עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by 00Amir,

כאשר אני עובד על המחשב אני זקוק למחשבון בצד הנתונים שלי, הבעיה היא שהמחשבון פועל רק על כל המסך, איך אני יכול להקטין אותו קצת כדי לראות גם את שאר הנתונים שלי?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by לינוי,

יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by KapiSH,

היום התחילה לי בעיה חדשה ( ;D ) , כשאני פתח למשל את האקספלודר, המחשב נתקע, מה הכוונה נתקע? ההארדיסק נטחן, אני שומע אותו נטחן ונטחן ונטחן, וכל המחשב זז לאט לאט, האינטרנט מפסיק להוריד, הכל נתקע פשוט, ככה ל-40 שניות, אז לא הבנתי מה קרה שההארדיסק חושב כל כך הרבה, חשבתי אולי בגלל שלא איחיתי אותו הרבה זמן, אבל בכל זאת ניסיתי לבדוק על מה הוא חושב כל כך הרבה, אז הרצתי את FileMon שבודקת בזמן אמת אילו קבצים משתנים וכשההארדיסק נטחן היא מראה לי בבירור שהקובץ שטוחן את ההארדיסק הוא c:\pagefile.sys , מישהו מכיר את הבעיה? אפשר לעשות משהו כדי שההארדיסק לא ייתכן? נ.ב, אם זה חשוב, גודל הקובץ הוא 545 מגה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Ran B,

בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by omri_ro,

יש לי בבית מחשב נייד די ישן (מעבד C3 700MHZ עם 256MB) שמשבש בעיקר לגלישה דרך כ.רשת אלחוטי. בזמנו היה עליו WIN2000 שדי טחן אותו וחיפשתי מע' הפעלה נורמלית אחרת(ניסיתי אובונטו ולא הסתדרתי איתה ו98 לא בא בחשבון) קיצר מצאתי באינטרנט גרסה די נחמדה בשם TINYXP שעובדת נהדר על המחשב הנ"ל חוצ מבעיה קטנה אני לא מצליח להוסיף את העיברית. בCONTROL PANEL כשאני מנסה להוסיף בINPUT LANGUAGE את העיברית אני מקבל הודעת שגיאה: WINDOWS COULD NOT PROPERLY LOAD THE HEBREW KEYBOARD LAYOUT עזרה תתקבל בברכה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום היום המחשב התחיל לאתחל את עצמו מחדש כל חצי שעה שעה בערך. לפני זה הוא מראה מסך כחול ואז עושה איתחול.... וזה התחיל רק מהיום.. זה יכול להיות וירוס? היום הקנתי מחדש גם אנטי וירוס , אולי בגלל זה? אך אפשר לבדוק? עשיתי בדיקת וורוסים ורגולות והוא לא מצא כלום :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by sheffi9,

אפשר לקבל מדריך מפורט מאוד על התקנת+לינק להורדה של win 7 64 bit בעברית. ההתקנה תתבצע על מחשב שנקנה ללא מערכת הפעלה(כאשר אני אדליק אותו הוא יבקש אחת). אשמח למדריך מפורט וטוב...

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. הבנתי שזה חינמי ולכן אני משער שניתן לבקש כאן , מצאתי המון הורדות אבל כולן ספאם אחד גדול . כרגע אני משתמש בגרסא 14 , אשמח לקבל קצת רקע על החידושים שיש ב15.2 ובכלל , לינק להורדת ה15.2 יהיה מעולה תודה לעוזרים , יקיר .

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by DAN,

מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by unkown7,

משהו מוכן בבקשה להסביר לי מה זה bootable ? יש לי בעיה עם לפרמט את הווינדוס ומשהו אמר לי שזה קשור ל-bootable

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום מצורף תמונות שגיאה עידכון.... נסיתי חיפוש בגוגל בכל העולם אף אחד מיהם מצאתי אתר מדריך תיקון וגם זה לא עזר. הוראות מדריך... לא עזר הוראות מדריך ליפתור תיקון עידכון. מישהו יודע ליפתור את העידכון הזה ? אני משתמש בחלונות 10 פרו, שפה עברית. עשיתי עידכונים אבטחה מלאים ורק עידכון זה אחרון מקבל שגיאה. בתודה מראש!

12. Started by dol222,

שלום יש לי ויסטה 64 הום פרימיום, והמחשב לא מזהה לי שום התקן עם חיבור USB. חיברתי נגני MP3, דיסק און קי, והוא לא מזהה כלום! מה אני עושה?!?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Ibrow-Now,

יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?

14. Started by Haflo,

מאיפה באמת מורידים Langauge Packs ל Windows Xp ול Windows 2000?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by pssheba,

שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by __MIKO__,

לפני יוממים שמתי לב שהאייקונים שלי השתגעו. חלק מהקבצים\ קבצי הפעלה איבדו את האייקון המקורי וכעת ישנו אייקון גנרי. במקרה אחר, בtask bar --> properties --->customize האייקונים פשוט התבלבלו לגמרי ( אני מדבר על האייקונים הישנים ) איך ניתן לפתור את זה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by leoleo,

היי, התקנתי win 7 home ועכשיו את -ה office 2007. אילו עדכונים אני צריך להוריד מהאתר של מיקרוסופט? האם service pack 1 ו -2 רלוונטים? לא רשום במפרט שהם מתאימים ל-win7. האם יש עוד עדכונים ל-office חוץ מאלה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by The-Magician,

שלום, התקנתי את העידכונים האחרונים של הווינדוס והעכבר הפסיק לעבוד חיפשתי קצת בגוגל והבנתי שזו בעיה ידועה יש למישו פיתרון? עריכה: הסתדר, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by kobipk,

שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by mMmSaK,

העלתי מלא תמונות מטיול שעשיתי לאחרונה ל one drive. הבעיה שזה בכונן C ועכשיו אין לי מקום לכלום אפילו לא לעדכון של מערכת ההפעלה או כל תוכנה אחרת שאני צריך. בקיצור איך מעלים דברים לענן הזה בלי שזה יקח מקום מהמחשב?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by Nahum2,

זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by israelistic,

שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by YoniDahan,

שלום, רכשתי כונן SSD ואני מעוניין להתקין את הwindows עליו וכמובן במגביל לפרמט את הHDD. ישנם הגדרות שאני אמור לשנות בלוח לפני התקנה? כי אני מניח שגם אם אני יתקין את הכונן, המחשב קודם יזהה לי את כונן הHDD ולא את הSSD. והאם אני אמור קודם לפרמט את הHDD ולאחר מכן להתקין את הwindows על הSSD?... ואיך אני מבצע את הפירמוט לכונן הHDD? מדובר במערכת הפעלה windows 7 64bit. תודה מראש לעונים!

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.