Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום חב'רה.. אז ככה השאלה שלי היא .. יש לי ווינדוס אקס פי פרו ועכשיו יש לי בעיות אם הצורב ויש לי וירוסים אז יש לי דיסק של הווינדוס אקס פי פרו ואני רוצה לדעת אם אני מתקין אותו כל מה שיש לי במחשב ימחק ?!? כי אני לא רוצה שימחק אני רק רוצה שהוא ישלים לי דברים ואולי זה יפתור לי תבעיות אם המחשב ותוירוסים.. תנו לי הסבר איך אני עושה את זה מבלי למחוק את הדברים במחשב שזה רק ישלים לי דברים בבקשה דחוף :
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה ללא דיסק ההתנה של וויסטה הוא אומר לי שיסר לי קובץ שניקרא:BOOTMGR וכל שביכולתי לעשות הוא ריסט... אבל כשדיסק ההתקנה בכונן הוא עולה יפה מאוד. מישהוא יודע מה הסיבה לכך או מה עלי לעשות בכדי לתקן זאת
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כבר כמה שבועות מנסה לפתור את הבעיה..... כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא עושה לי מסך כחול.... העלתי קבצי MINIDUMP! תודה לעוזרים!!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הכותרת אומרת הכל.. קניתי את ה Acer 751H 11.6 הוא מגיע עם המעבד החלש 1330hz , הגדלתי את הזכרון ל 2 גיגה.. בכל מקרה, מה אפשר לעשות כדי שהווינודס יעבוד הכי מהר שניתן... לא אכפת לי שהווינודס יראה כמו XP ... בלי שום גרפיקה או אפקטים.. איך\איפה אפשר לבטל? והאם יש עוד דברים שניתן לעשות כדי לשפר את מהירות העבודה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מותקנת לי במחשב גרסת OEM של WIN7. עד כמה שאני מבין, גרסת OEM קשורה ללוח אם. ז"א כל עוד הלוח אם נשאר אותו דבר, אני יכול להחליף כל חלק שבא לי? במידה והתשובה חיובית, עוד שאלה. אם אני מחליף במחשב מעבד מ DUO ל 4 ליבות, אני חייב להתקין חלונות מחדש? ואם אני מתקין WIN 8 OEM על מחשב ללא כרטיס מסך ואחר כך מתקין כ.מסך, אני חייב יהיה להתקין מחדש?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 8GB ואני רוצה לשים עליו ווינדוס 7. איך עושים את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי kubuntu בנוסף לווינדוס 8 שמותקן על הנייד. אני יכול להיכנס לשני המערכות אם אני מסדר את הבוט בביוס, המערכת שאני אשים ראשון ברשימה תופעל בעלייה של המחשב. אני רוצה כמובן שתוצג לי בחירה בעלייה של המחשב באיזה מערכת לעלות, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לקרות... ניסיתי להתעסק עם EasyBCD, שלא הצליח לגרום ללינוקס לעבוד, ניסיתי לעבוד עם bcdedit ישירות, שהצליח לגרום לי שתהיה בחירה בין שני המערכות הפעלה, רק שהבחירה בווינדוס לא עבדה, הבחירה בלינוקס דווקא עבדה... זה היה עם הפקודה: bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\ubuntu\grubx64.efi אז אשמח לעזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-