עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב שיש בו מערכת 3.11 , אני רוצה להוריד בישבילו אינטרנט אקספלורר 3.0 עם חייגן.. ורק 3.0! מישהוא מכיר לינק???? תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 883 צפיות
  2. יש לי מעבד amd אתלון 64 bit windows xp רגיל או windows 64 bit בשביל בישביל ביצועים והכל איזה מהם יותר טובה?

3. Started by weissby,

אף פעם לא ניסיתי את זה אבל נראה לי שזה לא יוצא טוב.. אם אניט אתקין XP על שני מחשבים תחת אותו קוד רישיון, אז זה יוצא בסדר או לא? זה לא עושה אח"כ אחרי שעושים את כל הwindown update את ה"not genuine" הזה? תודה

• 11 תגובות
    • 882 צפיות
  4. פעם ראשונה שזה קורה לי... - נשבע.... התקנתי windowsXP ובאופן מוזר מאוד חולקו הכוננים לאותיות הרדיסק אחד c צורב d הרדיסק שני e כונן DVD - f והרדיסק נוסף g למישהו יש מושג איך משנים את האותיות של הדיסקים?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  5. ב XP אני רוצה לשנות את התאריך של DATE MODIFIED בלי להתקין תוכנה מיותרתת איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  6. אני לא יכול לערוך או להחליף קובץ טקסט שממוקם בתיקייה program files, למרות שאני כן יכול למחוק אותו או להעביר לתיקייה קובץ חדש (אני לא יכול ליצור שם קובץ טקסט, אלא רק תיקייה). אני צריך את האפשרויות האלה בשביל אחת התוכנות שבניתי, ככה זה אמור להיות או שיש אצלי בעיה? כמובן אני משתמש מנהל.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. תגידו גם לכם לוקח טיפה זמן שהמחשב נכנס לווינדוס ואז מעלה לכם את כל התוכנות..... לוקח איזה דקה משהו כזה ואז נכנסים למחשב שלי וזה נפתח טיפה לאט כזה ולדברים אחרים גם לאט... ואז אחר כך הכל נפתח מהר כזה... האינטרנט הכל אחרי שנכנסתם להכל גם לכם זה קורה? אתם מבינים למה אני מתכוון?<

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by yonikim,

יש לי כונן אחד כונן c שבנוי על מערכת ntfs שאני רוצה לפרמט אותו דרך ההתקנה של הווינדוס הוא אומר לי שבכונן זה יש קבצים שנחוצים להתקנה ואינם ניתנים למחיקה ניסיתי לפרמט אותו גם דרך הדוס format c: /fs:ntfs וגם זה לא עזר המחשב התעלם מהפקודה שלי מה עוד אפשר לעשות?

• 11 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by ShOw-Time,

התקנתי לחבר שלי WIN7 חדש על מחשב גרסת 64 ביט הצלחתי להתקין כמה דרייברים ותוכנות למחשב,אבל רוב הדברים לא מצליחים פשוט זאת אמרת בהתקנות אני מקבל ERRORS מזורים, בכל התקנה משהו אחר אפילו בהתקנות סתם של וינאפ לדומגא או של BSPLAYER הבעיה שזה קורה גם בהתקנות של דרייברים של לוח אם לדוגמה אולי חסר איזו תוספת לוידנוס או משהו כזה? כאליו הוא מסתבך עם תוכנות של התקנה או משהו כזה מה כבר יכולה להיות הבעיה? תודה...

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  10. האם זה משנה? כי התקנתי את הwindows על כונן D כי בגלל שיצרתי פרטיטיונים חדשים אז הmaster נהפך להיות D והslave נהפך להיות C האם זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. Started by shay-h,

שלום .. פירמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש ... אחרי שהתקנתי כמה תוכנות לוח אם וכאלה הטעינה של הוינדוס בהתחלה לקחה בערך 2 מחזורים ואז העלה את הוינדוס מאוד מהר ! אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך הטעינה הישתנתה לבערך 15-20 טעינות ... איך אפשר לטעון את המחשב יותר מהר ? ואיך אפשר לתקן את הבעיה !!! תודה רבה - שי ...

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בוקר טוב חבריה, xp home מצב- מסך כחול ללא אייקונים ורק שורת המשימות התחל מופיעה. נסיתי את כל האופציות של,שיחזור בריירת מחדל,כניסה לשולחן עבודה ממאיפנים, כלום לא עזר יש פתרון כלשהו נוסף.? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by MrSpicyShot,

יש לי עכשיו WIN8 פרוץ ואני רוצה לקנות WIN10 מקורי, לאחר שאני משדרג לWIN 10 לפי ההוראות של מייקרוסופט אני אוכל לקנות את הגרסא המלאה של הwindows?

14. Started by N.S,

מתי שאני לוחץ על "לוג או" או על ריסטרט ...אז החלון נהיה מוזר הוא בצורה מוזרה גם כשאני רוצה לבחור את היוסר שאני אכנס אליו בהתחלה שאני מפעיל את המחשב .אז גם הוא השתנה..מה לעשות כדאי להחזיר הכל למצב הקודם

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  15. מתי שאני מנסה להפעיל את השירות של ווינדוס עזרה ותמיכה אני מקבל הודעת שגיאה שאני צריך להפעיל את השירות איפה אני עושה זאת ב services.msc? כי לא מצאתי שם את השירות [br]פורסם בתאריך: 28.03.2008 בשעה 18:15:38 היסתדרתי וסליחה שזה לא במקום הנכון יום טוב

• 2 תגובות
    • 854 צפיות
  16. שלום! מהרגע שקיבלתי את המחשב החדש היו קורים לי פה ושם מיקרים מעצבנים... המחשב פשוט לא נידלק מהפעם הראשונה! הוא עובר את הבוט סקרין וזהו... מסך שחור או ריסט... כשלבסוף המחשב נידלק יש הודעה על כך שWINDOWS ביצע שגיאה וקוד השגיאה הוא BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 3_0 Product : 256_1 מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by taotao,

יש לי מחשב ישן פנטיום 3 800MHZ עכשיו אני רוצה לעשות לו פורמט מותקן בו וינדוס XP HOME EDITION עכשיו אין לי תדיסק של וינדוס כי אני לא רוצה להתקין בו אני רוצה למחוק אותו ולהשתמש בו בטור סתם ארדדיסק איך אני מפרמט אותו? עשיתי F8 לפני שעולה המחשב ואין לי תאופציה לפורמט מה עושה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by McMerc,

יש לי בעיה, כאשר אני מחבר כונן USB למחשב שלי, אז XP מזהה שחיברתי את הכונן אבל לא נותן לי גישה אליו. צריך להדגיש שאין פה בעיה של הכונן, או של חיבורי ה-USB (בדקתי בויסטה וזה עובד מצויין). אני כבר הסרתי והתקנתי מחדש את הדריברים של כל חיברי ה-USB שיש לי במחשב, וזה עדיין לא עזר. ניסיתי לעשות sfc /scannow עם דיסק של XP ועדיין לא עזר. יש לי חשד שזה משהו בריג'סטרי (אין לי כוח לפרט). אז למשהו יש עצה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by naoriko,

אוקיי אז ככה.. התקנתי WINDOWS XP עכשיו שאני פותח את האנטרנט אקספלורר אחריי 2 דקות הוא נסגר לי לבד..! ובהתחלה הויינאמפ והמדיה פלייר פעלו טוב ועכשיו גם הם התחילו להיסגר לי לבד מזה?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  20. שלום. אני זקוק לעזרתכם (XP עברית ). היה לי טרויאני והסרתי אותו (אני לא יודע אם זה קשור בכלל ). לפני כן כל פתיחה של "אינטרנט אקספלורר " או "המחשב שלי" פשוט הורידה את היישום לסרגל הכלים בלי אפשרות לראות אותו על גבי שולחן העבודה. ממש יכולתי לראות שיש גלישה ל-MSN אבל אין דף אלא רק מלבן בסרגל הכלים (כמו ב"מזער"). עשיתי : SFC /SCANNOW ולאחריו חזר הדפדפן לתפקד אבל אין אפשרות לצפות ב"מחשב שלי" וגם לא ב "מיקומי הרשת שלי". זקוק מאוד לעצה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  21. Started by gtf,

תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. Started by chaim_f,

יש אפשרות לחבר טאבלט לרשת ביתית? א"כ אפשר לקבל לינק למדריך?

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by dark13666,

יש לי WINDOWS XP PRO SP1 ולא יודע למה אבל משום מה כל חודש אני נאלץ להתקין מחדש מפני שהוא מפסיק לעבוד מסיבות שונו....פעם אחרונה זה היה בגלל שהקובץ WINLOGON .EXE היה מבצע איזו פעולה לא חוקית.... אני משתמש בSTYLE XP האם לדעתכם זה יכול להיות בגלל זה??? יש למישהו מושג מה יכול לגרום לדבר כזה?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by someone,

יש לי שתי משתמשים, אחד TOM שבו אני משתמש, והאחר ADMINISTRATION, עכשיו, בזה שאני משתמש יש יכולות אדמיניסרטיוויות, אבל משום מה המחשב כל פעם עולה על הADMIN.. איך אני יכול למחוק את הADMIN ולהשאיר רק את TOM? או לעשות שמחשב יעלה לבד ישר לTOM? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  25. Started by hedva,

שלום המדיה פלייר התחיל להפעיל סרטים מסוימים בהילוך איטי. זה כנראה התחיל כשהפעלתי במקביל גם את הנגן של קריסטל. בינתיים מחקתי את הנגן הנוסף והפעלתי מחדש, אבל זה לא עזר. לגבי האקספלורר, רציתי לדעת אם יש אפשרות לגרום לו לא לעלות אוטומטית בזמן ההפעלה של המחשב (בלי להסיר, רק שיעבוד כשאני אפעיל אותו)?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.