עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ערב טוב יש לי מערכת חלונות 7 - התקנתי דימון טולס אתמול בערב ומאז התחילו הבעיות - אני לא יכול להכנס למערכת הפעלה - המחשב עבד זמן מה ולאחר מכן קרס עכשיו כל פעם שאני מנסה להעלות אותו הוא מציג לי הודעת שגיאה . יש פתרון לעניין - ניסיתי לעשות REPAIR אבל זה לא כל כך עובד העניין כותב גם שיש איזה בעיה כשלהי . תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Raffael,

בתחילת ההתקנה, לאחר העתקה של כ60% מקובצי ההתקנה מהCD, אני נתקע עם בעיה בהעתקה של קבצים מסוימים. לפעמים זה הקובץ בתמונה ולפעמים קובץ אחר. ניסיתי להתקין ממדיות שונות, מקוריות. ניסיתי על HDD שונים. אותה תוצאה. מה גורם לזה? איך אני יכול להתגבר על זה? האם אני יכול להעתיק את קבצי ההתקנה האלה דרך מחשב אחר, בחיבור של הדיסק באמצעות מתאם USB ולאחר מכן התקנה של הדיסק במחשב המיועד והמשך התקנת המערכת? תודה. אני לא מצליח להוסיף כאן תמונת מסך, אז מה שכתוב בה: the file mshtml.dll was not copied correctly אפשר לנסות שוב (לא מצליח), לדלג (לא מצליח) או לבט את ההתקנה (מצליח )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כתבתי הודעה יפה ומפורטת והיא נמחקה כשהפורום החליט שDMP לא מתאים לו איזה לילה מבאס. אקצר - לקחתי כדור שינה חזק דקות לפני הBSOD הראשון במחשב שלי - לפטופ בידור של HP בן שנה וקצת, מריץ ווינ7 הום פרימיום 64 ביט, החלטתי להתמודד עם העניין במצב המעופף שלי וזה נגמר רע. כרגע אני משתמש באובובנטו שרץ מהDOK שלי. מה שקרה זה שהתרסק, ונוצר דאמפ. אני רציתי לראות את הדאמפ, אבל לא הצלחתי להתקין את ערכת המפתחים שמאפשרת את זה. הורדתי תוכנת צד שלישי, ראיתי את הבעיות, ודבר הוביל לדבר, שמהם אני לא זוכר שומדבר, ואני החלטתי להשתמש בכלי ה Driver Verifier. פעלתי על פי ההוראות האלה: http://www.techsupportforum.com/forums/f299/driver-verifier-windows-7-and-vista-bsod-related-473665.html והרסת…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אז ככה, אחרי שבועיים בערך עם בעייה שלא הצלחתי לתקן במחשב, התקנתי מחדש ווינדוס 7. הקבצים הישנים הועברו ל- Windows.old עכשיו אין לי הרבה מקום במחיצה C בגלל זה (Windows.old שוקל 80 ג'יגה, נשאר לי בערך 100 מגה יחד עם מערכת ההפעלה) אני רוצה למחוק את Windows.old, אבל לפני זה אני רוצה לדעת - אילו קבצים אתם הייתם מצילים מהתיקייה הזו אם הייתם במצבי? אני מדבר על דברים בסגנון סימניות ו- Last session של גוגל כרום. פשוט רוצה לוודא שאני לא שוכח דברים שאחרי זה אני אזכר שהם היו חשובים. קבצים שהורדתי נמצאים במחיצה השנייה, אז אין בעייה. תודה (לצערי אין אפשרות לגבות, אלא אם כן אתם מכירים אתר אמין שיאפשר לי לגבות 80 ג'יגה בחינם, כי אין לי דיסק קשיח חיצוני)

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  6. שלום, אשמח לסיוע - מה כבר ניסיתי: 1. עם XP עברית 2. TAO EXDOS 3. DOSBOX עם קבצי עברית אני מאוד גמיש מבחינת מערכת הפעלה אין לי בעיה עם גרסאות מכונה וירטואלית תודה, גבריאל

