Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
המערכת הזאת תומכת בדרייברים למערכות WINDOWS? היא באמת יותר אמינה? קצת מידע עליה למי שיש יעזור..... תודה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני ממזערת יישומים ב-Win7, החלונות נעלמים משורת המשימות! הם מופיעים במנהל המשימות, אך לא ניתן לגשת אליהם, אלא דרכו.. כל ההגדרות כביכול תקינות, והיעזרותי בכל המדריכים הקיימים לפתרון התקלה, לא הועילה. אודה מאד על עזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! כאשר אני מפעיל את המחשב ה W7 צורך 1GB של זיכרון. אך כאשר אני מכניס את המחשב למצב "שינה" ומחזיר אותו חזרה לפעולה רגילה הוא צורך רק 550MB האים זה צריך להיות ככה ? [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי משימה להתקין מערכת הפעלה על netbook שהגיע מאירופה. עם XP בגרמנית. מעבד atom n270 ו-1GB RAM. איזה מערכת הפעלה הכי תתאים במקרה הזה? האם Windows 7 זה לא כבד מדי?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי כולם לא פעם נתקלתי לבעיה הזאת שעומס על שולחן העבודה גורם לאטיות המערכת ועוד בעיות כמו התעוררות ממצב Sleep או Hibernate. הכוונה שלי מעומס הוא לעומס מבחינת הנפח שהמידע הקיים על שולחן העבודה טופס ולא מריבוי סמלים. ולא פעם העברת המידע משולחן העבודה לתיקייה אחרת (אפילו בתוך C) פתרה את בעיית האטיות. העניין שבו אני צריך את עזרתכם בו , למצוא מאמר או כתבה בנושא הזה. בעברית או באנגלית. או שאתם יודעים איך אפשר להוכיח את העניין הזה למנהל IT יותר מאשר סתם להסביר לו את העניין מניסיון. אודה מאוד לעזרתכם מני
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שדרגתי את המחשב שמופיע במפרט שלי ל: i core 7 2600K ASUS P67 DELUXE ANTEC P193 8 GB RAM 1600 MHZ קירור NOCTUA H14 הWIN 7 ULTIMATE 64 BIT כרטיס מסך HD6950 לא עולה גם לאחר ניסיונות RECOVERY (הכונן הועבר מהמחשב הישן) האם יש דרך ליצור אימג של המערכת דרך הגיבוי של חלונות 7 למרות שמערכת ההפעלה לא עולה ? במידה ולא האם יש תוכנה אחרת שתאפשר את זה ? יש לי אימג של הכונן בחלונות 7 אבל מלפני חודשיים ואני מאבד די הרבה DATA במידה ואני מבצע את זה ככה
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לוינדוס 2000 יש את התוכנה הנפלאה שיש בוינדוס 98, ה-msconfig...
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ב WINDOWS 10 אפשר לעשות שחזור מערכת? אני כל הזמן מקבל שגיאה שזה לא אפשרי
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הגרסאת בטא חיפשתי באתר של מיקרוסופט ולא מצאתי אני אודה לכם אם תעזרו לי
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
win xp pro sp2 hebrew שגיאה בעת ההתקנה של: Microsoft .NET Framework 3.0: ערכת שפה של x86 KB928416 קוד שגיאה: 0x13EC ניסיתי להתקין שוב אך הבעייה חזרה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי על המחשב 3 פרטישנים: C : 98SE D : 2000pro E : XP 98SE גוסס וצריך פירמוט. האם מספיק להעתיק את ה BOOT.INI ל D לפרמט ,להתקין 98 ולהחזיר את ה boot.ini ? אני לא יכול להרשות לעצמי לעבד את המידע על D,E ! אז אשמח לקבל תשובות רק ממי שביצע את זה בעבר ... תודה מראש ! ???
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני מעתיק טקסט ביפנית ומדביק בכתבן קובץ TXT, זה לא מדביק טוב אלא יוצא לי רק מרובעים. נכנסתי להגדרות השפה(ראו תמונה מצורפת להודעה), וסימנתי 2 שורות שרשום בהם יפנית אך זה לא עזר, שוב מרובעים. האם עשיתי משהו לא טוב? אולי פיספסתי משהו ? באופיס 2003 ניתן לשמור יפנית ורוב השפות אך אני מעוניין לשמור בקובץ TXT. שפות: עברית, אנגלית, ערבית, רוסית מוצגות ונשמרות בלי בעיה בעורך הטקסט(כתבן). יפנית, סינית, אמהרית וכו' לא עובד. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כידוע לא מוכרים יותר רשיונות XP. אני מוכרח לעבוד עם XP ולא מעוניין לעבוד ב-XP MODE. איך אני מתקין WINDOWS 7 בצורה חוקית לחלוטין? (רישיון OEM הוא לא באמת חוקי לשימוש פרטי\עיסקי). אם אני קונה רישיון ל-7, אני יוכל להתקין עם הרישיון XP? לא חבל לשלם פי 2 על הרישיון? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אנשים. היום התחיל לקפוץ לי POPUP מסתורי שטוען שיש בעייה באחת הלשוניות של הדפדפן - הקטע המצחיק הוא שלא רק שאני לא משתמש ב IE אלא שאפילו הדפדפן הראשי שלי (FF) בכלל לא פעיל באותו רגע (בדקתי במנהל היישומים, האפליקציה לא רצה אפילו ברקע) כשהההודעה קופצת. מישהו מכיר את זה? נ.ב. - הרצתי אנטי ווירוס מעודכן, מישהו מכיר תוכנת רוגלות חינמית טובה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם ווינדוס 7 והשני עם אקספי בעזרת כבל מוצלב. הגדרתי הכל וזה עובד רק כאשר אני מבטל את הפיירוול של ווינדוס 7. איך אני מגדרת לפיירוול לאפשר שיתוף קבצים עם המחשב השני מבלי לבטל אותו? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם ניתן לבצע חלוקה למחיצות ללא פירמוט, ללא התקנה מחדש של הווינדוז וללא סכנה ממשית למידע שעל ההארדיסק? כרגע אני עובד עם ויסטה SP1, הארדיסק של ~100GB מתוכו ~40GB פנוי. מצטער אם שאלו פה את זה בעבר, חיפשתי ולא מצאתי פתרון. ברמת העיקרון אני יכול להתקין מחדש את הויסטה, אבל זה אומר לפנות למיקרוסופט שישלחו לי את הדיסק (שלא קיבלתי עם הלפטופ וכו' וכו' וכו')... תודה למשיבים.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי עבד בלפטופ LG שלו ותוך כדי העבודה המחשב נתקע לחלוטין. לאחר שהפעיל אותו מחדש הצבעים נהיו באיכות מאוד נמוכה, בהגדרות המסך הרזולוציה לא ניתנה לשינוי (על 600*800), וקבצים מסויימים לא עבדו כהלכה- הוא בדק קובץ וידאו והמחשב ניגן רק את הסאונד. חשבתי שאולי הוא הפעיל את המחשב על safe mode אבל הוא לא, וההערכה שלי היא שמדובר בתקלה בכרטיס המסך אבל אני לא באמת מבין בחומרה כך שזה רק ניחוש. למישהו יכול להיות רעיון מה קרה שם? צרפתי תמונה של המסך כפי שהוא נראה לאחר התקלה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מכניס את המחשב למצב שינה ולאחר מספר שעות הוא מתעורר מעצמו איך אני מברר מה הסיבה לדבר ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי התקנתי ויסטה על מחיצה D אבל מערכת ההפעלה לא עולה. אני מקבל הודעה שקובץ WINLOAD.EXE פגום או לא מותקן. האם בכלל יש אפשרות להתקין בצורה כזו ויסטה? אני רוצה להתקין את הויסטה בעיקר בשביל MEDIA CENTER. תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי רישיון של ויסטה שקיבלתי עם המחשב נייד אבל אין לי דיסק התקנה יש רק אפשרות לעשות שחזור אם אני יוריד מהאינטרנט וישתמש בקוד שיש לי שאני יעשה רישום לויסטה תהיה בעיה או שזה יהיה רגיל כאילו יש לי דיסק מקורי
-
- 27 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב של אחי לא מצליח לעלות. אחרי מסך הטעינה של XP, מופיע מסך שחור והמחשב לא מגיב. כשלוחצים F5 ובוחרים בתפריט LAST KNOWN GOOD CONFIGURATION, המחשב עולה. איך אני מתקן מהמצב הזה?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מתכוון למשהו כזה: http://www.groovypost.com/howto/howto/create-a-windows-bootable-install-sd-card-or-usb-flash-drive/ רק בכרטיס זיכרון חיצוני של SanDisk (ה Ultra) בנפח של 16GB במכשיר גלקסי 3, כאשר הוא נקי מכל תוכן. אפשרי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך עושים שהמחשב יעלה האינטרנט יתחבר אוטומטית?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-