עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by liav12,

אהלן, עשיתי ניקוי במחשב הנייד ל HDD הקטן יחסית שלו (250 GB) ואני מתפלא מה רואות עיני - וינדוס 7 שוקלת 29GB! איך ייתכן הדבר שכשרק התקנתי את המחשב לראשונה (מערכת חוקית של המחשב) זה שקל בערך 11-15GB. אני יודע שיש הרבה עדכונים פה ושם אבל 30GB?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם קניתי מיני-מחשב שהגיע עם Windows 11 Pro. אני מעוניין להתקין עליו Windows 10 Pro. יש לי Product Key ל-Windows 10 Home, אבל לא ל-Pro. תוכלו להגיד לי מאיפה הכי זול לקנות Product Key ל-Windows 10 Pro? תודה

• תודה!
    • 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. אהלן, קניתי ssd ווינדוס 8.1, שהתקנתי עליו. יש לי גם כונן קשיח 1TB שחילקתי פעם לשני Partitions. על הראשון יש מידע שאני צריך, על השני, הקטן יותר, היה מותקן ווינדוס 7, שאני כבר לא צריך. ברצוני לאחד את שניהם לכונן אחד. מחקתי את ה-partition השני ויש לי אזור לא מוקצה. עשיתי קליק ימני על ה-partition עם המידע, ובחרתי להרחיב אותו עם האזור הלא מוקצה (זה שהיה קודם לכן ה-partition השני עם ווינדוס 7). אבל אז קפצה לי הודעת אזהרה שהכונן יהפוך מכונן בסיסי לכונן דינמי. מה זה בדיוק אומר ומה ההשלכה של זה עליי כמשתמש? האם לבצע את ההרחבה או שעדיף למחוק גם את ה-partition עם המידע ואז ליצור דיסק בסיסי? זה יצריך ממני להשיג אמצעי גיבוי חיצוני , לגבות, לשחזר, סתם סרבול שאני מעדיף להימנע ממנו.…

4. צהריים טובים! כשאני משנה משהו ב- msconfig, למשל ש- uTorrent לא יופעל ב- Startup, ואז עושה ריסטארט, הוא כן פועל, ומסומן ב- V שוב ב- msconfig/Startup. כנ"ל לגבי כל מיני דברים, כמו GoogleUpdate או Windows LIVE Messenger. בלשונית General מסומן לי Selective Startup, כמו שצריך, אבל עדיין הוא לא ממושמע ועושה מה שבא לו. לאחר גיגול קצר בכמה וכמה משפטי מפתח לא הצלחתי למצוא תשובה. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by menis,

דרך דוס? אני מתכוון להתקנה נקיה

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Internal,

היי, יש לי שתי תיקיות שתקועות לי בסל המיחזור ולא מצליח למחוק גם לא ב סייף מוד ניסיתי גם rd /s /q e:\recycler פשוט לא רוצים להימחק מה עושים?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by roeesnir,

קניתי 2 ניידים חדשים Asus VivoBook X512JA התקנתי על שניהם מערכת הפעלה נקיה. ואופיס 2019 נקי עם רשיון. אני מקבל מסכים כחולים ב- 2 הניידים. נסיתי להתקין הכל שוב, אבל הבעיה לא נפתרה. במסכים הכחולים מופיעה כל פעם בעיה אחרת: kernel_data_inpage_error פעם browser.sys, פעם cdd.dll, פעם win32kfull.sys ועוד... לפעמים: system service exception זה קורה בכל פעם שמדליקים את המחשב. מה עושים?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. הראוטר בשניהם הוא של Edimax - BR6204. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Shlompy,

אוקיי, זה המשך לנושא שנפתח כאן לפני כמה זמן. קניתי מחשב נייד, שמגיע עם VISTA PREMIUM. לא קיבלתי עם המחשב דיסק התקנה של ווינדווס וגם לא דיסק ושחזור מערכת. הבנתי שזה יהיה חוקי אם אני אוריד את זה מהאינטרנט ואשתמש ברשיון שמודבק לי על המחשב. בכל מקרה, אני לא מוצא את זה בשום מקום באינטרנט. אני שיש הרבה מקומות להוריד VISTA ULTIMATE השאלה שלי, היא, אם אני מוריד את גרסאת ה ULTIMATE, כשאני בא להתקין אותה, יש לי אולי במקרה אפשרות לבחור להתקין PREMIUM? תודה לעונים, מקווה שזה לא נוגד את חוקי הפורום, כי לפי הנושא שהיה פה לפני זה הבנתי שזה חוקי אם אני יעשה דבר כזה. מייקרוסופט לא נתנו לי תשובה בקשר לזה. ואין לי ממי להשיג את הדיסק של הווינדווס, אז האפשרות היחידה שיש לי כרגע זה להוריד את ז…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by shark,

בוקר טוב לכולם יש לי בעיה ב WIN 2000 PRO כול פעם שאני מדליק את המחשב אני מקבל הודאה : an exception occurred while trying to run "c:\winnt\newdot~1.dll,newdotnetstartup מישהו יודע מה מריץ את האפליקציה הזאת ,אני לא מוצא מה מפעיל אותה ???? רעיונות למישהו :AR15:

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by House M.D.,

היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ng400,

החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. לחלק מהחברים שהתקינו מסנג'ר 6.2 יש לוח ציור ושיתוף ישומים..למה שאני התקנתי ת6.2 רגיל אין את זה? איך אפשר לעשות את זה ב6.2 .. אל תגידו לי תוריד 4.7

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by לינוי,

יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by clown,

מוזכר גם הקובץ win32k.sys זה קורה מדי פעם, וזה מעצבן! הבנתי שזה יכול להיות תקלות בדרייברים, טבלת מחיצות פגומה, אנטיוירוס שעושה בעיות, חלקים פגומים... מה אני עושה? תודה לעוזרים.

17. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Lithuanian,

שלום חברים, אני צריך חלונות בעברית, ובגלל שאין לי כוח להתקין דיול בוט עם מערכת נפרדת בעברית עשיתי קצת בירורים והבנתי שקיים דבר כזה MUI שמאפשר ליצור משתמשים עם ממשק חלונות גרפי בשפות שונות. הבעיה שאני לא מצליח להפעיל אותו, הורדתי כל מיני עדכונים בשעתים האחרונות מהאתר של מייקרוסופט אבל שומדבר לא באמת עושה משהו. אנשים בפורום אחר הפנו אותי לפה, ואמרו שזה לא כזה פשוט כמו להוריד עדכון ממיקרוסופט וזהו. מישהו יודע איך לגרום לזה לעבוד? רק לצורך הבהרה: אני צריך שהיוזר שלי (האדמיניסטרטור) ישאר באנגלית, ושאני אוכל לפתוח יוזר חדש עם ממשק עברי. תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by amd950,

האם זה נכון שלא ניתן להריץ משחקים ומולטימדיה על WINDOWS 2000

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by BlackTalon,

בכל פעם שאני גולש באינטרנט, אני מקבל את הודעת השגיאה המוזרה הבאה שמשביתה את המחשב כל פעם מחדש ומותירה לי רק להפעיל את המחשב מחדש : svchost.exe-שגיאת מערכת ההוראה ב-"0X0AD3143" ביצעה הפניה לזיכרון ב-"0X0AD3143". לזיכרון לא היתה אפשרות להיות "READ" (לפעמים נכתב גם WRRITEN). לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לחץ על ביטול כדי לאתר באגים בתוכנית. לאחר קבלת הודעה זו, לא משנה באיזה אפשרות אבחר, האינטרנט מתנתק והמחשב נתקע ולא נותר אלא להפעיל מחדש את המחשב. בחיבורי רשת בלוח הבקרה נראה כי אני עדיין מחובר לאינטרנט אבל בתת קטגוריה "פס רחב" נראה כי הפס הרחב מנותק. בפועל לא נייתןם כמובן לגלוש או להמשיך להשתמש במחשב כי ברוב הפעמים הוא נתקע לגמריי. הבעיה נמצאת בקובץ SVCHOST.EXE שב…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by shaithebest,

בלפ טוב שלי יש 2 גיגה זיכרון כשהמחשב עובד בלי שום תוכנה פועלת אני רואה שהזיכרון שלי משתמש ב35 עד 40 אחוזים מה2 גיגה שלו אני עם הויסטה הום פרמיום והיתי רוצה שהויסטה יקח כמה שפחות מהזיכרון בטח צריך להוריד מהאפקטים ומהתלת מימד אבל האמת שאני מה לא מתלהב מהשטויות האלה תנו לי XP ואני מבסוט הקיצר אך ני מצמצם? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים