עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by yousux,

יש לי מחשב נייד עם חלונות חוקי עליו, אבל אני לא מעוניין שה WGA יותקן לי על המחשב, האם יש דרך להשתמש ב WU אוטומטי (או עם בחירה ידנית) אבל שלא ידחוף/יתקין לי את ה WGA בכח ? אם לא, איזה ברירות יש לי (תוכנות כמו autopatcher מומלצות ?)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם אני יודע וראיתי פה בחיפוש שלעוד אנשים היתה בעיה דומה לי יש משהו אחר אני הקדמתי את כול הקטע של הסריקה אנטיוירוס וספיורס הכול בדקתי ואין לי כלום ניסתי לבדוק אולי יש משהו שרץ לי בשורת משימות לא מצאתי משהו חשוד רק שש CSRSS.EXE זה עובד לי על 50 אחוז ויש עוד כמה תוכנות שממש מעמיסות לי לא יודע קחו אתם את הרשימה תגידו לי מה לא בסדר בזה אני כבר מאוד מתוסכל מזה אני אולי חושב בכיוון של הוינדוס של מתאים למעבד של ה AMD 64 BIT עם מערכת הפעלה של SP2XP לא יודע כבר מה לעשות???? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by NiMo1771,

שמתי לב שבמנהל המשימות יש הרבה תהליכים ברקע איזה מהם אפשר לסגור? http://imageshack.us/f/17/89883450.png/ (מערכת הפעלה ווינדוס 7, 64 ביט)

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by eyal,

האם שווה להתקין את הXP החדש שמלא באגים ובעיות מוזרות או להישאר ב98??? מה אתם אומרים? %D

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by mashas,

היי, יש לי לפטופ של דל, עם ווידוס 7 שהגיע עם המחשב, מקורי עם הדיסקים. ישר על ההתחלה בחנות המוכר התקין לי על פי הבקשה שלי דרייבר לרוסית, כלומר שכל המחשב יהיה ברוסית. עכשיו עבר בערך חודש מהקנייה ואני מקבלת בקשה לאימות הווינדוס, אישרתי וקיבלתי תשובה שגרסת הווינדוס שלי לא מאושרת. ויש אםשרויות או שהווינדוס לא מקורי או שנהרסו/הוזזו קבצים והפתרון המוצע הוא להתקין ווינדוס מחדש, הבעייה שזה כנראה ימחוק לי את הדרייבר של הרוסית וכל שינוי אחר שעשיתי בהגדרות כמה שאלות - 1. האם הגורם לזה זה באמת הדרייבר שהותקן? (Win_7_64bit_Russian) 2. יש דרך לעקוף - או לפתור את הבעיה הזאת מבלי שהדרייבר יימחק ?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by 999,

שלום אם יש לי את תוכנת XP-PRO בספריה בדיסק קשיח , ואני רוצה לצרוב אותה לתוך CD ע"י שימוש בתוכנת NERO , מה אני בדיוק עושה כדי שניתן יהיה לעשות BOOT מה CD לאחר העתקת כל הקבצים . יש לי בספרית D:\...\I386\BOOTFIX.BIN מה בדיוק צריך לעשות איתו ???? אני לא רוצה להשתמש ב CD-COPY ולהעתיק CD מקורי מכיון שאני רוצה להוסיף עוד קבצים ל CD הצרוב . אני יודע שע"י CD-COPY יועתק לי גם ה BOOT SECTOR באופן אוטומטי אולם במצב כזה אין לי אפשרות להוסיף קבצים ל CD, כי התוכנה מעתיקה את המקורי כמו שהוא. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by hagay,

?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. מעבד : AMD Phenom II X4 965 לוח אם : GA-890GPA-UD3H זיכרון : DDR3 4GB לא זוכר את השם שלהם. אני בעיקר משחק משחקים על המחשב ( גיימינג) , האם כדאי לי את ה 64 ? יש לו חסרונות למשחקים ? או שכדאי לי 32? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by Ran B,

היי חברים, מה נשמע? חבר שלי התקשר אלי בבעיה מסויימת, שלצערי לא קפץ לי פתרון לראש. אני אנסה לקפוץ אליו מאוחר יותר לראות בעיניים, אבל הייתי שמח לדעת אם למישהו יש כאן רעיון איך לתקוף את הבעיה.. הוא מדבר על כך שהוא מנסה לעשות כיבוי סטנדרטי במחשב (דרך התחל כמובן), הווינדוס מתחיל לעשות End Program לכמה תוכנות ואז נתקע ואינו נכבה. ורק מקש כיבוי בלחיצה ארוכה (כיבוי פיזי לגמרי) מכבה את המחשב כמובן. שהוא אמר לי את זה בטלפון, עלתה לי לראש המחשבה שיש תוכנה אחת שהווינדוס לא מצליח לעשות לה End Program וכתוצאה מכך הוא לא משלים את הכיבוי. הוא הוסיף ואמר גם שהמדפסת לפעמים לא מדפיסה ורק אחרי כיבוי והדלקה היא מדפיסה את כל מה שחיכה בתור ההדפסה (אני לא יודע אם זה מתקשר ממש לבעיה הראשית) אם יש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by Dimer,

ראיתי אצלי תופעה מוזרה.... יש לי 1GB זיכרון אז הקטנתי את את גודל ה-PAGE FILE ל-500MB. אבל פתחתי את TASK MANAGER וראיתי שהוא חורג מהמספר הזה!! איך זה יכול להיות?? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Moti11,

אני עובד עם לפטופ של סמסונג, לצערי עשיתי טעות ושידרגתי מ7 ל 8 יש בעיה עם הדרייברים של הכרטיס מסך המשולב, המחשב הפך לאיטי מאוד מתחמם מהר (המאווררים עובדים בכל פעולה פשוטה פתאום) האם יש דרך לחזור לאחור מבלי לפרמט? אין לי את הדיסק התקנה של win 7 היות והוא הגיע מותקן עם המחשב אשמח אם תצילו אותי מהשטות שעשיתי תודה

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by saar,

היי לכולם אני עובד על ויינ 2000 פרו. הייתי מעוניין לדעת מה התוכנות ואמצעים להגן על המחשב מפני חדירות דרך הרשת או כל דבר אחר יש ברשותי פיירוול של נורטון (2002). אשמח לדעת על תוכנותאו צורות הגנה יעילות יותר.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by waizman,

כל פעם שאני מנסה להתקין, הוא מריץ את הבדיקה של ההארדיסקים, מסיים, ואז מריץ את התוכנית התקנה. כשהוא מעלה את החלון שאומר שהוא מכין את תוכנית ההתקנה, הוא נתקע ב 59 אחוז וכותב לי שיש איזו שגיאה עם קובץ CAB. ההודעה הזאת מופיעה גם כשאני מתקין את הגרסה העברית וגם את האנגלית (LOC ו ENA). מה הבעיה?!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by baryariv,

לכל אלה שמשתמשים בווידוס xp יש לי שאלה אליכם: מאיפה השגתם את זה? איזה גרסה יש לכם?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. הראוטר בשניהם הוא של Edimax - BR6204. תודה, אופיר

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. Started by netivi,

שלום לכולם, לעיתים קרובות מאד קופץ לי הודעה על המסך עם בעיה ( מצ"ב קובץ ) עם ההודעת שגיאה הבאה Resident Agent Proxy Host. איך ניתן להסיר ? תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by yp3,

יש לי מספר רב של מחשבים עם XP PRO, באפשרויות אבטחה נתתי לEVREYONE אפשרות לכבות את המחשב מרחוק אולם רק חלק מהמחשבים מאפשרים לי לכבות אותם מרחוק ובשאר אני מקבל שגיאה " Access is denied (5)" ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול אך ללא הועיל יש למישהו רעיונות?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by TNT,

