Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
היי לחבר שלי יש בעייה ... כל פעם שהוא מנסה לפתוח לינקים של אינטרנט זה רושם לו בווינדוס את השגיאה הבאה: "אין אפשרות להשלים את הפעולה, מכיוון שהתוכנית האחרת אינה פנויה. לחץ על "מעבר אל" כדי להפעיל את התוכנית שאינה פנויה ולפתור את הבעייה" כפתורים: מעבר אל נסה שנית ואי אפשר לסגור את זה זה לא נותן... איך פותרים? WindowsXP SP2 בעברית עם כל העידכונים הכי אחרונים.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בניתי HTPC מאפס. ז"א שהרכבתי את כול החלקים לבד החל מלוח לתוך המארז, מעבד זיכרונות וכו". זו הפעם הראשונה שהרכבתי מחשב מאפס ולפי מה שאני מבין הכל יצא בסדר! שאני מנסה להתקין ווינדוס יש כמה תופעות מוזרות שלא נותנות להתקנה להתבצע: 1)בהתחלה כאשר הייתי עושה בוט מ- DVD אחרי שלב הטעינה של הווינדוס מיתוך הדיסק לכונן הקשיח, הייתה מופיעה הודעה שיש שגיאה בחומרה שלא מגיבה או שנותקה פתאום. הבעייה הזו נעלמה בפעם השנייה שניסיתי להתקין אבל חזרה אולי עוד פעם אחת. 2)בפעמים שהבעייה הראשונה לא מופיעה, אני מגיע עד לשלב בהתקנה בו יש כבר מסך כחול של ווינדוס והעכבר כבר עובד ושאני מתחיל התקנה יש שלב שנקרה אם אני לא טועה "expanding windows files" בו המחשב חושב במשך חצי שעה לפחות מבלי להתקדם אפילו אח…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם הזמנתי מחשב חדש ואני רוצה להתקין אותו לבד , יש לציין שהווינדוס האחרון שהתקנתי היה xp ככה שאני לא הכי מעודכן. איך אני מחלק? כלומר 100 גיגה לכונן אחד נניח והשאר לשני , מה הדרך המומלצת?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! יש לי WIN 7 64BIT וכשהדלקתי אותו פתאום כל הסמלים בשורת המשימות היו הפוכים וגם ב"התחל". בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. ארד גונן.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
באתר מיקרוסופט, מחיר מערכת הפעלה HOME הוא 700 ש"ח. למרבה ההפתעה, באתר ZAP מערכת ההפעלה נמכרת במחיר זול בהרבה. למה? האם זה חוקי? בכלל, הם מוכרים גם מערכת הפעלה OEM. לפי מה שקראתי, OEM זו מערכת הפעלה שנמכרת עם המחשב. איך אפשר לקנות בנפרד OEM? אודה לתשובותיכם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
האם כשמתקינים דרך העדכונים האוטומטיים של WinXP את העדכון Service Pack 3 נבדקת גם בדיקת חוקיות הוינדוס Windows Genuine Advantage??? ובאופן כללי, האם ישנה דרך לדעת לגבי כל עדכון האם הוא יבצע WGA או לא? כמובן שלא דרך הסתמכות על הפירוט שניתן בAutomatic Updates וגם לא דרך חיפוש בגוגל בכל פעם שצץ עדכון חדש, אלא משהו יותר יעיל...
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי. יכול להיות שאני עושה את הבלתי יאומן, ואני קונה WINDOWS. בלינק הבא, http://www.microsoft.com/genuine/vista/VistaLegalization.aspx?displaylang=en&cCode=ISR&Error=82&PartnerID=302&sGuid=08146683-ee8b-4211-88fe-27eb4ff33217&OSV=6.0.6001.2.00010100.1.0.001.00.1033&GenuineInfo=00000000&RFM=3&submit=1 אפשר לקנות HOME PREMIUM ב 119$, ועם הדולר של היום, זה מחיר מפתה. השאלה, למה זה כ"כ זול. כי דרך WINDOWS MARKETPLACE http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6008007&WT.mc_id=0107_58# הגרסה הזו עולה 260$. האם מיקרוסופט ויתרו לי על 140$ רק בגלל שאימתתי את הויינדוס ויצא שהוא לא חוקי? והאם אני מקבל את הקופסה הרגילה (המג…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה עושים?? "Disk boot failure, insert system disk and press any key"
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לכולם אני עובד על ויינ 2000 פרו. הייתי מעוניין לדעת מה התוכנות ואמצעים להגן על המחשב מפני חדירות דרך הרשת או כל דבר אחר יש ברשותי פיירוול של נורטון (2002). אשמח לדעת על תוכנותאו צורות הגנה יעילות יותר.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט מחשב של חבר המחשב עולה רגיל אבל שאני מנסה להיכנס להתקנה המחשב טוען את ההתקנה ומיד שהוא מסיים הוא מודיע לי שהוא לא מצא את הHDD מה עושים במצב הזה ואיך מגדירים אותו? לוח אם: asrock 775V88+ הדיסק קשיח מחובר על ידי חיבור SATA תודה לעוזרים! אני מקווה שנתתי את כל הפרטים הנחוצים
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.theverge.com/2015/7/15/8950481/microsoft-windows-10-rtm-date http://www.theverge.com/2015/7/15/8945373/windows-10-rtm-final-build-number http://blogs.windows.com/bloggingwindows/2015/07/15/build-10240-now-available-for-windows-insiders-in-fast-and-slow-rings/ כפי שחלקכם ראו בעדכון האחרון השם השתנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מערכות הפעלה WIN XP רשת WORKGROUP רציתי לדעת איך אני מבטל בזמן פתיחת קובץ דרך רשת הודעה: "פתיחת קובץ - אזהרת אבטחה" "האם ברצונך לפתוח קובץ זה?" וכן למרות שיש שיתוף מלא בין מחשבים כשאני מנסה להעתיק ממחשב למחשב אני מקבל הודעה: "דף זה הוא בעל סיכון אבטחה פוטנציאלי...וכו'" וכשאני מאשר את ההעתקה אני מקבל הודעה "שגיאה בהעתקת קובץ או תיקיה" "אין אפשרות להעתיק את קובץ.."
