Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, אני מנסה לחבר שני מחשבים, אחד עם ווינדוס 7 והשני עם אקספי בעזרת כבל מוצלב. הגדרתי הכל וזה עובד רק כאשר אני מבטל את הפיירוול של ווינדוס 7. איך אני מגדרת לפיירוול לאפשר שיתוף קבצים עם המחשב השני מבלי לבטל אותו? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקתקל לי המחשב, והעברתי את הדיסק הקשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה Windows xp למחשב אחר שקיבלתי מחבר. כעת מערכת ההפעלה לא עולה (גם לא ב-Safe Mode). אני כל פעם מקבל את המסך הכחול שמופיע בתמונה המצורפת. ממה שאני מבין, זה בגלל שבקרי הדיסק הקשיח שונים. איך ניתן להסיר (אולי בעזרת Hirens) את בקרי הדיסק ממערכת ההפעלה כדי לאפשר לה לזהות את החומרה שבמחשב הנוכחי? תודה מראש ולילה טוב, dr70 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זוכר עוד מימי ה XP העליזים, שתמיד היה עדיף להתקין את המערכת בתור מערכת עברית מלכתחילה, מאשר להתקין מערכת בשפה האנגלית ואז להשתמש ב MUI. האם ב Win7 המצב דומה, או שונה? במסגרת זה שהשפה היא אחד מעדכוני הווינדוס - האם יש הבדל בכלל בין התקנה של מערכת בשפה העברית להתקנה בשפה האנגלית ואז הפיכתה לעברית?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן רכשתי מסך BENQ GL950. על המחשב מותקנת מערכת הפעלה WINDOWS XP SP3, הרזלוציה המוגדרת על המחשב היא הטבעית של המסך, יחד עם זאת הפונטים על המסך לא נראים כמו שהם אמורים להראות, אלא קצת חורגים מהפיקסלים, כלומר לפעמים נראים מרוחים. השאלה שלי היא איפה בהגדרות של XP ניתן לשנות משהו כדי שזה יראה חלק? לעבור ל WIN 7 זה לא אופציה כי המחשב לא הכי סוחב אותו. אגב המחשב המדובר הוא זה שבחתימה. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נדפק לי הווינדוס אז הייתי חייב להתקין אותו מחדש על דיסק קשיח אחר ועכשיו כשאני עובד עם הווינדוס7 החדש אני לא יכול לפתוח את המחיצה הישנה בכלל- אין לה אות כונן וכשאני מנסה ליצור לה אות כונן קופצת השגיאה הבאה; מה אפשר לעשות כדי לתקן אותה? http://www.fastup.co.il/images/62131629.jpg
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בהוסף מדפסת- לאחר בחירת מדפסת ברשת- מתבצע חיפוש ולא נמצא מדפסת מה נדרש ב WINDOWS 7 (לעומת WINDOWS XP) כדי שימצא את המדפסת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ברגעים אלו אני מנסה להתקין מערכת הפעלה, חוקית יש לציין, על המחשב אך הוא נותן לי שוב ושוב את ההודעה הזו: windows is unable to find system volume that meets its criteria insallation יש לציין כי רכשתי דיסק חדש baracuda 500GB מה יכולה להיות הבעיה? אוריה
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. בתחילת החודש קיבלתי מסך כחול SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED שעירב את הקבצים: Ntfs.sys+11256 ntkrnlpa.exe+92486 ntkrnlpa.exe+757f7 מחיפוש קצר באינטרנט (וסתם מלהסתכל על השמות של הקבצים) גיליתי שמדובר בשגיאה בדיסק קשיח. התעלמתי מהשגיאה כי הדיסק הקשיח שלי חדש (נקנה לפני כשנה ולא היה בשימוש עד ללפני חודשיים-שלוש) וחשבתי שאולי זה סתם איזה באג חד-פעמי. אבל אתמול קיבלתי עוד מסך כחול KERNEL_MODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED שגם עירב את ntkrnpla.exe בשתי המקרים הייתי באמצע לנגן קובץ ווידיאו (לא נראה לי שזה קשור.) מצורף הקובץ ששמרתי מbluescreenview תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי VMWARE אז כל פעם שאני מדליק את המחשב מופיע לי החלון בחירה בין משתמשים אבל יש לי משתמש אחד איך אני מבטל את זה
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם משום מה המסך שלי הפך לשיקוף ראי אני לא מדבר על מצב שהמסך מתהפך אלא למשל שהסמל של הפיירפוקס- השועל הוא לכיוון ימין במקום לכיוון שמאל גם כשאני מדפיס זה גורם לעברית להתפך מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה? מדובר בוינדואס 7
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אהלן. בשל בעיות בחומרה הישנה נאצלתי להחליף מחשב. מה שעשיתי - פשוט העברתי את הכונן הקשיח למחשב החדש. כאשר אני מנסה להיכנס לוינדווס 7,ממש באותה השניה שהוא מנסה לטעון אותה הוא מעלה מסך כחול (שמוצג לשניה כך שאני לא יכול לצלם אפילו) ומרסט את המערכת. ביצוע תיקון ושחזור דרך דיסק ההתקנה לא עוזר. לעומת זאת,כאשר אני מנסה לגשת לוינדווס 8 הוא מעלה את המערכת. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ורציתי לפתוח קובץ MP4 באמצעות MPC ובטעות לחצתי על תוכנה אחרת שהיא בעצם הקובץ עצמו!!! ומאז כשאני לוחץ על "פתח באמצעות" ולאחר מכן ב-"תוכנות נוספות" הוא מופיע לי בתור אפציה לבחירה. איך מוחקים את ה-"תוכנה" The Walking Dead? תודה לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובד על לפטופ של לנובו שמחוברת אליו מקלדת חיצונית USB. נתקלתי בבעייה מוזרה. מקש קונטרול השמאלי לא עובד בכל הקומבינציות. תאור הבעיה: ctrl+v/c/n/s/f/l/a וכו' עובדים ללא דופי. ctrl+alt+del עובד רק עם ה-ctrl הימני. ctrl+t וגם ctrl+tab לא עובד בכלל (פתיחת/מעבר טאב בפיירפוקס או בטוטל-קומנדר). העובדות במקלדת הרגילה של הלפטופ כל הקיצורים עובדים פיקס כך שזו לא נראית בעיה של הגדרות בקונטרול-פאנל. המקש עצמו תקין (כי עובדה שבצירופים מסויימים הוא עובד). למה המקש הזה ממרר לי את החיים??? :s05: אודה על כל רעיון ותגובה. תודה - יורי
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
לנעול מסיבות של חוקים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אפשר להתקין ווינדוס על דיסק קון קין? כאילו לא בדיסק קשיח בדיסק קון קין
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהעברה מעברית לאנגלית.. כשאני לוחץ על ALT + SHIFT הכתב עדיין נשאר בעברית ללא כל שינוי.. רק אם אני לוחץ על CAPS LOCK אני מקבל את האנגלית אך לא מעבר.. כשאני מרסט אז הבעיה נפתרת בערך ל5-10 דק' ולאחר מכן שוב הבעיה.. אני לא יכול לכתוב נורמלי באנגלית חוץ מ CAPS LOCK. מה עושים ? WIN 7 64 BIT
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
1. איך קורה שהמחשב כבוי זמן רב ולא מחובר לרשת והמערכת הפעלה(Win7) יודעת את השעה והתאריך ? 2. האם יש אפשרות לעשות חיפוש בתוך תוכן הקובץ ב-Win7 בתוך כונן רשת משותף(Server 2008 R2) ? 3. בהתקנת win7 ב-H.D חדש או מפורמט(unallocated) המערכת הפעלה יוצרת מחיצה בגודל כולל של 100MB מתוכם היא משתמשת בבערך ב-14 מגה. מה זה ה-system reserved הזה ? זה ה-MBR ? ואם תוכלו בבקשה על הדרך לחדד לי מה זה בדיוק ה-MBR בכדי שזה יהיה יותר ברור עבורי. תודה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש שני יישומים בעברית לחלונות 3.11 בשביל חבילת הדמייה של חלונות 3.11 שמופעלת ע"י Dosbox, אותה הורדתי מהאתר מסע אל העבר. היישומים הם: כרטסת Card File ומקליט המאקרו Recorder. עד כה, מצאתי דרך ת'רד כלשהו בפורום (ובעקבותיו דרך חיפוש בגוגל), את Cardfile.exe באנגלית, אך אני רוצה את שני היישומים הללו בעברית, כיוון שביישומים האלו באנגלית, אין תמיכה בכיוון הכתיבה מימין לשמאל, וכך כל הטקסט בעברית בקבצים שיצרתי בעבר עם יישומים אלו כאשר היה לי חלונות 3.11 במחשב, רשום משמאל לימין ולא מימין לשמאל. איפה אני מוצא אותם? פרסמתי את דיון לפני כן בפורום מסע אל העבר, אך עד עתה לא קיבלתי שם תשובה, ואני חושב שפה יש סיכוי גדול יותר למצוא מישהוא שיודע.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן פורום יקר , אני מעוניין להעביר מחיצה את תיקיית my documents למחיצה אחרת בנייד , זאת על מנת שאם אפרמט , התקייה לא תלך לאבדון . מישהו יכול להדריך אותי , חפשתי ולא מצאתי . תודה ושבוע טוב !
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
לאחר התקנה נקייה של win7 שמתי לב שכל פעם שהמערכת עולה היא מראה את ההודעה "Windows Loading Operating System". חיפשתי כאן בפורום וגיליתי עוד מישהו שהיה לו את זה אבל לא קיבל תשובה חד משמעית, או שלפחות הוא לא כתב האם באמת הפתרון היה מה שבקשו ממנו לבדוק. המשותף בשני המקרים הוא התקנה על דיסק SSD. ראו את התופעה בפוסט של הבחור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514633.msg4398209#msg4398209 האם זה באמת קשור להגדרות ביוס? אני עובד עם לוח Gigabyte Z68X-UD3H-B3 תודה לכול העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הצלחתי ליצור קיצור דרך ל FLIP 3D ב WIN 7 ...לשים אותו בTASK BAR .... אבל לא מצליח ליצור לו קיצור דרך מכיוון שאני נמצא בחלונית של קיצור הדרך ...PROPERTIES ..SHORTCUT אני לא יכול להכניס את צמד המקשים "WIN BUTTON + TAB " כי זה ישר מבצע את הפעולה עצמה לכן אי אפשר .... יש דרך לעשות זאת ? ולאחר מכן רוצה לצמד את הקיצור דרך הזה לכפתור האמצעי בעכבר ...גם זה , איך עושים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
hi guys, lately mt IE 8 started to freeze when i change keyboard language. no matter if it is by pressing alt+shift or manually. it is very clear that this happens only when i change the language. i tried to reinstall but no luck. then, i moved to IE7 and it works but when upgrading back to IE8 it came back again. checked with tuneup and antivirus both with no luck. i have windows xp 32 bit. any suggestions would be nice. thank you!
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש את ה"אפליקציה" הזו שיוצרת לי למעלה על המסך מעין מלבן כזה שיש שם אייקונים ושאני יכול לשים שם דברים... אני פשוט לא יודע איך עושים את זה... ואני מעוניין לדעת האם יש איזו שהיא דרך לשים אייקון על הסרגל למטה איפה שהשעון וכאשר אני לוחץ על האייקון נפתח לי בועה עם תוכנות... תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-