עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. כמו שאתם מכירים בדיסקים SATA ניתן להגביר את ביצועיי המחשב ע"י סימון האפשרות הזאת במנהל ההתקנים, מאפיינים על ההארדיסק ומדיניות (רק בויסטה). הבנתי שהפעולה הזאת גורמת לאבדן מידע בהפסקת חשמל, קודם כיביתי את המחשב דרך הכפתור ולא דרך הווינדוס, ושהפעלתי את המחשב מחדש הווינדוס רשם לי שחסר קובץ למערכת (במסך כחול) ולכן ווינדוס לא יעלה, עשיתי תיקון מחשב ע"י הדיסק של ויסטה והמחשב חזר לפעולה... זה קשור לזה שסימנתי את זה? מומלץ להשאיר את "אפשר ביצועים מתקדמים" מסומן כל הזמן? או שבכל הפסקת חשמל כל קבצעי המערכת שהיו בCACHE של ההארדיסק ימחקו ותמיד יהיו חסרים קבצים במערכת?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by et_gershon,

שלום באחד המחשבים בבייתי חלה בעייה כאשר אני נכנס לאינטרנט אקספולרר אז יש לי חלון כזה שאומר שאי אפשר להיכנס לאיטרנט ואני עושה שם פרטים וכתוב לי באנגלית שהקובץ msvcrt.dll גורם לבעייה אמרתי לעצמי אולי הוא נדפק או משהו אז הורדתי את הקובץ מהאינטרנט אבל כשאני מנסה להחליף אותו עם הקובץ המקורי המחשב אומר לי שהקובץ הזה בשימוש ואי אפשר להחליף אני חייב לציין שעם אני נכנס לתיקייה ומשורת הכתובות של התיקיה אני מקליד כתובת של אתר אז זה נכנס לכל האתרים אני חושב חוץ מכמה שלא נותן לי (ואחד מהם זה הדף בית שזה msn ) ואני לא יודע מה לעשות בבקשה תגידו לי אני כבר ממש נואש ואני לא מצליח למצוא פיתרון אשמח עם תענו לי אה ועוד משהו במחשב יש windows 98 מחכה לתשובה תודה

• 10 תגובות
    • 848 צפיות
  3. שלום לכל חברי הצוות. יש לי מחשב P4 1.4 של אינטל וזיכרון 255 RDRAM. המחשב כולל פקס מודם, ADSL מודם , GFORCE2, SB criative, וכרטיס טלויזיה וידאו fly video. מאז שאני זוכר את המחשב עובד בעת חיבור לאינטרנט, גם מהמודם הטלפוני. מדי פעם, בתכיפות די גבוהה, המחשב פשוט נתקע, בד"כ רק בחלונות האקספלוררים. אולם גם הרבה כולו. לאחר כדקה ומשהו, פתאום הוא משתחרר ומבצע את כל הפעולות ברצף (אלו שנלחצו כשהיה תקוע, כגון פתיחת דפדפן חדש או סגירה של קיים וכן פתיחה של תוכניות אחרות). מעניין וחשוב לציין כי התקיעות המרחשות בד"כ כאשר קורה שפעולה בדיוק מתחילה ואז "הפרעתי" לה ע"י ביצוע פעולה נוספת, דוגמא, בדיוק הגיע הודעה ב- ICQ באותה שניה שלחצתי לפתוח דפדפן. כמובן שזה קורה גם כאשר נשלח מי…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. win xp pro sp2 יש לי קספרסקי אנטי וירוס מעודכן . כל איזה שעה ,שעתיים הקספרסקי נותן הודעה שפרצו לי למחשב מip מסוים וככה זה חוזר על עצמו כל הזמן שאני באינטרנט כבר במשך איזה חודש. עד עכשיו לא קרה טפו טפו למחשב כלום (לא מחקו כלום ואין וירוסים וכדומה) . יש לי רק פירוול של וינדוס מופעל וזהו. אני לא יודע אם להתייחס להודעות האלה ברצינות או שהקספרסקי השתגע כי עד עכשיו לא קרה כלום אבל מצד שני אולי עדיף להוריד איזה פירוול נוסף לזה של וינדוס?? מה אתם אומרים??

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by oded6188,

ווינדוס 2000. כשאני מריץ את ה Disk Defragmenter, ולוחץ Analyze, אחרי כמה שניות מופיעה לי שגיאה: ScanFat: Scan Aborted - Fatal Error - File: \\?\Volume{3f17cc5f-feff-11d5-960d-806d6172696f}\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\PKLUE6N2\clici[1].gif והפעולה נעצרת... מה לעשות?

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by 12ewe,

טוב אז ככה אתמול קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי אמרו לי שמעבדי skylake עובדים הכי טוב בווינדוס 10 אז הכנתי usb פלאש התקנתי והכל טוב. וכרגע יש לי שתיי בעיות מרכזיות איתו. הראשונה הבאתי סידי-רום נייד שמתחבר ביו אס בי הכנסתי את הדיסק של הדריברים של אסוס ומשום מה המחשב טוען שהקבצים בדיסק לא מתאימים לגירסת הווינדוס גם אחרי שניסתי להפעיל אותם במצב תאימות לווינ 7-8 אז שוב חיברתי את המחשב הישן והורדתי את הדריברים לusb והעברתי והתקנתי. הבעיה השנייה היא האינטרנט ווינדוס עשר טוען שחסר לו פרוטוקולים הבעיה נקראת ככה :one or two protocols are missing וגוגל מפוצץ בבעיה הזאת שמין הסתם הבנתי שזה באג הבעיה היחידה שלי היא ששום דבר ממה שניסיתי מהפיתרונות שם לא עובד. מעל 10-15 פת…

• 10 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. איך אני עושה את הTASKBAR של WINDOWS 7 לכמו של XP? עריכה: בעיקר מה שמענין אותי איך אני עושה שנגיד המסנג'ר יהיה כעיקרון לייד השעון ולא כמו עכשיו. כמו כן בצד ימין של START יש אקספלורר ועוד שני ישומים, איך אני מוחק ואתם ושם משהו אחר?

• 10 תגובות
    • 997 צפיות
  8. Started by fx-57,

שווה או לא? מפרט בצד..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by UrielZ,

לא מזמן רציתי להתקין וינדוס 7 כדי לבדוק אותה ועשיתי שטות. יש לי כרגע שתי וינדוסים, XP ואת ה-7 שאני רוצה למחוק. את ה-XP התקנתי במחיצה C שעשיתי בשבילו ואת ה-7 התקנתי סתם על מחיצה של משחקים. איך אני נפתר מה-7 מבלי לפרמט את המחיצה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. יש לי מעבד 820 . הרצתי חיפוש על ויסטה +נימים ולא מצאתי תוצאות בפורום . כרגע אני על XP. האם ובמידה ואני אתקין ויסטה , המחשב יעבוד טוב יותר ??במידה וכן , במה זה יתבטא? תוכנות BUILT IN של מער' ההפעלה (בעיקר תוכנות שמשתמשות בכח עיבוד),יעבדו טוב יותר תחת מאמץ (כלומר התפלגות על 2 הנימים) ? או שהריבוי נימים זה פונקציונלי רק לתוכנות צד ג' כרגע. לפי מה שהבנתי , תוכנות צד ג'\משחקים , עדיין אין הרבה (לפחות ממה שאני משתמש), שתומכות בריבוי נימים . תודה .

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  11. תמיד היה לי זיכרון פנוי ויציב בכונן C סביב ה 30-20 גיגה, ואם פעם בא היה יורד מכל מיני התקנות או "זבל" הייתי מנקה קבצי זבל , לאחרונה לא מבין מה הולך כל הזמן ללא התקנות(למעט עדכונים שוטפים של הווינדווס) יורד לי הזכרון אפשר לתאר את זה כל כמה ימים יורדים לי כמה גיגה ולא מוצא איפה בעיה, איבדתי שליטה על הפנוי של הזכרון לדוגמא מצליח לנקות 700 מגה יום למחרת יורד 2גיגה ,כאילו יש איזה ווירוס או משהו שממלא לי בזכרון , עכשיו הגעתי למצב יש לי 5-4 גיגה בכונן ,ולא מצליח לפנות .. נעזר בתכונה sequoiaView מה שעזר לי לפני כן גם לפנות רבצים גדולים מיותרים ,עכשיו גם אם זה לא מצליח לעשות כלום , עשיתי סריקת ווירוסים לא גילה כלום, מיואש לפני פירמוט יש מישהו שאני יכול לעשות ?? מצורף תמונה וויזו…

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  12. אז ככה, הכל התחיל כשנגמר לי המקום בכונן C, כונן זה נמצא בהארד דיסק 1 ג'יגה שמחולק לשניים. בחלק השני שלו E התקנתי תוכנות המקושרות לווינדוס (שם נמצא (E) ה Program files). קניתי כונן חיצוני על מנת להעביר את כל החומר משני הכוננים ולאחד אותם לאחר פירמוט לכונן יחיד, ולהחזיר אליו את החומר. עכשיו אם אני אשאיר את שם הכונן C המערכת לא תזהה את מיקום הקבצים של Program Files. ואם אשנה את השם לE המערכת לא תזהה את עצמה.. מה יש לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. בעיקרון כשהמחשב בלי פעולה יש לי רק 320 פנויים אפשר לראות בתמונות שצירפתי... מה עליי לשנות? להוריד זיכרון וירטואלי לכמה?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מיקרוסופט שיחררה סוף סוף את חבילת העידכונים השנייה למערכת ההפעלה XP 64Bit. לכל מי שמשתמש במערכת הנ"ל (או בגירסאות השונות של SERVER 2003), מומלץ להתקין. על השינויים שכוללת חבילת השירות ניתן לקרוא כאן: http://technet2.microsoft.com/WindowsServer/en/library/cda7d603-fdd6-4a48-b045-89adac6e519e1033.mspx?mfr=true את החבילה ניתן יהיה להוריד דרך האתר של מיקרוסופט, או דרך שירות Microsoft Update. קרדיט מלא ל-x-dude, מנהל פורום אמצעי אחסון.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by pyro_man,

טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by zoyaniv,

שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב יש לי הודעה שהמערכת שוחזרה עקב בעיה חמורה יכול להיות שיש לי איזה קובץ לא תקין רציתי לדעת איך אני מפעיל את האפשרות הזאת ב SETUP של WIN XP HE

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Or ei,

מה ההבדלים בניהם ומה יותר ממומלץ לגיימר כבד כמוני?

