עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Diablo,

זה פשוט כבר עלה לי על העצבים :-/ כל לינק שאני לוחץ וזה אמור לפתוח חלון חדש אז הוא פותח את החלון.....אבל אין בו כלום (הבנתם?) פשוט מעיין מסגרת חסרת תוכן אז....אולי מישהו יודע מה היא הבעיה/הדרך לפותרה? :smoke:

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני מציע לכל אחד שמנסה את זה לבצע גיבוי REGISTRY קודם לכן. REGISTRY זה לא משהו בשביל לעשות דאבל קליק ולגמור.

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by idanpc,

מפרט מחשב:לחצ פה!!! אז ככה לפעמים אחרי שאני משחק משחקים "כבדים" מופיע לי אזהרה כזו "VIRTUAL MEMORY LOW" היה רשום עוד הרבה דברים אבל אתם בטח מכירים את הבעיה אם לא אז כשזה יקרה לי עוד הפעם אני יצלם את זה ויעלה את זה לפה. בוונינדוס יש אפשרות להעלות\להוריד את הזכרון של זה אבל יש שם כמה דברים שצריך לעשות ואני לא יודע איך ומה לעשות. חברי הנחמדים אולי אתם יכולים לעזור לי גם הפעם :lol: עידן אשכנזי

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by mosheva,

שלום! רכשתי לפטופ חדש ובמסך הראשוני הקשתי יוזר שזה בעצם בעל המחשב. לאחר מכן הכנסתי עוד יוזר שהוא בעצם הראשי... אך משום מה בכל מקום שמבקש הרשאה הוא מבקש הרשאה עלהשם הראשוני... מצורפת תמונה שבה רואים את שני היוזרים אני מעונין לשמור רק אחד מהם ולמחוק אחד... האם הוינדוס יכול לעבוד ללא יוזר בכלל? משתמש אחד בלבד? תודה! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום לכם אנשים מלומדים יש לי שאלה שמטריפה לי את המוח וגורמת לי לרצות לזרוק את המחשב מהחלון יש לי את הווירוס reader_s ועוד כל מיני שמתלווים לו עכשיו אין לי פרמטתי את שני הכוננים שלי C ו D ועדיין אבל עדיין אחרי שאני מתקין ווינדוס יש לי ווירוסים ניסיתי 5 התקנות שונות 2 מהם הם ווינדוסים מקוריים אין לי מושג איך זה קורה שכל פעם מחדש נוצר לי הווירוס אולי זה יעזור זה מה שיצא לי מהתוכנה Malwarebytes' Anti-Malware [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by roey1,

שלום, אני מעוניין שתיהיה לי אפשרות לסגור/לרסט מחשב שברשת שלי ממחשב אחר ברשת. תודה

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. יש לי WIN XP PRO ויש שם שירות שניקרא DIGITAL SIGNITURE ואני חייב לבטל אותו כי הוא מונע ממני התקנת דרייברים לכרטיס מסך ו דיירקטס בבקשה תעזרו!!! :'( :'( :'( תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. בוקר טוב עד לפני שבוע היה לי מחשב (לוח אם אסוס דלקס p5b, מעבד 2.4 ג'יגה צ'יפסט 775) שעליו דאגתי להתקין חלונות 7 על כונן ג'יגה חדש דנדש, שעבד מעולה שבועיים.. אבל...לפני שבוע שבק ומת וקניתי אתמול מחשב (AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET - צריך עוד מידע?) אני יודע ששינוי חומרה דורש התאמה של מע' ההפעלה.. האם זה דורש התקנה מלאה מחדש של חלונות 7 או שיש אפשרות לעשות repair או משהו בסגנון על מנת להתאים את המערכת לחומרה החדשה? אשמח לפרט יותר אם צריך עוד מידע.. תודה מראש! משה

