Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
יש לי שאלה עקרונית, שאולי כבר נשאלה בעבר ... האם יש יתרון בביצועים וביכולות ל WIN XP PROמאשר ל WIN 2000 PRO ? אני שואל על יתרונות בביצועים וביכולות בלבד ולא למשל בממשקים היפים יותר שיש ל XP . אשמח לדיון בנושא
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
מעוניין להתקין Windows 2000 SP4 ,עכשיו יש לי XP-PRO על כונן C. ואני לא רוצה להתקין שמה אלא בכונן D הריק ... האם זה ייצור בעיות אח"כ שXP לא ייעלה ?.... האם WIN2000 יוצר אפשרות להפעלה שלו בBOOT...אם לא איך מגדירים בלחיצה על edit (בXP:המחשב שלי->ביצועים->שיחזור וביצועי מערכת->עריכה) ? רפאל.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני נותן הוראת כיבוי, הוא סוגר הכל ונותן את ההודעה שכעת ניתן לכבות את המחשב. התקנתי את כל העידקונים האפשריים, בדקתי באתר מיקרוסופט, גיגלתי ולא מצאתי תשובה. עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי לאחרונה Windows 2000 SP4, הורדתי את הדריברים של מיקרוסופט ל- MS Wheel Mouse Optical 1.1A שלי. חיברתי את מתאם ה USB ל- PS/2 שלי כי ה PS/2 מסוגל להגיע ל rate של 200 לעומת ה- 125 של ה USB. אך ב- Advanced Settings של העכבר ב- Device Manager (שם קובעים את ה- rate) אני לא יכול לשים מעל 100. ב- XP יכלתי. יש למישהו מושג איך מתגברים על זה?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מהדורת Windows 2000 Windows2000 היא מערכת הפעלה רב-תכליתית הכוללת תמיכה מובנית לרשתות שרת/לקוח ורשתות Peer-to- Peer (רשתות שוויוניות) משפחת מוצרי Windows2000 תוכננה לאמינות גבוהה, אספקת רמות גבוהות של זמינות משאבי מערכת ואפשרות שדרוג מרשת קטנה לרשת גדולה מערכית רבה. Windows 2000 כוללת טכנולוגיות המפחיתות את העלות הכוללת של בעלות (TCO Total Cost of Ownership) בכך שהיא מאפשרת לארגונים להגדיל את ערך השקעותיהם הנוכחיות בעודם מפחיתים את עלויות המחשוב הכלליות. בנוסף,Windows2000 משלבת תמיכת אינטרנט ויישומים מקיפה,תוך שהיא נשענת על הצלחת Windows NT 4.0 כמערכת הפעלה פתוחה לאינטרנט משמשת גם כשרת יישומים. Microsoft הוציאה לאור ארבע מהדורות של Windows 2000 Windows 2000 Profession…
-
-
אני משתמש ב- xp ואני סובל כל יום שאני רואה את העננים המעצבנים בוולפייפר שלי. כל המערכת הזאת משגעת אותי ואני כבר משתוקק לפרמט ולהתקין את ה-98 SE הקודמת שלי, אלא שבזמן האחרון יותר מדי אנשים המליצו לי לנסות את ה windows 2000. לפני שהציעו לי להשתמש במערכת הפעלה זו ייחסתי אותה ל-NT מעודכנת ולא למערכת הפעלה בשביל משחקים ואינטרנט. מה אתם אומרים? האם כדאי?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] למה הרזולוציה ב 2000 פחות טובה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני משתמש בWindows 2000pro, ויש לי בעיה קטנה, עד שהWindows עושה Shut Down לוקח כדקה או יותר. אין לי אף תוכנית שעובדת ברקע. מה לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה של הרשאות במערכת ההפעלה הנ"ל אני מתכנת אתרים בשפת ASP כאשר VBS היא שפת ברירת המחדל ואני רוצה לגשת לאוביקט ולהריץ קוד שמאפשר לי לתקשר עם DOS ולהריץ פקודות מתי שאני עושה את זה אני מקבל שגיאה שהגישה נדחתה אתם יכולים לראות כאן פרטים נוספים ברמת התכנות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=130&msgid=108200206 אגב עוד כמה שאלות חשובות על הפרק: מזה Wins ולמה זה משתמש? מזה DNS ולמה זה משתמש כי פשוט ב - Windows 2003 Server אנטפריס יש באפשרותי לפתוח DNS ו WINS ועוד מלא שטויות אגב תנחשו כמה הגירסה של המערכת ההפעלה הזאת עולה אתם לא תאמינו אחרי שניחשתם גלגלו לסוף הדף | | | | | | | | | | | | | | | | | | נו ניחשתם כבר? | |…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין את ה2003 SERVER , כיוון שאני עובד עם IIS , שרתי דואר, אבל גם משחקים מאד חשוב לי שיעבדו, למישהו יש כבר נסיון עם מערכת הפעלה זו?
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין דומיין קונטרולר אצלי בבית הפעלתי dcpromo קינפגתי את ה DC לצערי אחרי הקינפוג. המחשבים האחרים לא מוצאים אותו. שאני מקיש את ה שם DOMAIN לדוגמה server.home.com המחשב לא מוצא אותו בכלל שאני מקיש רק server הוא נותן לי אפשרות להכניס יוזר וסיסמה שקינפגתי כבר בשרת ואז לוקח לו איזה דקה והוא טוען שהוא עדין לא מצליח להתחבר . אם אפשר אז מדריך פשוט איך מקנפגים אותו כמו שצריך. ובנוסף אני מעוניין ללמוד ל MCSE שמעתי באתר של מיקרוסופט יש את כל החומר אבל לא הצלחתי למצוא איפה
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
לא מזמן התחילה אצלי בעיה כזאת שלוונדוס שלי לוקח איזה 15 דקות לעלות.. המקום שהוא נתקע זה הstartup screen באמצע התהליך בערך... עשיתי כבר defragmintion לדיסיקים..אני מיואש שום דבר לא עוזר אפיךו פורמט לא עזר לי... אשמח מאוד אם מישהו ימצא לי פתרון. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי יוצאת גרסאת ה64 ביט של ווינדוז? זה פשוט מה שמעכב אותי בקניית מעבד 64 ביט של AMD... אפילו השערות מבוססות יעזרו!
