Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. מותקנת לי במחשב גרסת OEM של WIN7. עד כמה שאני מבין, גרסת OEM קשורה ללוח אם. ז"א כל עוד הלוח אם נשאר אותו דבר, אני יכול להחליף כל חלק שבא לי? במידה והתשובה חיובית, עוד שאלה. אם אני מחליף במחשב מעבד מ DUO ל 4 ליבות, אני חייב להתקין חלונות מחדש? ואם אני מתקין WIN 8 OEM על מחשב ללא כרטיס מסך ואחר כך מתקין כ.מסך, אני חייב יהיה להתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכם, החלתתי אתמול לשדרג את הלפטופ שלי לווינדוס 8.1, אבל כיוון שמעבר ישיר (מווינדוס 7) גורר מחיקה של כל התוכנות החלטתי לעבור דרך 8 (שלא מוחק). השדרוג עבר בהצלחה ואפילו שמר את הרוב המוחלט של התוכנות. כאשר רציתי לעבור לווינדוס 8.1 הוא ביקש ממני תחילה לעדכן את 8 לעדכונים האחרונים. ביצעתי זאת ואחרי שהוא הוריד והתקין כ130 עדכונים הוא ביקש הפעלה מחדש, הפעלתי מחדש ואז הוא נתקע על המסך Failure configuring Windows update Reverting Changes הוא תקוע על מסך זה כבר כמה שעות, מדי פעם מפעיל את עצמו מחדש וחוזר למסך הזה. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט לחכות בסבלנות עד שזה יסיים..? זה לפטופ סדרה 9 של סמסונג, עדכנתי את הביוס לגרסא האחרונה, הוא אמור להתמודד עם העדכון עד כמה שאני יו…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, איך אני בודק היסטוריית חיבורים של USB? מה חובר? מתי? ואיזה קבצים הופעלו מהחיבור החיצוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קובץ avi שהורדתי עם bittorrent והפסקתי והתחלתי ושוב הפסקתי את ההורדה באמצע. זו לא בעיה של קובץ שפתוח ע"י service מסויים כי גם בsafe mode הוא לא נמחק, גם לא אחרי שאני מסיר את כל תוכנות השיתוף שיש לי על המחשב. חיפשתי גם בעזרת processXP אם יש איזה process/service שמשתמש בו ולא מצאתי כלום... פעם ידעתי איך עושים את זה, עכשיו אני לא זוכר...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב כל הזמן פותח משתמש זמני במקום המשתמשים הרגילים, בevent viewer הוא מראה כל פעם 4 error: Windows was unable to load the registry. This problem is often caused by insufficient memory or insufficient security rights. Windows cannot load the locally stored profile. Possible causes of this error include insufficient security rights or a corrupt local profile. Windows has backed up this user profile. Windows will automatically try to use the backup profile the next time this user logs on. Windows cannot find the local profile and is logging you on with a temporary profile. Changes you make to this profile will be lost when you log off.\ ולפעמים הוא מוסיף error חמישי: …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק 80GB 7200 *MB winxp pro ורוצה רק מחיצה אחת ולהשאר עם FAT 32 כי אמרו לי שזה עדיף למשחקים (והמחשב נועד למשחקים) איך עושים זאת ועומדים בכל התנאים הנ"ל?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
סיבה: "Linux switch saves Amazon megabucks" (מתוך theregister.co.uk). תוצאה: "וול סטריט: ציפייה לעליות שערים בפתיחה על רקע דו"חות מצוינים של אמזון" (היום בוואלה חדשות). הקשר פשוט, המסקנה ברורה. :smoke: Prog.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק של וינדוז XP בגרסה העברית. הייתי רוצה להמירו לגרסת האנגלית - האם ניתן לעשות זאת ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 8GB ואני רוצה לשים עליו ווינדוס 7. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם איחוי דיסק לעיתים קרובות, פוגעת בדיסק הקשיח? כלומר אם אני עושה איחוי פעם לשבוע למשל...זה מקצר את חיי הדיסק?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי kubuntu בנוסף לווינדוס 8 שמותקן על הנייד. אני יכול להיכנס לשני המערכות אם אני מסדר את הבוט בביוס, המערכת שאני אשים ראשון ברשימה תופעל בעלייה של המחשב. אני רוצה כמובן שתוצג לי בחירה בעלייה של המחשב באיזה מערכת לעלות, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לקרות... ניסיתי להתעסק עם EasyBCD, שלא הצליח לגרום ללינוקס לעבוד, ניסיתי לעבוד עם bcdedit ישירות, שהצליח לגרום לי שתהיה בחירה בין שני המערכות הפעלה, רק שהבחירה בווינדוס לא עבדה, הבחירה בלינוקס דווקא עבדה... זה היה עם הפקודה: bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\ubuntu\grubx64.efi אז אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-