עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by PCguy,

אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Kak,

יש לי כמה תיקיות גדולות מלאות בקבצים שאני מעוניין לארגן בצורה יעילה יותר. ניקח לדוגמא את התקיה של הסרטים: כרגע זרוקים לי המון סרטים בתקיה כשהם מסודרים ע"פ שם. אני רוצה לסווג אותם ע"פ קטגוריות (סרטי אקשן, סרטי קומדיה וכ"ו). הבעיה היא שישנם סרטים שאני מעוניין לתת להם שני סיווגים שונים במקביל, כך שלפתוח תת תיקיות בתוך התיקיה הראשית אינה אופציה מספיק טובה. חשבתי על לצור מספר תת תקיות ולשים את הקבצים בסוג שהכי מתאים להם, ובשאר התיקיות שגם מתאימות להם לשים קיצורי דרך לקובץ. השאלה היא האם ישנה אופציה מובנת בווינדוס (או איזו שהיא תוכנה) שיכולה לפתור לי את הבעיה בצורה טיפה יותר אלגנטית?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by --Shadow--,

כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by amider,

יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by eliau21071981,

אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני חושב, ואני סבור שעוד חושבים כמוני שאם מיקרוסופט הייתה מוכרת את העותקים של windows במחיר סימלי (של 100 ש"ח בערך) היא הייתה עושה מיליונים של דולרים במקום להפסיק מילארדים של דולרים בעותקים לא חוקיים. אולי יום אחד היא תרד מהעץ הגבוה שלה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by itzikin0,

שלום, יש לי ווינדוז 64Bitמקורי שקניתי מקופסא OEM עכשיו הוא במחשב שאיתי אני כותב לכם עכשיו והשאלה שלי אם אני קונה מחשב חדש כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויותר טוב, אז אני רוצה להתקין את הווינדוס במחשב השני החדש המקורי מדיסק מה אני צריך לעשות? אני צריך לפרמט את המחשב הישן ולהתקין בחדש? איך זה הולך ? השתמשתי פעם אחת הווינדוס המקורי מדיסק ורק במחשב שלי. הרישיון של הווינדוס השתמש כבר? אפילו. אם אני מפרמט הרישיון עדיין במחשב ההוא? והאם אני מתקין את הווינדוס השני במחשב החדש הווינדוס שני יש הפרעות או בעיות? כלומר אני משאיר את הווינדוס במחשב הישן ומתקין עוד אחד במחשב החדש...אפשרי? זה יהיה טוב?..תודה</blockquote>

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Shmoe,

סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by harap,

היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by amd950,

אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by yigal83,

שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Eonblueapoc,

שבת שלום, התקנתי היום סוף סוף את ווינדוס 8.1 המדובר(לאחר שימוש ממושך בווינדוס 8), שלפי מה שהבנתי הוא אמור להחזיר את תפריט ההתחל הקלאסי כמו בווינדוס 7. מסיים להתקין ועדיין המסך של ההתחל המעצבן מופיע כשלוחצים על התחל בשורת המשימות... עשיתי חיפוש בגוגל, בדקתי כל אפשרות אפשרית בלוח הבקרה ולא מצאתי איך לשנות את זה לתפריט התחל. אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shlomoreuven,

אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?

21. סתכלו בתמונה ...(מחשב חדש) למה כל פעם זה עולה ה SAFTLY REMOVE HARDWARE ? הרי זה הרדיסק !!! לא התקן USB או משהו אחר הרדיסק SATA2 רגיל זה לא אמור לעלות . למה זה קורה ואיך אני ניפטר מזה ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by integral,

אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by ORBIT,

בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.