עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Ran B,

בזמן האחרון אחרי שאני מדליק את המחשב והוא מתפקד מצויין.. תוך כמה דקות איזה תוכנית ברקע מאמצת אותו ל100% כמו שמראה המודד של הXP והLCD שלי!! והסינק מתחמם בצורה משמעותית אני נוגע בו והוא רותח ואני יודע איזה תוכנית מאמצת אותו ושאני סוגר אותה זה מנתק אותי מהרשת (והרשת שלי זה לא רוטר זה אני מחובר למחשב של אח שלי ואח שלי מחובר לאינטרנט והוא חולק את זה איטי).. לתוכנית קוראים: CCPXYSVC.EXE אני לא רוצה לסגור אותה כי אז אני צריך לעשות ריסט/LOG OFF למחשב כדאי שיהיה לי שוב אינטרנט.. והמעבד פשוט 100% כל הזמן!! הוא זז ממש ממש לאט הוא נתקע הרבה התצוגת LCD גם נתקעת כל הזמן בגלל שהמעבד כל הזמן על 100% ואני פשוט לא ידוע מה לעשות בקשר לזה מישהו יודע איך לפתור את העניין? :'(

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by E-me,

לא יודע איך או למה אבל עכשיו שאני עושה דאבל קליק על ספריה במקום פשוט לפתוח : אותה הוא מחליט לעשות בא חיפוש. הדרך היחידה לפתוח תיקיה בצורה הנורמלית היא לעשות ריט קליק ולבחור open הוא כיאלו שינה את הdefulte לחיפוש ניסית כבר הכל אפילו ירדתי לשפל המדרגה וניסיתי את ה trubleshooter של ווינדאוז שלא עשה שום דבר בבקשה תעזרו לי בבעיה הקטנה והמעצבנת הזאת. אני כבר 4 שעות שובר את הראש. plzzzzz help!!!!!!!!!

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אז ככה יש לי שני כוננים במחשב כל אחד סוג שונה כמו שציינתי בכותרת. המקום של הכנן ntfs כבר נגמר ועכשיו נשאר לי רק תfat ובfat אי אפשר לההכניס כמות מעל 4 ג'יגה מה עושים? אין לי מקום להכניס משחקים לכונן... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by tzahi97531,

שלום לכולם האם קיימת מערכת הפעלה שתשב על דיסק און קי, לא מערכת ליצירת BOOT אלא מערכת שבא אוכל להפעיל WINDOWS במחשב גם כאשר אין דיסק קשיח בו תודה רבה ושבוע טוב

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לפרמט את המחשב שלי, מדגם Asus X301A-RX011V, לא שדרגתי שום רכיב, אך שהוא נשאר במפרט המקורי שלו. ברשותי Windows 7 Ultimate ו-Windows 8.1 Pro שתיהן בגרסות של 32 ביט ו-64 ביט. אשמח להמלצתכם לאיזה ווינדוס ואיזו גרסה מומלצת להתקנה על המחשב הנייד שלי. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by imac,

מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. כשהתקנתי את XP הוא מצא לי רק עדכון אבטחה אחד. גם יש לו קטעים מפגרים שבהם הוא שואל אותי משהו בנוסח "windows update מצא עדכונים חשובים. להורדה לחץ על הורדה" וכשאני לוחץ על הורדה כל החלון נעלם ואין אליו זכר....... אבל בלי קשר, יש לי פנטיום 3 ואמרו שיש איזה פאצ' שעושה שXP יעבוד מהר יותר בפנטיום 3. למה windows update לא מציג לי אותו ? יש דרך להוריד אותו ידנית ?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by matan007,

בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. תאור הבעיה בקיצור: כשלוחצים ctrl+alt+del מופיע מסך כחול עם האופציות לנעילה, החלפת משתמש, ... ובסוף מנהל המשימות( task manager) המסך מופיע בעברית למרות ששפת הממשק והשפה הראשית היא אנגלית איך מעבירים את המסך הזה לאנגלית? תאור מפורט: 1. זה מחשב חדש שהותקנה עליו חלונות 10 ע"י המוכר. שפת הממשק הוגדה אנגלית ושם המשתמש שהמוכר קבע הוא OWNER 2. בלחיצה על ctrl+alt+del הופיע המסך הכחול עם תפריט באנגלית. 3. רציתי להחליף את שם המשתמש לשם אחר, אך לא מצאתי איך לעשות זאת 4. הגדרתי משתמש חדש בשם NBP עם הרשאות administrator 5. כשנכנסתי למשתמש החדש - NBP - שפת הממשק היתה עברית וזו גם היתה השפה הראשית עבור לוח המקשים 6. שיניתי את הממשק לאנגלית וכמו כן העברתי את האנגלית להיות השפה הראשית 7. כ…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.

13. Started by tzahi16,

שלום לכולם. יש לי WINDOWS 7 בדיסק 1 ו SERVER 2008 R2 בדיסק שני. אני רוצה להשתמש ב BOOT MANAGER של ה WINDOWS 7 בכדי לבצע את הפעולה הזאת. איזה פקודה אני צריך לרשום בשביל שה WIN7 יהיה כניסת ברירת המחדל וה SERVER 2008 R2 יהיה השני?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by pssheba,

שלום, לחצתי לחיצה כפולה על השעה בסרגל המשימות, קיבלתי את date and time properties ושיניתי את השעה, שעה אחת לאחור. כיביתי את המחשב וכשהדלקתי הוא חזר לשעון חורף. מהי הדרך הנכונה לשנות את השעון ב windows? תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by roeesnir,

קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום היום המחשב התחיל לאתחל את עצמו מחדש כל חצי שעה שעה בערך. לפני זה הוא מראה מסך כחול ואז עושה איתחול.... וזה התחיל רק מהיום.. זה יכול להיות וירוס? היום הקנתי מחדש גם אנטי וירוס , אולי בגלל זה? אך אפשר לבדוק? עשיתי בדיקת וורוסים ורגולות והוא לא מצא כלום :s05: תודה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. אהלן התחלתי התקנה חדשה של חלונות 7 ולפני כן עשיתי שני כוננים ברייד ס דרך בקר רייד, כשאני מגיע למסך ההתקנה אני לא רואה את הכוננים ברייד , התקנתי חלונות על כונן אחר ובחלונות פרמטתי את המחיצה של שני הכוננים ורואים אותו מופיע עכשיו מה אני לא עושה נכון ? למה לא רואים את הרייד בחלונות ההתקנה של חלונות . צריך להתקין דרך חלונות אולי ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by amir77a,

היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by jambo222,

שלום מדובר בווינדוס 10 64 ביט ובמחשב ביתי פרטי שלא מקושר לשום מחשב אחר. עדכנתי את העדכון האחרון ופתאום המחשב שלי הפך למחשב עובד תחת מנהל ( ADMINISOR ) הדבר לא ממש הפריע לי . אך הווינדוס דיפנדר ועוד הפך ללא פעיל , וכשאני מנסה להפוך אותו לפעיל אני מקבל את ההודעה הבאה: "הגנה מפני וירוסים ואיומים מנוהלת על ידי הארגון שלך". החלתטי לוותר על הדיפנדר , אך המחשב לא מאפשר לי להתקין אנטי וירוס אחר. כאילו שמשהו השתלט על המחשב שלי. מעבר לכך אני רוצה לעשות התקנה נוספת של מערכת הפעלה שנייה של ( WIN 10) ולאט לאט לעבור אליה ( אני עובד עם תוכנות מוזיקה ופלגאינים כך שאני לא רוצה לעשות הכול בבת אחת) ואחרי כן למחוק את הגרסה הישנה. השאלה האם זה אפש…

21. Started by israelistic,

שלום, יש לי במכללה כמה מעבדות מחשבים, לכל תלמיד יש את HARDDRIVE משלו התקנו WIN SERVER 2012 R2 על HD אך המעבדה שבה התקנו את המערכת לא תמיד זמינה לסודנטים ולכן הם פתחו מעבדה אחרת שבה החומרה היא שונה ופחותה מהמעבדה שבה התקנתי את המערכת . הסטודנטים במכללה עובדים בשיטת SWAPABLE DRIVE (מגירה ), הבעיה שלי החלה שכנסתי את ה HD למחשב שונה מזה של המעבדה, המערכת עלתה אך לא היה לה מספיק זיכרון לטעון את ה HYPER V מכוון שיש למערכת רק 4 GB של RAM ואין מספיק משאבים לחלוק. שחזרתי למעבדה שבה התקנתי את המערכת הדיסק מזוהה ע"י ה BIOS אך לא עושה BOOT חושב לי לציין שדרך LINUX הקונן מזוהה ( כלומר הוא תקין !) אך אני תקוע ללא יכולת להעלות את המערכת . האם המערכת עושה איזה BIND עם REGISTER ? האם…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. הרבה פעמים קורה ש-Explorer.exe קורס, ואז כל החלונות של Explorer נסגרים וכל האייקונים ב-Traybar נעלמים (התוכנות עצמן ממשיכות לרוץ ברקע), מלבד האייקונים של האנטיוירוס, הפיירוול והשפה. יש אפשרות להחזיר את האייקונים שנעלמים מבלי לסגור את התוכנות ולהפעיל אותן מחדש, לאתחל את המחשב או לעשות Log Off? ??? הבנתי שאפשר להגדיל את היציבות של Explorer.exe (על חשבון גודל הזיכרון) ע"י יצירת תהליכים נפרדים של Explorer.exe עבור ה-Desktop, ה-Taskbar והחלונות של Explorer, במקום תהליך אחד Multithreaded שמכיל את כל החלקים השונים של Explorer. 8) יש אפשרות לעשות את זה באמצעות ה-Registry. יצרתי ב-Registry במפתח [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by pitosi,

יש לי win xp והמחשב החליט פיתאום לא להיתכבות דרך הווינדוס ואי אפשר להפעיל אותו מחדש דרך הווינדוס מה לעשות????????? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by swg,

התקנתי עדכון של NVIDIA לכרטיס שלי (6600). מס העדכון:100.65 והוא תואם לויסטה, אך לאחר שאני התקנתי את העדכון החדש, הוא ביקש ממני להפעיל את המחשב מחדש, הפעלתי ובום... מסך כחול. יש למישהו מושג למה זה קשור? ומה עושים? תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tovtov,

שלום לכולם, יש לי כונן 8G שמחולק לשניים (2+6). 2G - כונן C , NTFS 6G - כונן FAT32 D אני רוצה להתקין מחדש WIN98 בכונן C (שהוא NTFS). כאשר אני מעלה את המחשב עם דיסק ההפעלה של WIN98 ובוחר אפשרות 4 - הפעלה עם תמיכה של WIN98 כדי לפרמט את שני הכוננים. האם אני יראה את כונן C למרות שהוא NTFS (אני עדיין בדוס לפני פורמט)? אם לא מה עושים? תודה, יוסי

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.