Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
צריך פאץ Windows בעברית כיאלו שהווינדאוס שלי יהיה בעברית יש לי את השפה בעברית אבל אני רוצה שהכל יהיה בעברית בתודה,יניב
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה זמן את הגרסת ניסיון של win7 בנוסף לxp שהיה לי.. עכשיו, לאחר שמחקתי אותה (WIN7), עדיין נשאר מסך הboot של 2 מערכות ההעפלה... (מחקתי אותה ע"י פירמוט כל המחיצה שהיה ישבה עליה). השאלה היא איך אני חוזר למצב שהיה לי פעם, בלי מסך ה-boot ושהxp תעלה ישר ? boot.ini: ; ;Warning: Boot.ini is used on Windows XP and earlier operating systems. ;Warning: Use BCDEDIT.exe to modify Windows Vista boot options. ; [boot loader] timeout=30 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /NOEXECUTE=OPTIN /FASTDETECT
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
יש לי עכשיו Ultimate ואני לא חושב שיהיה לי הבדל בינה לבין הגירסה הכי פשוטה מדד חויית הוינדוס שלי עומד על 3.0 אבל עדין אני מרגיש את הווינדוס כבד
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
מישהו הביא לי מחשב עם ווינדוס (חוקי) שננעל משום שלא הופעל, מישהו יודע איך ניתן להפעיל אותו מבלי להתקין מחדש ?
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי ווינדוס ויסטה אולטימייט מקורי בקופסא,ארוז וסגור. כשפתחתי את הקופסא גיליתי להפתעתי 2 דיסקים , האחד 32 ביט והשני 64 ביט עכשיו מה שרציתי לדעת זה אם מישהו קנה/קיבל את ויסטה אולטימייט וגם לו היו 2 דיסקים בקופסא? הייתי בטוח שצריך לקנות את גירסת ה64 ביט בנפרד , אז מה קורה פה?
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום! שמתי לב למשהו מאוד מוזר. אני פותח את ה"מחשב שלי", נכנס למחיצה C, ולתדהמתי אני רואה שהתיקייה של Windows נעלמה. יש במחיצה C את התיקייה "Documents and Settings" והתיקייה "Program Files", ושני קבצים: "DFIMB.DAT" ו-"ALCSetup.txt". נכנסתי ל-"Folder Options", ומסומן שם "Show hidden files and folders". לאן התיקייה של Windows נעלמה? זה וירוס או פיצ'ר של Windows שהותקן לי באחד העדכונים האחרונים ונועד להגן על התיקייה של Windows? אני משתמש ב-Windows XP Professional SP2.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, היה לי על המחשב שתי מערכות הפעלה של windows xp.. אחת בכל כונן.. וכשפתחתי את המחשב תמיד היה לי אפשרות לבחור בין השתיים.. היום פירמטתי כונן אחד וכשהפעלתי מחדש את המחשב עדיין היה לי את התפריט בחירה בין המערכות אלא שהפעם שאני בוחר במערכת שמחקתי זה אומר שחסר קובץ.. השאלה שלי היא איך אני מוריד את התפריט הזה בהתחלה..
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה בווינדוס בזמן שאני מבצע סריקות עם Malwarebytes ולעיתים כשאני עושה ניקוי עם CCleaner. יש לי ווינדוס 10, 32 RAM , וAMD Rayzen 1700x. כשאני עושה סריקה רגילה עם Malwarebytes הכול בסדר, אבל אם אני עושה סריקה מעמיקה דרך custom כדי לאתר rootkit לכל הכוננים שלי הסריקה תוקעת את הכול. פתאום הווינדוס קופא ואני לא יכול לעשות כלום, העכבר זז, אבל המקלדת קפואה והדרך היחידה לעצור את הסריקה זה ריסטרט מהכפתור. זה לא קרה לי בעבר, זה משהו שקורה לאחרונה. דבר דומה קורה עם ניקוי של קלינר, אבל לא תמיד. שלשום עשיתי ניקוי והכול נתקע, אבל הצלחתי לעצור עם Task Maneger, ואחרי זה הניקוי עבר חלק. לפי מה שאני רואה, שום דבר אחר לא גורם לתקיעות.…
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעולה בין הPOST לטעינה של הווינדוס ומבקשת את היוזר והסיסמה של הווינדוס ברגע שהווינדוס עולה היא עושה לוגין עם הפרטים שהקלדתי לא מעניין תמיכה בסביבה דומיינית, זה לשימוש בייתי פשוט מעצבן אותי שאני מדליק את המחשב ואני מחכה שהוא יעלה את הווינדוס ואז אני שם סיסמה והוא ממשיך לחשוב כדי לטעון את הדסקטופ ושאר השטויות.... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אני ישמח לשמוע
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם ישנה אפשרות בחלונות XP לקבוע משתמש קבוע ויחיד שהמערכת תעלה איתו באופן אוטומטי כל פעם ולא תעלה לי את ה Welcome Screen ובמידה ואני ארצה משתמש אחר אני אעשה Log Off ואחליף משתמש תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הי. פירמטתי מחשב של חבר, וגיביתי את הדיסק ב-COPY רגיל (רק מסמכים רציתי תכלס לגבוות, כל השאר התקנתי מחדש). אני מחפש את הקובץ עם הגדרות החייגן שלו לרשת (היה לו קיצור דרךל חייגן לאינטרנט זהב על הדסקטופ). יש למישהו מושג באיזה קובץ נשמרות ההגדרות האלה ? (יוזר וסיסמא) כי בתיקיה DESKTOP תחת DOCUMENT AND SETTINGS מופיע רק הקיצור דרך. תודה לעוזרים. אסף
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין את חלונות 7 במחיצה נפרדת. השאלה שלי עם אפשר לבחור בזמן הדלקת המחשב,עוד לפני שהמערכת הפעלה עולה באיזה מערכת הפעלה המחשב יעלה XP או 7 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אני צריך להכנס ל-Advanced Boot Options כשאני מדליק את המחשב,לפני שהווינדוס עולה. בכל מקום רשום שזה מתבצע בעזרת מקש F8,אבל לא משנה כמה אני לוחץ עליו כלום לא קורה. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מערכת הפעלה - Win7 64bit (ניסיתי גם ב-XP 64bit ואין שינוי) כרטיס מסך - Radeon HD5850 הבעיה התחילה כשבאתי למחשב והמסך לא הראה שום תמונה (לפני שעזבתי אותו הכל היה בסדר). אחרי ריסטרט, הווינדוס לא עלה - קודם כל מופיע מסך הטעינה של הווינדוס, ואז יש מסך שחור (אבל מואר, כמו תמונה שחורה. אין פה בעיה של no signal) ולא קורה כלום. גם המקלדת לא מגיבה (CAPS LOCK), מה שאומר שהווינדוס לא עולה בכלל וזה לא רק שאין תמונה. הנחתי שזו בעיה עם הגרסה החדשה של ATI CATALYST 11.7 שהתקנתי, אז העלתי את המחשב ב-SAFE MODE, הסרתי את הדרייברים ואכן אח"כ המחשב עלה גם בלי SAFE MODE. הבעיה היא שכשניסיתי להתקין מחדש את ה-CATALYST, הבעיה חזרה. ניסיתי גם להתקין את הגרסה הקודמת שעבדה קודם בלי בעיה (11.6) אבל ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שאני נכנס לאתרים מסויימים ואני לוחץ על תפריט משנה בתור האתר הוא פותח לי חלון ריק זה לא קורה בכל האתרים אבל בהרבה וזה רק בזמן האחרון.ניסיתי להתקין את האקספלורר מחדש וזה לא עזר
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
בניגוד לאנשים מסוימים אני לא נוהג לפרמט כל שני חמישי... בעצם לא עשיתי את זה אף פעם... ;D אבל מסתבר שפשוט אי אפשר להתחמק מזה. סוף סוף קרה המקרה וחלונות פתח בשביתה [על הרדיסק שסחב שלוש שנים ושני מחשבים, כמה לא מפתיע] - אני צריך עזרה בהליך פרמוט והתקנת ווינדוס 98 מחדש. יש לי דיסקט אתחול של PM 7. בנוסף הטכנאי ה'חכם' מהחנות [ז"ל] התקין לי את חלונות ב FAT 16, מה שאומר שיש לי 5 מחיצות של 2 ג'יגה. אחרי הפרמוט תהיה בעיה לאחד חלק מהן? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה אחרי כמה עדכונים של ווינדוס, ראיתי שהמחשב (עמדת העבודה שלי) כולו מתעכב יותר במעבר בין תיקיות בסגנון שמוכר לי בתור נסיון של ווינדוס למצוא נתיבי רשת ישנים/מנותקים/לא זמינים. בטח מכירים את זה, לוחצים על איזו תיקיה ופתאום המחשב נתקע לאיזה עשר שניות ואז משתחרר וממשיך כאילו כלום. (גם הקלקה בתיבת החיפוש תוקעת אותו לכמה שניות טובות אבל לא בטוח שזה קשור לרשת אלא יותר נראה לי קשור לעדכון לא מוצלח כרגיל של מיקרוסופט שייקח שנה עד שייסדרו כל שטות שלהם). קיצר בעזרת תוכנה קטנה שבוקדת מה מחובר כולל חיבורים "סמויים" גיליתי שבמקום רשת של מחשב העבודה שלי שאליו אמור להיות מחובר רק מחשב העזר שלו ואינטרנט כמובן, מסומן לי שגם האקסבוקס מחובר אליו אבל לא נגיש, וגם מחשב הבית, וגם עוד…
-
- 8 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
חבר שלח לי את הקובץ הזה, חשבתי לשתף אתכם. אפשר להוריד את הקבצים מהאתר שלהם לפי השמות שמופיעים בתמונה. תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי XP PRO, ומשום מה לפני יומיים, כבר לא יכולתי רגיל לראות את המסך הכחול שיש בו את החשבונות שקיימים ב-XP, אלא לרשום את שם החשבון שאני רוצה עם סיסמה אם יש, ואז ללחוץ על ENTER! איך אני מבטל את האפשרות הזאת, וחוזר למצב הקודם, שבו יש מסך תכלת עם כל החשבונות, ובלחיצת עכבר אני בוחר לאיזה להיכנס? עריכה: לא חשוב, שיחקתי קצת בהגדרות של החשבונות בלוח בקרה, ומצאתי איך
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אחרי כניסה לsafe mod כל הדסקטופ שלי נראה כאילו הוא עבר צונאמי. יש דרך כלשהיא לשמור על הסדר שלו ? (יש לי מלא איקונים עליו)
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נניח אני מעוניין שכשאני מחבר את הIRIVER שלי הוא יקבל אות קבועה שתהיה שמורה רק לו(לפי LABEL של הכונן(נניח H)) ואף כונן אחר לא יוכל להשתמש באות הזאת כלומר שכשאני אחבר את הDOK שלי (בזמן שהIHP שלי לא מחובר) אז הוא יקבל את האות הבאה בתור (נניח ן)
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלוב רב. רכשתי מחשב חדש עם וינדוס 7 מקורי אשר עימו נרכש כרטיס 5850 של ספייר. אני מנסה לשחק בעותק מקורי של דירט 2 שמתחיל לעלות אבל ברגע שהוא מסיים את המסך הראשון של הפרסומת לAMD הוא פשוט נתקע, ומתחיל לעשות מעברים ממסך שחור ללבן כשהמחשב לא מגיב או מגיב ממש ממש לאט. כנ"ל עם סרט מקודד בHD בקודק של מטרוסקה (או משהו כזה). אשמח לעזרה. אם צריך עוד פרטים אשמח ספק. עריכה. ראוי לומר שכבר שיחקתי במשחק על המחשב החדש. אבל הצלחתי להעלות אותו רק פעם אחת. עם הסרט לא הצליח לי אפילו פעם אחת מעבר לממש התחלת הסרט.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי ווינדוס 7 אתמול - כאשר הממשק התקנה כולו באנגלית - ולאחר מכן הוספתי בווינדוס אפדייט - את השפה העברית לאחר מכן נכנסתי לאפשרויות שפה בלוח בקרה ושניתי שם הכל לעברית . זה החליף את הכל לעברית - פונטים וכאלה - א-ב-ל- נניח אחרי שעושים עדכון של ווינדוס אפדייט - זה רושם באנגלית update - do not close the computer או משהו כזה או shut down - זה רושם באנגלית - נראה לי שהבנתם למה אני מתכוון עכשיו יש לי ווינדוס אקס פי גם ושם הוא רושם הכל בעברית - גם כיבוי - וגם מתקין עידכונים - אל תכבה את המחשב יכול להיות שזה בגלל שהווינדוס בא באנגלית ולא בעברית מלאה ? יש למישהו ווינדוס 7 שההתקנה היא בעברית מהתחלה ללא צורך להוסיף את העברית ? ויכול להגיד לי אם מה שתיארתי קורה גם שם?…
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-