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. לפני כמה ימים ניסיתי לכבות את המחשב והוא עשה את כל הפרוטוקול כיבוי ונכבה כמו תמיד ואז כשהוא נכבה הוא פתאום מתחיל לעבוד שוב. ממש מוזר. מפרט בחתימה. יש לי WINXP SP2 אם צריך עוד נתונים תגידו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by WizMaster,

אוקיי אז זה הסיפור... לפני כמה ימים ניסיתי להתקין WINXP "פרופשיונל" מבלי לפרמט את ההרד דיסק, אך אחרי הRESTART הראשון כשהוא מנסה להמשיך בהתקנה הוא מביא לי הודעת FATEL ERROR על איזו שורה שחסרה בקובץ SXS.DLL או משהו כזה... ולא יכולתי להמשיך את ההתקנה בסוף אחרי עוד אינספור תקלות(ואחרי פירמוט כולל של ההרד דיסק) התקנתי את WIN98 SE. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה, איך אני עדיין יכול להתקין את WINXP? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by tal^_^,

אני פשוט לא מוצא את זה, חיפשתי באתר ורק היסתבכתי אני חייב לפרמט היום, תעזרו לי. תודה

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני משתמש במחשב נייד Asus X205TA. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ושידרגתי לוינדוס 10 בהתקנה נקייה לגמרי והכל עובד טוב חוץ מדבר אחד שחוזר על עצמו... לאחר שהמחשב מקופל כמה זמן (במצב שינה) אני פותח אותו והWIFI במחשב פשוט לא מופיע בשום צורה ודורש הפעלה מחדש של המחשב. אין שום מתג במחשב, לא כפתור שאחראי על הפעלה\כיבוי של הWIFI. זה פשוט מופיע לא בהגדרות ולא בשום מקום. זה קרה לי פעם אחת וחשבתי שאולי זה יסתדר, אבל זה כבר חזר על עצמו כמה פעמים... מה יכולה להיות הבעיה? תודה לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 16.9k צפיות
  22. שלום רב, יש לי מספר כונן חיצוניים ו-שני DOK שאותם אני נוהג לחבר למחשב לפי הצורך. בסיום השימוש, אני סוגר את כל התיקיות והיישומים הפתוחים, ואז מנסה לנתק את ההתקנים באופן בטוח. לפעמים זה הולך בצורה חלקה, אך לפעמים מתקבלת ההודעה שבתמונה המצורפת. אני מניח שבמצב כזה, יש תהליך כלשהו שעדיין פעיל ומפריע להוצאה, אבל אין לי מושג כיצד מגלים זאת, ואני הרי לא יכול לסגור סתם ככה תהליכים שאולי קשורים לעבודתו התקינה של המחשב. לכן, השאלה מה עושים במקרה כזה? ושאלה נוספת- במידה ואני שולף את ההתקן בכל זאת, האם עלול להיגרם לו נזק פיסי כלשהו, או נזק למידע שמאוחסן עליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  23. אני חונך של ילד שזה מה שיש לו בבית ואני רוצה לשים לו משחקים פשוטים

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by Idan-h,

התקנתי את וינדוס 98 באנגלית ולא מצאתי דרך להוסיף עברית. מחיפוש פה באתר הבנתי שצריך גרסה עברית: Hebrew Enabled. האם באמת לא ניתן לפתור את הבעיה? תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Shpitz316,

הלפ! Hatzilu! הווינדוס שלי החליט להתחרפן אחרי יומיים בלבד שהוא מותקן. הוא כבר קפא (כלומר המסך תקוע והמקלדת והעכבר לא מגיבים) לי 8 פעמים, ככה שזה לא סתם משהו מקרי שלא חוזר. הוא קפא לי כאשר: * סתם ביצעתי פעולה שגרתית בuTorrent. * במהלך התקנה של MSDN עבור ויז'ואל סטודיו (בפעם השניה ההתקנה הצליחה). * בהרצת בדיקת עידכונים חדשים בWindows Update. אני לא רואה מכנה משותף בין המקרים, אז מה זה יכול להיות? דרייברים של הכרטיס רשת? דרייברים של הכרטיס מסך (HD4870)? בעיה בזיכרונות? בהארדיסק? אולי בכלל עדיף היה להתקין 32 ביט? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.