עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by wooper,

הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  3. Started by civic,

האם ניתן לבצע readyboost בכרטיס sd בווינודוס 7? אם כן באיזה סוג כרטיס? ראיתי כל מיני סוגי מהירויות של כרטיסים... תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by eliezer,

המחשב פועל כיום עם WINDOWS על HDD ואני עומד להחליף את הדיסק ב- SSD חדש. התוכנית ליצור bootable USB drive במערכת הישנה, להחליף בין הדיסקים ולבצע התקנה חדשה מהדיסק און קי. ולהלן השאלה: בכל ההתייחסויות שקראתי ממליצים על בצוע גיבוי מוקדם של הקבצים שנמצאים תחת שם המשתמש. ההמלצה נמצאת גם כאשר מדברים על התקנה נקייה. מה מטרת גבוי זה - ואיני מתכוון כמובן לגיבוי של מסמכים וכד'

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. שלום, אני אצטרך לפרמט את המחשב בקרוב (מעבר מ WIN 7 32 ל 64) ורציתי לדעת כיצד אני יכול לגבות את הקבצים החשובים (בעיקר פייבוריטס וסיסמאות לאתרים) באקספלורר, פיירפוקס וכרום. לעזרתכם אודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. היי כולם לא פעם נתקלתי לבעיה הזאת שעומס על שולחן העבודה גורם לאטיות המערכת ועוד בעיות כמו התעוררות ממצב Sleep או Hibernate. הכוונה שלי מעומס הוא לעומס מבחינת הנפח שהמידע הקיים על שולחן העבודה טופס ולא מריבוי סמלים. ולא פעם העברת המידע משולחן העבודה לתיקייה אחרת (אפילו בתוך C) פתרה את בעיית האטיות. העניין שבו אני צריך את עזרתכם בו , למצוא מאמר או כתבה בנושא הזה. בעברית או באנגלית. או שאתם יודעים איך אפשר להוכיח את העניין הזה למנהל IT יותר מאשר סתם להסביר לו את העניין מניסיון. אודה מאוד לעזרתכם מני

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Shmoe,

סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by harap,

היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by menis,

?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by warezon,

טוב ככל הידוע לי ולכם מערכות הפעלה 64 ביט יודעות לנצל גם מעל 4 ג'יגה זיכרון וזו הסיבה שעברתי לווינדוס 7 64 ביט למרות שהייתי מרוצה ב32 ביט! משם מה לאחרונה הסתכלתי במאפיינים וראיתי שהמערכת מזהה שיש לי 4 ג'יגה מותקנים אך רק 3.25 הם ניתנים לשימוש! אני לא בטוח במה שאני אומר אבל נראה לי שבהתחלה כשהתקנתי זה היה מראה שימוש מלא בכל ה4 זתומרת שמשהו השתנה איפשהוא בדרך השאלה היא מה?! אשמח לעזרה בהקדם לפני שאני מתקין ווינדוס מחדש!!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by amd950,

אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by cablord,

היי לכם, החלתתי אתמול לשדרג את הלפטופ שלי לווינדוס 8.1, אבל כיוון שמעבר ישיר (מווינדוס 7) גורר מחיקה של כל התוכנות החלטתי לעבור דרך 8 (שלא מוחק). השדרוג עבר בהצלחה ואפילו שמר את הרוב המוחלט של התוכנות. כאשר רציתי לעבור לווינדוס 8.1 הוא ביקש ממני תחילה לעדכן את 8 לעדכונים האחרונים. ביצעתי זאת ואחרי שהוא הוריד והתקין כ130 עדכונים הוא ביקש הפעלה מחדש, הפעלתי מחדש ואז הוא נתקע על המסך Failure configuring Windows update Reverting Changes הוא תקוע על מסך זה כבר כמה שעות, מדי פעם מפעיל את עצמו מחדש וחוזר למסך הזה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט לחכות בסבלנות עד שזה יסיים..? זה לפטופ סדרה 9 של סמסונג, עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה, הוא אמור להתמודד עם העדכון עד כמה שאני יו…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by roisg,

שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by עוד מישהו,

שלום. מקווה שזה המקום המתאים. יש לי חיבור של חייגן בוינדוס 7. אני מעוניין ליצור איזשהו BATCH FILE בשביל להפעיל את שהחיבור יתחבר לי אוטומטית לאינטרנט כשאני מדליק את המחשב. יש איזשהי אופציה לעשות את זה? ולא דרך הדפדפן שהוא מקפיץ לי חלון ואז אני צריך ללחוץ על הכפתור של ההתחברות. אני רוצה שזה יתבצע אוטומטית מאחורי הקלעים. יש חיה כזאת? תודה מראש

17. אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?

18. שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by sashakrik,

שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by assaf990,

win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 ‏KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. היום שמתי לב למשהו מאוד מעניין. בתקיית החיפוש (Result Folder) נעלם כל התוכן של צד שמאל, עם כל אפשרויות החיפוש. הכל! שטח כחול ריק! זאת אומרת נעלמה אפשרות החיפוש בווינדוס. שברתי את הראש איך לפתור את הבעיה. קישרתי את פקודת החיפוש לקובץ shell32.dll למרות שאפילו החלפתו כנראה לא היתה עוזרת. טוב, אז החלטתי לפנות לפורום לברר האם הבעיה מוכרת למישהו (כאן מתחיל החלק המעניין). תוך כדי כתיבת ההודעה הזאת, אני נכנס לחיפוש לבדוק משהו. והופ, הכל כרגיל! אחרי שאלף איתחולים לא עזרו, ואחרי שלא עבד באיתחול הנוכחי. אני עובד עם XP כ 4 חודשים, ומעולם לא ניתקלתי בבאג הזה. בהחלט באג מקורי!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. המחשב של אחי לא מצליח לעלות. אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב. כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה. איך אני מתקן מהמצב הזה?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים