Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ורציתי לעשות פורמט איך אני מבצע זאת?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג את הקונן ל SSD , איך אני מתקין עליו WIN 10 ? (כיום יש לי WIN 10 על קונן רגיל) תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי את המחשבמחדש ופתאום בהפםעלה מופיע לי מסך כחול עפ הודעה שרשום שווינדוס לא מופעל בשל לא לגרום נזק ומופיע ההודעה unmountable boot volume ואחרי זה כל מיני דברים כמו עם התקנת משהו חדש אז תנתק אותו וכו.. ובסוף מספרים כמו x0.000000ו וכו עכשיו ניסתי הכול להתקין מחדש וינדוס 7 וינדוס ויסטה להשתמש בריכברי טולס להפעיל בסף מוד הכול אבל המחשב או שמגיע למסך הכחול ונתקע או שפשוט נתקע עם מסך שחור רק אני לא מצליח להגיע אפילו לוננדוס או לעשות כל דבר עם המחשב מה ניתן לעשות תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לצערי, אני ושאר המשפחה חולקים את אותו חיבור אינטרנט (ISDN64). שלושה מחשבים שמחוברים ברשת, למחשב שלי, שמשמש כ-Gateway. יש איזושהי דרך להגביל את מהירות הגלישה של ה-Clients? לפעמים כאשר אחרים גולשים זה מאוד מפריע לי... יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן. בעקרון בהתחלה חשבתי שהבעיה קשורה לפיירוול, ופרסמתי אותה פה (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376060.0) ולאור התגובות הרבות שקיבלתי די הדחקתי אותה. אבל לאחרונה עשיתי בדיקה והרצתי את המחשב ללא הפיירוול והבעיה נמשכת. כל הזמן, אחרי 20 דקות, שעה, שעתיים או כל טווח זמן אחר אני כבר לא יכול לגשת לאתרים באינטרנט או ליצור התקשרויות חדשות בכל תוכנה אחרת הקשורה לאינטרנט. לעומת זאת, המסנג'ר יכול להמשיך לפעול למרות שאני לא יכול לגשת לאף אתר, ולפעמים אם הייתי באמצע הורדת טורנט אז ההורדה תמשיך למרות שכל השאר יהיה למעשה חסום. כמו כן איני יכול לגלוש גם לכתובות מקומיות כמו 192.168.1.1. כשהתקלה הזאת קורית האפשרות היחידה שנשארת לי היא לעשות ריבוט למחשב, כיוון שגם אם אני מתנ…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב נייד לנובו שנקנה אתמול עם ווינדוס 8.1. כאשר מנסה להתחבר לרשת לא מאובטחת הכל תקין, לחיבור מאובטח מקבל הודעה שזמן החיבור לוקח זמן רב יותר מהצפוי, וככה ממשיך עד שמפסיק. בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כרגע המערכת SP3 אחרי כל עידכוני האבטחה. נעשתה במצב "בטוח" סריקה עם AVG מעודכן וגם סריקה עם SPY BOT ועם MALWAREBYTES. הכל נקי. משום מה שחזור מערכת מבוטל. אין מושג מתי או מדוע וכיצד זה בוצע, סביר להניח שעל ידי משהו זדוני. נסיון להסיר את הסימון V בתיבת "בטל שחזור בכל הכוננים" מגיב הודעת שגיאה: שחזור המערכת נתקל בשגיאה בנסיון להפעיל..... תמונת ההודעה מצורפת. יש עצה כיצד להשיב עטרה ליושנה? הגדרות באיזה מפתח רישום? משהו? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הצילו! מישהו השתלט לי על המסנג'ר, יכול להיות שעם MSN Freezer? אני לא יכול לאפס סיסמה, או להיכנס למייל שלי או למסנג'ר שלי.. מה לעשות??
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עם תום תקופת הנסיון של WIN 7 RC, התקנתי את הגרסה המלאה, על המחשב הנייד. במחשב היו שתי מחיצות (על כונן פיזי יחיד), כאשר באחד מותקנת מערכת ההפעלה, ובשני כל הקבצים (מסמכים, מדיה וכיו"ב). שמרתי על אותו שם משתמש, אבל כל הקבצים שהיו על המחיצה השניה, נמנעת ממני גישה אליהם (כל ה-MyDocuments מכוון למחיצה השנייה, ולא למחיצה של מערכת ההפעלה) עשיתי TAKE OWNERSHIP על כל הכונן, אבל עדיין אין לי הרשאות, ואז אני צריך לעבור קובץ אחר קובץ ולשנות את ההרשאות. יש פתרון מהיר יותר? מדובר באלפי קבצים.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיימת תוכנה בשם Ramdisk המאפשרת מיפוי של כונן RAM... ז"א שימוש בזיכרון למטרת איכסון. http://www.superspeed.com/desktop/ramdisk.php אני אפילו לא ייכנס לשאלה "בכמה כונן ram מהיר יותר מ-HD". תעשו איזה bench קטן, אי אפשר לפספס כרגע אני בשלבי ניסוי של איכסון ה-Pagefile על כונן RAM בגודל 100mb (מתוך 1G) בנוסף ל-1.5GB pagefile על ה-HD. האמת שדי קשה לי לאמוד את הבדלי הביצועים עם רק 100mb ramdisk של swap, מאחר ואת רוב העבודה יעשה ה-page הגדול על ה-HD. אני שוקל להוסיף זכרון (ל-2GB) - אבל לא רק בשביל ה-pagefile אולי יש פה משהו עם 2GB שמוכן לנסות להקצות ל-pagefile בערך 512mb על ramdisk ועוד איזה 512mb על ה-HD ולעזור לי להחליט אם זה משתלם מבחינת ביצועים ? (ז"א נשארים 1.5GB RAM…
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-