עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מלא תוכנות שעולות לי כשאני מדליק את המחשב ורציתי להוריד קצת עומס אני יודע שיש משהו עם config שרושמים ב "run" אבל זה לא עובד (זה פותח לי תיקייה ) אז בקיצור איך אני מעיף את החרא הזה משם ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה

3. Started by h_yoav,

יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by KoM,

לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ma4351,

שבוע הבא אני מקבל את המחשב החדש שלי.. ורציתי עזרה לגבי חלוקת ההאדיסק שלי.. אני מתכנן להתקין שתי מערכות הפעלה נראה לי, עיקרית-ויסטה אולטימייט 64ביט והמשנית אקספי32ביט יש לי 2 דיסקים של 500 חשבתי לחלק ככה: חלוקה ראשונית-900ג'יגה לויסטה ו-100ג'יגה לאקספי עכשיו זה יתבצע ככה: ה-900 לןויסטה יחולקו כך: 200 ל-c מחיצת מערכת, 300 ל-d זה ההארדיסק הראשון השני: 200 ל-e 200 ל-f 100 של האקספי יתחלקו חצי חצי, חצי לc וחתי לd מה אתם אומרים?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by moshel7,

שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by asi9999,

שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by warezon,

היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shgec,

שלום. מותקנת לי במחשב גרסת OEM של WIN7. עד כמה שאני מבין, גרסת OEM קשורה ללוח אם. ז"א כל עוד הלוח אם נשאר אותו דבר, אני יכול להחליף כל חלק שבא לי? במידה והתשובה חיובית, עוד שאלה. אם אני מחליף במחשב מעבד מ DUO ל 4 ליבות, אני חייב להתקין חלונות מחדש? ואם אני מתקין WIN 8 OEM על מחשב ללא כרטיס מסך ואחר כך מתקין כ.מסך, אני חייב יהיה להתקין מחדש?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by maphisto,

sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by eliau21071981,

אני למשל בודק כל מיני תוכנות חדשות שיוצאות לשוק אז מין הסתם פעם בחצי שנה גג!

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, היום חבר שלי ניסה לעשות על איזה קובץ שלא נפתח לו "פתח באמצעות" . אני לא יודע על מה הוא לחץ שם בדיוק אבל כמעט כל השולחן עבודה שלו הוא כרגע מנסה לפתוח דרך INTERNET EXPLORER למשל הייתה לו תיקייה בדסקטום שהיא קיצור של "התמונות שלי" וגם היא מסומנת בסמל של האקספלורר. מחקתי את הקיצור והלכתי לתיקיית המקור (שם זה נפתח טוב) ועשיתי קיצור דרך חדש , וגם הקיצור החדש מקבל את הסמל הזה. בקיצור מלא דברים השתנו לו לזה. נכנסתי קצת למאפיינים ואני רואה שרשום שם שזה קובץ INK (לא יודע מה זה ) העניין שגם בתפריט START , המחשבון ועוד כל מיני קיצורים הפכו לבעלי הסימן הזה. חייב לדעת איך להחזיר את המצב לקדמותו. תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. היי לכם, לאחרונה ניסיתי את אפשרות הוספת שולחנות העבודה בחלונות 11, מתוך שאיפה שבכל שולחן עבודה יהיו אייקונים שונים למטרות שונות (ניהול, ישומי עיבוד גרפי, ישומי אודיו/וידאו), כמו מה שמתאפשר כשיש יותר מחשבון משתמש אחד במחשב, אלא שזה לא מה שקרה. בעת יצירת שולחן עבודה חדש, כל האייקונים של שולחן העבודה במקורי השתכפלו לשולחן העבודה החדש. כאשר מחקתי אייקון בשולחן החדש, הוא נמחק גם מהשולחן המקורי, ולהפך. יש משהו לא נכון בעבודה שלי? פיספסתי משהו?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ofir-harlev,