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לאחרונה קניתי הארד דיסק חיצוני WD ELEMENTS 1.5 TB. אתמול שמתי לב לקיומן של 5 ספריות בלתי ניתנות למחיקה, ששמה של כל אחת מהן נראה כמו סטרינג אקראי של תווים, בסגנון של: rt534ghytyy54df. כל הספריות ריקות מקבצים, חוץ מאחת, שבה מופיע קובץ בשם mrtstub.exe. קראתי באינטרנט שהקובץ הזה קשור לתוכנת malicious software removal tool של מיקרוסופט, אבל אני לא רואה איזה קשר יש לזה להארדיסק החיצוני שלי. סרקתי את הספריות עם אנטי וירוס, ולא נמצא כלום. כמובן שהסםריות האלה לא מפריעות לי, אבל אני חושש שמדובר במשהו מזיק. למישהו יש מושג מה זה ואיך נפטרים מזה?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by arik100,

שלום, כל איזה חצי שנה אני מפרמט את המחשב - כונן C וכרגע נגמרו לי התקליטורי DVD הקטע הוא כזה אני מתלבט מה לעשות לקנות דיסקים DVD חדשים? או לקנות כבר DOK ולפרמט תמיד דרכו? למה DVD? כי זה יותר פשוט. למה USB? כי זה לא דורש צריבה כל פעם , וגם אני מרוויח DOK , וגם במחשב החדש אני לא מתכנן לשם כונן. השאלה היא כמה פשוט זה יהיה לפרמט דרך USB והאם כל מחשב תומך בזה (של השנתיים-שלוש האחרונות ויותר חדשים).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מנסה לבצע התקנה מחדש של המחשב, כולל פירמוט וכו. ניסיתי להיכנס לכלי השחזור של HP דרך הStartup בלחיצה על F11 ללא הצלחה. ניסיתי לחפש את הכלי "בהתחל" ללא הצלחה. הרצתי חיפוש תחת השם recovery ולא מצאתי כלום. חיפשתי את הpartition של הrecovery ולא מצאתי אותו, לא במחשב שלי, ולא במנהל המערכת>>ניהול דיסקים. מה שכן הקיבולת של ההרדיסק קצת מוזרה 55.88GB, המחשב די יש כנראה שמדובר בההרדיסק של 64GB ולכן חסר לא מעט מקום כך שאני חושב שהpartition הזה אכן קיים איפשהו ומוסתר. איך אני יכול למצוא אותו? חיפשתי באינטרנט, הופנתי לכלי שנקרא: super grub disk. לא הבנתי בדיוק מה הוא עושה ואיך הוא יוכל לעזור. עידכון- השתמשתי בסופר גראב, וביקשתי שיחפש ויציג את כול המחיצות והדוויסים הקיימים אלו …

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  10. אני רוצה לפרמט אצל מישהו ואני רוצה להוציא מהווינדוס את הCD KEY כדאי להשתמש בו להתקנה איך אני מוצא אותו? בלי תוכנות? שאני לוחץ על המאפיינים בכפתור ימני זה נותן לי את הproduct id לא product key

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. ^ כותרת. ווינדוס 7. במידה ואפשרי כמובן.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. זה מה שעולה לי איך אני מוחק לגמרי את אותו הקובץ או תוכנה כדי שזה לא יופיע יותר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KF,

היי יש לי WIN 7 64 BIT.. לאחרונה אני מקבל הערה שאין לי שטח פנוי בכונן C.. לעיתים אני רואה שיש 4GB פנויים ואז לאחר יום פתאום זה מראה 0GB וחוזר חלילה.. כשאני נכנס לכונן C ומסמן את כל הקבצים והתיקיות ובודק את גודלם אני מקבל סיכום של 34GB כשבכונן עצמו יש קיבולת של 48GB.. איך אני מפנה קצת מקום ב-C ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. ביטלתי את ה-paging file שלי ע"י זה שסימנתי no paging file בכונן C והורדתי כם את ה-V מהתיבה automatically manage paging file size for all drivers וסימנתי תחת כונן D את התיבה שאומרת system managed file ועדיין אחרי יומיים ממש אחרי פירמוט פתאום נשארו לי כמה מגות על כונן C (לא מותקנים לי הרבה דברים והמחשב אחרי פירמוט) אגב אני עם WIN 7 עם 12 ג'יגה זיכרון

• 34 תגובות
    • 4.8k צפיות
  15. סתם בשביל הסקרנות. אם אתם עונים בתאר'ד, תשתדלו לרשום איזו מערכת הפעלה יש לכם. WIN7 32BIT - מע' ההפעלה הותקנה לפני שנה וחצי.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. יש לי ווינדוס אקס פי לפני חודש פרמטתי את המחשב ועכשיו אני מעדכן את הווינדוס מחדש לאט לאט הבעיה שלי שהוא ניתקע עם כל מיני עדכונים של .net framework גרסאות 2 ו 3.5 כל מיני עדכוני אבטחה שלהם הוא מראה שהוא מתקין הכל טוב ויפה אבל הוא לא מבקש להפעיל מחדש את המחשב אין הודעת שגיאה וכשאני מפעיל מחדש את המחשב צריך להתקין עוד פעם את העדכונים כאילו לא הותקנו בכלל ניסיתי לעדכן ידנית דרך הווינדוס אפדייט וגם דרך העדכונים האוטומטיים שום דבר לא עוזר המחשב "מסרב" להתקין אותם פשוט אשמח לעזרה תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by zebra,

שלום לכולם: יש לי בעיה מעצבנת מאוד שלא ניתן לשתף מדפסות בwin xp התקנתי מדפסת של ברדר ולא ניתן לשתף אותה(חשבתי שהבעיה במדפסת)ואז ניסיתי להתקין סתם מדפסת של hp laserjet 4 ולשתף וגם זה לא מצליח מתקבל הודעה שלא ניתן לשנות הגדרות הדפסה יש למישהו מושג איך פותרים זאת?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  18. יש לי מחשב עם וינדוס 7 פרופשינל, היה במצב שינה, קפץ פקק, הרמתי אותו, הדלקתי את המחשב, היו לו בעיות להתעורר אז עשיתי ריסטארט ידני עלה חזרה בסדר, אבל אין אינטרנט. לא הצליח להתחבר (המודם מחובר לראוטר שמחובר ישירות למחשב שלי) יש לי גם wireless adapter שמתחבר ב USB כמובן, אבל הוא בעייתי, והוא לא עבד יותר. הבעייה כזאת: כשניסיתי להתחבר זה לא הצליח, ניסיתי להריץ Network diagnostic tool אבל הוא לא עבד. יש אפשרות שזה יתקן את הבעייה בתור אדמין - ניסיתי, לא הצליח, נכנסתי ל service manager כדי להפעיל משם וקיבלתי קוד שגיאה 5 - אין לי הרשאות... sfc /scannow לא הצליח לתקן את wow64win.dll, חילצתי את הקובץ מהדיסק התקנה של windows 7 אבל sft /scannow עדיין אומר שהקובץ לא תקין ושהוא לא מצליח …

19. יש לי תיקיה ענקית של קבצי וידיאו בפורמטים שונים (MP4 , WMV , FLV וכו) בחלקם הגדול לא מופיעה לי תצוגה מקדימה של הסירטון, כיצד אני גורם למערכת להציג לכל הסרטים ולכל הפורמטים תצוגה מקדימה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יש לי במחשב שני דיסקים עם שתי מערכות הפעלה (ויסטה ו 7). כרגע אני מעוניין למחוק את ה 7 לגמרי ולהשאיר את הדיסק שהיא מותקנת עליו ריק לאחסון קבצים. כשאני מנסה לעשות format לכונן דרך הויסטה רשום שלא ניתן לפרמט דיסק עם מערכת הפעלה (ב disk management הוא מופיע בתור system). ניסיתי לבצע את הפרמוט ע"י קליק-ימני על הכונן ב my computer ובחירה ב format, דרך ה cmd, דרך ה disk management (הפכתי אותו קודם למשני), למחוק את כל הקבצים על הכונן ידנית ע"י shift+del (מה שהשאיר בכונן רק מספר תיקיות של הוינדוס כמו system32). למישהו יש רעיון?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אני משתמש באקספלורר 9 באחד ממחשביי, וגיליתי שיש הבדל בכל הנוגע לפתיחת אפשרויות באתרים לעומת אקספלורר 7, שם הכל עובד נהדר. הסבר: ישנם אתרים שכשעומדים עם הסמן על מילה מסויימת, נפתחות אופציות נוספות באותו אתר, או במקרה הספציפי שמציק לי: http://www.court.gov.il/NGCS.Web.Site/HomePage.aspx בעמוד זה ישנו בצד שמאל למעלה מעין קישור "יומן דיונים". באקספלורר 7, כשעומדים על לינק זה, נפתחות שתי אופציות הקלקה. באקס' 9, לעומתו, כנראה חסר איזה אקטיב X או משהו כזה, כי עמידה עם הסמן לא פותחת שום דבר. בכרום הדבר בכלל מציק- עמידה על הלינק פותחת את שתי האופציות, אך מיד כשהסמן זז לאחת מהן, האופציות נעלמות ולא ניתן באמת להקליד עליהן. הבעיה העיקרית היא עם האקס' 9, כי אתר זה בין כה וכה לא עובד …

