עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by OmriF,

אני מנסה להתקין ווינדוס 7 64 BIT על מחשב שיש לו כבר מותקן ווינדוס 7 32 BIT ולא מצליח. נכנסתי לביוס, שיניתי את הפירסט בוט והסקנד בוט ל CD ROM והמחשב מריץ ישר את המערכת הפעלה ולא נותן אופצייה להפעיל את הדיסק על ידי לחיצה על אחד המקשים. כמו כן ניסיתי לבצע את ההתקנה עם 2 דיסקים שונים ובשניהם המצב דומה.. כשהמחשב עובד הוא מזהה את הדיסקים כמו שצריך ומזהה שמדובר בהתקנה של Windows 7.. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by odhh,

יש לי קבצים שהוצפנו ב windows xp , הועתקו לכונן חיצוני והמחשב כבר בזבל. כעת אי אפשר לפתוח את הקבצים עקב הצפנתם כנ"ל לא ניתן להעתיקם. אם מישהו יודע על פתרון שעובד אשמח לשמוע. עד עכשיו ניסיתי לקחת בעלות וכו' אך ללא הועיל. לשיטת ההצפנה קוראים Encryption . תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  3. Started by אריאל26,

מערכת xp פרופשנל. הצילום הראשון של הוא של ה nero 7 השני הוא של ה iTunes 10.5 אני מבין שכנראה חסר או נדפקו לי קבצי dll או משהו מקבצי המערכת. יש אפשרות לאתר אותם ברשת? [attachment deleted by admin]

4. 1) לקראת סיום ההתקנה של הנרו אני מקבל את ההודעה הבאה שמופיעה בצילום מסך -מה עושים במצב כזה? 2) אני מוריד גירה עדקנית של איטיונס למערכת xp וכשאני מנסה להתחיל את תהליך ההתקנה ע"י לחיצה כפולה, אז אני רואה שכאילו מתחיל תהליך חילוץ הקבצים אבל שניה אחרי זה הלא קורה כלום מעבר לזה. מה עושים במצב כזה ? בתודה מראש לכל המסייעים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי אפשרות בGROUP POLICY למנוע ממשתמש מוקשח למחוק\לערוך\להוסיף קבצים או סתם קיצור דרך מהשולחן עבודה... יש למישהו מושג איפה זה קיים אם בכלל? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  6. Started by moshen1169,

i have windows 7 32 bit in english and i can't write in hebrew what can i do? thanks

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Frequency,

הי, לא יודע לאן זה קשור, מקווה שלכאן. במידה ולא אשמח אם זה יועבר. אם אני מריץ VIRTUAL MACHINE שמדמה ווינדוס/לינוקס/מק על ווינדוס עד כמה היא תהיה עצמאית מבחינת ניהול הדרייברים? למשל, היא תזהה את הלוח אם והכרטיסים בעצמה או שהיא תעזר איכשהו במערכת הפעלה הקיימת? לדוגמה אם יש לנו כרטיס/התקן כלשהו שמערכת ההפעלה משביתה ולא מאפשר לעשות בו שימוש - האם הרצת מכונה וירטואלית תפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ome,

שלום לכולם, אני מתעניין בנושא Hibernation במחשבים נייחים בעיקר, ורציתי לדעת במה מתבטא המצב? מה בדיוק נשאר דלוק? האם נורת המחשב נכבה? איך מעירים אותו? תודה, אורן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by BlackBird71,

יש לי ווינדואס 7 64BIT עכשיו לכל משחק שאני נכנס למשל באטל פילד 3 ו2 אחרי כמה זמן של משחק הוא יוצא בפתאומיות או פשוט נתקע על מסך שחור עכשיו יש לי עידכון אחד בווינדואוס שלא מצליח לעדכן אני לא יודע אם זה קשור המערכת שלי יציבה בדקתי את כל החלקים מוטב לציין שאני החלפתי עכשיו כרטיס מסך לGTX 560 בSLI של שניי כרטיסים זהים! הבעיה הייתה קיימת גם לפני ההחלפה שעוד היה ברשותי GTX470 אשמח לתשובה

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by פאף,

שלום קניתי מחשב נייד g6-1130sj hp שאלתי עם יש מדריך או משהו לתפעל את המחשב מי התחלה ממש מהקופסה?????? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  11. אני רוצה לשדרג את המחשב ל windows 7 וכרגע יש לי xp אבל אני לא יודע אם המחשב יעמוד בזה מה אתם אומרים? http://www.up2me.co.il/images/86952945.jpg תודה.

• 1 תגובה
    • 954 צפיות
  12. ווינדאוס 7- 1) כל חלון שלא בגודל מלא, אם אני גורר ומביא בטעות לחלק המסך העליון אוטומטית יפתח במסך מלא! איך אני מבטל? 2) בטאסקבאר, ביטלתי את אופציית השילוב של חלונות מאותה תוכנה וכל אחד מופיע בפני עצמו. הבעיה היא, שסדר ההופעה הוא עדיין לפי התוכנה אליה משוייך החלון. דוגמה: חלונית פיירפוקס, חלונית וורד, חלונית תיקייה כלשהו בסדר הנ"ל; אם אפתח חלון פיירפוקס נוסף, הוא לא יופיע לפי הסדר אחרון ברשימה, אלא ימוקם כשני, אחרי חלונית הפיירפוקס שכבר פתוחה! איך מסדרים שיופיע לפי סדר פתיחה? מיקרוסופט 2007 אנטרפרייז איך אני מבטל לחלוטין את בודק האיות? שלא יהיה פעיל בוורד, פאורפוינט או בכלל! תודה

