עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי שני מערכות הפעלה ווינדוס 7 מותקנות בשני מחיצות, ובהפעלה המחשב מציג מסך בחירה בין שניהם עד שמפעיל אוטומטית כעבור 30 שניות את המערכת המוגדת לו כעדיפה. ברצוני שהמחשב לא יציג את האפשרות למערכת הפעלה שניה אלא שאם אני ארצה אוכל להפעיל את המערכת השניה דרך אמצעי שלישי כל שהוא 1. אופן שבו אצטרך לפני היציאה ממערכת א' להגדיר שתעלה בהפעלה שלאחר מכן מערכת ב' - מה שכמובן לא עדיף [glow=red,2,300] 2. אופן שבו אוכל דרך א: הביוס ב:תוכנת איתחול שתחליף את מערכת האיתחול של ווינדוס - להפעיל את המערכת השניה. 3. אופן שבו אוכל להכין usb שיכיל את קבצי הboot שמפעילים את המערכת השניה - מה שנראה לי תיאורטי מאד סביר שאפשרי (אולי דרך התקנה של מערכת איתחול כמו "grub4do"). אודה מאד למי שיוכל לעז…

2. בס"ד אז ככה יצרתי אימ'ג עם נורטון גוסט שעובד מעולה רק הבעיה הקטנה היא שעשיתי את האימ'ג ממחשב עם לוח של ג'יגהבייט והוא יצר במאפיינים מין סמל כזה עם לוגו של החברה ליד בסוג המחשב. וזה נשאר באימ'ג לכל מחשב שאני שופך אותו אפי' אם הלוח של חברה אחרת. כמובן שעשיתי sysprep תודה רבה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by Ivan,

אני לא מנקה אף פעם. חבל על זמן, כמה זבל כבר יש ?, ולא שווה הסיכון. אבל זה עושה מחשב עובד מהר יותר, לא ? לא בדיוק! PCWORLD בדק. http://www.pcworld.com/article/230447-2/cleanup_utilities_can_they_speed_up_your_pc.html

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. יש לי קובץ שאני מנסה לפתוח אותו ,ואני מקבל שגיאה : windows cannot access the specified device path or file. you may not have appropriate permissions. יש במחשב יוזר אחד ויחיד ,ללא סיסמאות בלי כלום.. ורק זה לא נפתח לי , בSAFE MODE גם לא..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. Started by thebenjamin,

אהלן.. פירמטתי את המחשב.. יותר נכון שדרגתי.. מXP ל7.. המחשב מחולק ל3 מחיצות.. רציתי לשמור על מידע חשוב לכן כל מה שרציתי לשמור העברתי ל2 הכוננים שעליהם לא מותקן הווינדוס.. כלומר במהלך ההתקנה מחקתי לגמרי את הכונן שעליו היתה מותקנת המערכת הקודמת והקצתי אותו מחדש.. מ0.. עכשיו כל פעם שהמחשב עולה משום מה זה מזהה את המערכת הישנה ונותן לי לבחור בין ווינדוס 7 ל Earlier windows edition או משהו כזה... איך אני מוחק את המערכת הישנה לגמרי.. (למרות שאני די בטוח שאין לה זכר).. או יותר נכון איך אני מעלים את הזיהוי שלה כדי שהמערכת החדשה תעלה אוטומטית ישר בלי תינתן לי האפשרות לבחור במשהו לא קיים. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Proww,

האם קיימת אופציה ב WIN7 להגדיר על תיקייה כלשהי סיסמה? תודה, אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  7. Started by KrackeR,

אם יש לי תוכנה שרשום שהיא עובדת רק ב 32 ביט, היא בהכרח תעבוד בכל וינדוס שהוא 32 ביט (לדוגמא גם ב win7 גם ב vista וגם ב XP)? כנל לגבי 64 ביט, היא תעבוד בכל מערכת הפעלה של וינדוס שהיא 64 ביט? והאם 64 ביט תמיד יעבוד גם ב 32 או ההפך? (שמעתי על זה משהו) אשמח לסדר בנושא תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by rainox,

אני מקבל כל הזמן מסך כחול במחשב ואני כבר לא יודע מה לעשות. המסך הכחול עולה באופן אקראי - פעם אחרי 3 ימים שהמחשב דלוק ופעם אחרי שעתיים. ניסיתי ווינדוס XP, ניסיתי ווינדוס 7 (שניהם 32 ביט) אפילו כמה פעמים וזה עדיין קורה. התקנתי את כל הדרייברים שיש ואת כל העדכונים שיש ועדיין זה לא עוזר. בדקתי את הזיכרון, את הדיסק הקשיח, את הלוח אם וכולם תקינים. מה עוד יכולה להיות הבעיה? יש לי מעבד AMD Phenom II x4 965 לוח אם של ג'יגהבייט 4GB זיכרון של Corsair תודה מראש

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  9. שלום, מעוניין לדעת אם אני יכול להתקין WIN 7 דרך הרשת זה מה שיש לי: SWITCH UNMANAGED מחשב 1 - מותקן WIN7 מחשב 2 - עליו אני רוצה להתקין WIN7. מחוברים ברשת GIGA תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dandisc,

אני רוצה לפרמט, אך חושש מנעילת קבצים מהווינדוס הישן, האם ניתן למנוע זאת מראש? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ARIK1984,

שלום לכולם נעלם לי הסרגל כלים מהווינדוס אין לי "התחל" ולא את הצג של השעון כול השורה למטה נעלמה מה אני יכול לעשות

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by gkman,

שלום מדי פעם כשאני מדליק את המחשב אני מקבל מסך כחול שכתוב עליו הודעת שגיאה: Driver IRQL not Less Or Equal ושהבעיה נמצאת ב- atapi.sys המסך לא קופץ כל פעם שאני מדליק את המחשב אלא רק לפעמים אחרי שימוש של כ10 דקות ואולי אפילו יותר. חיפשתי בגוגל פתרון לבעיה אבל לא מצאתי מקום שמתייחס לatapi.sys יש לי ווינדוס XP אם מישהו יכול לעזור... אני אשמח תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by natan805,

שאלה בכותרת.

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  14. התקנתי ווינדוס חדש הזה 64 win 7 enterprise. יש לי בעיה לראות סמלים של קבצים וקיצורי דרך. ז"א קבצי ה- EXE לא מוצגים עם הסמל של הקובץ אלא סמל של קובץ חסר סיומת (אבל זה פועל כרגיל). כך גם שאני עושה קיצור דרך לקבצים אלו לשולחן העבודה או שורת המשימות. קשה ככה לגשת לתוכנות שלכולן אותה תמונה כי בשורת המשימות אין שמות לקיצורי דרך. מה אני עושה כדי לראות סמלים אמיתיים של כל תוכנה ספציפית? ועוד דבר אחד..אני מוריד מלא קבצי RAR בחלקים, מישום מה אני לא מצליח להגדיר את החלקים כקבצים שנפתחים בתוכנה WINRAR וגם שהם יוצגו עם תמונה של קבצי RAR. אם לא הבנתם את הבעייה אני יעלה תמונות או משהו..

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Lirans,

שלום אני עם וינדוס 7 ועליו vmware workstation 8 מעודכן. בvmware התקנתי xp pro sp3. כשאני מפעיל וידאו בvm יש קצת תקיעות בוידאו (לרוב עובד חלק ופתאום נתקע לרגע ואז ממשיך). האצה גרפית מופעלת ואני משתמש בmedia player classic home cinema/vlc לסרטים. בזמן סרט המעבד משתמש בכ50-60 אחוז (כל התהליך של הvmware). כשאני בודק עם perfmon את הביצועים אני רואה שבזמן הסרט בvm הזיכרון עולה לשימוש 100 אחוז, למרות שבtask manager שלו מופיע שרק כ250 מגה בשימוש (ניסיתי עם 1gb/2gb). הערה: הפרמטר בperfmon הוא - pages/sec תודה

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום יש לי תקיעות כל הזמן כאשר זה קורה אין אפשרות לעשות כלום חוץ מאתחול למחשב בדקתי זכרונות בממטסט שנמצאו תקינות החלפתי ספק והתקיעות נמשכות אין וירוסים ורוגלות חשבתי על בעיית דרייברים השאלה זה איזה דרייברים אני צריך להוריד מדובר בלוח אם ישן GA-K8NF-9 ויש לו דרייברים ל xp 32 ביט ו 64 ביט כאשר עכשיו המערכת הפעלה המותקנת היא win 7 64 bit . איזה דרייברים אני צריך להוריד?

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  17. כמובן שאין בעיה מבחינת ביצועים, אבל אני לא בטוח של- W2K3 יש את כל הדרייברים לחומרה הנ''ל. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 945 צפיות
  18. Started by steve_morse,

באמצע גלישה מידי פעם אני מקבל הודעה שהתליך נתקע והוא נסגר וצריך להפעיל מחדש.. האם זה נורמלי?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by edokiller,

שלום, בעבר השתמשתי רבות בחיבור הhdmi שבמחשב הנייד שלי על מנת לחבר אותו למסכים על מנת לצפות במסך גדול יותר. לאחרונה נתקלתי בבעיה שאני לא מצליח להעביר סאונד (התמונה עוברת למסך אך הסאונד מסרב לעבור) . אני יודע שצריך לעשות קליק ימני על הרמקול בשורת המשימות ואז לבחור בהתקן שאליו חיברתי אך זה מסרב לעבור מ defult speakers למסך שאליו אני משדר למרות שהמחשב מזהה אותו. אני לוחץ על set as defult וזה לא מראה לי הודעה ולא כלום. פשוט לא עובר. ניסיתי לחבר למסכים שונים עם כבלים שונים והבעיה זהה בכולם. אני משתמש בwin7 64bit. תודה רבה לעוזרים .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL על המחשב מתוקנות שני מערכות הפעלה דרך grub arch ,windows לא מצאתי פתרון הולם בגוגל , לא הותקן /שונתה שום חומרה על המחשב חייב עזרה , אני יכול להוציא את כל הדברים שלי מהמחשב דרך הלינוקס אבל אני מעוניין לשמור על הווינדוס עובד .

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום, יש לי Windows 7 Home Premium מקורי בעברית ואני מעוניין לשנות את שפת התצוגה לאנגלית. אני מדגיש - Home Premium ולא Ultimate.

• 1 תגובה
    • 10.3k צפיות
  22. יש לי בכונן C הארד דיסק SSD של 55 ג'יגה זמינים, היום לאחר התקנת מערכת ההפעלה מחדש (Win 7 X64) עם כמה תוכנות (לא הרבה) נשארו לי 7 ג'יגה פנויים בכונן C, העברתי את קובץ ה-pagefile.sys מ-C לכונן אחר ועדיין אין לי כמעט מקום ב-C. איך אני עושה ניקיון ל-C ? לא יכול להיות שכל מה שמותקן לי על המחשב תופס כ"כ הרבה מקום (יש לי אופיס, ויז'ואל ועוד כמה תוכנות קטנות ללא שום תוכנות הורדה). אגב יש לי על המחשב 12 ג'יגה זיכרון. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, לפני כמה שבועות התקנתי WIN7 64BIT (המחשב תומך בזה) אבל כל כמה דקות (תלוי במצב רוח של המחשב ) נופל הווידוס וניראה המסך הכחול. כיוון שאין לי כל כך הרבה זמן להתקין כל פעם מחדש ווידוס (הותקן כמה פעמים ונוסה על מחשבים אחרים בלי תקלות) רציתי לשאול עם אולי יש איזו שהיא דרך לסדר את התקלה ? נ.ב השתמשתי בתוכנה BlueScreenView כדאי למצוא את התקלות : *SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION *IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL *KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED תודה רבה

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by אישי555,

האם אפשר להתקין באמצעות DOK או רק עם CD? לחלופין האם יש אפשרות להתקין עם דיימון טולס (בהנחה שיש 2 כוננים קשיחים ובאחד מהם יש מ"ה אבל רוצים להתקין על הכונן הריק)

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  25. Started by doker,

אני מנסה להתקין windows 7 על WESTERN DIGITAL WD5000AAKX Caviar Blue 500GB 7200 RPM 16MB cache SATA 6.0Gb/s ובמהלך ההתקנה מופיע השגיאה שלא נמצא כונן... בBIOS הכונן מזוהה ניסיתי לטעון את הדרייברים שבאים עם הלוח אם של המחשב ועדיין לא מזהה מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים