עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by kikkler,

לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by pain,

??? עריכת המודר: כותרת...

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by benfree,

עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by galCool,

1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by le cat,

כמה GB להקציב למערכת Win98? כמה GB להקציב למערכת WinXP? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום באתר https://www.scool.co.il/ness/index.aspx?id=2423 מציעים תוכנות לעובדי מערכת החינוך במחירים נוחים על פי הסדר מיוחד עם משרד החינוך. האם מישהו מכיר את ההסדר ואת התוכנות המוצעות? מה המשמעות של תוכנה משודרגת = UPGRADE? האם יש תמיכה של מיקרוסופט? מה משמעות ההצהרה שבתחתית טופס ההזמנה ? בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by tzahi97531,

שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by LiorZi,

אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לנושא, אבל פה נראה לי הכי נכון לכתוב אותו. אז ככה: קניתי אוזניות חדשות של Sennheiser - דגם HD202, והווליום ב-windows 7 מאוד חלש... יש משהו לעשות בנדון בלי תוכנה או חומרה חיצונית? כמובן שהגברתי להכי גבוה שיש בכל מה שאפשר...

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. אני עובד עם כמה מחשבים, לכולם יש DOCK STATION שיושב על השולחן, ובו אני שם דיסקים 3.5 שהם בעצם נשלפים ועובדים ממחשב למחשב. כולם אותו דגם, מחוברים ב E-SATA. תמיד אני מנתק אותם לפני ב"הוצא באופן בטוח" כי כבר נדפקו לי 2 הארדיסקים בגלל זה. עכשיו שדרגתי 2 מחשבים ל WIN7 , האייקון לא מאפשר לי להוציא את אותם דיסקים מה E-SATA. גם כשאני משנה בביוס ל AHCI , אני רואה שניתן להוציא דיסקים אחרים ברשימה, ביניהם אפילו C, וגם USB, אבל לא את הדיסקים עם ה DOCK החיצוני (שעד עכשיו זה עבד טוב). מה הפיתרון ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dog,

העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by mMmSaK,

העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by dinamo,

אני צריך להתקין ברוסית,שהוינדוב יהיה ברוסית,ניסיתי דרך ההדכונים,וכולם לא מופיע לי שם הכל ריק.. אני צריך רק רוסית..יש איזשהו דרך? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by postup,

לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by shaithebest,

בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by E-me,

לא יודע איך או למה אבל עכשיו שאני עושה דאבל קליק על ספריה במקום פשוט לפתוח : אותה הוא מחליט לעשות בא חיפוש. הדרך היחידה לפתוח תיקיה בצורה הנורמלית היא לעשות ריט קליק ולבחור open הוא כיאלו שינה את הdefulte לחיפוש ניסית כבר הכל אפילו ירדתי לשפל המדרגה וניסיתי את ה trubleshooter של ווינדאוז שלא עשה שום דבר בבקשה תעזרו לי בבעיה הקטנה והמעצבנת הזאת. אני כבר 4 שעות שובר את הראש. plzzzzz help!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Yklis,

בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה

22. Started by fire15,

מה אתם אומרים על העיצוב החדש של ה-WIN שלי

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Pentium D,

טוב אז ככה, אתמול ניקיתי את הרג'יסטרי עם התוכנה CCleaner ומשום מה הפעם היא מצאה לי יותר מ-6,000 רג'יסטרי לא נחוצים. אז מחקתי את כולם ומרוב טפשותי לא עשיתי גיבוי. לאחר הניקוי שום תגובה של תוכנה לא פעלה, מלבד כמה תיקיות. חשבתי לגבות את הדברים שלי למחשב של אחי ואז לעשות פירמוט אבל לאחר שכיביתי את המחשב שלי בלילה עכשיו הווינדוס לא עולה בכלל. בבקשה אנ צריך עזרה דחוף, יש לי דברים חשובים במחשב שאיני יכול לוותר עליהם. תודה מראש. נ.ב. אני עכשיו כותב מהמחשב של אח שלי.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by matan572,

איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי, אני מנסה לשדרג את המערכת שלי מXP 32 לוויסטה 32 אלטימייט וזה עוצר אותי באמצע השדרוג... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? *צירפתי צילום מסך תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים