Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
:s05: אני קורא את הכתבה באתר על ההתנסות במערכת ולא ראיתי שום זכר למשהו מהמערכות הקודמות הכל נראה בסגנון של ממשק סמארטפון במילים אחרות פשוט ו.. האמת אין לי שום מושג איך להסביר את ממשקי WIN XP-7 אבל אני חושב שהתמונות אומרות את שלהם .. איפה שולחן העבודה הענק ששמתי בו מיליון דברים בניהם תיקיות קיצורי דרך ועוד רקע ברזולצייה גבוהה ותחושה של שולחן עבודה אמיתי (עם דגש על השולחן!) לא פלא שמיקרוסופט מתלהבים מזה שהמערכת תעלה במהירות, הם הורידו כלכך הרבה תהליכים כנראה בשביל הפשטות הזאת יכול להיות שכל מה שכתבתי פה למעלה זה סתם שטויות שאני קופץ ומתעצבן על חצי עבודה ויש למיקרוסופט עוד מה להוסיף. אבל אני שואל אותכם ( כי לי אין מושג מה הולך ) אם זה (בעקרון ) מה שאנחנו הולכים …
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
במחשב של אמי מותקנת מערכת הפעלה חלונות XP, ואני הגדרתי בהגדרות החסכון בחשמל שהמסך יכבה לאחר 3 דקות של אי שימוש. אבל מה, המסך לעיתים קרובות לא נכבה. כניסה מחדש להגדרות התצוגה ומשם להגדרות חסכון בחשמל ולחיצה על אישור, פותרת את הבעייה הזאת באופן זמני, אך היא חוזרת לאחר זמן מה. הבעייה קרתה בעבר גם במחשב שלי, כאשר עוד היה מותקן בו חלונות XP, ובעוד מחשבים שלהם הייתה לי גישה והיה בהם חלונות XP. הבעייה הזאת לא קורית עם חלונות 7. מהי הסיבה לכך?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) השימוש בזיכרון פיזי גבוה בלי ששום דבר פועל- http://www.fastup.co.il/images/47625293.jpg (בXP זה היה 300 ומשהו) למה זה ככה ? 2) יש אפשרות לשנות את זה שהמסך יהיה יותר גדול ? (האדום) http://www.fastup.co.il/images/67829730.jpg 3) איך אני בודק את הService Pack ב WIN 7 ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי שרשורים באתר עם בעיות בקשר לאייקונים אבל לא כזו כמו שלי: כאשר אני פותח תיקיה כלשהי אני שם לב שה-desktop "קופץ" - ז"א כאילו הדברים נעלמים ל1/1000 השניה וחוזרים- זה כל כך מהר שזה פשוט נראה כמו הבהוב מהיר, וכשאני נכנס לתת תיקיה, או כשאני פותח קובץ כלשהוא (בדר"כ של אופיס, אבל לא בהכרח) אז כל האייקונים של הקיצורי דרך שעל desktop הופכים לאייקון default של xp והמחשב מתנהג כאילו חישמלתי אותו, כולו בשוק, ותוך כמה שניות חוזרים האייקונים המקוריים של קיצורי הדרך- מה זו התופעה המרגיזה הזו? מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לשכפול דיסקים קשיחים, יצירת image ופתיחת image לדיסק - התוכנה תעבוד מתוך Windows XP. הדיסקים לשכפול הם דיסקים קשיחים נוספים שמתחברים למחשב (דרך חיבורי SATA אחרים בלוח) ולא הדיסק שממנו עובדת מערכת ההפעלה באותו רגע - התוכנה יכולה לשכפל XP, VISTA ו 7 (כרגע הכי חשוב שתדע לשכפל XP) - התוכנה יכולה לקחת דיסק קשיח ריק (ללא MBR), ולשכפל אליו (נניח מתוך image) כולל MBR תקין, כך שהוינדוס יוכל לעלות מהדיסק הקשיח שמתקבל - התוכנה חינמית, עובדת לזמן לא מוגבל, ולא מכילה adware ודברים דומים, ולא משתילה כאלה בדיסקים המשוכפלים
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אם מישהו יודע איך לאפס את כל ההגדרות להגדרות יצרן בוינדוס 7 ב SERVICES.MSC אני אשמח להסבר, קצת שיחקתי בהגדרות וזה לא שמשהו לא עובד, אני פשוט רוצה לדעת איך אני מהתחל את ההגדרות לאיך שהם מגיעות עם וינדוס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסיתי לפני זמן-מה להתקין את המערכת הנ"ל במדור (directory) נפרד, כשאני משאיר בנפרד את המדור הקיים עם Windows 7. לא הצלחתי להיכנס למערכת הישנה לאחר התקנת Windows 8. כשהפעלתי תיקון באמצעות דיסק ההתקנה כדי להשתמש במערכת הישנה, הצלחתי להעלות מחדש את Windows 7, אך נבלמה לי האפשרות לבחור שוב, לאחר אתחול, את Windows 8. האם יש דרך מיוחדת, כלשהי, כדי להתקין דואל-בוט או מולטי-בוט, כך שאוכל להדליק את המחשב ולבחור במערכת הרצויה לי בכל זמן רצוי?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה WIN7 ULTIMATE x64 על מחשב חדש - דיסק ראשי CRUCIAL 128GB. התקנתי את התוכנות המבוקשות על ה SSD - התקנתי 3DMARK 11 לבדיקת ביצועים והסרתי אותה. שמתי לב שהנפח הפנוי של הדיסק נשאר מצומצם גם לאחר הסרת 3DMARK 11. עיון בתיקיות גילה שהתיקייה Application Data תחת Users\All Users היא בגודל של 24GB. הבעיה היא שמהע"פ מציגה את Application Data כקיצור דרך, ולא מצאתי שום דרך להיכנס לתיקייה עצמה ולחפש את הישום עם הנפח העצום (אני מניח שזו תיקיית 3DMARK 11). כל לחיצה על Application Data משאירה אותי באותו מקום עם כל שאר התיקיות למרות שהכותרת מציינת שנכנסתי עם רובד אחד פנימה. לדוגמה: תחילה זה נראה C:\Users\All Users\Application Data ואח"כ C:\Users\All Users\Application Data\…
-
- 4 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
כאשר אני מתקין את הwindows 7 ultimate לקראת סוף ההתקנה עולה לי מסך שחור וההתקנה כאילו נתקעת. הבעיה חוזרת על עצמה כל פעם מחדש. ניסיתי 64 וגם 32 bit ועדיין התקלה חוזרת על עצמה. האם אתם יודעים ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עשיתי שטויות עם המחיצות שלי והגעתי למצב שיש לו 2 כמה מחיצות. C כוללת 550 GB ועליה את הווינדוס D כוללת 380 GB ועליה יש עוד ווינדוס שאני לא משתמש בה E כוללת 7 מגה וכוללת ככל הנראה קבצים חיוניים למערכת הפעלה (אני לא יודע איזו מהן) אני רוצה לאחד את כולם, השאלה האם זה אפשרי ללא פרמוט?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש תופעה מוזרה שמטרידה אותי וזה קורה בד"כ עם קשיח נייד שמחובר דרך USB. כאשר אני מסיים לעבוד איתו (גם אם ממתין אחר כך), חלונות לא מאפשר לי לנתק אותו בצורה "בטוחה". הדבר קורה כמעט תמיד, אך פחות נפוץ עם Flash (אולי רק הרגשה כזו). מישהו יודע למה זה קורה ואיך להפסיק את זה?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
שלום. ניסיתי להתקין מדפסקת hp4510 בשרת 2003std DC ההתקנה נכשלה באמצע ומאז השרת מדפסות לא עובד! מסתבר שהדרייבר לא מתאים לשרת וזה גם דפק את הסרוויס ואת כל שאר המדפסות שכבר מותקנות בשרת. מכיוון שהדרייבר לא הותקן בהצלחה ניסיתי להסיר אותו דרך הregistry מכל מה שראיתי שקשור לhp4510. ניסיתי להסיר את הprinter role עצמו של השרת ולהתקין מחדש וזה גם לא סידר את התקלה. אני מצליח לעשות restart לסרוויס אבל הוא נופל שוב אחרי דקה. למישהו יש רעיונות? ??? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הכוונה ליצור לינקים סימבולים וכך יהיה דיסק המיועד למערכת ההפעלה, דיסק לקבצי תוכנות ודיסק לספריית USERS (ועוד אחד לזכרון וירטואלי). כל הדיסקים אינם SSD, במהירות בין 5200 ל7200, 8 גיגה זכרון חלונות 7 74ביט השיטה - http://www.vistaheads.com/forums/microsoft-public-windows-vista-installation-setup/11016-how-move-program-files-another-drive-partition-2.html#post1737567
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סבא שלי שיחק במחשב שהעברתי אליו עם ווינדוש XP3 ,והותיר לי מחשב עם הבעיותץ הבאות: 1. נעלמו כל סמלי האיקונים משולחן העבודה - זאת הצלחתי לתקן. 2. קיצור הדרך של ספק האינטרנט נעלם, ואני מצליח להפעיל תקשורת רק דרך לחיצה על קיצור הדרך של אנטי וירוס שלי שמעלה את חלון ההתקשרות לאינטרנט. 3. אני מנסה להעלות מחדש את החייגן והסמל לא מופיע מחדש. 4. אני מנסה להעתיק קיצורי דרך לשולחן העבודה ,עושה העתק ומנסה להדביק אך הקיצור לא מופיע. 5. מנסה לגרור ולהזיז סמלים וגם כאן לא מצליח.
-
- 4 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה לשתף תיקיה ברשת הביתית (כל המחשבים windows 7) שלי. כולם שייכים לקבוצה Homegroup קליק ימני על התיקיה properties>> sharing tab >>share יש שם תפריט נפתח עם האפשרויות everyone, homegroup, guset וכמובן אני מופיע גם. הוספתי את homegroup. אחותי הצליחה להכנס לתיקיה אבל אמא שלי ואבא שלי ראו את התיקיה אבל לא הצליחו להכנס- המחשב הודיע להם שאין להם הרשאה (אחותי ואני על הרשת האלחוטית בזמן שאמא שלי ואבא שלי על החוטי) חזרתי והוספתי גם את everyone ועכשיו גם ההורים שלי יכולים להתחבר. אני לא רוצה את everyone (למקרה שאורח או מישהו בא או משהו). אז נסיתי לכתוב בשדה את שם המחשב והמשתמש (ככה \\computer\user) אבל זה לא זיהה לי את מה שכתבתי. איך אני עושה את זה? מיותר לצ…
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל אותו יש לי שגיאה הנה מה שרשום בשגיאה:A critical error has occurred while running the virtual machine and the machine execution has been stopped. For help, please see the Community section on http://www.virtualbox.org or your support contract. Please provide the contents of the log file VBox.log and the image file VBox.png, which you can find in the C:\Documents and Settings\Windows\VirtualBox VMs\Windows 7 VB\Logs directory, as well as a description of what you were doing when this error happened. Note that you can also access the above files by selecting Show Log from the Machine menu of the main VirtualBox window. Press OK if you want to power off the …
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל, גם ה Windows 7 Repair/Recovery CD לא מצליח לעלות את ווינדוס. במצב רגיל הווינדוס נכנס ללופים בלי הפסקה בזמן הטעינה - שמתי לב למסך כחול שמופיע ממש לכמה מאיות, אי אפשר היה לראות מה כתוב שם והמשיך בלופים של הפעלה מחדש. במצב בטוח הוא נתקע על הטעינה של הקבצים במצב תיקון ובבוט דרך RECOVERY CD הוא יעני עולה אבל נתקע על המסך הכחול הראשי לפני שהמערכת עולה.... אין לי כל דרך להיכנס לווינדוס ולנסות למחוק\לשנות קבצים , REG, או כל דבר אחר. לא זכור שהותקן משהו חריג, אולי עדכון אוטומטי של ווינדוס, שכרגיל חירבן שוב את המערכת. Windows 7 64bit נייד של HP dv6 מקווה שמישהו יוכל לעזור כאן. תודה על כל פנים.
-
- 16 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כונן קשיח של 1TB מתוכם 100GB הם כונן C של מערכת ההפעלה ו900 מהם של כונן D. רציתי להוריד מכונן D מאה ג'יגה ולהעביר אותם לכונן C, הצלחתי לכווץ את הגודל שלו ב100GB וכעת יש לי 100 ג'יגה שטח פנוי, אבל כשאני לוחץ מקש ימני על כונן C יש לי אפשרות רק לכווץ אותו ולא להרחיב, לעומת זאת אם אני לוחץ מקש ימני על כונן D(הכונן שממנו נלקח השטח) יש לי אפשרות להרחיב אותו. יש אפשרות להעביר את זה לC?
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת cardfile כפי שהיתה בווינדוס 3.1 למחשב עם מערכת הפעלה ווינדוס 7
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אינני מצליח להבין את זה.. לא ממזמן היה לי מחשב עם וינדוס אקספי, עד ליום שבו עדכנתי אותו לחלונות שבע. היו יוצאים עדכונים כל כמה שבועות ואינני מדבר רק על התוכנה החודשית שבודקת רוגלות אלא עדכוני אבטחה סדירים. אני פשוט לא מצליח להבין איך לתוכנה שיצאה לפני עשר שנים עם צוות פיתוח ענק שישב עליה ועדיין יושב ובודק פרצות אבטחה. איך הם הגיעו למצב שגם לאחר יותר מעשר שנים בשוק עדיין יוצאים עדכונים?
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
האקפלורר פשוט נתקע או מתחיל להבהב ומופיעים סימני קריאה מוזרים על הפרסומות באנרים וכו הוא מגיע ל1 גיגה זיכרון ומשם מתחיל הבלאגן .. יש לי win 7 ו 8 גיגה זיכרון פנימי במחשב . מוזר מאוד העניין הזה . יש לציין כי אני משתמש בהרבה טאבים . מה עושים? (אני מתשמש גם בפיירפוקס )
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני שבוע דוד שלי רכש מחשב נייח של HP עם WINDOWS 7. לאחר בדיקה קצרה במהלך שימוש רגיל, מצאתי שאין למחשב תצוגה מקדימה של קבצים כמו תמונות וסרטים. ניסיתי לבדוק בהגדרות של הוינדווז אבל זה היה לחינם, כי לא מצאתי שום אופציה לתצוגה מקדימה בקבצים מהסוג הזה. מישהו יכול לרמוז איפה ואיך? תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Windows7 Ultimate. בSounds יש את כל הקולות חוץ מהפתיחה כשמפעילים את המערכת הפעלה. האם יש דרך נוספת להעלים את הקול המעצבן הזה? או שדבר יותר פשוט: אפשר לעשות mute לכל הsound כל פעם שאני מפעיל את המחשב?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
פרסמתי בציוד הקפי אבל כנראה לא מתאים לשם יש לי מקלדת k200 Logitech ולמעלה יש לי מקשי favorites , החלטתי לשנות את הmail והcalc למקשי multimedia כי אין לי מקשים של "להעביר לשיר הבא" , "שיר קודם" . קצת חקרתי על הנושא והגעתי לפה : HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\AppKey\מספר המקשהעניין הוא שלמדתי איך לשנות את התנהגות המקש ע"י ShellExecute לwmplayer.exe וגם לפתוח ישר את הג'ימייל, אבל אני לא מצליח בכל האינטרנט הזה למצוא מה הפקודה ל next track, מצאתי שהקוד הHEX שלו הוא E0 19 אבל אין לי מושג איך אני עושה את זה שם, ניסיתי גם בשיטה בינארית Scancode map אבל הוא בכלל לא קולט שום תו. בסופו של דבר , האם יש למישהו מושג איך לעשות את זה בלי שום תוכנות עז…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון מלא בעיות של זכרון.. לדוגמא: כשאני עושה printscreen זה לא נותן לי להדביק את התמונה בצייר. בפרקים של סדרות קצרות (20) דק' לפעמים הוידאו נתקע והאודיו ממשיך. הרזולוציה קופצת לרזולוציה נמוכה. הורדות שמפסיקות באמצע כי "אין זכרון" או "שגיעה לא מוכרת". העברת קבצים בין תיקיות/חילוץ מRAR שעוצר באמצע כי אין זכרון (ויש שטח אחסון). המחשב סתם איטי ומנהל המשימות לא עולה.. גם כעושים ctrl+alt+delete שום דבר לא קורה. אני עם וינדוס 7 ו4gb זכרון וזה התחיל ממש לא מזמן. האנטיוירוס לא מוצא כלום וגם malware bytes anti-malware חשבתי לפרמט אבל אני מעדיף להמנע אם אפשר... הציעו לי את TweakNow PowerPack 2011 ובאמת ניקיתי את המחשב והוא נעשה יותר מהיר, התוכנה מצאה לי המון …
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-