Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 3200+ לוח ABIT KN8 ULTRA זכרון TWINSON 2X 512 כרטיס מסך X550 עכשיו אחרי שהתקנתי את הווינדוס הכל עובד חלק ואז שהתקנתי את הדריברים ואת כל העדכונים של windows update המחשב לוקח לו משהו כמו 5 דקות לעלות אני לא מבין מה הבעיה לוקח למחשב הרבה זמן בחלק שרשום windowws xp home או pro שמה הוא עושה משהו כמו 30 לופים עם שהוינדוס עולה תודה לכל מי שיעזור
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוא נקדים קודם בסיפור קצר שיקל עליכם בהבנה. יש לי דיסק קשיח של 320 ג'יגה. חילקתי את הקשיח ככה: 2 כוננים. כונן C (עם הווינדוס) סה''כ 20 ג'יגה (נשאר 600 מגה פנוי) כונן D (עם כל התוכנות והמשחקים) סה''כ 300 גי'גה (נשאר 35 ג'יגה פנוי) עכשיו השאלה שלי היא כזאת אפשרי לקחת מכונן D נגיד 10 ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C מבלי ששום תוכן יימחק מאף כונן? במידה וכן הכיצד אני עושה את זה? תודה רבה לעוזרים הנחמדים
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה שהFAORITES שלי יגובו על בסיס שבועי, אז הלכתי לBACKUP שבSYSTEM TOOLS והגדרתי בכל וBLABLABLA וכשהו דרש סיסמא סתם לחצתי ENTER ואז כשהלכתי לschedule task לעשות הרצת בדיקה (אני לא כ"כ סןמך על מכונות) הוא כתב לי שהוא לא יכול להריץ אותו כי: "לא הוכנסה סיסמא מתאימה"!!! דחילק,זה לא תוכניות של מע' הביון של מטוס הפלקון זה כולה הFAVORITES שלי...!!! מה כבר ביקשתי???
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עריכה - הבעיה הקודמת הסתדרה בקשר לדיווח שגיאות .. אבל עכשיו יש לי בעיה אחרת ??? האקספלורר לא שומר לי סיסמאות, כל אתר שאני רשום בו אני צריך להתחבר מחדש בכל פעם שאני נכנס .. אפילו שאני מסמן בהתחברות שיזכור אותי ולא עושה מחיקה של קבצי Cookie וכד' .. למה זה ככה ?! ??? תודה רבה מראש, שבת שלום ..
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מצליח לכבות את המחשב דרך חלונות מי הוא מוכן לכבות רק בכפתור מה יכולה להיות הבעיה הוא עושה ריסטרט כל הזמן
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה מתסכלת במחשב. (מחשב שעובד לא רע, אחרי פירמוט) כל פעם שאני נמצא בתוך חלון (וורד, פאוורפוינט, דפדפן אינטרנט, הכל...) הוא יוצא מפוקוס בזמן שאני בפנים. נניח אני מקליד מסמך בוורד, כאילו נפתח חלון מעל החלון שלי, ואז אני לא יכול להמשיך להקליד, ואני צריך להקליק בתוך החלון כדי לחזור לפוקוס. בעודי רושם הודעה זו, כל 20 שניות אני צריך ללחוץ על העכבר בתוך החלון שיחזור לפוקוס. עכשיו אלה לא חלונות קופצים, כי כלום לא קופץ לי! זו בעיה מתסכלת כי גם קשה להסביר אותה ואנשים לא מבינים בדיוק מה הבעיה. פה הסברתי די טוב. אשמח לעצות תודה - - - תגובה אוחדה: - - - מדובר על חלונות 7 פרופשונל
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1. אני מניח שזה אמור לחסוך מקום במחשב. לסמן את זה? האם זה מאט/מכביד על המחשב? 2.מה הגודל של ווינדוס 7 על הדיסק הקשיח אחרי ההתקנה (ווינדוס נקי בלי תוכנות)?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הינה תמונה להמחשה זה התחיל לפני כמה ימים מאז שהבאתי את הכרטיס מסך החדש (ASUS HD7950) התקנתי לו את הדרייבר הכי חדש לWIN7 64 שיהיה באתר של AMD לא התקנתי מהדיסק.. לפני זה הכרטיס הקודם היה רץ רגיל בלי דרייבר כי המערכת זיהתה אותו לבד אז לא התקנתי בזמנו דרייבר כי ידעתי שאני הולך להחליף כרטיס מה עושים? זה בעיה בכרטיס או בעיה תוכנתית? לפעמים היה גם הרבה כאלו רווחים ולא ראות את הסמלים של התוכנות שרצות ברקע..
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיימת תוכנה בשם Ramdisk המאפשרת מיפוי של כונן RAM... ז"א שימוש בזיכרון למטרת איכסון. http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php אני אפילו לא ייכנס לשאלה "בכמה כונן ram מהיר יותר מ-HD". תעשו איזה bench קטן, אי אפשר לפספס כרגע אני בשלבי ניסוי של איכסון ה-Pagefile על כונן RAM בגודל 100mb (מתוך 1G) בנוסף ל-1.5GB pagefile על ה-HD. האמת שדי קשה לי לאמוד את הבדלי הביצועים עם רק 100mb ramdisk של swap, מאחר ואת רוב העבודה יעשה ה-page הגדול על ה-HD. אני שוקל להוסיף זכרון (ל-2GB) - אבל לא רק בשביל ה-pagefile אולי יש פה משהו עם 2GB שמוכן לנסות להקצות ל-pagefile בערך 512mb על ramdisk ועוד איזה 512mb על ה-HD ולעזור לי להחליט אם זה משתלם מבחינת ביצועים ? (ז"א נשארים 1.5GB RAM…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
צלמית שינוי השפה נעלמה לי בשורת המצב התחתונה משמאל (Win XP Home). נסיתי באמצעות "מקלדת" בלוח הבקרה בדומה ל- Win98 אולם לא קיימת האופציה להוספת הצלמית. אודה אם מי מהמשתתפים בפורום יעזור לי. תודה מראש דן
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בוקר יש לי מחשב XP שאליו מחוברת מדפסת Lexmark E232, המדפסת משותפת ברשת - עד פה הכל טוב ויפה. יש לי מחשב אחר עם WIN7 שמזהה את המדפסת ברשת, אבל המ"ה לא מוכנה להתקין - דורשת דרייברים. הורדתי דרייברים מהאתר מהצ'וקמק של Lexmark, אין דרייבר יעודיי עבור 7 אלא משהו שנקרא: Lexmark Universal Driver - Microsoft Windows 2000 and Microsoft WHQL Certified Windows XP / Server 2003 / Vista / Server 2008 / Windows 7 PCL XL Emulation driver וה-WIN לא מזהה את הדרייברים כמובן מישהו מכיר או נתקל בתקלה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, בשבועיים האחרונים המחשב בחל לקרוס בצורה פתאומית תוך כדי עבודה (מסכים כחולים) ולאחר מכן לא תמיד מצליח לעלות. לפעמים כאשר פועל הדיסק לפעמים כאשר המדייה פלייר אבל גם במקרים אחרים. לא הצלחתי למצוא מכנה משותף. תוכנה אחרונה שהותקנה - אייטיונס (לפני כן לא היו קריסות עד כמה שזוכר). העלתי תמונות של המסכים שצילמתי כאשר קורס וגם לאחר שלא מצליח לעלות. אני אשמח אם מישהו מבין ויכול לכוון למהות הבעייה. קישורים: http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0160.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0167.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20screen/IMG_0170.jpg http://i172.photobucket.com/albums/w16/roisg/blue%20scr…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר ב windows 8.1 מציק לי בעין ואני לא מוצא כיצד לבטל את זה.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע, זו הגירסא הנוכחית: Version 1511 מדובר בלפטופ, שבמקור היה מותקן עליו WIN8 מובנה, הייתי זכאי לשדרוג ושנה שעברה שדרגתי ל- WIN10. לפני כחודשיים, שניסיתי להתקין את עדכון השנה / עדכונים המחשב לאחר האתחול ההתקנה תמיד הייתה נתקעת ב- 32%. ניסיתי להתקין את העדכון באופן ידני מהאתר של מייקרוסופט, לנתק את כל ההתקנים מהמחשב, לעדכן דרייברים, למחוק את הSoftware Distrubutions, לאפס את ה- Windows update, להוריד כלי לתיקון ה Windows update אך שום דבר לא עזר... אני חשבתי אולי לעשות restore factory reset אבל אני מפחד להתקע עם WIN8 מבלי להצליח לשדרג ל- 10. בינתיים אני לא עושה עדכונים (בטלתי את ה- Service של ה- UPDATE), כי כל עדכון שאני עושה נתקע ואז ה- WIN צ…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
התקנתי ויסטה אולטימט מקורי ולאחר ההתקנה ניסיתי להוריד עידכונים וקיבךתי קוד שגיאה זה: 80072EE2 ואני מנסה גם להיכנס לאתר של מיקרוסופט והוא לא ניכנס הוא רושם לי שאני לא מחןבר לאינטרנט למרות שאני כן מחובר (גןלש באינטרנט ללא כל בעיה) ליפני שרכשתי את הויסטה היה לי עותק פרוץ (לא חוקי) והיתה לי את הבעיה הזאת אז חשבתי שעלו על העותק הלא חוקי וחסמו מימני את קבלת העידכונים אבל עכשיו זה עותק חוקי למהדרין מה הסיבה?
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-