עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by gromeck,

הבעיה: השומר מסך מופעל לפי הזמן שהגדרתי, אבל הוא לא מכבה את הדיסקים ואת המסך, אלא חוזר לפעול שוב. עד לפני כשבוע וחצי/שבועיים הכל היה תקין. מה יכולה להיות הבעיה שפתאום זה קורה? מה יכול להיות הפתרון?

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  2. שלום, ברשותי מחשב עם מע' win_xp sp3 . לאחר ביצוע פעולת repair מהתקליטור המקורי מופיעה באופן קבוע הודעה :התקנת הפעולות המותאמות אישית לא הצליחה.ההודעה נעלמת בלחיצה על ok כאשר אין כל תופעות לוואי נראות לעין. מה הסיבה להופעת הודעה זו וכיצד ניתן להפסיק אותה . תודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by SweeT_EviL,

היי, התקנתי WIN7 בעברית גרסת 32 ביט ואני עכשיו מתקין מחדש גרסת 64 ביט על הדרך אני רוצה שהמ"ה תיהיה באנגלית אבל שהיא תכיר את השפה העברית (RTL, כתיבה בעברית וכו'...) מלבד ההגדרה הראשונית של שפה ארץ ועוד איזה משהו לא היה לבחור (כמו בהתקנה של XP ששם פשוט בוחרים איזה שפה רוצים שהוא יכיר)

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  4. Started by mulderfox,

יש לי בעיה בXP - הAUTODIAL כבר לא עובד, למרות שהוא מוגדר לעבוד בINTERNET OPTIONS של אקספלורר. (זה לא משנה אם אני מסמן DIAL WHENEVER, או ALWAYS DIAL) למישהו יש רעיון?

• 2 תגובות
    • 957 צפיות
  5. Started by pincher77,

שלום לכולם. יש לי בעיה עם העברית משום מה מאתמול שאני נכנס לאינטרנט בכל פורום, בכל מקום שאני רוצה לרשום בעברית זה כותב לי לא בעברית הנה תמונה שתראו על מה אני מדבר: http://www.2send.us/uploads/11475e6997.JPG תראו בשורת חיפוש ותראו תסימנים האלה זה לא כותב בעיברית ! גם לכתוב פה תהודעה הייתי צריך לרשום בוורד ולהעתיק משם לפה אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו מאוד !!![br]פורסם בתאריך: 11.02.2007 בשעה 13:35:02 ???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  6. Started by iDrA,

אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  7. Started by braveheart,

שלום , יש לי בעייה שמאוד מפריע לי כבר תקופה ארוכה : לפעמים תוך כדי שאני עובד על המחשב , או שהמחשב סתם דלוק , מערכת ההפעלה מכבה את המחשב , מבלי שנתתי פקודה לכך. הבעייה מאוד מפריע לי כוון שלפעמים אני עובד על מסמכים כלשהם , ולפני שאני מספיק לשמור אותם , המחשב נכבה. כמו כן , אני משאיר את המחשב דלוק בלילה בגלל שאני מוריד קבצים כבדים , וכשאני ניגש למחשב בבוקר אני מגלה שהוא כבוי אני מניח שהבעייה הזאת מזיקה למחשב כוון שהוא נכבה בפתאומיות , ולא בצורה מסודרת (כמו שמכבים את המחשב) אין לי אפילו קצה של חוט מה יכולה להיות הבעייה. אשמח אם תעזרו לי למצוא את הפיתרון לבעייה הזאת.

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by lampit,

שלום לכולם. ניסתי לרשום עוד מחשב על אותה מערכת של xp וקיבלתי הודעה מאד לא חברית מwindows שאין באפשרותי לרשום מחשב נוסף על אותה מערכת הפעלה לשאלתי: האמנם ? באם אני מחזיק שני מחשבים אני צריך לקנות שתי מערכות הפעלה ? האם יש דרך לעקוף את זה ? האם microsoft יכולים לאשר לי באיזו דרך ? אשמח לתשובה מהירה, כי בינתיים אי אפשר להפעיל את המחשב, רב תודות

• 4 תגובות
    • 550 צפיות
  9. אני מתכנן לקנות מחשב לשימושים משרדיים ולפני שאני מחליט על מפרט אני רוצה לדעת לאיזה מערכת הפעלה להתאים אותו אז מה אתם חושבים לצורך גלישה באינטרנט אופיס ואולי matlab איזה מערכת עדיף?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  10. עשיתי עכשיו עידכון ביוס עם דיסקט המחשב רשם לי שהכל עבר בהצלחה. אבל המחשב נתקע לי ליפני שה WINDOWS עולה ורושם לי הודעה: NTLDR IS MISSING ומבקש שאני יעשה התחלה מחדש אני עושה וזה חוזר על עצמו בבקשה אני לא יודע מה לעשות :s05:

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. Started by ran28,

שלום, יש לי בעיה במחשב, שאני לא רואה את הסמלים של התוכנות שאני מתקין או ב"התחל" אני לא רואה את הסמלים של המחשב שלי וכו', דוגמאסימנתי בתמונה איפה חסרים לי הסמלים..) http://www.siz.co.il/my.php?i=t2mwk2mojeri.jpg מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  12. Started by Bah_gots_pIII_450,

נמכר בכלל בארץ? אני מתחרפן, לא מצליח להשיג בשום מקום Windows Vista 64-Bit English, בכל מקום אומרים לי אין במלאי או שצריך הזמנה מיוחדת... לפי מה ששמעתי גרסאות הRetail מגיעות גם עם 32-bit וגם עם 64-Bit נכון?

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by Zadu,

אם יש לי ווינדוס 8.1 אני יוכל לעדכן לווינדוס 10 ללא כסף?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום חבר'ה... ברשותי יש תוכנה שכאשר אני עובד באמצעותה על קבצים מסוימים (התוכנה ACID ו קבצי MP3) היא יוצרת קובץ SFK שמכיל אינפורמציה על הטראק שהיא פתחה. עכשיו את הקובץ הזה היא יוצרת בתיקייה של השיר וזה ממש מעצבן שיש שם עוד קבצים (בנוסף למאות שכבר יש שם)... עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לקבוע בWIN שהסיומת SFK הזו, תהיה מוגדרת כסיומת נסתרת, ואז אני לא אצטרך להתעסק עם הקבצים האלו סתם... תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Zeev86,

לפעמים המחשב נתקע, אפילו שאני לא מריץ שום תוכנה ונמצא בdesktop. העכבר לא מגיב, ואני רואה שהמעבד עובד בלי הפסקה עד שאני מכבה את המחשב ומדליק מחדש. קרה לי ב32 ו64 ביט מספר דקות אחרי הפעלת המחשב. מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא יודע אם זה קשור, אבל בשני המקרים התקנתי את מערכות ההפעלה WIN7 לא על system disk)

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by th£»Light,

אז ככה... לא יודע מה קרה... אני מדליק היום תמחשב פתאום הוא מתחיל להקפיץ לי את החלון "חיפוש" עשרות פעמים,וזה לא מפסיק ואני לא יודע מה לעשות... מה עושים?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  17. Started by veredaniel,

מישהו יודע איך מוסיפים יומנים של משתמשים אחרים לתוך outlook xp שעובד מול exchange אני צריכה שיראו יומנים מסוימים בתוך רשימת התיקיות בצד

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by גוגומגוג,

1. כאשר אני "גורר" קבצים ממקום למקום או לסל המחזור יש לי באמצע מן תקיעה של הקבצים למשך איזה חצי דקה עד שזה משתחרר, בזמן הזה השולחן עבודה במן קיפאון כזה. 2. בהורדת קבצים , האקספלורר לא נותן לי להוריד יותר מ 2 קבצים בו זמנית. אני עושה למשל שמירת יעד בשם ל 4 קבצים אז זה מתחיל להוריד 2 קבצים ואז זה מסיים אחד והשלישי מתחיל ושהו מסיים את השני הרביעי מתחיל. מישהו יודע איך לסדר בעיות אלו ? תודה רבה וחג שמח!

19. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a2%d7%9c-1-5-%d7%9e%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%aa%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%99%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  20. Started by HeaT-SinK,

??? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  21. Started by בנימין,

יש לי מחשב עם וינדוס 98 שכמעט ולא פועל בכלל יש לי גם וינדוס אקס פי על דיסק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב ריק איך אני מוחק את הינדוס הישן ומתקין את החדש מעריץ של התוכנית בני

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  22. שלומות חברי פורום HwZone. המחשב של אחותי היקרה מפז, עושה המון בעיות בזמן האחרון. תחילה, המפרט/דברים חשובים: מעבד - AMD Athlon 64 3000 לוח אם - משהו של Abit, אני לא זוכר איזה בדיוק זיכרונות - MDT 256Mb DDR 400 * 2 הארד דיסק - W.D 80Gb 8Mb Buffer 7200RPM מערכת הפעלה - Windows XP SP2(מקורי וכשר למהדרין) And Now, הבעיה עצמה: לפני בערך שבוע התעסקתי קצת במחשב שלה(יש לה צורב DVD, לי אין) ושמתי לב שהוא "חורק"... הוא היה איטי בצורה מפחידה, ופתיחה של שני חלונות Explorer במקביל(אקספלורר רגיל, לא האינטרנט) גרמו להופעת חלון "Explorer encountered a serious problem בלה בלה בלה Send, Don't Send"... אז הרצתי avast! Antivirus והוא מצא וירוסים,אדוור וטרויאנים כבר בMemory Scan הרא…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by realmagic,

אהלן, יש לי XP רגיל עם רשיון חוקי ואני מחליף את המחשב במחשב חדש עם 4 גיגה זכרון. האם אני צריך לקנות רשיון חדש? האם אני יכול להתקין את XP64 עם הרשיון הקודם (ברור שרק על המחשב החדש - לא על שניהם בו זמנית)? מה בדיוק הפרוצדורה בנושא? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. וזה למרות שבחייגן מסומנת האפשרות show icon on notification area when connected כשאני לוחץ על החייגן מופיע כזה ריצוד וזהו יחד עם זה יש חיבור לאינטרנט

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  25. אני רוצה להתקין בחזרה את Directx 8.1 ואני לא מצליח אני הורדתי את זה, זה מתקין וזה לא משנה לי את הגרסא... (דר"כ זה עושה לי גם בעיות במשחק The Hulk) עם למישהו יש מושג איך מחזירים אז תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 850 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.