התופעה היא כדלהלן: אני מכבה את המחשב. אחרי הרבה זמן שהוא כבוי אני מדליק אותו והכל נראה כשורה. המחשב מגיע למסך שבו רואים את הלוגו של ווינדוס. הנורה של ההארד-דיסק מהבהבת בצורה נורמאלית ונראה שמערכת ההפעלה עולה מיד... אך אבוי! ברגע ששלושת נורות המקלדת (הלוקים למיניהם) נדלקות ונכבות, המחשב נתקע וגם אלוהים לא יזיז אותו. במצב הזה אני חייב ללחוץ על הריסט משום שהמחשב פשוט קפוא ולא מגיב למאמצי השונים. אני לוחץ על הריסט, המחשב מתחיל הכל מהתחלה. עולה לי השאלה של הווינדוס האם אני מעוניין בכך שינסה לתקן את הבעיה, או שאני מעוניין שהווינדוס יעלה כרגיל. כמובן שהוא לא מצליח לתקן את הבעיה אז אני אומר לו להפעיל כרגיל והמחשב עולה פיקס כאילו כלום לא קרה. ריסטרטים של הווינדוס למיניהם עובדי…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. מדובר ב windows 8.1 מציק לי בעין ואני לא מוצא כיצד לבטל את זה.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. היי טרם נתקלתי בתופעה כזו , תוכנה להקלטת שיחות פתוחה גם בשורת המשימות task bar(בצד הימני של התוכנות שעולות עם המחשב) וגם בסרגל התחתון האמצעי בתור חלון פעיל, שסוגרים את החלון הפעיל , התוכנה נסגרת לגמרי גם משורת המשימות (ווינדוס 10 אנגלית) למישהו יש פתרון לזה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by shlomoreuven,

אהלן חברים אני מגדיר כניסה למצב שינה לאחר 30 דקות שבהם המחשב אמור להכבות טוטאלית... משום מה לפעמים הוא לא נכנס ונשאר דלוק... איך אני יכול לדעת מה מונע ממנו להיכנס למצב שינה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by e.t,

חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. כאשר אני מגדיר במחשב 1920x1080 זה נראה תקין על הצג של המחשב. אבל גדול מדי על הצג של הטלוויזיה, כאשר אני מקטין קצת מהרזולוציה של המחשב יש איכות גרועה מן הסתם במסך של המחשב ובטלוויזיה זה מסתדר. האם יש אפשרות להגדיר משהו מסויים בטלוויזיה ומשהו אחר על המחשב? יש לי 2 כרטיסי מסך של GTX 560TI ולפני כן היה Radeon 4870HD וזה היה תקין עם רזולוציה שהתאימה גם למסך וגם לטלוויזיה. לפני כן היה מסך של LG 22 אינצ' ועכשיו DELL 23 אינצ'.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Zadu,

יש לי דיסק און קי של 8GB ואני רוצה לשים עליו ווינדוס 7. איך עושים את זה?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by jepe,

אני שוקל להתקין את המערכת הפעלה החדשה שלווינדוס שיצאה בגירסה רשמית סופסוף. רק רציתי לברר קודם אם היא תעבוד חלק עם נמפרט שלי,שהוא קצת ישן רשום לי שיש לי מעבד AMD 64 3200 האם זה אומר שאני יכול להתקין את גירסת x64 ?

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Black Knight,

שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. שלום, היום התקנתי ווינדוס 8 מחדש עם ISO נקי וחדש. מסתבר, שבגרסא שעליו היא מבדילה בין רישיון רגיל לרישיון שדרוג, ותסרב בכל תוקף לאקטב לכם את ווינדוס. מה שאפילו יותר מעצבן, בתמיכה של מיקרוסופט, אומרים לי להתקין 7 מחדש ואז את 8 עליה. מה זאת אומרת!? ואם אני רוצה התקנה נקייה ויפה?! לכל הקראקרים הקרימינלים, גם הפריצות שלכם כבר לא עובדות.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים