עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RYaniv,

אהלן. בעקרון בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה לפיירוול, ופרסמתי אותה פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376060.0) ולאור התגובות הרבות שקיבלתי די הדחקתי אותה. אבל לאחרונה עשיתי בדיקה והרצתי את המחשב ללא הפיירוול והבעיה נמשכת. כל הזמן, אחרי 20 דקות, שעה, שעתיים או כל טווח זמן אחר אני כבר לא יכול לגשת לאתרים באינטרנט או ליצור התקשרויות חדשות בכל תוכנה אחרת הקשורה לאינטרנט. לעומת זאת, המסנג'ר יכול להמשיך לפעול למרות שאני לא יכול לגשת לאף אתר, ולפעמים אם הייתי באמצע הורדת טורנט אז ההורדה תמשיך למרות שכל השאר יהיה למעשה חסום. כמו כן איני יכול לגלוש גם לכתובות מקומיות כמו 192.168.1.1. כשהתקלה הזאת קורית האפשרות היחידה שנשארת לי היא לעשות ריבוט למחשב, כיוון שגם אם אני מתנ…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by tamar,

בוקר טוב. התקנתי בשישבת XP PRO. מייד אחרי סיום ההתקנה הורדתי את הכונן אופטי מהאופציה של "BOOT FROM". ברגע שביטלתי את הכונן הופיעה הודעת השגיאה החביבה הזו. עכשיו לתעלומה: כשאני מחזירה את הסדר של ה BOOT FROM לכונן אופטי ראשון ורק אח"כ לדיסק הקשיח, מערכת ההפעלה עולה תקין למרות שכאשר הוא מבקש PRESS ANY KEY TO BOOT FROM CDROM אני לא לוחצת על כלום ניסיתי לתקן את המערכת ההפעלה ע"י העלאה של דיסק ההתקנה ויישום פקודות ה FIXMBR ו FIXBOOT - ללא הועיל. בנוסף הרצתי גם CHKDSK ליתר בטיחות. כרגע המצב הוא כזה - אם הדיסק התקנה בכונן והכונן נבחר כאופציה ראשונה ב BOOT SEQUENCE, הכל עובד נפלא. ברגע שאני בוחרת את הדיסק הקשיח עליו הותקנה מערכת ההפעלה כראשון, השגיאה החביבה הזו מופיעה. אני …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?

4. Started by saar3,

שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. משום מה, כשאני בא לעשות בתיקייה מסויימת בוינדוס סדר סמלים לפי, ואז השתנה, בתיקייה הזאת אין לי את האופציה הזאת. יש לי מלא אופציות של מוזיקה כמו: סוג, אמן, אלבום, מספר רצודה, משך זמן וכו'... אבל "השתנה" אין . בשאר התיקיות יש. למי שרוצה לדעת, באפשרויות תיקייה זה לא מסומן כתיקיית מוזיקה אלא כתיקיית מסמכים. אשמח אם למישהו יש פיתרון. בתודה מראש אלעד

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by yoo,

היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :

7. Started by meo,

שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by soika,

אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by Nemesis,

לפני שבוע שידרגתי את הזכרון במחשב מ-2 ג'יגה ל-6 ג'יגה (המחירים בריצפה). ויסטה x64 כמובן. Page File מבוטל. חויית השימוש בוויסטה השתפרה פלאים. מתבצע Caching לזכרון של תוכנות ורכיבים בשימוש תכוף (כל עוד יש מקום). השימוש במחשב זורם ונעים. [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Nahum2,

זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by JHHNUA,

אני מנסה לשדרג את המחשב שיש לו לוח אם 945gcm-s2l של ג'גהבייט. לכאורה הוא אמור לתמוך בוינדוס 7. יש לי דיסק מקורי ובכל זאת, המחשב נתקע כשהוא כמעט לפני סיום. אולי יש למישהו כאן פיתרון? בדקתי חום מעבד. חום כרטיס מסך. החלפתי כונן DVD החלפתי דיסק קשיח. ו...נתקע באמצע ההתקנה. אשמח אם למישהו יש פתרון. תודה רבה רבה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by domuzy,

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon‏‏ מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏ למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. מישהו יודע מתי יצא וינדוס ויסטה ומהיכן ניתן לקנות / להשיג אותו?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ArielN,

היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by DAN,

מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by Ibrow-Now,

יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?

21. Started by kikkler,

לאחרונה פירמטתי והתקנתי XP מחדש. יש לי שתי בעיות עם העברית במנהל קבצים / explorer 1) שמות (של סיפריות, קבצים) מופיעים בעברית הפוכה (אמגוד במקום דוגמא) 2) המועדפים מופיעים בג'יבריש רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. CNET השיקו לאחרונה שירות חדש ומועיל: בדיקת מוכנות המחשב שלכם לויסטה, מערכת ההפעלה החדשה של מיקרוסופט. השירות בודק את החומרה שברשותכם ואומר לכם האם המחשב שלכם מתאים להרצת ויסטה. התוצאות מתקבלות בשלוש רמות עוצמה: בסיסית, מיינסטרים, וחובבי טכנולוגיה http://reviews.cnet.com/4520-3672_7-6671810.html

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by PhoenixBoy,

לחבר שלי התחילו להיות בעיות במחשב אז ביקשתי ממנו שישלח לי את הלוג. אתם יכולים בבקשה לעזור ולראות אם יש משהו שצריך למחוק? Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 02:33:19, on 20/07/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc.exe C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE C:\WINDOWS\system32\nvsvc32.exe C:\Program File…

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים