עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tomerb1,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. שלום שלום אני צריך עזרה בצורה דיי רצינית אני כבר שובר את הראש יומיים ולא מוצא פתרון העניין הוא כזה: יש לי הארדיסק חדש (רגיל, לא סאטא ולא כלום) חיברתי אותו הכנסתי דיסק של ווינדוס לכונן סידרתי בביוס שיקרא מהדיסק הדיסק עולה מתחילה ההתקנה ביקשתי לפרמט את ההארדיסק פירמוט מלא אז הוא מפרמט ואז מתחילה העתקת הקבצים כל הקבצים מועתקים ואין שום בעיות ואז מגיע השלב שהמחשב צריך לעשות ריבוט הוא עושה ריבוט למחשב עולה המסך שכתוב כזה יפה ווינדוס אקספי ואז הוא טוען כזה קצת ופותח לי מסך כחלחל שכזה וזהו שם הוא נתקע אין שום הודעה על המסך שום כתובת מסך ריק לחלוטין בצבע תכלכל אני ממש מרגיש כבר חסר אונים במיוחד לאחר שנסיון התקנה דומה כבר הצליח לדפוק לי הארדיסק של 40 ג'יגה אחר שהיה לי (גם שם הגעתי…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  3. יש בעיות מוחדות עם דרייברים בסיסיים לנ"ל? 64 ביט יעבוד עם 8 גיגה בלי בעיות? תודה!! ,אני יודע שהרבה ימליצו לי ויסטה,אך זה לא רלוונטי משום שברשותי תוכנות קריטיות שעובדות רק עם אקספי ולא עם ויסטה אגב,האם בלינוקס קיימת המגבלה של הזכרון או שמא עליי לשאול זאת בפורום המתאים?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  4. לכתבות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3387994,00.html http://computers.walla.co.il/?w=/4015/1092167 עוד צעד נואש של מייקרוסופט לדחוף לאנשים ויסטה בכוח חבל רק שעכשיו כבר לא יהיו מחשבים חלשים ומי שלא צריך מחשבי על יצטרך בכל זאת לקנות כזה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. שלום לכולם,קניתי לא מיזמן ארדיסק WD 500GB חיברתי . בביוס מזהה את הארדיסק מנסה להתקין וינדוס XP הוינדוס רושם שהוא לא מזהה ארדיסק מותקן במחשב,אחרי כמה ניסיונות כושלים אמרתי אני ינסה להתקין וינדוס ויסטה..וואלה זיהה אותו התקין והכול טוב ויפה,עכשיו הוינדוס הזה עושה לי בעיות אני רוצה לפרמט או XP או ויסטה יותר חדש בעברית.עכשיו ב XP עושה לי אותו דבר כמו בהתחלה(לא מזהה ארדיסק במערכת) מנסה לפרמט עם ויסטה,ההתקנה עולה בבוט טוען קבצים ואז עולה הרקע של הויסטה שאמור להיות בוא התפריט של השפה הרוציה,ניתקע ברקע בלי כול תפריט.. ניסיתי כמה וינדוסים גם של XP וגם VISTA. לא עובד.. מייאש אותי כבר.. מה אתם אומרים יכול להיות? (חשוב לציין שהוינדוס עולה ואני משתמש בוא גם כרגע...!)

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  6. Started by genia,

/

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  7. התכנתי חלונות xp ל כונן c נתתי נפח 30 גיגה . ואת כל שאר נפח הארד דיסק לכונן d , אבל שהחלונות עולה לא מופיע לי כונן d אלא רק כונן c בנפח 30 גיגה . בבקשה מה הם הפעולות שצריך לבצע כדי ליצור בסביבת חלונות כונן חדש ואיך גם משנים שם לכונן הצורב

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. יש פתרון? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  9. Started by TaZeR,