-
- 4 תגובות
- 836 צפיות
-
-
למשיהו יש driver של dfi lp sli dr ל windows 64 באתר יש אבל חיבים floppy כדי להתקין ואין לי יש איזה שיתה אחרת ?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן חברים ! קניתי את ה AMD 64BIT כמה כדאי להשיג ווינדוס 64 ?! - האם זה בכלל יצא לשוק כבר ?! (אין לי מושששג) מה זה יביא לי וכו' וכו' ? תודה רבה תום.
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
אני רואה שיש התעניינות גוברת (ובצדק!) בפורום בגרסה החדשה של Windows XP ויש לאנשים המון שאלות, אבל לא תמיד יש תשובות. אני אאחד לדיון הזה את הדיונים האחרונים בנושא ומקווה להפוך אותו לפלטפורמת שיתוף מידע בין חברי הפורום. התקנתם כבר את גרסת ה-64 ביט של XP? ספרו לנו על ההתקנה, הדרייברים, תוכנות שעובדות או לא עובדות, ניצול משאבי המערכת ומה שעולה על דעתכם. מתכננים להתקין ולא בטוחים? כאן אתם מוזמנים לשאול את השאלות שלכם. אם יש לכם קישורים לחומר על מערכת ההפעלה הזאת, זה המקום לפרסם אותם. קישורים רלוונטיים יפורסמו בתחילת הדיון. מרגע זה, דיונים חדשים בנושא Windows XP 64b יאוחדו לתוך הדיון הזה או יינעלו, אז כדי למנוע בלגאן, בואו ננסה לשמור על הסדר ולוודא שכל השאלות והמידע על המערכת נ…
-
- 648 תגובות
- 98k צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוז 64Bitמקורי שקניתי מקופסא OEM עכשיו הוא במחשב שאיתי אני כותב לכם עכשיו והשאלה שלי אם אני קונה מחשב חדש כי אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויותר טוב, אז אני רוצה להתקין את הווינדוס במחשב השני החדש המקורי מדיסק מה אני צריך לעשות? אני צריך לפרמט את המחשב הישן ולהתקין בחדש? איך זה הולך ? השתמשתי פעם אחת הווינדוס המקורי מדיסק ורק במחשב שלי. הרישיון של הווינדוס השתמש כבר? אפילו. אם אני מפרמט הרישיון עדיין במחשב ההוא? והאם אני מתקין את הווינדוס השני במחשב החדש הווינדוס שני יש הפרעות או בעיות? כלומר אני משאיר את הווינדוס במחשב הישן ומתקין עוד אחד במחשב החדש...אפשרי? זה יהיה טוב?..תודה</blockquote>
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת איך אני אמור לדעת או איפה אני מוצא בתוך הגדרות של הווינדוס אם זה ווינדוס 64 ביט או 32 ביט
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
לפני ימים התקנתי את מערכת ההפעלה החדשה של חלונות 64 ביט ששלחה לי מיקרוסופט דרך המייל.. והתחלתי לעבוד עם המערכת.... אז צץ לי רעיון נחמד..לפתוח את הדיון הזה שבו אני תמיד אעדכן ואכתוב פה מה כן עובד ומה לא..תוכנות משחקים הכל ..זה אולי יעזור למשתמשים אחרים שירצו לעבור ל חווית ה64ביט אבל אין להם את האומץ .. אחרי קראית דיון זה אתה תדע מה להתקין ומה לא. וגם למה לחכות.. ** אני מתחיל עםהמפרט של המחשב ** Amd64 3000+ 754 Ga-k8nsnxp 1024 ddr ram a-data Radeon 9800 PRO 80GB SATA ******************* התחלה..: כאשר אתה צרי להתקין את XP בכונן Sata אתה חייב ללחוץ F6 בהתחלת ההתקנה ואחר כך להכניס דיסקט מיוחד ומבקרה שלנו הדיסקט ממש מיוחד אשר צריך להיות דיסקט דרייבר של ס-אתא עם תמיכה …
-
- 51 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
-
-
(עדכון אחרון 22/10/2009 ) שלום לכל גולשי פורום Windows, הסטיקי הקודם עלה על גדותיו וכבר לא ראו יער מרוב דובים לכן האשכול הזה ירכז את כל הנושאים החשובים עם קישורים והסברים וכל הדיונים שיפתחו מעתה על מערכת ההפעלה הנ"ל יהיו עצמאיים כדי ליצור סדר בשביל הקוראים והמשתתפים בדיון. בעיות שקשורות למערכת ההפעלה ידונו בדיונים נפרדים וקישורים לבעיות יוספו לנושא הדביק הזה כדי לעזור בלכוון אנשים דומה לFAQ. שאלות נפוצות ותשובות עליהן: מתי יוצאת המערכת סופית? המערכת יצאה להפצה המונית ב22 לאוקטובר 2009. האם כדאי להתקין כבר היום את המערכת כמערכת הפעלה ראשית במחשב? הגרסה הסופית של חלונות 7 כבר שוחררה ליצרנים וזה אומר שכל מי שזכאי לי יכול להתקין אותה. אולם לא בהכרח יהיו דרייברים זמינ…
-
- 1 תגובה
- 19.4k צפיות
-