עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by itaic,

שלום לכולם קניתי הארדיסק חדש, ובעת התקנת הווידנוס הגדרתי מחיצה של 50GB שעליה יותקן הווינדוס. כנראה שלא הגדרתי את כל השטח הנותר כעוד מחיצה ועכשיו אני רואה בווינדוס רק את ה 50GB ולא את כל שאר הכונן (500GB) האם יש דרך להוסיף את שאר הכונן באמצעות משהו בווידנוס/תוכנה אחרת או שאני צריך להתקין הכל מהתחלה? בברכה איתי

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by berner,

חבריה שלום התקנתי את WIN7 והוא לא מזהה את כל הכוננים שיש לי במחשב במערכת XP מזהה את כל הכוננים(יש לי 3 HD) במחשב מזהה רק 2 האם צריך לבצע איזה הגדרה במערכת WIN7 אודה לסיוע בברכה :s05:

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  3. Started by redead,

מוזר לא יודע מה שינו בחלונות 7 אבל יש לי איזה קובץ KEY.REG בשביל איזה תוכנה והחלונות לא יודע לזהות מה עושים ואיך משתמשים בקובץ REG ...

4. Started by ori14,

היום פרמטתי והתקנתי WIN7, משום מה הוא לא מזהה את המחיצה שיצרתי לHDD היו לי שם דברים מאוד חשובים, מה אפשר לעשות? תודה מראש, אורי

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by Yakim Peled,

לאחרונה גיליתי משהו מוזר. כשאני מכבה את המחשב דרך כפתור ה"התחל" הוא לא נכבה ונשאר תמידית במצב של logging off. אין שום בעיה עם הפעלה מחדש, שינה או כיבוי דרך הכפתור הפיסי. ניסיתי לחפש אך לא מצאתי שום פוסט שמתאים בדיוק לזה. חוץ מזה, האנגלית שלי די טובה אבל כשנכנסים לנושאים טכניים מדי אני מאבד את הצפון. אז תגובות בעברית קלה ומנוקדת בבקשה. OT: אם אחליף 7 ל-8 אני ארוויח משהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by koler,

שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!

7. Started by domuzy,

מה יכולה להיות הסיבה שנייח עם win7 יידלק ויגיע עד ללוגו של וומנדוס, ואז המסך יחשיך והמחשב ירשום no input ויכנס לשינה כאילו אין לו לאן להמשיך, א-ב-ל בסייף מוד הוא עולה סבבה???

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by DrSuzuki,

שלום, אתמול בערב המחשב שלי (AMD955 WIN7 ULTIMATE) הראה לי שיש לו להתקין עדכון בכיבוי הבא. כיביתי אותו והלכתי לישון. ישנתי טוב. יותר מידי טוב. הייתי צריך לדעת שמשהו לא בסדר... בבוקר הדלקתי אותו. המסך כניסה עולה (זה השחור שכתוב בו F12 לסטפ ביי סטפ ו-F9 לריקבורי ו-DEL לביוס וכו'). וזה. אני לוחץ F12, F9, DEL וכו, וכלום לא קורה. בדקתי חיבור למקלדת (שאגב האואות עליה דולקים ומגיבים לקאפסלוק/נאמלוק וכו'). הכל נראה תקין אבל המחשב נשאר שם.... הצילווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה - אורי.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by zam,

היי. עשיתי למחשב ניקוי קבצים ותיקון שגיאות. לאחר העלייה המערכת עברה את השלב של האייקון של מיקרוסופט, הגיעה למסך שחור ושם נתקעה. המסך שחור ןהסמן של עכבר נראה על המסך. האינדיקטור הכחול ליד הסמן גם עובד מדיי פעם אבל לא יותר מזה. בבקשה עצות. ניסיתי לעשות ריפר (תיקון) אבל גם זה לא עזר. אגב גם במצב בטוח אותו סיפור.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by Ronen Mars,

שלום לכולם.. הייתי רוצה לדעת האם יש משהו שתמליצו עליו לנטבוק של Dell Mini10v לפי מה שאני יודע יש גרסאות מוקטנות שהורידו בהן רכיבים לא דרושים. או שלדעתכם עדיף להתקין את הגרסה המלאה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. שלום לכולם, בררתי רכישה של WIN7 דרך הסתדרות המורים ולשאלתי האם מדובר באולטימייט קיבלתי תשובה שזו אכן גרסת אולטימייט אבל עם התאמה ל"סטודנט" מה זה אומר ? מה אני מאבד ? תודה

• 6 תגובות
    • 5.5k צפיות
  12. Started by מסבחה,

שלום לכולם! האם אני יכול לקנות Windows 7 מהסתדרות המורים ולהתקין על מחשב "נקי" (אחרי פירמוט)? כתוב שם שזו גרסת UPGRADE אבל אין לי XP/ויסטה חוקיים... השאלה אם חייבים אותם בשביל האקטיבציה... ואם לא, מישהו יודע איך אפשר לקנות Win7 בזול? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  13. Started by roeesnir,

מוזר. היה XP, והכל היה בסדר. החלפתי ל-7, וכל פעם שאני מחבר DOK או HDD חיצוני, הוא מזהה לי אותו כ-USB1, ומודיע שהתקן זה מסוגל לביצועים מהירים יותר. לוח - Asus P5GD2-X התקנתי דרייבר לצ'יפסט מהאתר של Intel, וזה לא עוזר. עריכה: סליחה - טעות שלי. משום מה ה-USB2 היה Disable ב-Bios. לא יודע למה. בכל אופן - הסתדר.

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  14. Started by yotam360,

"זיכרון מותקן (RAM): 4.00GB ( שלוש גיגה ניתנים לשימוש)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by reviZor,

שלום אנשים אני משתמש ב WIN7 Ultimate 64 bit RC , היום החלטתי לעדכן דרייבר לכרטיס המסך שלי GTX260 עכשיו כרגיל אני מסיר את הדרייבר דרך Add / remove programs מפעיל מחדש את המחשב, לאחר מכן נכנס לSAFE MODE ומתקין את הדרייבר החדש. (עד כמה שידוע לי Driver Sweeper לא עובד אם WIN7). אחרי שבצעתי את ההתקנה של הדרייבר והפעלתי מחדש את המחשב אני מקבל מסך כחול אם STOP : 0x0000007B והמחשב כמובן מפעיל את עצמו מחדש. אין שום בעיה להכנס לSAFE MODE אבל למצב הנורמאלי הוא לא נותן לי. יש פתרון לבעיה הזו מבלי לפרמט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Rio_911,

התקנתי את ווינדוס 7, 32 ביט, RC ואחרי כמה זמן שאני לא ליד המחשב הוא נכבה לי אוטומטית.. לא ממש ברור לי למה... כשאני מדליק אין איזו הודעה או משהו כזה.. מעבד i7 920 6 ג'יגה ראם (מתוכם שמישים 3.25) אני כנראה היום אתקין את הגירסא של 64 ביט.. פשוט היה לי דיסק מוכן של 32 אז חשבתי לנסות בנתיים

• 7 תגובות
    • 940 צפיות
  17. win7 נותן להשתמש רק ב-4.87GB מתוך 6GB של RAM. Uploaded with ImageShack.us ב-BIOS הוא מזהה 6GB. מה הבעיה ? תודה רבה מראש וחג שמח.

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. אתמול פרמטתי והתקנתי WIN7 ומאז רק בעיות..WIN7 אולטמט אני מנסה להתקין משו-המחשב נתקע אני מנסה להוריד כרום-המחשב נתקע ניסיתי לעשות צ'קדיסק-המחשב נתקע לפעמים המחשב עבד שעה-שעתיים פני שקפא ככה,לא הגיב בכלל ורצה ריסט..לפעמים נתקע עוד לפני שווינדוז סיים לעשות את ההפעלה המלאה והרגילה שלו..עשיתי ריפייר עם הדיסק(לא מקורי) והוא טוען שאין בעיות מחשב E6850 לוח אם P6N SLI V2 זכרון 2 גיגה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי אנשים! עשיתי שיחזור מערכת ל win7 64bit . לאחר השחזור הווינדוס נטען אך לאחר מכן הופיע מסך שחור ורק הסמן עליו. מצב בטוח עובד אותו הדבר . עצות כלשהן?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. בת של חבר שלי שיחקה עם ההגדרות של המחשב שלו וזה מה שקורה עכשיו. ניסיתי לעשות שיחזור מערכת, אבל גם אותו המחשב מנסה לפתוח בעזרת מציג התמונות של חלונות. זה קורה גם במצב בטוח. מישהו יודע איך פותרים כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dudy26,

שלום לכם יש לי WIN7 64 זו גירסה חוקית שהותקנה לי ע"י טכנאי, ואין לי דיסק עותק של מערכת ההפעלה התקנתי חבילת Add-on עבור Adobe premiere זו חבילה מקורית שהורדתי מהאתר של אדובה באמצע ההתקנה הופיע מסך כחול והמחשב איתחל את עצמו, ומאז אני לא מצליח להעלות אותו שוב בתפריט system recovery options האפשרויות של imege recovery וה- system restore מעלות הודעת שגיאה stautup repair עובד ומסיים אך זה עדיין לא עוזר ה-cmd עובד אבל לא ניתן לגשת לכונן C, זה כותב שהכונן הוא - system reserved ושם אופציה אחרת מתפריט ה F8, "מצב בטוח" וכל השאר לא מצליחות לעלות, המחשב קורס מייד כשהוא מגיע למסך ה- Starting Windows, מופיע מסך כחול לחצי שניה והוא מבצע שוב אתחול אודה לכם על כל עזרה, זה ממש דחוף לי אני…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אוקיי זה מוזר. אני מתנצל מראש אם ה-4 שורות ההבאות אינן מובנות לכולם, אך ברצוני לתאר בדיוק את שאירע: לאחרונה התחלתי להתעסק עם תכנות בסביבת ג'אווה. מכיוון ואני מנסה להיות כמה שפחות מפונק, אני משתמש בNOTEPAD++ לתכנות ומקמפל בעצמי את הקבצים. הבעיה הראשונה התחילה עם העובדה שהJAVAC סירב לעבוד בכל תוקף, מתוך טענה שאין לו גישה אל הקובץ שכן הCLASS לא מוגדר כPUBLIC [אע"פ שהוא כמובן כן מוגדר כך.. וזה הקלאס היחידי] אחרי ששיחקתי זמן מה עם הקובץ, עם הקוד ועם הגדרת ההרשאות של הקובץ, התייאשתי, והורדתי ECLIPSE ע"מ לבדוק מה הולך.. להפתעתי - גם ECLIPSE לא הצליח לקמפל שום קובץ ונתן רשימה ארוכה של ERRORS לא מובנים, הנוגעים להרשאות. החלטתי למחוק את הJDK [JAVA DEVELOPMENT KIT] והג'אווה עצמו…

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום, כשאני מחבר מכשיר חיצוני כלשהו לUSB מופיע סמליל כזה של מלבן עם נקודה צהובה שאני מבין כי משמעותו היא שמותקנים דרייברים במחשב. השאלה שלי היא כיצד למנוע זאת. מחיפוש בלוח בקרה מצאתי רק את רובריקת הDEVICE INSTALLATION שמתייחסת לעדכונים מהוינדוס בלבד ואילו אני רוצה למנוע גם התקנה מהמכשיר עצמו. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by IDO-G,

ניסתי למצוא שרשורים בנושא 32 - 64 ביט ולא ממש מצאתי - אז האם יש עדיפות מסוימת למערכת הפעלה עבור גיימינג ?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by kurt80,

היי, אני עם ווינדוס 7 64 ביט. עד לא מזמן כל העדכונים החשובים הורדו אוטומטית ולא כל כך התעסקתי עם זה. יש לי שני עדכונים חשובים שאני לא יודע אם להתקין או לא. servise pack 1 אינטרנט אקספלורר 9 אין לי טענות לא לווינדוס ולא לדפדפן ואם אתקין ויצוצו בעיות אתבעס לאללה כי אצטרך לשאול פה שאלות וכו (אנוכי מבין קטן בעניינים האלה) ואין לי עצבים מה אתם אומרים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.