שלום לכולם, משום מה בימים האחרונים כשאני מחפש תוכנית או קובץ דרך תפריט ההתחלת ב-WINDOWS 7, אני לא מקבל תוצאות חיפוש אמיתיות, אלא קיצור דרך ל-Programs אם אני מחפש שם של תוכנית, Documents אם אני מחפש שם שקיים במסמכים שלי או Control Panel, וכשאני לוחץ על הקישורים האלה מופיעה הודעה שאומרת שהגדרות האבטחה של האינטרנט שלי (לא הצלחתי להבין למה הם מתכוונים) חוסמות קובץ אחד או יותר מלהיפתח. מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה, בן. עריכה: פתרתי את הבעיה, כנראה היה מפתח REGISTRY תקול: http://www.sevenforums.com/general-discussion/10734-search-start-menu-broken-2.html#post217162

• 0 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. Started by amitaiz,

המחשב עולה ועושה בוט מהדיסק. בשלב הראשון של ההתקנה שאמורים לבחור שפת התקנה וכו' המחשב מפסיק להגיב. ניסיתי עם כמה דיסקים של ויסטה וקורה אותו דבר, דיסקים מקוריים וגם לא. מיהו מכיר את הבעיה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי ויסטה 64 ביט ומאז שהתקנתי את ה-SP1 כל פעם שאני נכנס ל-My Computer ולעוד תיקיה התצוגה שלהם משתנה. איך אני יכול לקבוע (אם בכלל) איזה DEFAULT לתצוגה לתיקיה מסויימת ?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  12. אימי החליפה מחשב עקב זה שהחלו בעיות עם המחשב הקודם, שטכנאי המחשבים שלנו טען שנובעות מלוח אם תקול, והוא השאיר את ה-Windows 7 שהיה מותקן במחשב הישן, כאשר העביר ממנו את שני הדיסקים הקשיחים שהיו מותקנים בו, למחשב החדש. אימא שלי טוענת שלפעמים התוכנות שלה אינן מגיבות. האם מותר להשאר עם מערכת Windows 7 של המחשב הישן, בעת החלפת מחשב/לוח אם/מעבד, או שיש להתקין מחדש את מערכת ההפעלה?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by or_doc,

קראתי את הכתבה. הבנתי שעכשיו עם עושים Remote Desktop אז אפשר להריץ ישומים משחקים על החומרה של המחשב המארח? כלומר מחשב פנטיום 4 עם 1GB של זיכרון יכול להריץ למשל COD6 על חשבון מחשב מרוחק (נניח E8400 עם 9800GT) בתנאי ששניהם יש להם חיבור מהיר ושניהם מריצים windows 7 SP1 שתומך בחיבור מרוחק (Pro או ultimate). תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by fish123,

דוד שלי שיחק בקבצים של כונן C:, אחרי זה כיביתי את המחשב והדלקתי והוא כותב שחסר קובץ. ועכשיו בפירוט: כשלוחצים על כונן C: מופיעות תיקיות ראשיות כמו Program Files וכו' שמה היו קבצים מוסתרים בסיומת .sys כל הקבצים המוסתרים הועברו לתיקייה בשולחן העבודה. המחשב פעל כרגיל, אחרי זה כיביתי וכשאני מדליק, Windows מסרב לעלות. כתוב במסך שחור: NTLDR is missing, press Ctrl Alt Del to restart ניסיתי להכנס דרך DOS לכונן, אבל זה נכשל (Invalid drive specification) הקובץ שנחוץ עדיין נמצא במחשב ואני רק צריך להעביר אותו דרך DOS או Safe Mode (ניסיתי ללחוץ F8 ועוד כמה וזה גם לא מצליח, במקום זה נכנס לתפריט BOOT). פרמוט זה הפתרון האחרון שאוכל לעשות כי השארתי בכונן קבצים חשובים ביותר. אשמח לקבל תשובו…

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by hosham,

שלומות לכם. לא מזמן קניתי כרטיס 56K לשימוש כפקס למחשב. הכרטיס מותקן ואין שום בעיה ב-DEVICE MANAGER מבחינת דרייברים. כאשר אני נכנס למדפסות ופקסים ומנסה ל"הקים" פקס ההתקנה מתחילה ונסגרת אחרי 5 שניות בלי שום הודעת שגיאה. מקווה שתוכלו לפתור לי את הבעיה. תודה, אהוד.

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by nivrob123,

פירמטי את המחשב לגמרה אני מתקין את וינדוס הכל בסדר שמסיים ועושה ריסט למחשב זה עושה לי את הפעלה של וינדוס ואז מסך שחור יש סימן של העכבר ככה זה כבר שעה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  18. Started by RayZ,

האם לבעלי Windows XP Pro רגיל תיהיה אפשרות לשדרג ידנית ל XP החדש,או לפרמט ולהתקין את ה WINXP 64X החדש?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  19. שלום לכם חברי פורום יקרים. לאחרונה שמתי לב שמופיע לי תהליך מעצבן ברשימת התהליכים של מערכת ההפעלה שלי. התהליך הנ"ל הוא = WLLOGINPROXY.EXE והוא מופיע לי בכל הפעלה של מערכת ההפעלה, ערכתי חיפוש בגוגל והבנתי שזהו תהליך שקשור לWINDOWS LIVE MESSENGER. שמתי לב גם שכשהתהליך הזה רץ ברקע, הגלישה מאוד איטית, ואתרים לא עולים, כשאני מגיע למנהל המשימות וסוגר ידנית את התהליך הזה, הכל חוזר לנורמליות, גלישה מהירה מאוד וחלקה ושום בעיות בהעלאת אתרים. הבעייה היא שאין לי מושג איך לגרום לתהליך הזה לא לעלות ביחד עם מערכת ההפעלה, זה לא מופיע בSTARTUP ולא בSERVICES... עזרו לי בבקשה להיפטר מהדבר המעיק הזה... תודה.

20. Started by esharone,

או שחייב לעבור לגירסת ה 64bit?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  21. Started by eSLC,

בזמן האחרון נתקלתי בבעיה שמאטה את המחשב בצורה דיי דרסטית, אם נתקלתם, היתנסתם או פתרתם אתם מוזמנים להגיב... הוספתי תמונה וכמו שאומרים תמונה אחת שווה אלף מילים... תודה מראש, CrAzY SuMo.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום יש לי מודם יחיד ולא ראוטר, ולאחרונה אני מתחבר אוטומטית לאינטרנט, בלי חייגן (כתוצאה מכך שלא יכלתי ליצור חייגן חדש מכיוון שכל פעם שניסיתי הווינדוס העלה חלון שהיה כתוב בו ''שגיאה 5: הגישה נדחתה'', ולא יכלתי להתחבר כלל). היום ניסיתי להתחבר דרך הדפדפן, לא התחבר. ניסיתי להתחבר למסנג'ר- לא התחבר. נכנסתי לsafe mode with networking ורק דרך פה אני יכול להתחבר לאינטרנט (אוטומטית, בלי חייגן). בבזק הציעו לי לטפל בבעיה עם החייגן כי הפתרון שנתנו לי הוא זמני, ואני מפחד שגם הסייפ מוד כבר לא יצליח להתחבר ואז אני ממש אדפק. אם צריך להעביר את הנושא לפורום רשתות אז תודיעו לי, אני ממש צריך עזרה פה. תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by ruff stuff,

בעידכון האחרון נוסף לי האייקון ואין לי מה מושג למה ומדוע מישהו יודע מה זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. שלום, כאשר אני לוחץ על הכפתור עם הגלגל האמצעי בעכבר אני מגיע לסוף העמוד הנוכחי שבו אני נמצא. דוגמאות: 1) אני בדף אינטרנט עם מלא כתבות..לחצתי על המקש האמצעי עם הגלגל בעכבר והוא "זורק" אותי לתחתית העמוד. 2) אני בתוך תיקיה במחשב שלי (שירים למשל) אני לוחץ על ההלחצן האמצעי וזה זורק לתחתית העמוד. תופעה זו מופיעה ב- WINDOWS/IE/FireFox.. בקיצור בהכל. מה אפשר לעשות כדי למנוע תופעה זו ?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by commander,

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124419.0 תגובה שלישית תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.