Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
הי היה לי ווינדוס ויסטה והחלפתי ל 7 אחרי זה העברתי את המסמכים מה USB שאני מנסה לשמור יש הודעה שזהו קובץ לקריאה בלבד בדקתי במאפיינים ולא מסומן READ ONLY שהיה לי ויסטה לא קיבלתי את ההודעה הזו איך אני מבטל לקריאה בלבד?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חפשתי חיפשתי ולא מצאתי... : עצוב ומבאס להכסנ לכוננים דרך my computer וכו'... אז איפה זה?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מכשיר משולב hp officejet 5510 במכשיר יש פקס משולב ולאחרונה עברתי ל windows 7 ומאז איני יכול לשלוח פקס דרך המחשב כמו שהייתי שולח לפני כן ב xp הייתי יכול לרשום מסמך ולהדפיס אותו ישירות לפקס, לרשום מספר טלפון בתור יעד והפקס היה נשלח, ב 7 השליחה לא עובדת, דיברתי עם HP אמרו לי שיש בעיה עם המדפסות ה"ישנות" ואני צריך למצוא תוכנת צד שלישי שתעשה את השליחה. בנוסף, לא מצאתי שום התקנה מתאימה באתר של HP והדרייבר הותקן מהמערכת הפעלה עצמה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אם וכאשר אני יתקין Vista Ultimate כמה מקום אני צריך בכונן עליו אני מתקין ?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתיל WIN7 מ VISTA ULTIMATE ואני לא מצליח להתקין מישחקים ששמורים בדיסק חיצוני בפורמט ISO דחוס ב RAR בוויסטה היתי מחלץ את הקובץ והמישחק מותקן וב-WIN7 לאחר החילוץ של הקובץ הוא מעביר אותי למצב של צריבת דיסק האים ישנה דרך להתקין את המישחקים כי אין דיסקים בנפח של 10-12GB ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, כחלק מהתערבות, האם יש קשר כלשהו בין שדרוג מחשב מ- XP ל- WIN 7 לבין ספק הכח הנמצא במארז? (מחשב נייח)
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
עשיתי אתמול פירמוט, ולאחר הפירמוט גיליתי כמה דברים מאוד מאוד מעצבנים. 1) אני מסדר את האייקונים בדסקטופ, בסדר שלי, איך שנוח לי ואיך שנראה לי לעין. לאחר זמן מה המחשב מחליט לסדר את האייקונים בעצמו ומשבש את כל הסידור שאני יצרתי. ניסיתי להפעיל את האופציה AUTO ARANGE ולבטל אותה, וזה לא עזר. וניסיתי למיין על פי כל שיטות המיון, ותמיד הוא קובע את הסדר שבא לו ולא את הסדר שאני סידרתי. למישהו יש פתרון לפני שאני זורק אותו מקומה 4? 2) התקנתי מסנג'ר, ויש לי בעיה איתו. אני ואמא שלי גולשים ביחד במחשב, משמע לכל אחד יש חשבון מסנג'ר משלו. לי יש חשבון משלי ולה יש חשבון משלה. הבעייה זה שהיא התקינה את החשבון שלה ראשון, וכתוצאה מכך המסנגר שם את האופציה שאפשר יהיה להכנס אליה רק בלחיצת כפתור ולל…
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות 7 הום פרימיום (עברית). תיסכלו בבקשה בתמונה סמל רשת בתוכו יש משולש צהוב ואחרי כמה שניות ניעלם.והאינטרנט מחובר ועובד ותקין. אני משתמש בראוטר אלחוטי. איך מבטלים משולש צהוב? זה דומה לחלונות XP ברשת ניכנסים ברשת קליק ימני בעכבר לוחצים "מאפניינים"--->ורואים מאפייני רשת למטה בסוף היה מסומן V כתוב: Notify me when this connection has limited or no connectivity היסרתי V.. ואז לא קורה לי משולש צהוב ואין היתנגשות IP או כתובות.ניעלם לי. הכל עובד ותקין גלישה תקינה. איך עושים בחלונות 7? בתודה מראש מיכאל [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קבצי תרגום כאשר אני פותח ב NOTEPAD נראים גיבריש התקנתי גם את התוסף לעברית ל WIN 7 אבל ללא הועיל הישהו יכול לעזור? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם אם יש לכם הרגשה של "טחינה" מוגברת של המעבד לאחר העדכון האחרון של גירסת 1903 של החלונות, נסו את זה ( על אחריותכם הבלעדית כמובן ) - https://www.reddit.com/r/Windows10/comments/cxmot9/windows_10_1903_update_18362329_causes_high_cpu/eyotp50/ בהצלחה !
