עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מחשב נייד לנובו שנקנה אתמול עם ווינדוס 8.1. כאשר מנסה להתחבר לרשת לא מאובטחת הכל תקין, לחיבור מאובטח מקבל הודעה שזמן החיבור לוקח זמן רב יותר מהצפוי, וככה ממשיך עד שמפסיק. בעיה מוכרת? מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by kobipk,

שלום לכולם יש ברשותי ווינדוס מקורי 64 ביט SP2 עכשיו כשקניתי אותו רציתי בעברית אבל ככמובן האכילו אותי ונתנו לי אנגלית כאשר פניתי ואמרתי להם להחליף אמרו לי שכל עוד פתחתי את המוצר לא ניתן להחזירו (בולשיט) סליחה על הביטוי אוקי נעזוב את זה כרגע מה אני יכול לעשות על מנת להפוך אותו לעברית חיפשתי הרבה ולא מצאתי שום קצה חוט מקווה שמשהו יוכל לתת לי פה את התשובה תודה רבה לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by london22,

היי, אני רוצה לשדרג את הקונן ל SSD , איך אני מתקין עליו WIN 10 ? (כיום יש לי WIN 10 על קונן רגיל) תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by hagai-,

Im new to windows XP, look at the time, I just finished to install it. anyway, no hebrew support here, (WinXP Pro) how can I write in hebrew? There's no Hebrew option under language properties. Closest I got was "Hungarian" ..lol Seriuosly now.. what should I do? I know this was probably answered before but I can't use the search option beause.. well you know.. no hebrew.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Night,

שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Zadu,

אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by shaithebest,

בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Yklis,

בוקר טוב, שמתי לב שחלק משמות הקבצים שלי הפכו לכחול(משחור). מדוע ו/או איך מחזירים לשחור? צרפתי תמונה עם SS של שני קבצים באותה הספריה, אחד כחול והשני העתק שלו בצבע רגיל. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by huber,

שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?

11. Started by galCool,

1. כמה Windows professional שוקל? 2. יש לי מחשב חדש למשחקים אני מתקין אותו לבד.. אבל אני לא יודע איך לחלק את המחיצות? למי לתת יותר מקום לWINDOWS או למשחקים? תודה@!#

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. בוקר טוב לכולם. אני עובדת (כמו שניתן לראות) עם win8. אולם ישנם מספר קשיי הסתגלות שאני מתקשה להתמודד איתם, אשמח אם תעזרו לי בנושא. 1. אני עובדת עם שני מסכים, ראשי ומשני כאשר הראשי הוא הטוב בינהם הגדול יותר- 23" ובעל רזולוצית fhd בעוד שהמשני קטן, פחות טוב ובעל רזולוציה נמוכה יותר (לא להיט, אבל זה מה יש בינתיים ואני זקוקה לשניים) אחת הסיבות שקבעתי שיהיו ככה כי ייתכן והשני יהרס לגמרי או (הלוואי) יוחלף. 2. אני נוהגת לעבוד עם תוכנות ומסמכים רבים בו זמנית. אני מדברת על לרוב יותר מתוכנה אחת על המסך הקטן ומעל 2 על הגדול יותר. לפעמים הרבה מעל מספרים אלו. ברור כמובן שאני עובדת עם חלונות שאינם בגודל המלא של המסך אלא ממוזערים לרמות כאלה ואחרות. 2. כאשר אני פותחת חלק מהאפליקציות המוב…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by pssheba,

שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by menyd1,

שלום יש לי ווינדוס 7 אנטרפרייז והשתמשתי בדבר שנקרא: RemoveWAT225b2 וככה נראה עכשיו במאפיינים של המחשב שלי אין כלום למטה http://img526.imageshack.us/img526/8148/29619863.jpg מזה עשה? ומזה אומר עכשיו? יש הבדל?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by postup,

לאחרונה עברתי לWINDOWS 7, ואני נתקל בבעיה מוזרה. בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, ברגע שהוא מסיים את הטעינה של ווינדוס הוא עובר למסך כחול ואז עושה ריסטרט ומעלה מחדש את הווינדוס(הפעם בלי הבעיה). שמתי לב שהבעיה קורה רק בהפעלה ראשונית של המחשב ולא בריסטרטים (אם נגיד אני אעשה עכשיו ריסטרט לא תהיה בעיה אבל אם אני אכבה את המחשב ואדליק אז זה כן יקרה). אגב אחרי שזה קורה והווינדוס עולה אני מקבל את ההודעה הזאת: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7600.2.0.0.256.1 Locale ID: 1037 Additional information about the problem: BCCode: 116 BCP1: 874F3008 BCP2: 92921A50 BCP3: 00000000 BCP4: 00000002 OS Version: 6_1_7600 Service Pack: 0_0 Product: 256_1 F…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by matan572,

איזו מערכת הפעלה צריך בשביל להפוך מחשב ביתי לשרת אינטרנט(רק בשביל לאחסן עליו אתר אינטרנט). לפי מה שהבנתי צריך ווינדוס סרבר 2003 נכון? ואיך עושים זאת? אם יש מדריך יותר טוב תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי מסך מחשב וטלוויזיה אני מעוניין לדעת, האם אני יכול לשחק בPES09 בטלוויזיה, בזמן שאחותי גולשת באינטרנט במסך הרגיל? חשוב לציין שהמשחק בטלוויזיה נעשה באמצעות השלטים של הXBOX הגלישה נעשת באמצעות המקלדת והעכבר. ניסיתי לעשות זאת, אבל בכל פעם שלוחצים על העכבר זה יוצא מהמשחק. אם יש דרך לעשות זאת, מה היא? תודה מראש ערן.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by benfree,

עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by tb0001,

שלום, הלכתי וקניתי מודם חומרה..! מישהו יכול להסביר לי איך להתקין אותו בלינוקס ? (שאני סוף סוף יוכל לעבוד שם...)

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by רוני רו,

היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by hagay21,

מותקן אצלי directx9 והתקנתי משחק שדורש 8 (הוא ביקש להתקין את ה 8) ניסיתי להעלות את המשחק אך הוא אמר לי שאני צריך להתקין directx 8 זה רק אני או שהמחשב שלי השתגע?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by dinamo,

אני צריך להתקין ברוסית,שהוינדוב יהיה ברוסית,ניסיתי דרך ההדכונים,וכולם לא מופיע לי שם הכל ריק.. אני צריך רק רוסית..יש איזשהו דרך? תודה..

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. בישביל למחוק אני צריך להיכנס ל-UNERASE WIZARS אתמול אני בא למחוק ושנכנסתי עלתה ההודעה ומאז אני לא יכול למחוק דברים נישאר לי 1GB פנוי מה עושים

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by le cat,

כמה GB להקציב למערכת Win98? כמה GB להקציב למערכת WinXP? תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים