Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,237 דיונים בפורום זה
-
תודה רבה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מספר רב של מחשבים עם XP PRO, באפשרויות אבטחה נתתי לEVREYONE אפשרות לכבות את המחשב מרחוק אולם רק חלק מהמחשבים מאפשרים לי לכבות אותם מרחוק ובשאר אני מקבל שגיאה " Access is denied (5)" ניטרלתי אנטי וירוס ופיירוול אך ללא הועיל יש למישהו רעיונות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו.. אני מנסה להיכנס לאתר של האפדיט.. וזה מה שאני מקבל
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הכונן DVD שלי נדפק אז אני רוצה להתקין את המערכת דרך הDOK שלי הבעיה שנשאתי כבר משהו כמו 5 מדרכים וגם כמה מהאתר פה ואני לא מצליח לעשות BOOT להתקנה של הWIN דרך הUSB. אני מגדיר בBIOS שהוא יעשה BOOT קודם מUSB-FDD הבנתי שזה מה שאני צריך לבחור זה נכון? המדריך האחרון שעשיתי הוא המדריך הזה הוא מראה שם שיש תפריט לבחור מאיזה כונן לעשות BOOT לא מצאתי את זה אצלי...(ד"א הדגם של לוח האם בצד עם המפרט)משהו יכול להסביר לי למה אני לא מצליח לעשות את הBOOT תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם זה אפשרי להתקין windows 10 על מחשב שכבר מותקן עליו windows 8.1? ואם כן, האם הוא יעבוד בצורה טובה על המחשב הנייד שלי, Lenovo M30-70 (המפרט שלו באתר Ivory).
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 10 ושאני פותח את התיקייה של Desktop זה לא מראה לי את כל האייקונים שבאמת יש לי בDesktop. [ATTACH=CONFIG]9881[/ATTACH] יש מה לעשות עם זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דבר מוזר ראשון הוא שבתיקיית הetc יש שני קבצי hosts. הראשון עם איקון של notepad (תוכנו: שורת ג'בריש) והשני האייקון הכללי (עם השורות של ה127.0.0.1). אני מנסה לשנות את הקובץ הכללי, אבל אם אני מנסה לשמור את הקובץ החדש (ע"י ctrl s) אני מקבל הודעה cannot create the .. hosts file. make sure that the path and file name are correct מה רוצה התולעת?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הווינדוס 8 לאחרונה התחיל לעשות בעיות האפשרות כיבוי של המחשב פשוט לא עובדת... בהתחלה זה היה עובד ואז לפני שבועיים הוא היה מתחיל כיבוי והיה נתקע על הרקע הכחול של SHUT DOWN לא בדיוק נתקע אלא ממשיך כביכול לתהליך ולא מתכבה ... עכשיו בכלל גם זה לא מופיע כאילו הכפתור כיבוי ליופי השאלה אם זו תקלה נפוצה ?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש ראשון לא מזמן- ולצערי מופיעות בו כמה תופעות שממש מבאסות את החוויה. אשמח לעזרה כלשהי בנושא. המפרט: Intel Core i5 750 Socket 1156 2.66Ghz Scythe Katana 3 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 Corsair 4GB Kit DDR3 1333Mhz XMS3 Samsung 1TB F3 Sapphire ATI Radeon 5770 Enermax Pro 82 525W Cooler Master Centurion 590 Samsung T240 Logitech X540 5.1 מערכת הפעלה: Win 7 Ultimate התופעות שמופיעות אצלי: 1. כל הזמן - אם אני מזיז את העכבר מצד לצד, באמצע התזוזה הוא קופא ואז קופץ למקום המתאים. 2. מידי פעם המחשב נתקע באופן מוחלט - (מרגיש כאילו המעבד טוחן..) המסך מתחיל להבהב ומופיע מסך שחור. מידי כמה שניות מופיעה שוב התצוגה.. אבל הכול קפוא.. העכבר זז בקושי. במצב הזה אני נאלץ לכבות את…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני אתמצת את מצב הענינים. 1. Win 7 הותקנה על דיסק 1 (C:) ועבדה בסדר. 2. בוצעה התקנת אובונטו על דיסק 2 (D:) שהתקין GRUB ומאז Win 7 לא עולה. 3. כל המחיצות ב-C קיימות (כולל ה-boot בגודל 100M בערך) וניתן לגשת אליהן מלינוקס, וגם כלי דיסק שונים מ-Hiren's boot CD מזהים את C והמחיצות עליו. 4. היות ו-Win מתלונן שהוא לא מזהה דיסק אז ביצעתי boot מההתקנה של Win 7 וניסיתי לבצע repair ואפילו restore מ-image שיצרתי על D המזוהה על ידי התוכנה, ללא הועיל היות ו-C לא מזוהה. 5. ביצעתי : bootrec /fixMBR bootrec /fixBoot וכעת Win 7 מתחיל boot (כי אין יותר GRUB) אבל נופל לאחר מספר שניות. אפילו אם אני רוצה להתקין מחדש אז ה-Installer מזהה את המחיצה הראשונה ב-C בגודל 100MB ולא מזהה את שאר …
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי. בעקבות הפסקת התמיכה ב XP, כנראה שאצתרך לשדרג את הוינדוס במחשב הנייד של אמא שלי למשהו חדש יותר. אין לי אפשרות לשים עליו לינוקס, בעיקר כי היא משתמשת בכמה תוכנות שלא עובדות טוב על wine. אך זהו מחשב ישן ולכן ההתלבטות שלי. המפרט הוא: Dual core 1.8GHz (לא זוכר דגם מדויק) 2GB DDR2 ו HDD 120GB איטי יחסית האם כדאי לי לשים בו 7 או 8.1? על המחשב שלי אני הרגשתי ש 8.1 יותר קלה, אבל אני לא יודע האם זה גם המצב במחשבים ישנים כאלו. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום!! הורדתי את הווינדוס xp mce version ואני לא מצליח לשים לו עברית,יש מצב שהווינדוס לא בא עם עברית ואם כן האם יש דרך להוסיף עברית בלי פירמוט?? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, ויש לי בבית xp שלא הותקן על אף מחשב אחר. ראיתי שיש הרבה הנחות על מערכות הפעלה למורים, תלמידים וסטודנטים, ולכן רציתי לדעת- אם התקנתי את הxp על המחשב, לא עשיתי בו כלום, ועכשיו התקנתי על המחשב דיסק שדרוג לווינדוס 7, יהיה אפשרי לבצע את השדרוג? לא אכפת לי לבצע התקנה נקייה, זה לא העניין. מכיוון שלא השתמשתי עדיין במחשב, אין שום דבר שימחק. השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות את הדיסק שדרוג ל7, והוא ישדרג לי מxp, גם אם בהתקנה נקייה?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב וכשאני מתקין Windows 7 מופיעה לי שגיאה מספר 80070570 וכתוב שהדיסק פגום ניסיתי כמה דיסקים וכולם אותו דבר ועם הדיסק שלי הצלחתי לפרמט מחשב אחר מה אפשר לעשות?? אני תקוע עם מחשב ריק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם שווה להוציא תעודת A+ של החברה CompTIA בארץ? איך מסתכלים על זה במקומות עבודה? תודה מראש נ.ב לא מצאתי פורום נכון לכתוב עליו את זה אבל מבחן A+ מורכב מחלק של מערכות הפעלה של וינדוס אז נשים פה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי לחבר שלי יש בעייה ... כל פעם שהוא מנסה לפתוח לינקים של אינטרנט זה רושם לו בווינדוס את השגיאה הבאה: "אין אפשרות להשלים את הפעולה, מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה. לחץ על "מעבר אל" כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעייה" כפתורים: מעבר אל נסה שנית ואי אפשר לסגור את זה זה לא נותן... איך פותרים? WindowsXP SP2 בעברית עם כל העידכונים הכי אחרונים.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשאני גולש (בעבודה...) בכניסה לאתרים רבים אני מקבל סימן קריאה קטן למטה - שגיאה בדף. נדרש אובייקט קוד 0 נראה לי שזו בעיה באובייקט של javascript איך מתגברים על הבעיה (בלי להגדיר לדפדפן להתעלם משגיאות SCRIPT)??? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין לחבר windows7 העניין הוא רק לאחר ההתקנה אני רוצה שהוא ישאר administrator על המערכת כלומר שתהיה לו שליטה מלאה בהתקנות והסרות במחשב שלו אבל... אני רוצה ליצור מצב שלא משנה מה הוא ימחק הוא לא יוכל למחוק קבצים קריטיים לפעילות של מערכת ההפעלה כלומר שגם אם הוא מחליט "לנקות" את המחשב מבחינת קבצים הוא לא יצליח למחוק קובץ שבעקבותיו הwindows לא יעלה תקין האם יש דרך לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Temp האם יש אישור למחוק את כל הקבצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני לא בטוח אם זה קשור לפורום..בכל מקרה. ב XP אם הייתי רוצה להקליט אודיו הייתי נכנס להתקני הקלטה ופשוט בוחר מאיזה התקן אני רוצה להקליט ומשתמש בתוכנת הקלטה (Audacity). ב WIN 7 אני לא מוצא את האפשרות הזאת ולא מצליח להקליט. אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שפתחתי את הנושא במקום הנכון (לא יודע אם זאת בעית תוכנה או חומרה ) המחשב שלי מכיל שני HD, אחד הוא WD 120 GB והשני הוא Sumsung 500GB שנקנה לפני פחות מחודש. לפני כיומיים יצאתי לעבודה השארתי את המחשב דלוק, וכשחזרתי מהעבודה כאשר ניסיתי להוציא אותו ממצב סטנד ביי לא הצלחתי ולכן עשיתי Reset כאשר המחשב עלה ניסיתי להיכנס כרגיל לאחת התיקיות במחשב וגיליתי שכונן D נמחק כליל בערך 100 ומשהו גיגה של מידע שאני ממש לא רוצה לאבד. יש לי במחשב 3 כוננים C D ו E, כונן C נמצא בWD וE ו D בSumsung. כאשר אני מנסה להיכנס לכונן D אני מקבל את ההודעה הבאה: D:\ is not accessible Error performing inpage operation. כאשר אני לוחץ מאפיינים על הכונן, הוא מופיע לי כסוג RAW במקום NTFS וג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-