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  22. Started by Fir3DragoN,

יש לי בעיה במערכת ההפעלה Windows 7 , שהמחשב התכבה לי פתאום ולאחר זאת , הופיע לי Windows Startup recovery הבעיה שזה לא טיפל בבעיה . לפני ההפעלה של הWINDOWS מופיע לי מסך שחור שכתוב לי שהקובץ c:/Boot לא פועל או הרוס ואי אפשר לקרוא אותו. נסיתי להריץ את הדיסק של Windows 7 . אבל המערכת לא מזהה לי את המערכת הפעלה. כאילו כל התקייה של הBoot נמחקה. בלי לבחור את המערכת הפעלה כלום לא פועל. ניסיתי כמה פקודות שם אבל לא עושה. עשיתי בדיקת דיסק Chkdsk וזה אמר שאין שום תקלה בדיסק .. האם יש דרך לקחת את הכונן הקשיח לחבר אותו למחשב אחר ופשוט לשים את הקבצים החסרים בתקייה של הWINDOWS? אם יש איפה אני משיג את הקבצים? או אולי יש תוכנה שמסדרת מערכות הפעלה שלא בשימוש באותו רגע? כי כל התוכנות שניסית…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מנסה להתקין ווינדוס 7 דרך הBOOT ואני מקבל שגיאה. אני עובר בהתקנה את המסכים הרגילים: מסך ראשון: אתה צריך לבחור שפת התקנה, אזור וכו'... מסך שני: לוחץ על "התקן כעת". מסך שלישי: טוען את ההתקנה. מסך רביעי - הבעיה: קופץ לי חלון שרשום בו: "מנהל התקן נדרש של כונן תקליטורים\DVD אינו זמין. אם יש לך מנהל התקן בתקליטון, תקליטור, DVD או כונן הבזק מסוג USB, נא הכנס אותו כעת. הערה: אם מדיית ההתקנה של windows נמצאת בתוך כונן התקליטורים/DVD. ניתן להוציאה בבטחה בשלב זה." ואז יש לי לבחור : עיון | אישור | ביטול. מה אני אמור לעשות? למה הכוונה? תודה רבה והמשך יום טוב. יש לי צורב מסוג ASUS DRW 1814 BLT

• 12 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. זאת בגדול הבעיה בTASK MANAGER אני רואה שאחוז השימוש בCPU גבוה במיוחד כל הזמן מנגד, לא נראה שיש איזשהו תהליך שמנצל את המעבד כלכך מישהו אולי יכול להסביר מאיפה הבעיה יכולה לנבוע?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by gal10_private,

שלום לכולם! לאחרונה התקינו אצל אחד חברי המשפחה WIN7 והוא מנסה להתקין אוטוקאד 2000 וברגע שמנסים להתקין מופיעה הערה שבה נאמר שאין תמיכה ל64BIT . בבקשה תנו לי פיתרון כי אינני רוצה לבצע פורמט ולהתקין WIN XP תודה רבה!!

דיונים חדשים בפורומים