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by mar_adon,

לילה טוב לכולכם , לא, לא השתגעתי. אני באמת רוצה להתקין Windows 98se. אבל הבעיה היא שאני לא יודע איך. במחשב שלי מותקן כבר XP Pro, ומכיוון שאני לא אוהב את הגישה החדשה של מייקרוסופט (לזנוח את כל המשחקים הממש-ישנים שיש להם עוד חוצפה להשמיע קול ברמקולים ו/או להשתמש ב-IPX), אני מעוניין להתקין Win98 שלא עושה בעיות עם משחקים ישנים שכאלה (למשל Doom, Duke 3D ואפילו Worms Armageddon לא עובד אצלי). כבר ניסיתי את כל "מצבי התאימות", ושום דבר לא עובד. האם מישהו/י מוכן/ה להדריך אותי ולהסביר כיצד דבר זה נעשה? תודה מראש ולילה טוב, מר אדון.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי בבית מחשב אשר עליו היה מותקן XP. עוד מהפעם הראשונה שהמחשב עלה העכבר המצביע של העכבר הופיע באופן משובש (העכבר מופיע עם קווים אפורים עליו, והקווים מפריעים לראות על מה העכבר מצביע ואינם נעלמים גם כאשר מחליפים מצביעים דרך הווינדוס!) היום התקנתי VISTA וחשבתי שהמצביע של העכבר יהיה בסדר, אך לרוע מזלי שוב יש בעיה עם המצביע! הפעם רואים אותו תמיד משוכפל!! אין לי מושג איך לתקן את הבעיה ואני עובד עצות! חשבתי אולי לעדכן BIOS כי אולי זה בעיה בחומרה.... אז אם למישהו יש רעיון מה ביכולתי לעשות אודה לו מאוד!! תודה רבה מראש אלון

• 10 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by picasso,

שלום, יש לי שני פרופילים בXP-SP2 אני מעוניין להגביל משתמש במחשב מעבר למה שהמערכת מציעה LIMITED USER. למשל, שהמשתמש לא יוכל להכנס ללוח בקרה, או להתקין משחקים בכונן C, וכו'... ניסיתי לעבוד עם ה GROUP POLICY EDITOR אבל ההגבלות שעשיתי , בוצעו על שני הפרופילים, לכן נאלצתי לבטל אותם. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 64BIT ולאחר התקנת דריבר לכרטיס קול הווינדוס החלה לקרוס בכל פעם שאני בחרתי בכרטיס הקול בתור התקן ברירת מחדל. המערכת אינה קרסה במיידית אלא לאחר כמה דקות של פעולות במערכת ולאחר הפעלת צלילי המערכת שעובדים בכל מקרה ברקע... כרטיס הקול הוא creative SB!live 5.1 לאחר הקריסה אני רואה שהמחשב רושם לי שיש שגיאה בעת ניסוי להתקין את החומרה של הכרטיס קול... תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by ran1809,

שלום יש לי ויסטה home premium(32) עכשיו אני מנסה להתקין את המשחק Kelly Slater's Pro Surfer והוא אומר לי שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. לחצתי לחצן ימני ובתאימות בחרתי לו שיתאים את התוכנה ל XP וזה עדיין לא עוזר הוא מתחיל את ההתקנה ואז אומר שהוא לא מתאים למע' ההפעלה. יש עוד דרך לגרום לו "להתאים"?? תודה רן

• 10 תגובות
    • 816 צפיות
  17. שלום רב לפני מספר ימים התקנתי על המחשב הנייד והנייח שלי את win7. במחשב הנייח הכל פועל היטב, אבל בנייד עליית מערכת ההפעלה מאוד איטית. בסביבות 3 דקות מרגע ההדלקה עד שמגיעים למסך הדסקטופ. יש לציין שפירמטתי את המחשב לפני שהתקנתי את win7. אני ממש לא מוצא סיבה לאיטיות המרגיזה הזאת. אגב, הנייד נקנה לפני 3 שנים הוא עם מעבד בעל 2 ליבות ו - 2 ג'יגה זיכרון RAM. אשמח אם תתנו לי פתרונות אפשריים לבעיה. תודה רבה.

18. Started by e.t,

ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. יש לי לאפטופ שעליו מותקן WINXP SP2 MEDIA CENTER ורוצה ACTIVATION.. הוינדוס מקורי ולמרות זאת כאשר אני עושה ACTIVATION הוא כותב לי שהוינדוס כבר הופעל ויוצא בחזרה לLOGIN וכך הלאה. המצב היחיד שבו אני יכול להיכנס למחשב הוא בSAFE MODE כאשר כרטיס הרשת לא מהווה פקטור.. ולמרות זאת - נשארה על המחשב תיקיה משותפת לכן אני יכול להעביר לשם משהו במצב רגיל כאשר הוא בLOGIN ואז לבוא ולהפעיל את זה בSAFE MODE... ניסיתי לשים שם WIN XP SP2 מהדיסק המקורי ולהפעיל במצב בטוח ואז כשהוא ביקש סידיקי נתתי לו אבל הוא כתב שהסידיקי לא נכון(ועוד פעם - הסידיקי מקורי לגמרי) ניסיתי גם ליצור דיסקט בוט ולנסות דרך MS-DOS לתת בוט מההארדיסק - אבל הדוס לא מזהה את כונן C בכלל..(אני כותב c: והוא פשוט כותב שאין כזה ד…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by roma,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים אני נתקע בבעיה מוזרה. אני מקשיב למוזיקה, הרצאות וכו' ובזמן ההקשבה, הסאונד נתקע לחלקיק שניה, סוג של לופ קטן. הסיפור הזה קורה בערך כל כמה דקות. בדיקות שעשיתי בינתיים: עשיתי ריסט למחשב. סגרתי תוכנה (netlimiter) שהתקנתי אתמול. בדקתי שהבעיה קוראת בIE, CHROME ובווינאמפ. בדקתי האם יש עומס על המעבד/זיכרון : מעבד על 20% זכרון על 50%. וואלה אני אבוד, למישהו יש מושג? *חשוב לציין שהמחשב לא נתקע בזמן התקיעות האלה של הסאונד.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. יש לי מחשב סלוני - קטן - NUC של אינטל עם 4GB זיכרון ו-500GB HD יש לו כניסות של USB.... כיצד הכי טוב להתקין עליו WINDOWS? ואיזה גרסא עדיף? 8.1 או 7? 64ביט או 32ביט? תודה!

22. Started by eid101,

שלום חברים . יש לי במחשב 4 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ . יש לי מערכת הפעלה VISTA 64BIT שהיא טובה אבל נמאס לי ממנה ואני לא סובל אותה ובכלל לא את ה64BIT כי אין תוכנות תואמות כמעט למערכת זו . אז החלטתי לשים WINDOWS XP SP2 32BIT במחשב שלי ... אני יודע שהיא תתן לי 3.5 גיגה במקום 4 . אבל שאלתי פה היא האם המחשב יעבוד בפועל עם 4 גיגה למרות שהוא כותב לי 3.5 ? אני לא יודע איך להגיד את זה !!! כלומר האם יש הבדל אם הוא יכתוב לי 3.5 או 4 מבחינת ביצועים ? האם הוא ישתמש ב 4 כולן או ש 500 מיגה זכרון יהיו "שטח מת " ? תודה לעוזרים .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by המפרט,

אני לא יודע למה אני כותב את זה פה, אני מניח שאף אחד לא יוכל להחזיר לי את הכסף שבזבזתי לשווא, אולי כדי שאף אחד אחר לא יעשה את אותה הטעות... קניתי מחשב נייד ללימודים לא ממזמן, במקור הוא מגיע ללא מע' הפעלה. החלטתי ללכת הפעם על חוקיות ולקנות ויסטה (home premium) ביחד עם המחשב. ואכן כך עשיתי. בכל מקרה, חבר הראה לי היום דבר שנקרא msdnaa - זהו בעצם "פרוייקט" אם אפשר לקרוא לזה ככה, שסטודנטים בפקולטות מסוימות יכולים להוריד באופן חוקי תוכנות של מייקרוסופט לצרכי הלימודים. אני שייך לפקולטה ששייכת לפרוייקט ברשימת ההורדות מופיעה לא פחות ולא יותר - vista buisness (גם 32 וגם 64). מה אגיד, הלכו לי ה350 שקל לפח... ועוד לגרסא פחותה יותר... טוב, אולי לפחות אני אוריד גרסא לנייח שלי, נש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום, אני בעל windows 7 שעד כה היה בעל שניי חשובונות משתמשים המשתמש הראשון הוא שלי נקרא לו Itay והמשתמש השני הוא אמא שככה גם נקרא לו אני מוגדר כמנהל ואמא כמשתמש רגיל נטול הרשאות (הכל בברירת מחדל, כמו שהוינדוס קבע) עכשיו אחי רוצה משתמש בעל הרשאות מנהל אני לא מעוניין שיהיה לו גישה לחלק מההרשאות אני לא רוצה שהוא יוכל לשנות חשבונות משתמשים אחרים פרט לשלו אני לא רוצה שיהיה לו גישה לתיקיות שלי אני גם לא רוצה שתהיה לו בעיה להתקין תוכנות כאוות נפשו מה שאני כן רוצה זה שהוא יהיה איפשהו בין admin to user מה הדרך הנכונה? אף פעם לא יצא לי להתעסק בנושא הזה ואת האמת אני יותר סקרן מאשר מודאג בקשר להרשאות של אחי המון תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. התקנתי מערכת הפעלה 64ביט להתנסות איתה וגילתי להפתעתי שאי אפשר להריצ וירטולצייה של 64ביט אלא אם כן יש במעבד את הטכנולוגיה של VT השאלה למה ב32 ביט אפשר לעשות 32ביט וכשמדובר על 64 זה לא אפשרי תודה מראש אביב

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.