איך אני יודע/בודק אם ה-ACTIVATION באופיס XP מופעל?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב נייד של חברת Dell מסדרת Vostro 3550, עליו מותקנת מערכת הפעלה win7 64bit. רכשתי מערכת הפעלה win 8 64bit וניסיתי להתקין על הנייד, במקום המערכת שקיימת. ניסיתי להתקין את מערכת ההפעלה החדשה באמצעות השדרוג (ולא דרך ה BOOT). הכל הלך ממש טוב, כמעט עד סוף ההתקנה. לאחר 3 הפעלות מחדש, המערכת כמעט ועלתה, אבל אז היה מסך שחור. חיכיתי לראות אם משהו ישתנה, אבל אחרי 10 דקות שלמות של המתנה, עשיתי restart ואז קיבלתי את ההודעה כי " windows installation was not succsessful. your previous version of windows is being reseted". ואז חזרתי למערכת win 7. הרצתי את Windows8-UpgradeAssistant וקיבלתי את התמונה הבאה: למיטב הבנתי, אחד או יותר מההערות שמופיעות בתמונה הן הגורמים לבעיה. …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. היי, נניח ויש לי כונן קשיח חיצוני שמחובר ב-USB למחשב, עם כל מיני קבצים עליו. עכשיו, נניח ויש לי בעיה עם חיבור כונן DOK רגיל למחשב (מוזמנים לעזור לי גם שם..), כך שאני לא יכול להפוך אותו לכונן הפעלה דרך rufus ודומיו. ההגיון שלי אומר לי שלא אמורה להיות בעיה יותר מדי גדולה לעשות את ההתקנה הנקייה של חלונות גם דרך הכונן הקשיח - כמובן ללא פירמוט שלו דרך rufus וכו', שכן אני מעוניין לשמור על הקבצים שם. פשוט לשים שם את קובץ ההתקנה ואיכשהו לאפשר ל-BIOS לעשות זאת דרכו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. פתאום,המחשב של האחיות שלי החל לקרוס תכופות עד שהוא נתקע בטעינה של windows והוא עובד רק במצב בטוח. עכשיו פתאום הופיע לי מסך כחול 0*000007a-מה הוא אומר? מה עלי לעשות? לא בוצע שום שינוי במחשב במהלך הזמן האחרון-מה זה יכול להיות? כרגע אני מריץ memtest ואין שום שגיאה כך שזה לא הזיכרון. משהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by amir77a,

היי, אני מנסה להתקין את חלונות 8.1 32 ביט על מחשב חדש לגמרי. יש לי קובץ ISO אשר העתקתי לכונן USB באמצעות Rufus. מבצע אתחול למחשב (בכדי להתחיל בהתקנה). לאחר 20-30 שניות מתקבל מסך כחול. כותרת "Recovery" ואז מתקבלת הודעה . The OS couldn't be loaded because code integrity failed to initialize. File \windows\system32\boot\winload.exe יש למישהו מושג מה יכול לגרום לכך?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. לאחרונה המחשב עולה רק בפעם הרביעית/החמישית, לפעמים בפעם הראשונה שאני מדליק אותו יש מסך כחול לחלוטין(כאילו המסך לא מחובר), עושה ריסט, עולה רגיל ועובר את הטעינה של הווינדוס, ואז מסך שחור הרבה זמן - עוד ריסט, ואז עולה כרגיל. או שיש גם מצב שהווינדוס מראה טעינה, וזה בלופ אינסופי ולא עולה. ובמקרים נדירים: מכניס כבר את הסיסמה לשם משתמש , מחשב עולה, ואז קופא לחלוטין העכבר..(רק ריסט ידני) WIN 7 64BIT HOME PREMUIM SP1 בריסטים עצמם בשיגרה אין בעיה (התחל, הפעלה מחדש) מפרט- Q9550, 12GB RAM, HD4850 ,Gigabyte GA-EP45T-UD3LR, HIPER S625 , KINGSTON SV300S37A120G ועוד 4 הארדיסקים פנימיים בסאטה לא משתמש במצב שינה, כל הדרייברים של הWIN מעודכנים, אותו דבר כרטיס מסך, פלאש, והכל. מחשב לא מ…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.