Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם בהתקנת ווינדוס 7 על מחיצה למשל c ימחק לי מה שנמצא במחיצה d
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתם מחשב פנטיום אחד שמריץ Windows XP Pro + SP1 עם Office 2000 ורץ חלק ? נטען תוך דקה ועשרים מרגע לחיצת הכפתור ועד לטעינה מלאה. מריץ כמה יישומי אופיס במקביל ומשחק בפינבול ? :smoke:
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עדכנתי לWINDOWS 10, ומאז אני לא יכול לשמוע שום דבר למעט הבדיקה שהרמקולים עובדים. איך אפשר לטפל בבעיה? עדכון: הסתדרתי, אפשר לנעול את הדיון
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם התקנתי XP על מחשב מסוים ולאחר מכן התקנתי עליו Win98, ה Dual boot הלך לו...איך אני מחזיר אותו? דרך MSDOS.sys Multiboot=1 לא עבד!
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן בעת הפעלת שירות RDP הוא שואל אותך אם לסמן V על האופציה הזאת עכשיו אם אני מסמן V הוא לא נותן לי להתחבר. מדובר על רשת ביתית - WORKGROUP לא DOMAIN. לפי מה שהבנתי מדובר על אופציה שמשמשת רק למקומות - דומיין לצורך העניין - שיש בהם שרת שהוא יוצר בעצם את החיבור RDP בתור צד שלישי https://technet.microsoft.com/en-us/library/cc732713.aspx תקנו אותי אם אני טועה..
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק? האם יש דברים שלא כדאי להעתיק? אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות? האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"? אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I have an extremely annoying problem I have a windows XP in hebrew .somehow I can't write in Hebrew plz help
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם צצה לי לאחרונה בעיה מוזרה-כשאני כותב בשורת הRUN את IPCONFIG החלון קופץ ומיד נעלם למה זה קורה ואיך פותרים את זה (יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב עם מעה"פ Windows 7 תקוע בעברית - לוח המקשים לא מסכים לעבור לאנגלית. בגלל שהססמאות שלנו היו באנגלית, לא יכלנו להכנס. אפילו לא דרך לוח המקשים שעל המסך שמתפעלים עם העכבר - כשהקלקנו "אלט" ו"שיפט" זה עבר לאנגלית, אבל ברגע שניסינו להקליק את אותיות הסיסמא אפילו לוח המקשים שעל המסך הפך לעברית. איפסתי את הסיסמא באמצעות תוכנת פריצה, ונכנסתי לחשבון. עובד רק בעברית. אלט שיפט שמחליף שפה לא מגיב. נכנסתי להגדרות שפה והוספתי קיצור דרך לעבור ישר לאנגלית (בנוסף לאלט שיפט שמחליף שפה) - לא עובד. סרגל השפה לא מופיע. ניסיתי להפעיל את ctfmon דרך הסייר ולא רואים כלום. מה זה יכול להיות?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים אני קונה מחשב חדש והזמנתי HDD של 500 גיגה. ברצוני להתקין עליו את ה- XP PRO הישן שלי (לא הגרסה שכבר מגיעה עם SP2). הבנתי שה- XP PRO לא מזהה HDD בכזה גודל. מצד שני לא אוכל לעדכן את הגרסה לפני שאתקינה על המחשב. מה אני יכולה לעשות כדי להתקין זאת בכל אופן ולא להזדקק לקניית מערכת הפעלה חדשה ויקרה? תודה ssib ואגב, הסברים ברמת מתחילים בבקשה, עדיין לא מומחית.. 8)
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שרת שעובד על חומרה ישנה ואני רוצה לשדרג אותו. אני לא רוצה להתקין את מערכת ההפעלה מחדש אלא רק ליצור image ולהעביר אותו לחומרה החדשה. אני מניח שזה לא יעבוד בגלל הבדלים בחומרה (הציפסטים שניהם של אינטל אבל אני מניח שזה לא מספיק בשביל לעבוד). מה אני אמור לעשות כדי שזה יפעל? תודה לכולם
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-