עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by אנדי,

שלום חברים, בדרך כלל, כאשר אני מסיים עבודה עם המחשב, אני מעביר אותו ל'מצב שינה'. מזה תקופה לא קצרה, אחת לכמה הפעלות, בעת החזרת המחשב ממצב שינה למצב של עבודה. המערכת קורסת ואני מקבל מסך כחול. התופעה יכולה להתרחש בזמן החזרה לפעילות, או זמן קצר (שניות) לאחר מכן. במסך הכחול מופיעה הודעת השגיאה הבאה – 'kernel stack inpage error' כך נראה קובץ dump שנוצר לאחרונה (ותודה על ההדרכה! אגב, לא הבנתי מהטור הנ"ל מהם הסמלים וכיצד יש לעבוד איתם). שימו לב לשורות המודגשות: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini052009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack tr…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Gangster,

שלום , קיבלתי מחשב חדש בעל 2 כוננים אחד פלאש ואחד הרדיסק רגיל של 1 טרה . התקנתי וינדוס במחשב הכול עבד חלק עד שהתחלתי לעשות שטויות במחיצות דרך הויינדוס . לאחר שניסיתי לאפס הכול למצב 0 נשארתי על המחשב בלי מערכת הפעלה ו5 מחיצות שכולם מוגדרות gpt והדיסק התקנה של וינדוס 7 אומר שאין אפשרות להתקין על אף מחיצה את מערכת ההפעלה , בנוסף לא ניתן למחוק את המחיצות או לפרמט אותם או להוסיף מחיצה חדשה ב2 ההר דיסקים . מעוניין לדעת אם יש דרך לאפס הכול למצב 0 ??? תודה לעוזרים . אוריה .

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, יש לי ווינדוס VISTA 64BIT עם שני מחיצות (C ו D). הווינדוס מותכן על C ואני רוצה להגדיל את C כי הוא ממש גבולי.. (על D יש לי די הרבה מקום פנוי ).. איך אפשר לעשות זאת בלי פירמוט?

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  4. שלום רב ברשותי מחשב חדש ומערכת הפעלה ווינדוס 7 אולטימאט 64 ביט בעברית פרוצה וחוקית עם רישיון אני מנסה לעדכן עידכונים לווינדוס וישלי שגיאה שחוזרת על עצמה כמה וכמה פעמים ואני לא מצליח להתקין עידכונים וישלי microsoft net framework 4.5 גרסה הכי חדשה שמותקנת מס' שגיאה 80070643 אשמח אם מישהוא יוכל לעזור ותודה מראש...

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by GbeTech,

מנשמע. גיגלתי קצת, מצאתי אחלה מדריך: http://apcmag.com/5023/dual_booting_xp_with_vista אבל לכל אורך המדריך הם מסבירים איך לכווץ את כונן C? 1. האם חובה שאם XP מותקן על C, ויסטה יהיה מותקן על כונן אחר? (לדוגמא, D) כלומר אי אפשר ששניהם יהיו מותקנים על C? 2. למה הם יוצאים מנקודת הנחה שאין מספיק מקום במחשב, וצריך לכווץ את C לטובת כוננים אחרים? כל הקטע עם הכיווצים הכרחי, או שזה רק אם אין מספיק מקום? 3. יש לי שלושה כוננים... C לוינדוס ומשחקים, סרטים, תוכנות... יש בו הכי הרבה מקום. D למשחקים מותקנים, עם הרבה פחות מקום מ C, ו E לתוכנות עם בקושי 15GB. איך אני הולך להתקין ויסטה בדואל-בוט? זה יותקן על אחד מהכוננים הקיימים, או ייצור חדש? תודה וסליחה על השאלות הארוכות.

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  6. עברתי עכשיו לוינדוס 7 אולטימט ואני לא הכי מסתדר איתו... (עברתי בצער רב בגלל ששידרגתי לI5 ויש לי 8 גיגה עכשיו וXP לא יעבוד איתם) אני רוצה להגדיר את ה7 שיהיה כמה שיותר דומה לXPוגם לבטל למטה את העסק הזה של הלשוניות של כל ישום שיושב שם איך אני עושה את ה7 כמה שיותר דומה לXP? :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by ruff stuff,

מדובר בעידכון מיספר 931784 kb אני מתקין אותו וכל פעם הוא קופץ לי חזרה ניראה לי שהתקנתי אותו 20 פעם ועדיין זה לא מצליח להתעדכן. מה הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה? תודה.

8. יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה

• 9 תגובות
    • 844 צפיות
  9. Started by stingeR-,

אוקיי , התקנתי Windows XP Pro Hebrew+SP1 , עכשיו , איך אני הופך את מערכת ההפעלה לאנגלית?(את כולה... אנגלית עם תמיכה בעברית...) אני יודע שזה בטח פשוט , אבל בינתיים לא הצלחתי לסדר אנגלית... ואני פשוט לא יכול להסתכל על המסך שזה בעברית!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם לחיצה כפולה על כונן התקליטורים במחשב שלי מקפיצה את השגיאה הבאה "E:\ אינו חוקי ביישום win 32". אני כן יכול להיכנס לקבצים שבכונן ע"י קליק ימני ו"פתח". העניין הוא שאני רוצה להתקין שוב את המערכת הפעלה (מחליף מ-32 ל-64 ביט) דרך דיסק התקנה. כשאני מעלה את המערכת מהכונן תקליטורים ומגיע להתקנת ה - win7 קופצת לי הודעה שמבקשת ממני להתקין דריבר לכונן התקליטורים. מעולם לא הייתה לי בעיה איתו... מדובר על מחשב שולחני בן 3 שנים בערך. בקיצור, מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה הזאת?

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by Ametrine,

בקרוב אני אקבל את המחשב החדש והשאלה הגדולה איזה ווינדווס להתקין? לפי מה שהבנתי VISTA עדיין גרוע למשחקים ואין דרייברים מתאימים כל מה שצריך בינתיים. אז שווה בינתיים לחכות לחבילה שניה של ויסטה ולהישאר בינתיים עם XP?

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by g191181,

כל פעם שאני מתקין windows pro sp2 המחשב נתקע עוד בהתקנה. רק שאני מתקין windows pro sp1 הוא לא נתקע. מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by TZuKi,

אני רוצה להחליף את ה 98 ל 2000. אני מביא פירמוט מלא. מה הדרך הכי טובה להתקין?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. קניתי מחשב חדש והוא הגיע לפני כשעתיים ואני לא בדיוק מצליח להתקין את הווינדוס אין לי כונן דיסקטים ורק צורב DVD.. אני מכניס את הדיסק של הווינדוס ומפעיל את המחשב והוא כותב לי: disk boot failure, insert system dist and press enter בדקתי את הדיסק הזה דרך הווינדוס והוא העלה את ההתקנה.. נכנסתי לביוס וכתוב שם כונן הDVD אין אפילו אפשרות לשנות את זה אבל הוא עושה מזה בוט... קראתי איפשהו שצריך להכניס את הדיסק של הלוח אם כאשר אין כלום במחשב אז הכנסתי אותו והוא מעלה לי את המסך הבא כמו חלון CMD כזה.. 1. HD System type -(00) freeDOS kernel version 1.1.35w......... copyright........ c: HD1, Pri [ 1], CHS= 0-1-1, Start= 0 MB, size= 31 MB corrupt or unpartitioned drive 01 bad or…

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  15. לכל בעלי ה-Vista x64 (ולא לאף אחד אחר תפתחו תראד משלכם) האם התחלתם לקבל בשבועיים האחרונים מסכים כחולים עם קוד 0x00000109?

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by Liran -,

שלום, יש ברשותי את ההתקנה של Windows XP Professional, אך אינני יודע אם זו גירסת Professional רגילה או גירסת Professional Corporate SP1, כיצד ניתן לבדוק זאת לפני ההתקנה ? או ששתי ההתקנות אותו דבר בעיקרון אך ההבדל עצמו הוא לאחר ההתקנה ? נ.ב. כיצד ניתן לצרוב דיסק (Autorun), שכשמכניסים אותו ל - CD-ROM הוא יעלה באופן אוטומטי גם כשאני מפרמט ומתקין דרך ה - Boot וגם אם אני מכניס את הדיסק לאחר שאני מתקין את ה - Windows יעלה לי התפריט הראשי של ההתקנה ( הכוונה לתפריט כמו בתמונה הבאה ) ? תודה רבה מראש לעוזרים : The Wizard