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, צריך רעיונות לפיתרון בעיית מציאת מדפסת אלחוטית ברשת כשהבעיה בוודאות היא מערכת ההפעלה. (WIN 7). המדפסת היא 6960 של HP הותקנה באותה הרשת ע"י 2 מחשבים עם WIN 10 ועוד אחד עם WIN7 אך באחד נוסף מסרבת להזדהות. עוד פרטים חשובים: 1. ה-IP של המדפסת ידוע ונקבע כ-Reserve בנתב. 2. יש פינג למדפסת מאותו מחשב שבו היא לא מזוהה. 3. ניסיון לזיהוי גם מהממשק של HP וגם מתוך מערכת ההפעלה כולל מתן IP ספציפי לא גורמים לזיהוי כלל. רעיונות? תודה למשתדלים.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי כולם לא פעם נתקלתי לבעיה הזאת שעומס על שולחן העבודה גורם לאטיות המערכת ועוד בעיות כמו התעוררות ממצב Sleep או Hibernate. הכוונה שלי מעומס הוא לעומס מבחינת הנפח שהמידע הקיים על שולחן העבודה טופס ולא מריבוי סמלים. ולא פעם העברת המידע משולחן העבודה לתיקייה אחרת (אפילו בתוך C) פתרה את בעיית האטיות. העניין שבו אני צריך את עזרתכם בו , למצוא מאמר או כתבה בנושא הזה. בעברית או באנגלית. או שאתם יודעים איך אפשר להוכיח את העניין הזה למנהל IT יותר מאשר סתם להסביר לו את העניין מניסיון. אודה מאוד לעזרתכם מני
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לפני כמה חודשים ואני מעוניין למחוק את הוינדוס והלהתקינו מחדש, האם אני יכול להשתמש בסידיקי שהטכנאי מחשבים שם לי במחשב? כלומר מה שמופיע ב-System (לחיצה ימינית ואז מאפיינים בחלון "המחשב שלי"). תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איפה אני מוצא ב WIN 8 את הרשימה עם כל שמות של הראוטרים שהתחברתי אליהם מהמחשב שלי היה את זה ב control panel ב WIN 7 והייתי יכול למחוק את כל השמות של הראוטרים האחרונים שגלשתי מהם.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז שיש לי ווינדוס XP אין לי אוטוראן בשני הכוננים. כלומר, בפעם הראשונה שמכניסים דיסק לכונן, היה. אבל מהפעם השנייה......... ניסיתי כבר ה-כ-ל: גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין אוטוראן. גם אחרי עדכון Firmware אין אוטוראן. גם אחרי ביטול ה-Disable Autorun ב-gpedit.msc , אין אוטוראן. גם אחרי הגדרה של ה-Shell hardware detection ב-Administrative tools, אין אוטוראן. גם אחרי החלפת ספק כוח, אין אוטוראן. גם אחרי הגדרת ACPI בביוס ובווינדוס, אין אוטוראן. ובקיצור, א י ן_ ל י_ א ו ט ו ר א ן !!! בלאט. זה כבר שיגע אותי לגמרי, לא חשוב מה אני מנסה, זה לא הולך. אתם תקוותי האחרונה. כבר שאלתי המון אנשים ואף אחד לא מצא את הבעייה. כתוב במפרט שלי איזה כוננים יש לי, בשניהם אין אוטוראן. …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-