עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by ArielN,

היי אנשים יש לי בעיה רצינית, פתאום בלי קשר לכלום החלק למטה של ה EXPLORER שאמור להראות את "האחוזים" שאתר נטען נעלם, האינטרנט שלי לא זז, וזה מוזר למה CPU USAGE 0, פינג רגיל כשאני עושה PING לאתר מסויים, אבל כשאני מנסה להיכנס לאתרים או להיכנס למירק (mirc) או מנסה להיכנס למשחקים זה לא זז. לא הגיוני שזה ווירוס למה לא עשיתי שום דבר יוצא דופן בשבוע האחרון, אני בקושי גולש באינטרנט ואם אני גולש אני גולש באתרים מסויימים (בעיקר פורומים) אז איך זה הגיוני שפתאום כל זה קרה.. ניסיתי SPYBOT SEEK AND DESTORY לנקות REGISTRY כלום לא עוזר.. בבקשה תעזרו לי תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום אני מעוניין להתקין Win 10 אחד על מחשב חדש עבורי ולהתקין עוד win 10 על כונן אחר באותו מחשב עבור הבן (כך שהתקנות שלו, משחקים ושאר דברים שיכולים לתקוע את המחשב לא ישפיעו עלי). האם הדבר אפשרי ? איך עושים זאת ? כיום יש לי win 7 + Win 10 על אותו מחשב בכוננים נפרדים ובמסך האיתחול אני יכול לבחור בינהם (בינתיים win 7 נתקע ואינו עובד עוד). תודה

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by godisme171,

טוב אז ככה: יש לי XP והוא בקושי זז (תראו מפרט) אז החלטתי להתקין מערכת אחרת השאלה איזה WIN98SE או WIN2K PRO עוד שאלה: האם WIN2K ירוץ יותר טוב מהXP?

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. התקנתי חלונות כמה פעמים ועכשיו מופיע לי עדיין אחרי פירמוט בחירה של איזה מערכת הפעלה אני רוצה לבחור . איך מעלימים את המסך הזה ככה שאני לא ישאל כל פעם מחדש איזה מערכת הפעלה להעלות . חלונות 7 64 ביט . תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  5. Started by domuzy,

1. ביומן האירועים הוא רושם תקלה 7026: The following boot-start or system-start driver(s) failed to load: TfFsMon TfSysMon‏‏ מה זה ואיך לפתור את זה??? 2. תקיעה אחרת (תקלה 4226) רושמת: TCP/IP הגיע למגבלת האבטחה שנכפתה לגבי מספר הנסיונות לחיבור TCP בו-זמנית.‏‏ למען הסר ספק, שתי התקלות הנ"ל אינן קורות יחד, כמובן, אז אבקשכם להסביר לי את פתרון כל אחת בנפרד. (והאם ייתכן קשר לתוכנה BITTORRENT, כי ייתכן שזה קורה רק לאחר הפעלתה) אובד עצות ממש! תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by nehmia,

לוקח יל איזה 10 דקות להדליק אותו עד שהוינדוס עולה הוא עובד במהירות של פנטיום 0 חיפשתי הודעות בנושא ולא מצאתי... מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. היי, יש לי הארד דיסק חדש, והתקנתי עליו היום ויסטה. עשיתי על הכונן שתי מחיצות - אחת למערכת הפעלה ותוכנות ואחת לכל השאר: מסמכים, מוזיקה, תמונות וכו' הבעיה שלי היא שwindows שם אוטומטית את התיקייה של המוזיקה (והמסמכים וכו') בתוך התיקייה של היוזר שלי (שהוא, אגב, היוזר היחיד במחשב) שבכונן C - שהוא כונן המערכת. השאלה שלי היא איך להעביר את התיקיות האלה למחיצה השנייה (אל תגידו לי פשוט לעשות העתק הדבק - זה פשוט ייתן לי תיקייה רגילה - לא תיקייה ש windows מגדיר בתור 'מוזיקה') זה חשוב שהמחשב יבין שזאת התיקייה של המוזיקה - כדי שאוכל להשתמש בקיצור שנמצא בתפריט 'התחל' (למרות שאפשר פשוט לשנות את הנתיב של הקיצור - זה עדיין משנה לתוכנות כמו winamp שבתור ברירת מחדל מוסיפות לספרייה את התיקייה…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. אני מעוניין שהווידוס יפעל בלי שאני ילחץ על השם משתמש שלי, יש לציין שהוא לא מבקש ממני ססמא כלשהי רק ללחוץ על השם משתמש שלי. יש לי שם משתמש אחד במחשב, איך אני גורם לווינדוס לרוץ בלי ללחוץ על כלום?

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by DeMoney,

אוקי אני רוצה לעשות פירמוט כללי למחשב ולאחר מכן להתקין וינדוס 98 כבר יש לי דיסק (cd) לא דיסקט!! אם מישהו רציני יכול להסביר לי צעד אחרי צעד אודה לא באמת!!

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by kfirbep,

אני עושה ריסטארט למחשב ולוחץ על f8 לפני שהלוגו של win עולה אבל המחשב ממשיך ומעלה את המחשב רגיל כלומר אני לא מגיע לsafe mode אלא המחשב מעלה את windows 7. יש אפשרות אחרת להגיע ל safe mode? תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by cateye,

שלום, יש לי מערכת WIN 7 32BIT על נייד ודיי נמאס לי מזה שיש לי רק 2GB RAM אני רוצה לשדרג RAM אבל אם אני אשים 4GB אנ יאקבל סביבות ה3GB -> לא משתלם.. משום שכך, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לשדרג לWIN7 64BIT? ובעצם האם המעבד שלי מסוגל לתמוך בזה? הנה תמונה של המעבד תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. אז ככה לשותפה שלי יש מחשב דיי ישן. לוח אם :foxconn n15235 מעבד: intel pentium 4 3g זיכרון: של 1 ג'גה דיסק קשיח: 120 ג'גה כרטיס המסך משולב עם הלוח ומסך LG 22 אינץ חדש. עכשיו לפני זה עמד לה XP home ועשה לה הרבה בעיות (לטענתה) אז החלטתי לפרמט את המחשב ולהתקין וינדוס 7 32 ביט (התקנתי כבר את המערכת הזו על מחשבים יותר חלשים ואפילו על נטבוקים והיא עבדה ללא בעיה) עכשיו ברגע שהתקנתי אותה המחשב מראה תצוגה של 8 ביט ורזלוציה מקסימלית של 640 * 480. עכשיו הבנתי שזאת בעיה של דרייברים אז הורדתי דרייברים מהאתר שלהם והם לא עשו דבר. הורדתי כול דרייבר שמצאתי ברשת שקשור ללוח אם הזה ושום דבר לא עזר.. פשוט כלום נישאר עם ה8 ביט שלו והרזלוציה הנמוכה החלטתי לרדת מהעיניין ולהתקין וינדוס XP PRO עכ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by Boomer,

תשמעו, יש לי WIN XP PRO. עוד יומיים אני מקבל מחשב חדש שיהיה במיוחד בשביל משחקים. השאלה היא האם כדאי לי להתקין עליו את ה-XP PRO, או שלמשחקים עדיף את ה-Home Edition? כי שמעתי שמהסיבה שב-PRO יש הרבה יותר דברים, הוא פועל קצת יותר לאט. זה נכון? גם כשמפעילים את המחשב לוקח לו יותר זמן עד שה-WIN עולה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by ramgogo1,

1)היה לי מסך כחול(unmountable boot volume 0x000000ED) אז הורדתי כמה סוגי XP ופירמטתי דרכם את הכונן קשיח. 2)לאחר שהתקנתי את הXP הוא נתקע לי אחרי שורה וחצי של טעינה של הקווים של XP. 3)אז כל פעם מחקתי את ההתקנה הפגומה דרך הדיסק של הXP 4)עזבתי את המחשב והלכתי לצבא ...מבקש את עזרתכם בפתרון הבעיה. אני מנסה להתקין את הXP כמה פעמים עם איזה שלוש סוגים שונים XP זה כאילו מסים להתקין עושה ריסטארט טוען את הXP ו נתקע ... ניסיתי לחכות זמן מה ולא קרה דבר מיוחד. 5)יש לי כמה סוגי דיסקים של XP אחד בכלל לא ניקא,אחד טוען את ההתקנה ואז אומר שאין כונן או מזהו כזה,ואחד אתמול התקין לי יותר מ12 שעות ונתקע ב100% משהו כמו שעתים אז יצאתי. בבקשה עזרה אפילו תביאו לי אז אמצעי ליצור קשר טלפונית/facebook…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. היי קבלתי שלשום את העדכון הבא th2_release professional 10547 הוא מבקש אתחול מחשב וקבע אותו לשעה 03:30 AM אוטו' הנחתי לו ולמחרת ראיתי שהמחשב לא אותחל כלל וגם לא עדכן את העדכון החדש. קבעתי לו עדכון ידני לשעה אחרת והמחשב כלל לא ביצע אתחול וגם לא עדכן. any ideas?

17. Started by לינוי,

יש לי תיקיה במחשב שלא נפתחת.. אני פותחת את כונן c ואת התיקיה של הdoucment זה לא פותח וזה רושם לי שאין גישה ושהתיקיה חסומה.. לבעיה הזו יש פיתרון לפי מה שהבנתי נתנו לי את הקישור הזה http://www.annoyances.org/exec/forum/winxp/t1059763591 אבל הכל באנגלית ואני לא מבינה כלום. מישהו יודע מה עושים?

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Liran3331,

התקנתי במחשב ווינדוס 7 ועכשיו האוזניות (שלפני רגע עבדו לי ב-Win xp) לא עובדות לי... ובאינטרנט לא מצאתי איזשהו דרייבר מתאים ב-Control Panel רשום לי שהאוזניות בכלל לא מחוברות אפילו שחיברתי כמו שצריך והקטע המצחיק שיש להן גם מקרופון והמקרופון כן מזוהה ועובד עוד דבר - מחוברים גם רמקולים והם כן עובדים עריכה: חיברתי את האוזניות במקום הרמקולים ועכשיו עובדות, אבל הרמקולים לא עובדים, למה זה לא מזהה גם את הרמקולים וגם את האוזניות במקביל?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  19. Started by ng400,

החלפתי לוח אם אחרי שהקבלים בקודם התנפחו וקיצרו אותו, והתקנתי גם חלונות XP. אבל מאז, כשאני מכה את המחשב - הוא מיד נדלק מחדש, ואני נאלץ לבצע "כיבוי אלים". ביטלתי את האתחול האוטומטי כשיש תקלה וזה לא עזר. חשבתי אולי יש לי טרויאני בביוס, אבל הרצתי פנדה מעודכנת, וזה לא עזר (אולי צריך בסייף מוד?). קשה לי לראות איך יש כאן בעיית חומרה, מה שמוביל אותי לחשוב שזה בכל זאת קשור למערכת ההפעלה או לאיזו בעיית תוכנה. הרצתי חיפוש בפורום ולא ראיתי משהו דומה, אבל אולי מישהו בכל זאת מכיר את התופעה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by muam,

שלום, יש בעיה אצל מחשב של חבר שרוצה לשחק במשחק שדורש מערכת הפעלה 64 BIT אבל אצלו יש 32 BIT. עשיתי בדיקה והמחשב שלו כן תומך ב64 BIT. מה הדרך הכי קלה ומהירה לשדרג למערכת 64 BIT ? האם צריך להתקין ווינדווס מההתחלה ולמחוק את כל קבצי המחשב ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. אי כל הזמן שומע על מערכת ההפעלה לינוקס, אבל עם כל ידיעה עליה כותבים שהיא עדיין לא יכולה להתחרות עם Microsoft על נתח השוק של המשתמש הביתי. השאלה שלי היא איזו מערכת הפעלה יותר טובה בשבילי?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אתמול התעוררה בעיה חדשה: הייתי אצל לקוח (אני טכנאי מחשבים),שמותקנת אצלו במחשב מערכת הפעלה של ווינדוס XP (לדברי הלקוח המחשב אצלו כבר 4 שנים. אני תוהה איך יש לו XP ולא 7...),וכנראה שהאנטי וירוס שלו עשה בעיות (AVAST אנטי וירוס על הפנים!!!),כל הזמן שלח לו הודעות,ובמיוחד אם ניסיתי להסיר את הוירוסים והרוגלות,שהאנטי וירוס הזה מצא (הוא שלח הודעה שאני צריך לשדרג לגרסה המלאה,שכמובן איך לא,עולה הרבה כסף!). מה שניסיתי לעשות כדי להתקין אנטי וירוס אחר עלו בתוהו (ניסיתי גם להתקין נוד 32 דרך המצב בטוח,אבל המחשב שלח הודעה שלא ניתן להגיע לWINDOWS INSTALLER וגם לא ניתן לשזחר את המחשב אלא אם כן אני אפעיל את המחשב מחדש,שכמובן זה לא יעזור!!!). הבנתי מיד שהבעיה היא גם במערכת,או בעייה של וירוס א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ohad_c,

אני רוצה להוסיף מקום לספריית הסיסטם על חשבון פרטישן אחר (פיזית הם נמצאים על אותו כונן) יש לי כונן 320 ג'יגה שמחולק כך: 16 ג'יגה לסיסטם (כונן C 175 ג'יגה (כונן D) 100 ג'גה (כונן E) יש לי עוד 10 ג'יגה שלא משוייכים לכלום ואותם אני רוצה לאחד עם כונן C כדי שיהיה סה"כ 26 ג'גה. כשאני נכנס ל- COMPUTER MANAGMENT ולוחץ קליק ימני על כונן C אני מקבל את האפשרויות הבאות בלבד: איך מאחדים אותם? [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by vered,

אחרי שאני מתנתקת מהאינטרנט, האיסיקיו לא עובר ל-NDetect (האייקון הצהוב), ומתבצע חיוג אוטומטי לאינטרנט, :'( איך מבטלים את האוטומטיות הזו? ???

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by Nahum2,

זה לקיח חצי לילה והתקנתי ועובד על הכיפק. בילד 5342 ומצאתי ביינתים רק באג אחד שסרטוני וידאו גורמים ל בלו סקריין בכל מקרה ניסיתי להעביר את הישומים מXP שיעבדו על ויסטה אבל אופיס 2003 לא רוצה לעבוד... האם התקנה מחדש על ההארדדיסק של ויסטה תעזור? ומישהו יודע איך הוידווס יזי טראנספר עובד? ניסיתי אותו אבל לא ממש מצאתי שזה העביר משהו...

• 26 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים