Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,238 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. צריך לפתוח פורטים ואין לי מושג איך... יש קשר למודם? זה מחשב של בן דוד שלי ויש לו מודם TP LINK. השאלה היא בעקרון להפעיל אי מיול. תודה
-
- 13 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום. בדיוק היום שדרגתי לWIN7 64BIT ואני מרוצה בסך הכל. לצערי קצת שיחקתי עם ההגדרות של שיתוף הקבצים במחיצה/כונן D וכעת איני יכול לערוך שמות של קבצים שם או בכלל למחוק קבצים. זה מה שאני מקבל, אפור כזה שאי אפשר לעשות איתו כלום: יש הצעה לפיתרון? בכונן E ו C אין לי את הבעייה הזו.. אני צריך להגיע למצב שיהיה לי אפשרות להוסיף שם משתמש Everyone וככה אני אצליח לערוך קבצים בתיקייה. תודה מראש. *הקובץ Unlocker הזה שהמליצו לי פה לא עבד טוב עם זה, לא עשה כלום. אני פשוט צריך הדרכה מה לעשות עם ההגדרות. תודה שוב. כל האפשרויות צבועות באפור.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עברתי ל-7 מ-XP, סך הכל נחמד רק ה-UAC מעצבן (הועף ממזמן); למה ה-Explorer מתחיל מה-Libraries ולא מה-My computer עדיין לא ברור,אבל מצאתי גם איך לסדר את זה. בנוסף, לפעמים המע' פשוט נתקעת ולוקחת איזה 10 שניות הפסקה, שעדיין לא ברור למה. בכל אופן, הבעיה הזאת אולי שולית אבל ממש מציקה. כל פעם שוינדוס עולה, במסך כניסה כשבאים להכניס את הסיסמא המקלדת היא בברירת מחדל על עברית. לא משנה מה ניסיתי שום דבר לא עוזר; שינית את המיקום, את השפת דיפולט (מן הסתם, אנגלית), אפילו ניסיתי להעיף את העברית כשפת קלט לחלוטין ועדיין כשביצעתי איתחול, במסך כניסה הקלט היה על עברית, למרות שהיא בכלל לא שפת קלט זמינה בדסקטופ.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמו בכותרת, מאז המעבר ל-7, ישנם שני דברים שממש מעצבנים אותי (בניגוד לשאר שמעצבנים אותי רק קצת), הראשון, כיצד ניתן לבטל את החיפוש בתוך קבצים? אני רוצה שבתור ברירת מחדל, החיפוש יחפש רק בשמות של הקבצים, ולא בתוכם. והשני, כאשר עושים Alt Tab ב-7, אז הוא מראה את שולחן העבודה בתור אפליקציה שניתן לעבור אליה באמצעות Alt tab. אני מעוניין לבטל את זה, שלעולם השולחן עבודה לא יופיע שם, אבל שעדיין יהיה Preview של החלון שאליו אני רוצה לעבור (ניתן בקלות לחזור ל-Alt tab סטייל XP, שבו אין את השולחן עבודה, אך אז גם מאבדים את ה-Preview של החלון) תודה לכל מי שיוכל לעזור...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום,שידרגתי לWIN7 מXP (גירסא HOME 32BIT)ופשוט אין סאונד, כמובן שבדקתי את כל הדברים הרגילים, כמו לחבר רמקול אחר למחשב, מדריכים ביוטיוב, התקנת כל מיני דרייברים ועוד ועוד.אפילו הצלחתי להגיע למצב שיש לי כל הזמן איקס על האייקון של הרמקול (לא היה מקודם איקס) כי עשיתי DISABLE למשהו שאני לא זוכר כרגע.יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אמ.הלוח הוא ASUS P5LD2 SE, חיפשתי דרייבר לכרטיס קול של הלוח לא מצאתי כל כך, הורדתי דרייברים של Realteck לא עזר לי.אשמח לעזרתכם חבר'ה!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני רגיל לסדר את שורת ההתחל כשורה כפולה, כאשר השורה התחתונה מחילה QUICK LUNCH גדול עם הרבה קיצורי דרך, וטולבר נוסף של MY COMPUTER לגישה נוחה לכוננים, עכשיו ב- WIN7 שהתקנתי (אולטימייט 32ביט) אני מצליח לעשות את זה, העניין הוא שכאשר אני מפעיל מחדש את המחשב הסרגלים שהוספתי נעלמים... וצריך להוסיף שוב... ממש מעצבן, מישהו יודע איך לגרום לו לשמור את זה? בנוסף יש לי בעיות עם הגדרות הקודקים ל-HD וכו אם מישהו מכיר מדריך איכותי בנושא אני ישמח
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב וחילקתי כונן c 204800 MB שזה אמור להיות בעצם 200 gb אבל בפועל כנראה המערכת גונבת טיפה בהתקנה ויוצא לי כונן 199 gb כמה אני אמור לרשום שיצא בדיוק 200 ? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלוםלחברי הפורום התקנתי וינד7 ורציתי לדעת כשאני ממגער חלוןאיך לגרום לו שיישאר על סרגל הכלים לדוגמא-אם פתחתי 2 חלונות אינטרנט שמקביל וממזער אותם,שניהם מתמזגים לסמל שליד תפריט התחלה תודה,מקווה שהשאלה ברורה מספיק
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד היום כשהתקנתי מערך RAID על XP הייתי צריך להתקין את הדרייבר מתוך FDD בתחילת התקנת הווינדוס האם ב-ויסטה ו-WIN7 כבר אין צורך בתהליך הזה? הכל Built-in ? בחוברת של הMB מצויין רק Win XP & 2000 תודה
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בחיי כבר השתגעתי מהעיניין הזה - המערכת WIN7 64BIT לא מצליחה למצוא לבד את הדרייבר למדפסת זירוקס 3150 שלי > למרות שהיא מזהה אותה (מופיעה ברשימה של ההתקנים אבל בלי דרייבר...??? !!!) ניסיתי ידנית - גם לא הצלחתי למצוא שום דבר שעובד מתאים גם לא באתר החברה...גם לא לויסטה? מי עוזר לי תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן 500GB ועליו WIN 7, התקנתי על כונן 250GB XP ואבל מאז יש לי בעיה ממש מוזרה, הבוט של XP השתלט על הכול וכשאני בוחר את הדיסק של ה500GB בF8, עולה XP, כשאני בוחר את הדיסק של 200GB שעליו 100% אין מערכת הפעלה כל שהיא, עולה XP, רק בדיסק שעליו התקנתי את הXP (250) לא עולה כותב לי BOOTMGR MISSING. זאות אומרת אני לא מצליח לעלות את הWIN7 לא משנה מה... יש רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם נכנסתי לMSCONFIG בWINDOWS 7 ובלושנית שירותים סימנתי למטה הסתר את כל שירותי Microsoft והתהליך הזה ששמו FsUsbExService מסומן בV מישהו יודע מה זה??
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 ישן שאני מחזיק בתור שרת הדפסות.(128MB זכרון, 80GIGA הארד דיסק) כרגע מותקנות עליו שתי מערכות הפעלה:XP32 וSERVER2000. השאלה שלי אם 7 תרוץ עליו יותר טוב מXP ? הבנתי שהליבה של 7 יותר קלה מVISTA והיא אמורה לרוץ גם על מעבדי אטום.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב בן 3, אך בעל זכרון 4GB DDR2. מה כדאי יותר? יורגש הבדל בעבודה עם 64bit? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי את ה-win7 ultimate. מגיע ב-dvd של התקנה 2 גרסאות - 32 ביט ו-64 ביט. אני היום עם 2 ג"ב זיכרון ומעבד core 2 e6320, כ. מסך 8400 nvidia. כרגע אני יודע שה-64 ביט יהיה בשבילי זולל זיכרון ומיותר. 2 שאלות - 1. האם 32 ביט ירוץ כמו שצריך על המערכת ? 2. אם אני ארחיב בעתיד את הזיכרון - אני אוכל להתקין מאותו דיסק גם את גרסת ה-64 ביט או שהרישיון זה או ל32 או 64 ? תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי WIN7 7100 64BIT, כל הדריברים זוהו בהצלחה, בהגדרות הרמקולים מוגדרים על 5.1 ובבדיקה ממערכת ההפעלה ומה realtek הכול תקין. אבל עכשיו שמתי לב שאני שומע שירים רק ברמקולים הראשים. יש מצב שזה קשור להגדרה של Enhancements על הרמקולים? מישהו יודע איך לסדר ?
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
בתור משתמש עם 2 גיגה זיכרון, האם ישנה סיבה כלשהי להתקין את גרסת ה64 ביט? לבד מן העובדה שאני אאלץ לבזבז 300 על עוד כרטיס זיכרון- איזה יתרון זה יתן לי ?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני לקראת רכישת מחשב חדש עם 4 ג'יגה זיכרון. אני מעוניין להתקין את win7 כמערכת הפעלה, והבנתי שגרסת 64bit תתאים לי. שמעתי שלעתים ישנן בעיות של חוסר תאימות של תוכנות מסויימות וכדומה, לכן יש בי חשש קל. מה אני אמור לדעת על מערכת ההפעלה הנ"ל בטרם ההתקנה? לכל דרייבר יש גם גרסה עבור 64bit? בתוכנות מסויימות אצטרך לבצע הגדרות כלשהן? יש תוכנות עם גרסה ספציפית עבור 64bit? יש תוכנות שלא יעבדו ב-64bit, או לא יעבדו טוב? אני די חושש מכל הבעיות הנ"ל. אשמח להסברים בנושא.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי XP אני שוקל לעבור לWIN7. אבל אני משתמש קבוע במגוון התוכנות של adobe גירסא CS3. רציתי לדעת לגבי התמיכה שלהן ב64 ביט. והאם הם כן ישתמשו ביותר מ 2 ג'יגה ראש שמגבילים אותי כרגע תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
בחיי מעצבן לאללאה...למה מיקרוסופט חייבים לסבך כל דבר? בסה"כ אני רוצה להעתיק תיקייה מיכונן לכונן :s05: זה מזהה(מיותר!) > כמה קבצים צריך להעתיק...איזה 4 דקות ואח"כ מעתיק איזה תיקייה קטנה מיתוך הרבה מאוד תיקיות וקבצים ופשוט ניתקע! יש לי קאספרסקי ( שכיביתי אותו וזה לא עזר) איך פותרים את הבעיה ? חשבי שהבעיה נפתרה עוד מימי ויסטה...לא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, שני דברים, יש לי כרגע 2 גיגה ראם במחשב ואני רוצה להתקין WIN7 64BIT וראיתי שיש המלצה ל4 גיגה אם רוצים את הגרסה הזו. כרגע יש לי 2 גיגה על XP ואין לי בעיות, יש סיבה להוסיף? דבר שני, החומרה שלי לא תגביל אותי בהתקנת WIN7 64BIT על המחשב שלי? המפרט הרלוונטי q6600 ga 965p-s3 9600gt תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי WIN7 7077 עלמחשב יחסית חזק וחדש והכל עובד תקין למעט כמה תוכנות שנידרשתי להתקין מחדש כי עשיתי UPGRADE קניתי לפני כחודש את ROXIO MEDIA CREATOR ואני לא מצליח להתקין אותה בהודעה הבאה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מדבר על הפיצר של שלוחצים על WIN KEY + P ואפשר להעביר את המחשב למצב פרזנטציה הבעיה שלי היא שאחרי שמנתקים את המסך/ברקו/תקן פלט אחר או עם לא מחובר אחד בכלל אז המחשב חוזר חזרה למצב רגיל ואני רוצה שהמחשב ישאר במצב הזה עד שאנחנו מסימים. מישהו?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-