Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
אתמול התעוררה בעיה חדשה: הייתי אצל לקוח (אני טכנאי מחשבים),שמותקנת אצלו במחשב מערכת הפעלה של ווינדוס XP (לדברי הלקוח המחשב אצלו כבר 4 שנים. אני תוהה איך יש לו XP ולא 7...),וכנראה שהאנטי וירוס שלו עשה בעיות (AVAST אנטי וירוס על הפנים!!!),כל הזמן שלח לו הודעות,ובמיוחד אם ניסיתי להסיר את הוירוסים והרוגלות,שהאנטי וירוס הזה מצא (הוא שלח הודעה שאני צריך לשדרג לגרסה המלאה,שכמובן איך לא,עולה הרבה כסף!). מה שניסיתי לעשות כדי להתקין אנטי וירוס אחר עלו בתוהו (ניסיתי גם להתקין נוד 32 דרך המצב בטוח,אבל המחשב שלח הודעה שלא ניתן להגיע לWINDOWS INSTALLER וגם לא ניתן לשזחר את המחשב אלא אם כן אני אפעיל את המחשב מחדש,שכמובן זה לא יעזור!!!). הבנתי מיד שהבעיה היא גם במערכת,או בעייה של וירוס א…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני כבר יומיים מנסה להתקין ווינדווס 10 במחשב של חבר אך משום מה ההתקנה נעצרת בחלון הסרביסים אחרי הגדרות חשבון (לא freeze פשוט לא עובר לצעד הבא בהתקנה) ולאחר כמה דקות הרקע של ההתקנה הופך סגול ועדיין לא מוצג כלום (הוספתי תמונות). הלוח: Gigabyte z77 d3h הוספתי למחשב Samsung evo 860 500gb חדש (לפני כן הייה ווינדווס 7 מותקן על הארד דיסק מכני שבזמן ההתקנה כרגע מפורמט ומנותק). באמת שכבר נגרמרו לי כל הרעיונות, הכנתי 3 התקנות על 3 dok שונים, החלפתי כבלי sata וחיבורים פיזיים, בביוס וידאתי שהקונטרולר הוא AHCI ולא IDE ועשיתי עידכון לביוס. למישהו יש מושג?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני לא יודע אם זה הפורום הכי מתאים לנושא, אבל פה נראה לי הכי נכון לכתוב אותו. אז ככה: קניתי אוזניות חדשות של Sennheiser - דגם HD202, והווליום ב-windows 7 מאוד חלש... יש משהו לעשות בנדון בלי תוכנה או חומרה חיצונית? כמובן שהגברתי להכי גבוה שיש בכל מה שאפשר...
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לעדכן דרייברים ? דרך ווינדוס UPDATE ? או דרך האתר של היצרן ? למשל GIGABYTE ? כי באתר של אינטל היה רשום שעדיף להוריד דרייבר של ציפסט / כרטיס מסך מהיצרן ולא מהם , עדיף להוריד דרייבר יותר ישן מגיגה בייט מאשר דרייבר יותר חדש מאינטל ?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
תוכנה שבניתי לפני שנים (בc#), ואני משתמש בה בפועל באופן כמעט יומיומי, בוקר אחד התחילה לזרוק שגיאה 0xc0000142, ניסיתי את כל המדריכים שמצאתי ברשת. א”א להפעיל אותה מהקוד מקור בויזואל סטודיו. מה עושים?
-
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה לעשות משעמם לי בחופש... אז זה מה שעשיתי... תנו תגובות בבקשה.. תודה! שולחן העבודה שלי: היי הנה אתם: מסך הלוג אין: נו מה אתם אומרים?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי הארדיסק חדש ואני רוצה להעביר אליו את הווינדוס7 מהישן. יש לי נורטון גוסט 15 ובחרתי באפשרות Clone מהמחיצה של הווינדוס בדיסק הישן, אל מחיצה בדיסק החדש. את כל השכפול של הכוננים הוא ביצע תוך כדי שהווינדוס רץ ויכולתי להשתמש בתוכנות. אולי בגלל זה כשניסיתי לנתק את הHD הישן ולהריץ את הווינדוס שכביכול הועתק לחדש - קיבלתי הודעה autochk not found - skipping autocheck . הווינדוס בכונן החדש ניסה לעשות repair כמה פעמים ולא הצליח, זה לא עלה. כרגע החזרתי את הHD הישן, אבל אני חייב להעביר הכל לכונן החדש כי את הישן אני מחזיר (סוג של טרייד אין) אני חייב או לסדר את השגיאה שמופיעה (חפרתי בגוגל ולא מצאתי פתרון), או לבצע Clone בתוכנה אחרת בתקווה שילך חלק הפעם (על איזה תוכנה אתם …
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני השתמשתי ע"י הסירטון הזה: אבל רגע לפני שאני רואה את המחיצות של המחשב בהתקנה של הUSB קופץ לי מסך כחול חשוב לציין שלא שמתי את הUSB אחרי הHD בBOOT (ואולי זה הבעיה אבל אני לא יכול לשנות כי הביוס נעול) יש לי 2GB USB של CRUCIAL תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מנגן סרטים במחשב, ברסיבר לא מופיע חיווי ה DTS. יש הפרדה לערוצים (קדמיים, אחוריים וסנטר), אך איך חיווי שיש תמיכה בפורמט הנכון. אני מריץ ווינדוס 8.1 64 ביט, האודיו+ווידאו עוברים דרך יציאת ה HDMI בכרטיס מסוג NVIDIA GTX560TI לרסיבר מדגם YAMAHA RV-X863, כמובן שכל הדרייברים מעודכנים. ניסיתי להתקין גירסה חדשה של המקודדים (shark007) ולא נפתרה הבעיה. ניסיתי להסיר את המקודדים, לא עזר. כך זה נראה ברסיבר: רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי כרגע ווינדוס 10 ששידרגתי מווינדוס 8.1 עם Product key מדיסק מקורי שקניתי. אני רוצה לפרמט את המחשב, להתקין עליו ווינדוס 8.1 מהדיסק המקורי עם Product key ואז לשדרג לווינדוס 10 דרך הwindows updates בחינם. אני יוכל להשתמש בProduct key שיש לי מהדיסק אחרי הפרמוט שוב? עוד שאלה קטנה, אחרי שאני מתקיו ווינדוס 8.1 ועושה את השידרוג לווינדוס 10, זה אפשרי לעשות שידרוג בצורה של "התקנה נקייה" שזה ישדרג לווינדוס 10 אבל לא ישאיר שום תוכנה או משהו שהיו קיימים לפני השידרוג?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס אקס פי פרו באנגלית ולאחר ההתקנה התקנתי את ה MUI שמשנה את השפה לעברית כעת לאחר פירומוט עשית את כל ההתקנה רק בסדר קצת שונה שעשה לי קצת בלאגן התקנתי קודם את הגיבוי של השירים שלי ולאחר מכן את התקנת ה MUI שמות הקבצים שהיו רשומים בעברית הפכו לגיבריש אני רוצה לדעת אם האפשר לשחזר את השמות של הקבצים הוספתי תמונה אשמח מאוד לקבל תשובה תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם win nt ואני רוצה לפרמט אותו ולהתקין win98. האם זה אפשרי בהתחשב בזה שההארד דיסק הוא ntfs וב-98 זה יהיה fat32 ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אין לי מושג למה, אבל היום קרתה תקלה קטנה בג'ימייל. אז ככה, הג'ימייל עולה כרגיל, רק שאחרי לחיצה שתים הוא פשוט קופא במקום עד שאני סוגר אותו. אני משתמש עם גוגל כרום, אבל מה? שאני עושה "גלישה פרטית" זה עובד חלק, וכן בפיירפוקס. מה צריך לעשות שזה יעבוד כמו שצריך שוב? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אז אני בונה מחשב חדש, ובעיקר אני לא רוצה לשלם 500 ש''ח על מערכת הפעלה של ווינדווס 10. מישהו יכול לתת לי מדריך או פריצה של ווינדווס 10 שאני יוכל להתקין על USB ואז דרך הBIOS? תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
כיביתי את המחשב לחלוטין כולל מתג חשמל (בגלל תופעה שהמחשב התחיל לפעול מעצמו במצב שינה). כשהדלקתי עלה פתאום עם Kali שלעולם לא הותקן במחשב. ריסטרט* החזיר את חלונות. *לפני הריסטרט הוצאתי דיסק נשלף שהיה נעוץ, אבל לא מצאתי בו התקנת Kali. איך נכון לפעול במצב כזה? **יצרתי דיון חלופי בפורום תמיכה, ניתן למחוק (איך?)
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני תקוע באמצע פירמוט מחשב (הפרמוט לא התבצע בXP כי המחשב לא הגיע לXP ) עכשיו אחרי ששמתי את הקוד ובלה בלה בלה הוא רושם לי c:\windows>: מה אני צריך לרשום שם ? c:\windows>:h כך זה ניראה בדיוק רק בלי ה H מה אני צריך לרשום שם?
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הפקודה שצריך להקליד בהפעלה(בהתחל) כדי להיכנס לרגיסטרי(עורך הרישום)?? שכחתי אותה......איזה מעפן אני....חחחח ;D ;D ד"א היה בזומביט (באיזה פרק לפני שבוע שבועיים)דרך להוריד תהודעה המעצבנת הזאת של המסנגר סרביס דרך הרגיסטרי אולי מישהו זוכר כדי שתגידו לי כי זה ממש נמאס!Q!
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX 1270שח לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 620 שח זכרונות: OCZ 2048MB PLATINUM (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 1010 שח כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL 2100שח מסך: NEC 20.1 WGX2 קישור http://www.trustedreviews.com/displays/review/2006/06/08/NEC-MultiSync-20WGX2-20-1in-widescreen-LCD/p2 מארז: THERMALTAKE ARMOR JUNIOR VC3000BNS w/o PSU - BLACK 560שח קישור http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000swa.asp ספק כח: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT 600שח כונן קשיח: WD 320GB SATA2 7200 510שח צורב די…
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי דיסק מקורי לחלוטין של XP (כן אני מאלו שממש קנו אותו) ולצערי אני נאלץ לפרמט את המחשב, שתי שאלות לי בבקשה. 1. המדבקה עם המספר בסידורי נעלמה לי, יש דרך למצוא מיתוך הדיסק (שוב מקורי לחלוטין) את המספר הסידורי שלו ? 2. איך אני יכול לפרמט את הכונן עליו נמצאת מערכת ההפעלה ? תודה מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-