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נתקלתי באתר שכביכול מוכר סריאלים חוקיים לווינדוס http://www.pay4keys.com/ אבל המכירים נראים לי די זולים לא? ווינדוס 7 אולטימייט ב30 דולר.... מישהו מכיר את האתר הזה? הוא אמין? הקודים האלה בכלל אמיתיים, חוקיים, לא חסומים? תודה מראש על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין עליו XP הוא טוען את מה שצריך להתקנה ולפני שהוא נכנס להתקנה שבוחרים בה אפשרויות הוא מביא לי מסך כחול... בויסטה הוא מגיע לשלב שהוא מחלץ קבצים והוא מקפיץ לי חלון שאומר שאי אפשר להמשיך בהתקנה ד"א כבר מחקתי את המערכת הפעלה הקודמת שהייתה בו מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש... אני צריך עזרה דיי דחוף תודה!!
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה לבצע חיפוש ברשת, או לא גשת אל הרשת הביתית בכלל, אני מתקבל בברכה ע"י הודעת השגיאה "שירות מדריך הכתובות אינו זמין כעת". איך אני נפתר מזה? נ.ב. מדובר ב WinXP
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נקוי חלונות אחרי העדכונים. 1.2 גיגה נוקו אצלי רק בעקבות העידכונים מה SSD המצומק שלי. הנקוי לוקח הרבה זמן !
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה-HD מוגדר בפורמט NTFS. עם דיסקט אתחול של 98 הוא לא מכיר את ה-HD בגלל הפורמט הנ"ל (יש הודעה כאילו יש וירוס או סתם BAD SECTORS, כמובן שזה קשקוש). איך אני יוצר דיסקט (3.5'') אתחול עבור פורמט NTFS. אני מבקש לא להפנות אותי ל-"7 דיסקטים של SETUP עבור WIN XP PRO" , כמו כן תוותרו על העיניין של "למה לך דיסקט אתחול, למה לא להתקין ישר מ- CD BOOTABLE". תחסכו את זה ממני. ממתין לתשובות ענייניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לפרמט מXP לויסטה...הכנסתי את הדיסק (הוא מזוהה במחשב שלי והכל..), עשיתי ריסטרט ונכנסתי לביוס. היה לי USB-CDROM,SATA-CDROM,OPTIARC DV וכל השאר הם פלופי ודברים כאלה.. ניסיתי את הSATA-CDROM ואת ה-OPTIARC-DV (עשיתי גם Disable על boot other device) (כמובן שעשיתי F10 [שמירת הגדרות הביוס..] ולא מופיע לי שום דבר והXP עולה כרגיל.. זה דיי דחוף... אשמח לעזרה.
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז מתי בעצם צריך לאפס את WINSOCK? מיקרוסופט אומרת פה http://support.microsoft.com/kb/811259 שהתנאים לאיפוס הקטלוג של WINSOCK הוא רק במקרה שאין קבלת כתובת אי פי. מוזכר שם שבמידה ומתקבל " The page cannot be displayed" אבל זה בתור שלב שני שאחרי שמופיע לך "An error occurred while renewing interface Local Area Connection: the requested service provider could not be loaded or initialized." כאשר אתה מחדש כתובת IP. אני לא יודע את רזי חלונות בכלל ולא מכיר את הפרטים הקטנים של קטלוג ה WINSOCK. אנשים מתלוננים על איטיות? מציעים להם WINSOCK! אנשים מתלוננים על זה שדף אינטרנט לא מופיע.. ציעים להם WINSOCK! מה יש לאנשים מזה? מחשב מקבל כתובת IP משרת DHCP יש לו פינגים יש לו פיענוח DNS יש לו …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. אני מקבל הודעת שגיאה רכיב CPU של NTVDM נתקל בהוראה לא חוקית. על המחשב מותקן xpsp3 ועליו תוכנה שעובדת בדוס. הקובץ ntvdm.exe מעמיס את המעבד עד ל 100%...... האנטיוירוס מצא את svchost במחשב ומחק אותו.אבל ההודעה לא מפסיקה. איך מתקנים את השגיאה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
צריכת זכרון מטורפת של תהליך desktop window manager. אין לי שום דבר פועל ברקע ועדיין הזכרון מגיע לגבהים שלא היו לי בעבר (אם אני משחק, לאחר כשעה אולי יותר זה בכלל מגיע לגודל מסויים עד כדי כך שהווינדוס יוצא לי מהמשחק כי נעשה שימוש מקסימאלי בזכרונות). מישהו כבר נתקל בבעיה ויודע איך לפתור אותה? עשיתי בדיקה של /sfc scannow, ולא נמצאו שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אז ככה, במחשב השני שלי יש לי כונן קשיח נשלף שנאי משתמש בו לגיבוי... התקנתי עליו בטעות את WINXP.. ועכשיו כדי להפעיל את WINXP אני חייב שהכונן הנשלף יהיה בפנים... האם יש דרך כלשהיא להעביר את הווינדוס לכונן אחר? אם לא איך מסירים את XP ? יש לי עדיין את 98 מותקן ועובד... בבבקשה זה ממש דחוף!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המסך קופא על "15% תצורה" עם WIN7 גם אחרי פירמוט התקלה חזרה. ביטלתי את העדכונים האוטומטים וזה לא עזר. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-