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Tzion,

לפני כמה ימים היהי אצלי מישהו שכתב איזה מילה בהפעלה, ומחק כל מיני דברים כדי שהמחשב יפעל יותר מהר. אחרי שעשינו הפעלה מחדש הביצועי מערכת (מאפיינים של המחשב שלי- ביצועים- משאבי מערכת) עמדו על 80% פנויים. אבל מאז המחשב פועל יותר לאט- לוקח לו זמן לזוז, הוא תמיד פועל בדיליי כזה, ובקיצור זה לאט. עוד משהו מעניין ששמתי לב אליו ממש עכשיו זה שהביצועי מערכת עמדו על 65% (לעומת 80% כמו שהיה אחרי שהוא שינה הכל..) אבל אחרי שסגרתי את הוינאמפ זה עלה ל69%.... בקיצור, מישהו מכיר את התופעה הזאת? ואיך אני פותר אותה? (עדיף לא לפרמט)

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by NoNiNatioN,

לפעמים, לעתים רחוקות... סל מחזור שלי מלא, ושאני עושה ריקון סל מחזור הוא שואל אותי Do u want to delete WINDOWS ? יענו התקייה...... ואני מכיר ת'משחקים האלה... זה לא אחד מהם... שאני אוהב ריסטרט זה מפסיק...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום לכולם,אני חדש בפורום הזה. במחשב שלי מותקנת כרגע וינדוס XP SP1 בעיברית,אני מנסה תקופה ארוכה להתקין וינדוס מתקדם יותר (יש לי SP3 בעיברית).חבר שלי שינה לי את ההגדרות במחשב שכאשר המחשב עולה הוא יתחיל את התהליך (לחץ DEL כשהמחשב עולה). בכל מקרה כשהמחשב מתחיל לעלות והתהליך אמור להתחיל מופיע לי הכתובת הבאה : "Reboot and select proper device or insert boot media in selected boot device and press a key". וכל לחיצה על מקש משכפלת את אותה הודעה,כאשר אני מחזיר את ההגדרות שהמחשב יעלה מההארד דיסק הוא עולה שוב כרגיל,כאילו לא קרה כלום. מקווה מאוד שתעזרו לי...תודה מראש

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  20. יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לפרמט אותו לXP עכשיו יש לי דיסק מקורי של XP שאני מכניס אותו ורוצה שיעלה הפירמוט הרגיל דרך הבוט לא עולה לי כלום .. ושאני מנסה להפעיל את הSETUP דרך המחשב שלי אז יש אפשרות של "התקנת WINDOWS XP" והאפשרות הזאת בצבע אפור אי אפשר ללחוץ עליה בכלל.. אז השאלה שלי ככה איך אני מפרמט אותו חזרה לאקס פי בלי שיהיו לי בעיות.. תודה מראש ללעוזרים :s05:

• 9 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. ייש משהו שאני יכול לעשות?

• 9 תגובות
    • 920 צפיות
  22. Started by gn,

התקנתי אתמול windows vista ultimate he x86 +sp1 והכל היה בסדר עד שהיום בצהריים נעלמו לי הכונן של הדיסקים E והכונן הוירטואלי H אחרי שנכנסתי למנהל ההתקנים הוא הראה לי את זה עשיתי לו עדכון מנהל ההתקן ואז הופיע החלון הבא: מה לעשות???? אולי זה בגלל הקראק??? תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  23. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  24. אני הולך לנסות את ווינדוס 8 (יש לי את 7 עכשיו) על המחשב כמערכת ראשית. איזה תוכנות צריך להתקין שלא מגיעות מובנות במערכת? ממה שבדקתי אנטי-וירוס\חומת אש מגיע מובנה כבר, מה בקשר לדרייברים? יש תמיכה מובנית או להכין מראש דרייברים לכל החומרה שלי כדי לא להצטער? קודקים צריך? או המערכת מגיעה עם תמיכה מובנית? יש תוכנות שלא רלוונטיות יותר? למשל האם המערכת בשעה טובה קיבלה יישום לצקיבת תקליטורים ולא צריך להתקין אחד? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by oded6188,

הרצתי תיקון ללוינדוס (Repair Installation) בעזרת אותו הדיסק שהתקנתי את הוינדוס שמותקן בסוף ההתקנה המחשב נכבה, וכל פעם שהו אנדלק אני מקבל את המסך הכחול עם השגיאה: Stop: 0x0000007b ולאחר פחות משנייה המחשב מתרסק. הרצתי Chkdsk ולא עזר איזה עוד אפשרויות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.