• 2 תגובות
    • 906 צפיות
  13. Started by MokoLoko,

שלום, יש לי וינדוס 7 אולטימייט 32 ביט. המקלדת שלי היא החיבור USB אני לא מצליח להעלות את הביוס בהתחלת המחשב. הבעיה שחשבתי עליה זה שהמקלדת עדיין לא נדלקת בשלב הזה והלחיצות עליה חסרות משמעות... ניסיתי לשים מתאם לחיבור סגול אבל המקלדת לא הגיבה בכלל גם אחרי שהמחשב עלה... אתם מכירים את הבעיה ? איך אני פותח את הביוס ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by civic,

האם יש דרך לנעול תיקיות באקס פי? אני לא צריך ברמת נעילה של הפנטגון אבל למנוע גישה בסיסית למשתמש אחר על התיקייה. ואם אפשר בנוסף לדעת אותו דבר לגביי ווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by IDO-G,

ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. היי, - מערכת ההפעלה שלי:WINDOWS 7 ULTIMATE 64-BIT בעברית. *השאלה בכותרת. *התקנת התוכנה לפיענוח מסכים כחולים מהמדריך באתר נכשלה. **מצורף קובץ הDMP (קובץ הDump). - מבקש עזרה בפיענוח שלו בבקשה... תודה רבה מאוד מראש . [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by בוני70,

יש תאריך ליציאת windows 7 sp2 ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש לי שתי מערכות הפעלה במחשב ואני מעונין שבאתחול תעלה מערכת אחת אוטומטית ושלא יראו את אופציית הבחירה להעלות את השניה וכמובן שאוכל כשארצה לעלות את המערכת השניה. והאם אפשר דרך טעינת קבצי איתחול וכדו' על דיסק און קי שאוכל לאתחל ממנו את המחשב? בתודה מראש לעוזרים

19. יש לי בעיה בווינדוס 7 שבעצם ב XP היא לא הייתה קיימת, כשאני פותח תיקיה אני מעוניין לסדר קבצים בצורה מפוזרת ולא בצורה אוטומטית כמו שהווינודס קובע,איך אני משנה את זה? אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. מצורף קובץ על הבעיה ניסיתי לעדכן את ההגדרות עם דיסק דרייברים שמצורף עם הלוח באופן אוטומטי אך ללא הצלחה למה זה קשור ואיך פותרים את זה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. כשאני מזיז סמן של העכבר לדופן הימני של המסך ,הסמן יוצא/נעלמם וצריך להזיז בחזרה עד שמופיע בחלון של הווינדוס, המצב די מעצבן כשרגילים למסגרת וכל הזמן אני מפספס את ה את SCROLL BAR או את לחצנים בפינה הימנית קיצונית של המסך . אני יודע שיש דרך לפתור את זה רק שאני לא זוכר איך , עזרה בבקשה,

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. שלום, אני צריך במחשב מסוים ליצור חסימה להתקנה של תוכנה, ומשחקים, יש דרך לעשות את זה דרך ווינדוס(WIN 7), אם כן איך? אם לא האם יש איזה כלי חינמי שמאפשר לבצע חסימה כזאת, כמובן תחת סיסמא.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  23. Started by A.Iniesta,

אני מתקין גרסאת ENTERPRISE. וכל קבצי הMUI העברי השונים שמצאתי ברשת אינם מתאימים - הווינדוס אומר שהקבצים אינם תואמים לגרסא. מה אפשר לעשות? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  24. פרמטי לפני שבוע וכל פעם אני נתקל בבעיה אחרת...עכשיו נכנסתי לתיקייה של המשתמש שלי ומחקתי מישם תיקיות שחשבתי שאני לא צריך (ספריות) בניהן: מועדפים, חיפושים,3 קיצורי דרך "ושולחן העבודה". עכשיו פתאום שאני נכנס לתיקייה של המשתמש שלי או לתיקיית הסיפריות או בכלל פותח חלון כדי לשמור קובץ (כמו בוורד למשל)+, קופצת הודעת שגיאה שבתמונה. יותר מיכך אני לא יכול להעתיק כלום לשולחן העבודה או לשים בו קיצורי דרך! איך אני מחזיר את תיקיית שולחן העבודה? את שאר התיקיות תמיד הייתי נוהג למחוק אבל כנראה ששולחן העבודה היא חייבת להשאר. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by n_aviv1,

אני לא כ"כ יודע להסביר את עצמי כי אני לא מאוד מתמצא בתחום הזה של ווינדווס וירטואלי... יש לי מחשב עם xp pro 32bit ואני כבר יותר מדי זמן רוצה לשדרג מערכת הפעלה לwin7 64bit אבל לא מתחשק לי לגבות את המחשב בחלקים. יש אפשרות להפוך את כל המערכת הפעלה וכל מה שיש במחשב לקבצים של מחשב וירטואלי (למשל VirtualBox או xp mode), להעתיק לכונן חיצוני, לפרמט ולהתקין 7 ואז להעביר את המערכת הפעלה הישנה לתוך המחשב ולהשתמש בxp כמחשב וירטואלי? אם כן אני אשמח להדרכה/ לקבל קישור למדריך.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים