Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו הייתי עם וינדוס 7 ולאחרונה עברתי לוינדוס 8 עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לראות את שטח האחסון כמו שאפשר בוינדוס 7 תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי תיקיה בכונן D, שאני חושב שהעדכון של SP1 יצר אותה, הבעיה שאחרי העדכון משהו נדפק והייתי צריך לפרמט, את כונן D שלי לא פירמטתי, בכל אופן יש שם תיקיה שבתוכה יש תיקיה שנקראת UPDATE, ואי אפשר למחוק אותה, ניסיתי הכל ופשוט אי אפשר, התיקיה מוגדרת כ- READ ONLY ואי אפשר לבטל את זה ! כל פעם שאני מבטל זה חוזר חזרה... מי שיודע מה אפשר לעזור שיעזור, אני משתגע פה :-\ בעייה נוספת - כל הזמן מופיעה לי כל הזמן הודעה של וינדואס משהו שקשור ב- File protection ושאני צריך להכניס את הדיסק של WIN XP, הכל טוב ויפה אבל בדיוק אחרי שאני מוציא את הדיסק (לאחר שהכנסתי) הוא מבקש אותו שוב פעם, ואם אני עושה ביטול הוא מפסיק לנג'ס בלי סוף...(אפילו פירמוט לא פתק את הבעיה הזאת)
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחמי מערכת הפעלה חלונות 8. הנכדים התעסקו עם המחשב ושיבשו את הצבעים לחלוטין. הצבעים של המסגרות, הפונטים וכל צבע רקע - פסיכודליים לחלוטין. כל ניסיון שאני עושה איני מצלילח להחזיר את צבעי ברירת המחדל למה שהיה עם הפעלת התכנה מלכתחילה. איך לעזאזל אני מחזיר הכל למצב הראשוני, כך למשל שסמל האאוטלוק יהיה צהוב ולא מן כחול מזעזע כפי שהוא עכשיו, או שסימן דפדפן הכרום יהיה אדום כמו שצ"ל ולא סגול...
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש לי 2 מחשבים, במחשב אחד אין אינטרנט עד שיצליחו לסדר את זה. הוינדוס הוא XP PRO חוקי בעברית ואם זה נחוץ אז יש לי את הדיסק ההתקנה המקורי פה. יש אפשרות להוריד בקובץ ולצרוב לדיסק את כל העדכונים הכי חדשים של וינדוס (סרויס פאק 2 וכ'ו)ולהתקין במחשב ללא האינטרנט? אם כן איך ואיפה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נכנס כל הזמן למצב שינה וכשניסיתי לשנות הגדרות אין לי אופצייה, הוא רושם לי "מידע אודות תוכנית צריכת החשמל שלך אינה זמינה". יש לי windows 7 ואני הadministrator, אין לי איזשהו מנהל רשת, חיפשתי גם אצל מיקרוסופט אין תשובה... מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע אם זה אפשרי להקצות מספר ליבות מסויים לתוכנה אוטומטית? אני הצלחתי רק דרך מנהל המשימות תחת "הגדרת קירבה", אבל בכל הפעלה מחדש של התוכנה אני אצטרך לעשות זאת מחדש. האם יש אפשרות לקנפג את זה שהתוכנה תרוץ כבר מההתחלה על ליבה אחת נגיד? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם להעתיק את תיקיית "Documents and Settings", מספיק? האם יש דברים שלא כדאי להעתיק? אם ההגדרות של תוכנות לא נשמרות שם - איפה הן נשמרות? האם יש תיקיות שלמות שכדאי להעתיק מ-"Program Files"? אחרי ההתקנה של וינדוס; מה כדאי לעשות קודם; להחזיר את תיקיית "Documents and Settings", או להתקין את כל התוכנות?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בוקר טוב , כשאני נכנס לכלים->אפשרויות תיקייה->תצוגה ומסמן ב-"וי" את אפצ' "הצג קבצים ותיקיות מוסתרים" ..ומבצע אישור..זה לא נשמר ולא ניתן לראות את הקבצים שהסתרתי בתיקייה מסויימת...כשאני חוזר לאפשרות ..אני רואה שה-"וי" חזר אוט' ל- "אל תציג"... כביכול לא שמרק את הבחירה שלי.. מישהו יודע מה מקור הבעיה ? * ניסיתי להתקין שוב את הווינדוס מחשש אולי לוירוס קיים (אפילו גירסה אחרת עם SP3 ) ועדיין אותה בעיה .. נ.ב: היוזר שלי מוגדר כ-ADMINISTRATOR במחשב. תודה למי שעוזר ..
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחת ולתמיד וגם במיוחד שרכשתי הרדיסק חדש דנדש וייקר ! DEFRAG על מתכון שבועי או חודשי כן הורס את ההרדיסק או להפך רק מיטיב לו למשך השנים ?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי התקנתי 7 RC בזמנו כשרציתי להסיר הבנתי שצריך רק למחוק ואותו מהBOOT שזה מה שעשיתי ואז למחוק רק את הקבצים מהכונן אה מה מה? אי אפשר למחוק כי הם מוגנים או משהו כזה. ואי אפשר לפרמט כי בטפשותי התקנתי על כונן שיש בו קבצים. ניסיתי לעבוד עם הAdmin כי לאפשר לקבצים להמחק, לא עוזר. אשמח לפיתרון
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בין פירמוט למחיקה, ולמה פירמוט לוקח הרבה יותר זמן?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן. קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת. הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט. אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATE השאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM? תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה. מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה. ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את ז…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
העליתי את הנושא לראשונה כאן ולצערי רק היום התעסקתי עם זה . פעלתי לפי ההנחיות שכאן. אחרי שפיניתי מקום מכונן די נוצרה מחיצה עם שטח פנוי בשם unallocated שצמודה מימין למחיצה של די. בלחצן ימני על מחיצה סי, אותה אני רוצה להרחיב, האופציה של extend volume אפורה, כלומר לא פעילה. קראתי בגוגל במספר לא מעט של מקרים דומים וכנראה שעל מנת שתתאפשר הרחבה , השטח הפנוי צריך להיות צמוד למחיצה אותה רוצים להרחיב.(אצלי מחיצה די נמצאת בין סי למחיצה שפיניתי). יש שם המון סוגי הצעות לפיתרון, החל מגיבוי ומחיקה זמנית של כונן די, דרך שימוש בתוכנות חיצוניות וכדו'. יצאתי מבולבל ממגוון ההצעות. מישהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זה ככה - יש לי הארד דיסק אחד, עם 250 GB. הוא מחולק לC וD, בC יש 130 GB, ועל C יושבת מערכת ההפעלה.(XP Pro,SP2) בD יש באיזור ה110 GB, ועל D יושבים כל הקבצים החשובים לי. עשיתי פורמט לC, וכעת כשאני נכנס ל"המחשב שלי" אני רואה שם רק את C.. התקנתי את Partition Magic כי חשבתי שאולי המחיצה D הפכה לHIDDEN, אבל אפילו התוכנה לא מזהה את D.. מה עושים אנשים?! יש לי שם כ"כ הרבה קבצים חשובים..
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שימוש בסיסי ולא כבד במיוחד (ביתי/מדיה). מפרט בסיסי: I5-2500K - 8G DDR3 - 128GB SSD לוח אם ASUS עם ביוס UEFI אין DVD למחשב ואין לי חיצוני. על הנייר ברור לי ש-8.1/64BIT הוא המועמד הטבעי אבל יש לי ניסיון מר עם מפרט דומה עם WIN7/64BIT כשתקיית ההתקנה מתנפחת עם הזמן לעשרות גיגה בלי יכולת לנקות אותה (winsxs, Installer) וה-SSD נסתם. * האם זה נפתר עם WIN 8.1 או נעשה גרוע יותר? * אני יכול להסתדר בלי בעיה עם 4G RAM מבחינת ביצועים - האם מערכת הפעלה 32BIT תפתור את הבעיה? * יש בעיה להתקין מ-USB על לוח UEFI? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב asus a52jt I5 אני מנסה להתקין עליו WIN 8.1 המחשב מסרב להתחיל את התקנה ומיד אחרי הלוגו הראשוני הוא מאתחל את עצמו מחדש וחוזר חלילה ניסית את כל האופציות הקימות BIOS אך ללא הצלחה כמו כן ניסית להתחיל את התקנה ממחשב אחר ולהמשיך מאותה נקודה לא הצלחתי ניסיתי מערכות הפעלה אחרות גם נתקלתי בבעיות דומות ... אשמח לעזרה ולרעיונות תודה והמשך שבוע טוב http://www.asus.com/support/Download/3/246/0/5/Z2t1FkxEW31lzErY/30/ זה המחשב והמפרט המלא שלו שוב תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - הצלחתי לעדכן ביוס אך לא עזר
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא יכול להריץ קבצים EXE וכד' שנמצאים בתיקיה שהשם שלה רשום בעברית, יש פתרון לזה? Win 8.1 pro
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , האם ניתן לבצע שדרוג מ-WINDOWS7 פרוץ ל-WINDOWS 8 מקורי (כמובן ששניהם 64 ביט), בעזרת המערכת שנמכרת כיום ב- 39.99$ ברשת ? האם אני מתבקש להעביר את המס הסידורי האותנטי הקודם של ה- WINDOWS 7 ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
I WANTED TO INSTALL ON MY COMMPUTER WINDOWS 2000. I WAS READY TO INSTALL THE SP2 VERSION BUT THEN SOMEONE TOLD ME THAT THIS VERSION HAS PROBLEMS WITHE HEBREW SO I STOPED THE INSTALLATION. NOW I AM WAITING FOR SOME ANSWEARS FROM U GUYS 10X.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.