עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי נתקלתי בבעיה מוזרה. כאשר אני מעתיק טקסט ומעביר אותו למייל \ מסמך אחר אני נתקל בבעית ג'יבריש פיתרון לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל: i core 7 2600K ASUS P67 DELUXE ANTEC P193 8 GB RAM 1600 MHZ קירור NOCTUA H14 הWIN 7 ULTIMATE 64 BIT כרטיס מסך HD6950 לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן) האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ? במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by ORBIT,

בתוכנת דואר ובתוכנת מסרים הקישורים לא נפתחים כאשר מקליקים עליהם, יש צורך להעתיק ידנית את כתובת הקישור. בעבר היתה לי בעיה שכזו (עם הדפדפן) ולא זוכר את הפתרון. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. כאשר אני מפעיל את המחשב (חלונות 7), ברגע שהחייגן שלי אמור להתחיל לפעול אוטומטית, מופיעה לי הודעת שגיאה של חיבורי רשת, והוא מסרב בכל תוקף להפעיל את החייגן, עד שאני מעיף את ההודעה. מה הגורם לכך?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by yotam.m,

אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.

6. איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ZigZagEr,

שלום לכולם, יש לי שני מחשבים שמותקנת עליהם בדיוק אותה גירסא של Windows XP Pro. הם מחוברים ברשת בינהם ואין כל בעיה להכנס לשיתוף של הכוננים מאחד לשני ומהשני לראשון. לאחרונה קניתי מדפסת חדשה Brother DCP-115C (לא שזה משנה, סתם שיהיה את כל הפרטים...) וחיברתי אותה (ע"י USB) למחשב הראשון. הגדרתי עליה שיתוף ללא בעיה, אך להפתעתי כאשר ניסיתי להוסיף אותה למחשב השני (יעני דרך הרשת) ניתקלתי בהודעה כדקלמן: operation could not be completed. either the printer name was typed incorrectly, or the specified printer has lost its connection to the server. אני כבר דיי מיואש מהעניין. אין שום בעיה מיוחדת במחשבים הללו וההתקנות של הוינדוס טריות... ניסיתי לשנות את השם של השיתוף, וניס…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by jepe,

אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. אהלן, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם ווינדוס 7 והשני עם אקספי בעזרת כבל מוצלב. הגדרתי הכל וזה עובד רק כאשר אני מבטל את הפיירוול של ווינדוס 7. איך אני מגדרת לפיירוול לאפשר שיתוף קבצים עם המחשב השני מבלי לבטל אותו? תודה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by PCguy,

אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ofer40,

היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. עשיתי חיפוש ולא מצאתי, אני צריך לדעת איך מגיעים לרשימה של כל התוכנות שנפתחות עם הWINDOWS, ששם אפשר לבטל אותם (כדאי שלא יעלו עם הWINDOWS). תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by yinon21,

אהלן, מי יודע פיתרון לבעיה הזאת שמופיעה ב "סייר" וב "המחשב שלי" ?מעהה"פ מעלימה לרגע ומציגה מחדש את התיקיות והקבצים- לעתים קרובות מדי. יש לי SP3. כל הדרייברים מוקנים.אני יודע דברים נפוצים כי הייתי איש מחשבים תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by iveco,

מה הדרך הטובה ביותר לעדכן דרייברים ? דרך ווינדוס UPDATE ? או דרך האתר של היצרן ? למשל GIGABYTE ? כי באתר של אינטל היה רשום שעדיף להוריד דרייבר של ציפסט / כרטיס מסך מהיצרן ולא מהם , עדיף להוריד דרייבר יותר ישן מגיגה בייט מאשר דרייבר יותר חדש מאינטל ?

17. Started by h_yoav,

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by RYaniv,

אהלן. בעקרון בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה לפיירוול, ופרסמתי אותה פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376060.0) ולאור התגובות הרבות שקיבלתי די הדחקתי אותה. אבל לאחרונה עשיתי בדיקה והרצתי את המחשב ללא הפיירוול והבעיה נמשכת. כל הזמן, אחרי 20 דקות, שעה, שעתיים או כל טווח זמן אחר אני כבר לא יכול לגשת לאתרים באינטרנט או ליצור התקשרויות חדשות בכל תוכנה אחרת הקשורה לאינטרנט. לעומת זאת, המסנג'ר יכול להמשיך לפעול למרות שאני לא יכול לגשת לאף אתר, ולפעמים אם הייתי באמצע הורדת טורנט אז ההורדה תמשיך למרות שכל השאר יהיה למעשה חסום. כמו כן איני יכול לגלוש גם לכתובות מקומיות כמו 192.168.1.1. כשהתקלה הזאת קורית האפשרות היחידה שנשארת לי היא לעשות ריבוט למחשב, כיוון שגם אם אני מתנ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by --Shadow--,

כרגע אני עם XP SP2 והכל פיקס. ראיתי שיצא העדכון הזה חיפוש בפורום לא העלה דבר...לכן אני שואל האם מומלץ להתקין את חבילת השדרוג הזאת או שזה מיותר \ יוצר בעיות ? תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום רב. שאלה לאלה שאוהבים לחשוב. ברשותי לפטופ שמחובר למסך חיצוני. זאת מכיוון שהמסך של הלפטופ שלי נשבר. לא רק זאת, אלא שכאשר המסך של הלפטופ שלי נשבר - לא הייתה מערכת הפעלה מותקנת. לכן חיברתי את הלפטופ למסך חיצוני (דרך כבל VGA). הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס 7, ואכן שמעתי את הדיסק נטען ורץ - אלא שהתצוגה על המסך החיצוני לא הופיעה. לכן, הכנסתי דיסק הפעלה של UBUNTU, ואכן - המסך החיצוני התוערר לחיים - ויכולתי להתקין את אובונטו בקלות. לכן כרגע אני מריץ אובונטו, בלית ברירה (אוהב מאוד את לינוקס, ורוצה לתמוך, אבל כבר שבוי של ווינדוס - לצערי). למי יש רעיון? מכיוון שלי אזלו, אני שואל לעצתכם: כיצד אוכל להתקין ווינדוס 7, כאשר אין לי יכולת לראות מה מתרחש לאחר שהדיסק נטען. כמוב…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אני עובד במשרד בתוכנות דוס,(חושבשבת וכ"ו) עכשיו יש לי מדפסת של זירוקס שעד עכשיו פעלה יפה גם בדוס וגם בוינדואז. לאחרונה היא הפסיקה להדפיס דרך דוס,( היא מותקנת, ודרך הוינדואז היא מדפיסה WORD וכ"ו) כשהתקשתי לתמיכה של התוכנה (חשבשבת)- היא עשתה איתי בדיקה דרך הCMD איזה שהיא פקודה שהעלתה חלון של DOS שנסיתי להדפיס המדפסת לא הגיבה אז היא אמרה לי שזה לא קשור לתוכנה אלא שהוינדואז לא מדפיס דרך דוס. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by IG,

דבר ראשון- אין לי מושג מה עבר על המחשב שלי ומה הדבר שקרה לו עושה, ובגלל זה אין לי מושג איזה כותרת אחרת לתת לשירשור דבר שני- כשהפעלתי את המחשב שלי לפני יומיים הופיע לי אייקון של local area connection עם סימן קריאה עליו (מוגבל או לא מחובר... או משהו כזה...), בנוסף לאייקון של החייגן. אני לא ממש זוכר אם היה לי אייקון כזה קודם, מה שבטוח זה שהוא לא היה עם סימן קריאה. ניסיתי לעשות repair אבל הוא לא הצליח (המערכת לא הצליחה להקצות IP חדש), וכשאני עושה Disable אז גם האינטרנט מתנתק לי ולא מצליח להתחבר עד שאני מחבר את החיבור המוזר... מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה הולך במחשב שלי?! עשיתי סריקת וירוסים עם נוד 32 והכול נקי (לפחות זה ) תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. יותר אני הבאתי לדוגמא את הטריק של ה Favorite Links זה הלינקים המועדפים שיש לכם בכל חלון אקספלורר תמים שנפתח בצד שמאל ... שימושי ביותר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=418968.0 אני רוצה לפתוח ת'ריד שבוא יעדכנו החברים טריקים כדוגמת הנ"ל.. בטוח שיש עוד מלא טובים לא פחות

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.