הוא לא קופא אך כבר קרה לי מספר פעמים שהוא קפא לי תוך כדי עבודה. הערות שאולי יוכלו לעזור: אין מסך כחול (BSOD) ביטלתי שומר מסך, ביטלתי מצב שינה, ביטלתי כיבוי דיסק. המחשב קופא גם כאשר אני מעביר אותו למצב שינה! ז"א אם אני נותו לו "לישון" שעה שעתיים הוא כבר לא יתעורר...אך אם אעיר אותו לאחר פרק זמן קצר יחסית הוא כן יתעורר. חומרה: 2600k, 8GB ram, SSD crucial ליתר ביטחון החלפתי את כרטיס המסך אך הבעיה חוזר…

• 22 תגובות
    • 3k צפיות
  23. כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום, הכל התחיל מכך שהמערכת העלתה חלונות כחולים- העלתי שוב ושוב את החלונות עד שהדבר נעלם. ברגע שזה נעלם, המערכת עלתה נורא נורא באיטיות ואז המקלדת והעכבר (S510, לוג'יטק) חדלו לעבוד. הבאתי מקלדת ועכבר בחיבור פרמיטיבי (PS2) והם כן עובדים. בנוסף יצאתי ממלא תכניות ועכשיו החלונות עובד לא רא בכלל, רק שעדיין הוא לא מצליח לזהות בכלל את הסט האלחוטי, ובכלל בהתקנות הוא נתקע. כולל USB. בנוסף ישנו גם USB שדווקא כן עובדים, כגון: DOK. יש לי כמה תכנות שאני עובד איתן בשוטף- כדלהלן:Spyware Doctor, CCleaner, Glary Utilities, Malwarebytes' Anti-Malware, , SUPERAntiSpyware, Soluto, SpyHunter. המחשב פעל ממש טוב, עד התקנת התכנות החדשות:Glary Utilities, Soluto, SpyHunter. העניין הוא, שנזקים באו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי Windows 7 64bit. מבחינת ההגדרות הכל נראה תקין, אני לא מדבר על מצב שינה של המחשב. אני פשוט מדבר שהמסך נכבה עד שמזיזים את העכבר כדי "להעיר" אותו. כולכם מכירים את זה. בכל מקרה המסך לא נכנס למצב הזה גם או מוגדר שהוא כן יכנס. מה עושים? הבנתי שזה יכול להיות קשור משהו ליציאות של הUSB. איכשהו, כי היה לי את זה במחשב הישן. זה קשור? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים