עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי בעיה בעיקר בדריברים של NVIDIA שאני רואה סימני שאלה במקום עברית למרות שבחרתי בעברית בהגדרות אזוריות והפונטים הנכונים מותקנים. יש לי WIN2K - SP3. בתודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by phonix375,

שלום לכולם יש לי בעיה שאני לא מצליח להפעיל כתוביות בעברית אחרי השדרוג לוינדוס 8 . אני יודע שזה לא צריך להיות קשור לפלייר בגלל שניסיתי את כול הפליירים האפשריים כמובן שהתקנתי עברית בשפות וגם ניסיתי להתקין ערכת שפה עברית . שיחקתי עם כל ההגדרות של VLC PLAYER שתמיד עבד לפני זה . אני ממש השמח לעזרה עם זה תודה

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by yazik,

שלום לכולם! יש לי בעיה!!! אז ככה: המחשב שלי היה דלוק שלוש יממות (פשוט שמתי על הורדה כמה דברים), והיום החלטתי לעשות ריסטרט כדי להפעיל את המשחק nolf2(כי אחרי כל הזמן הזה שהמחשב דלוק המשחק ילך איטי). עשיתי ריסטרט, המחשב התחיל להעלות את הלוגו של אק פי, עשה סריקת דיסק סי ולאחר מכן הופיע מסך כחול וזה מה שכתוב עליו: stop:c0000218 {registry failure" the registry cannot load the hive(file \systemroot\system32\config\software or its log or alternate it is corrupt, absent or not writable begining dump physical memory"............................ הדלקתי כמה פעמים וזה חוזר על עצמו. נתתי למחשב לנוח שלוש שעות, הדלקתי שוב וזה חוזר על עצמו... פתחתי את המחשב, המאוורר פועל (על המעבד) ואין …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. הבעיה שלי הולכת ככה : רואים בוינדוס איכס פי את הסל מיחזור באייקון של מלא (יש בו משהו) אני נכנס לסל מיחזור ואני לא רואה כלום ?!?! ואז אני עושה Empty recycle bin והוא שואל אותי Are You sure u like to delete 'WINDOWS' מה אני עושה ???

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי מסך 15.4 במחשב נייד -רזולוצייה של 1280/800 האיקונים גדולים מידי לטעמי - רוצה להקטין אותם עוד יותר איך עושים את זה בויסטה? THX

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by maphisto,

sp 1 win xp for leagal xp only sp 1 beta!!!! http://www.iexbeta.com/ אני מזהיר רק לגרסאות חוקיות !

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF78D663C,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) המחשב חדש לגמרי (הוצא מהשקית), הרצתי MEMTEST והוא לא מצא כלום, כמו כן ניסתי מספר דיסקים שונים בכולם חוזרת אותה הודעה!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by Oren_25,

שמתי לב שווינדוס 7 לא מריץ לי משחקים משנים קודמות כמו ספילנטר סל צאוס טאורי וכל מיני משחקים מקוריים שיש לי, ואני דיי מבאוס מכך ויש כאלו כמו מאפיה 1(2002) שהוא די ישן שכן עולה... איך אני יודע אלו משחקים יעלו משנים קודמות ואלו לא? כי אני רוכש מדי פעם משחקים של עד לפני 3-4 שנים והאם יש פתרון לכך שעדיין יהיה אפשר להריץ אותם? (ניסיתי להגדיר במאפיינים בקובץ ההפעלה שינסה לעבוד כמו ב-XP וגם זה לא עזר) בספילנטר סל למשל אחר ההתקנה וניסיון לפתיחת המשחק הוא דורש כל פעם הפעלה מחדש לסיום ההתקנה...וכמובן זה לא עוזר..

