Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברצוני להתקין windows xp על מחשב נייד מסוג hp pavilion dv5000 הבעיה היא שיש לי במחשב כונן sata והוא לא מזהה אותו בנסיון להתקנה ממה שהבנתי אני צריך להתקין גם דרייברים כשלוחצים f6 או לצרוב את הדרייברים עם הדיסק של הwindows הבעיה היא שאין לי את הדרייבר המדובר, חיפשתי באתר של intel ולא מצאתי דבר שני- אין לח כונן פלופי כדי לשים שם את הדרייבר ואין לי כניסות usb- שתיהן לא עובדות כך שאין לי איפה לשים את הדרייבר אז האופציה היחידה שלי היא לצרוב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה 1. איך אני משיג את הדרייבר? 2. איך אני צורב את הדרייבר יחד עם דיסק ההתקנה? 3. האם יש אפשרות לצרוב את הדרייבר על דיסק, וכשיש f6 אז להוציא את דיסק ההתקנה, להכניס דיסק עם הדרייבר ולהתקין, להוציא את דיסק הדרייב…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היה לי ווינדוס home premium x64 7. בטעות התקנתי את גירסאת ווינדוס 7 enterprize x32. המערכת שלי נמחקה וכל ההגדרות שונו, כולל הצד של תפריט ההתחלה(שהיה בצד ימין). הווינדוס שמר לי את כל המחשב הקודם בתיקיה windows.old. האם יש דרך להחזיר חזרה לגירסאת ווינדוס 7 home premium x64 במקום הגירסא הנוכחית שהתקנתי ביחד עם כל התוכנות, והקבצים שהיו בגירסא ההיא(שעכשיו שמורים ב-windows.old)? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הסיסמא היא בעברית, אבל המקלדת באנגלית. אני לא יכול להפוך אותה לעברית. מה אפשר לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להכי אימג של גוסט אונברסלי .. שיהיו בו כול התוכנות שמעתי שצריך למחוק מהתקייה את התקייה של ASPI משהו כלומר את התקייה שיושבים שם הדרייבור של הכול המחשב הציפסט והכול .... שאחרי התקנת הגוסט המערכת תתחיל לזהות אוטמטית לבד התקנים איך אני עושה זואת ? : תודה רבה לכול העוזרים ... ;D
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי.. ורציתי עזרה לגבי חלוקת ההאדיסק שלי.. אני מתכנן להתקין שתי מערכות הפעלה נראה לי, עיקרית-ויסטה אולטימייט 64ביט והמשנית אקספי32ביט יש לי 2 דיסקים של 500 חשבתי לחלק ככה: חלוקה ראשונית-900ג'יגה לויסטה ו-100ג'יגה לאקספי עכשיו זה יתבצע ככה: ה-900 לןויסטה יחולקו כך: 200 ל-c מחיצת מערכת, 300 ל-d זה ההארדיסק הראשון השני: 200 ל-e 200 ל-f 100 של האקספי יתחלקו חצי חצי, חצי לc וחתי לd מה אתם אומרים?
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אני עושה backtrace משורת ה CMD או בכלל אני מכיר את TRACERT על כל מרכיביו אבל לא יודע איך להוציא backtrace בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מעניין: אופיס מגיע כחלק מווינדוס 10. הבעיה היא שבמחשב הביתי שלי, מסיבות כאלו ואחרות, אני עדיין עובד עם ווינדוס 7. אני מעוניין להתקין אופיס, אך לא ממהר לשלם. האם ניתן להתקין איכשהו אופיס בחינם על גבי ווינדוס 7(עם רישון)? האם יתכן שמיקרוסופט החליטו לספק את זה כחלק מה"חבילה" רק מאז ווינדוס 10? מחיפוש בגוגל יצאתי קצת מבולבל. אשמח להבהרה בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים בד"כ העברית במחשב שלי בסדר גמור אבל מדי פעם העיברית מופיעה כג'יבריש איך אני מוסיף פונטים בעיברית לויסטה ? ב XP היתה רשימת פונטים לכל השפות , אבל אני לא מוצא אותה בויסטה , איך אני מגיע אליה ? תודה לדוגמא ככה נראים שירים ב MP3 [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב עם Windows 7 ובו מספר users (לכל בן משפחה), כאשר כולם (פרט לראשי) אין הרשאות מלאות (לבצע שינויים או הורדות...). התקנתי תוכנה (winstars המציגה את מצב הכוכבים בשמיים לפי ימים) שאותה אני רוצה שכל המשתמשים יוכלו להשתמש. הבעייה שנוצרה היא שבהפעלת התוכנה יש בקשה של windows כנראה שרוצה את הסיסמא (של ה administrator) לפני הפעלת התוכנה. איך ניתן להגדיר תוכנות מסויימות שיוכלו לרוץ בכל משתמש ללא בקשת סיסמא או הגבלות כלשהן ? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז 64Bitמקורי שקניתי מקופסא OEM עכשיו הוא במחשב שאיתי אני כותב לכם עכשיו והשאלה שלי אם אני קונה מחשב חדש כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויותר טוב, אז אני רוצה להתקין את הווינדוס במחשב השני החדש המקורי מדיסק מה אני צריך לעשות? אני צריך לפרמט את המחשב הישן ולהתקין בחדש? איך זה הולך ? השתמשתי פעם אחת הווינדוס המקורי מדיסק ורק במחשב שלי. הרישיון של הווינדוס השתמש כבר? אפילו. אם אני מפרמט הרישיון עדיין במחשב ההוא? והאם אני מתקין את הווינדוס השני במחשב החדש הווינדוס שני יש הפרעות או בעיות? כלומר אני משאיר את הווינדוס במחשב הישן ומתקין עוד אחד במחשב החדש...אפשרי? זה יהיה טוב?..תודה</blockquote>
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ניכנס לי למחשב תכונה תורדנית שמסרבת להמחק מהמחשב אפלו דרך אנטי וירוס חשבתי אולי להוריד את הקרציה דרך שיחזור מערכת מבקש לדעת אך להגיע לשיחזור מערכת בXP שבו אני רושם תאריך אחורנית בזמן?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שבת שלום, התקנתי היום סוף סוף את ווינדוס 8.1 המדובר(לאחר שימוש ממושך בווינדוס 8), שלפי מה שהבנתי הוא אמור להחזיר את תפריט ההתחל הקלאסי כמו בווינדוס 7. מסיים להתקין ועדיין המסך של ההתחל המעצבן מופיע כשלוחצים על התחל בשורת המשימות... עשיתי חיפוש בגוגל, בדקתי כל אפשרות אפשרית בלוח הבקרה ולא מצאתי איך לשנות את זה לתפריט התחל. אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי xp וזאת מערכת הפעלה מצויינת לדעתי אבל יש לי בעיה אחת ואני מקווה שמישהו יפתור לי אותה! יש לי צורב מסוג yamaha 16-10-40 , ועד שהחלפתי ל- xp ( עבדתי עם ה- me) והצורב שלי עבד מצויין ! משום מה-התוכנה שאיתה עבדתי cd creator 4 ממש לא עובדת באקס-פי וכשהורדתי גירסה של-5 גם זה לא עבד, ניסיתי הכל כולל את התאימות מערכת הזה- זה לא עובד ואגב, גם ה- nero לא עובד לי אם למישהו יש פיתרון נא לענות לי בבקשה!!! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-