Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
מערכת הפעלה: Windows 10 אני מנסה ולא מצליח ליצור משתמש במחשב שלא יוכל להתקין תוכנות חדשות, גם לא דפדפן אני רוצה שהמשתמש יוכל להשתמש רק בתוכנות שהתקנתי לו ולא אחרות ניסיתי לעשות משתמש רגיל מוגבל וכן משתמש אורח, אך שניהם מצליחים להתקין דפדפנים אחרים ותוכנות שונות למרות שהם מוגדרים שהם לא יכולים בפעם הבאה שהם נכנסים למשתמש התוכנות לא נמצאות אבל אני מנסה למנוע את זה בכלל. כשהמשתמש לדוגמה מנסה להתקין דפדפן פיירפוקס או כרום, הוא מתבקש להזין סיסמת admin. לאחר שהוא לא מקליד סיסמה עדיין הוא יכול להתקין על המשתמש המקומי מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם לא מזמן קניתי מחשב חדש עם WD500AAKS, עליו מותקנת ויסטה. יש לי במחשב הישן קשיח 160 של HITACHHI(לא זוכר אם IDE או SATA.. נראה לי SATA) אני רוצה לחבר את הכונן השני ולשים ממנו תקיות למחשב החדש.. על הישן מותקן XP. האם יבצרו בעיות בגלל התנגשות מערכות ההפעלה? ומה לעשות ואיך? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב עם AMD ו 256MBDDR שבוע הבא, ואני מתלבט בין 98SE לבין 2000. כעיקרון, ה2000 יותר יציב. אבל יש לו בעיות תאימות עם משחקים?
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שרת עם WIN 2003 SERVER ואני מחפש תוכנה שמשנה אוטמטית את הסיסמא של השרת כל 24 שעות הבנתי שיש דבר כזה ושזה מחליף את הסיסמא בהתאם לתאריך, שזה עובד לפי איזה נוסחא מסוימת. מישהו מכיר משהו?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
איזה בעיה מעצבנת זה לא יאומן.... איך שאני מכוון שעה קדימה, ולוחץ Aplly השעה חוזרת להיות שוב כפי שהייתה. ניסיתי ללחוץ OK ישר, ושוב השעה לא מתכוונת היא חוזרת להיוצ כפי שהייתה. ניסיתי לכוןן את השעה דרך הביוס, ולא עוזר, אי אפשר לכוון את השעון ב XP שלי. מה לעזאזל קןרה פה ?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס. היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה.. ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל.. זה דיי דחוף... אשמח לעזרה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, רציתי רק לוודא משהו קטן. זה מומלץ תמיד להתקין עדכונים לווינדוס? כל יום הווינדוס מוצא לי עדכונים חדשים ואני חושש שזה יכביד לי על המחשב או יפגע בביצועים במשחקים. יש לי מחשב חזק ד"א. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היה לי וינדוס 7 חוקי שקיבלתי עם המחשב (הסריאל מודבק לי בתחתית המחשב) לפני מספר חודשים מיקרוסופט שחררה גרסת ניסיון חינמית לווינדוס 8 בחינם התקנתי אותה לראות על מה מדובר במקום הווינדוס 7 וכשיצאה גרסה 8.1 עדכנתי לגירסא עם WMC ומאז הוינדוס 8 שלי מופיע כ"לא חוקי" אני מעוניין לחזור לוינדוס 7 החוקי שלי אך אין לי דיסק התקנה של וינדוס אשמח לדעת איך אני יכול לחזור לווינדוס 7 וגם איך אני יכול לדעת לאיזה גרסאת ווינדוס הסריאל שלי מתאים (HOME, PRO וכד'...) אין לי אפשרות לחזור לחנות שממנה קניתי את המחשב בארץ כי אני כרגע מתגורר בחו"ל אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המפרט של המחשב לוח אינטל DP45SQ מעבד QUARD 9550 זיכרון 4G 1333 המערכת מותקנת על 2 דיסקים 500גיגה (ב- raid 0) אחד WD והשני סיגייט. ספק OCZ 500WATT כרטיס מסך ATI HD4500 לפני התקנת ווינדוס 7 64 ביט היתה מותקנת 7 32 ביט והכל עבד בסדר ללא ריסטרטים כשנה בערך ( ללא RAID 0). הביוס עודכן וכך כל הדרייברים מיד לאחר ההתקנה. אתמול היה ריסט ראשון ( קריסה, כמו הפסקת חשמל והדלקה מחודשת) והיום שוב. בהודעות מערכת יש שתי הודעות על בעיה קריטית עם הזמנים של הקריסות הנ"ל. event id 41 - karnel- power אשמח לעזרה בענין
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקע לי הווינדוס ועשיתי ריסטרט... מאז הווינדוס לא עולה וה Safe mode מודיע loading sptd.sys ושוב המחשב עושה באופן אוטומטי ריסטרט. מה ניתן לעשות? דיברתי עם חנויות מחשבים והסיפור עולה 200 שקל בכדי להגיע לווינדוס. תודה לעוזרים טל
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עברתי לפני כשבוע מווינדוס ויסטה במחשב ישן לווינדוס 7 על מחשב חדשץ מאז כל פעם שאני מריץ משחק הוא נותן את הודעת השגיאה שבתמונהץ יש לי מחשב לא רע בכלל ככה שאני לא מבין איך זה שמערכת ההפעלה (ועוד 7 שנחשבת הרבה יותר חסכונית מויסטה) נתקלת בבעיית משאביםץ
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, איפה ומתי אני יכול לקנות וינדוס 10? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
החלטתי שאני צריך להפסיק להשתמש בדברים לא חוקיים והורדות לא חוקייות! להפסיק עם הוינדוס xp הצרוב שמותקן לי על המחשב, כי זה ממש גניבה! אז אני רוצה לקנות וינדוס, והחלטתי ללכת על הויסטה..עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הhome basic לhome premium. שאלות: 1)לא הבנתי כמה הם עולים!! יש מקומות של הבדל כפול במחיר...האם ההבדל הזה, זה שדרוג או לקנות את החבילה? בקיצור השאלה שלי..כמה הם עולים לקנייה(הדיסקים של התוכנה)? 2)אני יותר מעוניין בhome premium..עכשיו יש לי כרטיס גרפי טוב עם 256Mb ומעבד 2.4 שמתאים...אבל מה שחסר לי זה זיכרון פנימי..יש לי 512mb! השאלה שלי..האם אתם חושבים שאני יוכל להסתדר עם זה? נגיד ואני לא יסתדר אני יוכל לכבות בגרסה הזאת את כל האפקטים המיוחדים(aero)? (ואל תגידו לי זה זו…
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי וינדוס מקורי של XP, אחרי שהתקנתי אותו על המחשב, בכל הפעלה מחדש של המחשב הוא מעלה חלון שבו הוא רושם את שם המשתמש של המחשב ואת הסיסמא שצריך להקליד.. בעיקרון אין סיסמא לא עשיתי כזאת ולכן אני לוחץ ENTER בלי להקליד כלום והוא מפעיל את המחשב. איך אני מבטל את הדבר הזה? שיעלה את המחשב אוטומטית לשולחן עבודה בלי סיסמא לפני
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כל פעם כשאני מתקין תוכנה כלשהי / משחק / כל דבר אחר המחשב אומר שהוא לא יכול לבצע את הפעולה הייתי בחול והתגוררו לי בבית אנשים וברגע שחזרתי מאז לא יכולתי להתקין כלום מבחינת הרשאות המשתמש שלי הוא אדמיניסטרייטור... מישהו יודע מה הבעיה ? ד.א זה התחיל ברגע שחזרתי לארץ לא היה לי אינטרנט אז עשיתי שחזור לפני הטיסה והאינטרנט חזר אבל מאז אי אפשר להתקין כלום.... תודה לעוזרים
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול, איך אני יודע איזו גרסה של win xp תהיה לי הכי טובה ואני אשמח לפירוט קטן על ההבדלים בין הגרסאות למשל: pro edition home edition גרסאת sata גרסאת 32bit גרסאת 64bit וכדומה
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום קניתי HTPC וחיברתי אותו לטלוויזיית הLCD שלי עם כבל HDMI עכשיו אני עובד עם WIN 7 ולא יודע למה יש לי כמו מסגרת שחורה מסביב לכול שולחן העבודה שלי. עכשיו כשחיברתי לפה מחשב עם WIN XP ובכבל DVI לא הייתה המסגרת הזאת וגם כאשר צופים בטלווזיה(בחיבור RCA) אין את השוליים ככה שאני חושב שזה בהגדרות... הרזולוציה שאני עובד איתה היא FHD אך אני מעלים את השוליים האלה הם משהו כמו 3 ס"מ תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אם יש לי את תוכנת XP-PRO בספריה בדיסק קשיח , ואני רוצה לצרוב אותה לתוך CD ע"י שימוש בתוכנת NERO , מה אני בדיוק עושה כדי שניתן יהיה לעשות BOOT מה CD לאחר העתקת כל הקבצים . יש לי בספרית D:\...\I386\BOOTFIX.BIN מה בדיוק צריך לעשות איתו ???? אני לא רוצה להשתמש ב CD-COPY ולהעתיק CD מקורי מכיון שאני רוצה להוסיף עוד קבצים ל CD הצרוב . אני יודע שע"י CD-COPY יועתק לי גם ה BOOT SECTOR באופן אוטומטי אולם במצב כזה אין לי אפשרות להוסיף קבצים ל CD, כי התוכנה מעתיקה את המקורי כמו שהוא. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי מערכת הפעלה של ויסטה והורדתי מערכת הפעלה של ווינדוס 7. התקנתי את הווינדוס 7 כשידרוג לווינדוס XP במחשב אחד וזה עבד מצוין. פשוט מחקתי את הקבצים של הווינדוס הקודם וזה אדיר. עכשיו אני רוצה לפרמט מחשב של ויסטה ולהתקין את את הווינדוס 7. השאלה שלי היא: איך צורבים את הדיסק בצורה כזו שהוא יפעל ישירות מהדוס (כאילו שמפעילים את המחשב) כמו בדיסק התקנה מקורי? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למשל עבור כל קבצי doc אני רוצה אייקון X.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2 עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות! אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!! בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON 10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!! אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-