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by LIOR42,

יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by gilp123,

שלום, אני מנסה למחוק קובץ מכונן שאינו של מערכת ההפעלה והוא רושם לי שאין לי הרשאה לבצע את המחיקה. מישהו יותר למה ? בהתקנה לא ביצעתי הרשאות מיוחדות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Deddy,

התקנתי kubuntu בנוסף לווינדוס 8 שמותקן על הנייד. אני יכול להיכנס לשני המערכות אם אני מסדר את הבוט בביוס, המערכת שאני אשים ראשון ברשימה תופעל בעלייה של המחשב. אני רוצה כמובן שתוצג לי בחירה בעלייה של המחשב באיזה מערכת לעלות, אבל אני לא מצליח לגרום לזה לקרות... ניסיתי להתעסק עם EasyBCD, שלא הצליח לגרום ללינוקס לעבוד, ניסיתי לעבוד עם bcdedit ישירות, שהצליח לגרום לי שתהיה בחירה בין שני המערכות הפעלה, רק שהבחירה בווינדוס לא עבדה, הבחירה בלינוקס דווקא עבדה... זה היה עם הפקודה: bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\ubuntu\grubx64.efi אז אשמח לעזרה...

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה

13. Started by noodle,

שלום לכולם, לפני יומיים החל להופיע לי חלון console שלו הכותרת "C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\vbc.exe" ב-startup של וינדוס. החלון הנ"ל מופיע ובנוסף מופיע חלון console נוסף אשר נכתב שם משהו ונעלם מהר לפני שאני מספיק לקרוא. לא עשיתי שום התקנות ושום שינויים, זה פשוט התחיל להופיע. ניסיתי את הפתרון הזה, אבל אחרי אחרי שכיביתי את כל ה-services והדלקתי לפי קטעים, החלון לא הופיע, רק כאשר סימנתי ב-msconfig, איתחול נורמלי - Normal startup הופיע החלון. בנוסף לכך מחוות משטח המגע וכפתורי המגע הפסיקו לעבוד למרות שהתהליך quickset פועל. quickset זו התוכנה שאחראית את כל המחוות וכל הכפתורי מגע בלפטופ. dell vostro 3500 windows 7 ultimate 64bit תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by warezon,

היכן נמצאת התיקיה המיועדת לאכסון דמפים של בלוסקרינים בווינדוס 7???

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. כפי שאתם רואים או לא רואים אז יש לי בעיה במחשב המישפחתי שלנו פה בבית והיא שהמחשב מלבד זה שהוא זקן וסנילי כבר הוא עושה לי בעיה. לפני יומיים העברתי לפה כונן CD כי הכונן שבמחשב הזה טיפה דפוק ולא עבד אז העברתי לפה את הכונן מהמחשב שלי כי כרגע אני לא לגמרי זקוק לו כי המחשב שלי גם "מושבת" בגלל סיבות אחרות. החלפתי את הכונן וחיברתי כראוי את הכבל מתח ואת הכבל SATA ואז אני לוחץ ON והמסך בוט הרגיל עולה ואז הוא רושם לי הודעה שאומרת שיש איזה שהיא בעיה בווינדוס והוא לא יכול להעלות את זה ונותן לך ללחוץ למעלה או למטה לאיזה מצבים ואני מנסה ללחוץ כמו משוגע וזה לא נלחץ. מה שקורה זה שיש לזה טיימר בצד של 30 שניות ואז הוא "מדלג" על הפעולה וממשיך ועובר לשלב שהווינדוס {XP} מתחיל להיטען ואז הוא …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. התקנתי את ווינדוס 7 על כונן D איך אני מוחק אותו ? (יש לי ויסטה על כונן C)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האם יש דרך להשתמש בגרסת עידכון שמקבלים דרך משרד החינוך (במידה ואני אמצא דרך לקנות מהם.) בלי ווינדוז חוקי להשתדרג ממנו? (הם מוכרים רק גרסאות שידרוג) כי כרגע כל מה שמותקן לי על המחשב זה ווינדוז 8.1 לא חוקי. שאלה שנייה - אם אני קונה PRODUCTKEY, איפה אפשר להוריד ISO של הווינדוז להתקנה? בצורה חוקית כמובן, כדי להשתמש בקוד. שאלה שלישית - האם PRODUCTKEY מקורי של ווינדוז בעברית לא יעבוד על גרסה באנגלית? זה בכלל אפשרי להתקין 2 ווינדוסים עם אותו ה-PRODUCTKEY? תודה

19. הנה הפרטים: החלטתי להוסיף עוד SSD לאחד קיים והתקנתי עליו WIN8 והישן מיועד לאיחסון משחקים, הבעייה שאני לא מצליח למחוק את הקבצים מהSSD הישן , הוא כותב שאני צריך הרשאות מיוחדות, ניסיתי כל מה שרשום ברשת: כל מיני תוכנות ולא עוזר. לא מתאים לי לפרמט את הדיסק כי כבר התקנתי עליו כמה משחקים. יש פתרון אחר? אם אני יפעיל את המחשב דרך OS על DOK האם זה יאפשר לי למחוק? עריכה כדי שיהיה יותר ברור: יש לי שני דיסקים על המחשב, בשניהם מותקנות מערכות הפעלה, אני רוצה דיסק אחד (הישן) לייעד עבור משחקים, אבל אני לא מצליח למחוק מתוכו את קיבצי המערכת (מחקתי חלק, אבל עדיין נשארו 25GB ).

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jackhammer,

אני עוד מעט משדרג את המחשב אני קונה הכל כמעט חדש רציתי רק לוודא משהו עם אני קונה 8GB ומתקין XP 32 ביט לא יקרה כלום נכון? אני יודע שהוא רק יראה 3 ומשהו או 4 גיגה אבל 4 סטיקים של 2GB לא יעשו בעיות נכון?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tomerzhr,

יש ברשותי דיסק מקורי של ווינדוס וויסטה ששלח לי דוד שלי מחו"ל הדיסק מקורי וכמובן ששם כבר הווינדוס יצא רציתי לשאול אם כדאי להתקין אותו על המחשב יש לי מעבד amd 64 939 300+ ורציתי לדעת מה החסרונות והיתרונות בהתקנת הווינדוס

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by amadey,

הי, יש דרך לבצע unactivate ל key של ה windows מול השרתים של ms מבלי לצור איתם קשר טלפוני? ניסיתי עם slmgr upk/ipk אבל זה מוציא את ה id נקודתית מי המערכת ולא מהשרתים. מדובר במפתח oem windows 8 תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Classic notion,

שלום לכולם, ניסיתי בימים האחרונים לשחק במשחק הישן והטוב Age Of Empires II ברשת עם חברים, כמובן שזה לא עבד והסיבה היא שwindows 7 לא תומך בפרוטוקול NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol שהמשחק הזה ועוד הרבה משחקים ישנים אחרים, משתמשים בו. האם למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות כדי בכל זאת להתקין את הפרוטוקול על המערכת או שאולי קיימת דרך עקיפה לשחק ברשת? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. קיימת תוכנה בשם Ramdisk המאפשרת מיפוי של כונן RAM... ז"א שימוש בזיכרון למטרת איכסון. http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php אני אפילו לא ייכנס לשאלה "בכמה כונן ram מהיר יותר מ-HD". תעשו איזה bench קטן, אי אפשר לפספס כרגע אני בשלבי ניסוי של איכסון ה-Pagefile על כונן RAM בגודל 100mb (מתוך 1G) בנוסף ל-1.5GB pagefile על ה-HD. האמת שדי קשה לי לאמוד את הבדלי הביצועים עם רק 100mb ramdisk של swap, מאחר ואת רוב העבודה יעשה ה-page הגדול על ה-HD. אני שוקל להוסיף זכרון (ל-2GB) - אבל לא רק בשביל ה-pagefile אולי יש פה משהו עם 2GB שמוכן לנסות להקצות ל-pagefile בערך 512mb על ramdisk ועוד איזה 512mb על ה-HD ולעזור לי להחליט אם זה משתלם מבחינת ביצועים ? (ז"א נשארים 1.5GB RAM…

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.