Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב ווינדוס 7 64BIT ULTIMATE בקובץ ISO. צרבתי את הקובץ לדיסק DVD כמו שצריך גם בנרו וגם דרך הווינדוס 7 אך כאשר אני מנסה להתקין את זה במחשב אני מקבל מסך שחור. סידרתי את הBOOT כמו שצריך ואני מקבל את ההודעה PRESS ANY KEY TO BOOT FROM DVD אך אחכ אני מקבל רק מסך שחור. מדוע זה קורה? אולי בגלל שזה גירסת 64BIT? יש לי במחשב 4 GB זיכרון וגירסת 32 BIT של ווינדוס 7 כרגע במחשב וכאשר אני מבצע התקנה דרך הווינדוס אני מקבל את ההודעה: "גירסת מסמך זה אינה תואמת לגירסת WINDOWS שאתה מפעיל. תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החלק השני של עדכון ה-Creators Update הגדול והמשמעותי יושק רשמית בעוד כחודש וחצי לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחדשתי במחשב חדש עם SSD 120GB. בכל אופן התקנתי עליו בצורה חלקה וינדוס 7 64ביט, הבעיה שהווינדוס מוגדר עם כל הקבצים של המשתמש להיות על C (הSSD) וגם כל ההתקנות מכוונות לשם באופן אוטומטי. השאלה שלי אם יש דרך (אם צריך אני יפרמט ויתקין וויינדוס מחדש) למנוע את המצב הזה אני רוצה רק את הווינדוס וקבצים ספציפים שאני יבחר בSSD. כל השאר בשאר המחיצות. תודה מראש דניאל.
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים
-
- 21 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה שלי עשיתי שחזור מערכת windows restore של מערכת ההפעלה windows 7 יש לי במחשב אפשרות כזאת כשאני מפעיל את המחשב אני לוחץ על f7 וזה מעביר אותי לעשות שחזור למערכת כשקניתי את המחשב קיבלתי אתו עם windows 7 מותקן בלי דיסק מהם הם אמרו לי שיש בו שחזור והwindows שם תמיד טוב עשיתי בסוף השחזור שלקח לעשות משהו כמו 3 דקות זה אמר לי windows image restore complete וללחוץ אוקיי ואז הופעל המחשב מההתחלה וזהו וישר אני רואה מסך שחור. בלי סמן עכבר בלי כללללום. אני בכלל לא מגיע ש ערכת ההפעלה תעלה והמחשב לא עושה שום חישוב. כשאני מנסה ללחוץ f8 זה לא עושה כלום זה לא מעביר אותך למצב בטוח בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחת ולתמיד וגם במיוחד שרכשתי הרדיסק חדש דנדש וייקר ! DEFRAG על מתכון שבועי או חודשי כן הורס את ההרדיסק או להפך רק מיטיב לו למשך השנים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קיצר נעלמה לי התיקיה הזאת ולא מצליח למצוא אותה איך ניתן למצוא ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
משום מה השירות הבא סוינדוס 2000PRO החל להציג ארורים כל כמה דקות, בינתיים הפסקתי תמידית את השירות, מה תפקידו בכלל ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (לא אינטל) AMD Athlon 64 3500+ Socket AM2 (כפול ליבה) +DVD +דיסק קשיח חדש 160 ג'יגה SATA2 של WESTERN DIGITAL +דיסק קשיח ישן +פלופי. חשבתי שההתקנה של חלונות תעבור ללא בעיות אבל להפתעתי איני מצליח אפילו להגיע לשלב ההתחלתי של ההתקנה, המחשב מכיר רק את הפלופי ואת הדיסק הקשיח הישן,אינו מכיר את ה DVD וגם לא את כונן ה SATA 2 החדש בגודל 160 GIGA , כאשר מאתחל את המחשב ישנו לרגע קצרצר מסך עם הפרטים שרואים בדרך כלל כאשר מחשב מאתחל ולאחר מכן מופיע הודעה על INVALID SYSTEM DISK . ניסיתי להיכנס לביוס ולגרום לו לעלות מה DVD ,בביוס רואים את ה DVD וגם את כל הדיסקים אבל לא הצלחתי לגרום למחשב לעלות את התקנת חלונות דרך דיסק ההתקנה של חלונות ,ניסיתי לשנות לאיתחול מפלופי וכאן …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, איך אני יוצר תיקייה שעל מנת להיכנס אליה צריך לתת לה סיסמא? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מעבד I5 + לוח GYGABITE לI5 , זכרונות קינגסטון 2*2GB + כרטיס מסך HD5750 של ספיר הכל חדש. הרכבתי הכל , עלה מעולה הכל בסדר, הריץ בסדר הBIOS הכל זוהה. מה שישן זה רק הדיסקים הקשיחים והמארז של HEC (ספק חדש 550 של צ'יפטק).- הדיסקים האלה לא גרמו לבעיות במערכת הקודמת ועבדו בלי בעיה 72 שעות עד שכיביתי המחשב בכל רוטינה. א. נוכחתי לדעת שהרכבת גוף הקירור מעל המעבד כרורכה בכך שגוף הקירור מעט משוחרר אמנם די צמוד למעבד אבל עדיין זז אם מזיזים אותו0 גם רשום בMANUAL, בכל אופון הI5 על 45 מעלות פיקס אז לדעתי הכל בסדר איתו. ב. התקלה : התקנתי עותק נקי של WIN XP PRO 32BIT בעברית SP2 ויש לי בלי סוף ריטסרטים- הכל משלב הגדרת ההתקנים במערכת ההפעלה(עוד בהתקנה בשלב של הגדרת התקנים)- …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את ההרד דיסק שלי ל NTFS אבל הבנתי שיש בעיה אם מפרמטים איך למצוא אותו ב FDISK מישהו יכול להסביר לי מה לעשות כדי שלא יהיו בעיות
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פיי...ושאני מגיע להפעלה ומנסה להפעיל את ה-msconfig הוא פשוט לא עולה... לפני שבועים הוא עלה בסדר גמור...אבל פתאום הוא מראה הודעה מוזרה במקום (זאת שבתמונה). לא זכור לי שהתקנתי משהו מיוחד שהיה יכול לגרום לבעיה.... בבקשה תעזרו לי...אני חייב להוריד כמה דברים שמופעלים עם הפעלת המחשב. אגב..אין לי רשת...
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מלא תוכנות שעולות לי כשאני מדליק את המחשב ורציתי להוריד קצת עומס אני יודע שיש משהו עם config שרושמים ב "run" אבל זה לא עובד (זה פותח לי תיקייה ) אז בקיצור איך אני מעיף את החרא הזה משם ?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-