עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by IG,

שלום לכולם. אני מעוניין להוריד את הדף משתמשים שמופיע בהפעלת המחשב. לא רוצה סיסמאות, לא רוצה טביעוטת אצבע ולא רוצה שהמחשב יזהה את הפנים שלי. חפרתי בכל ההגדרות שאני מכיר ולא מצאתי איך לבטל את זה. אם אי אפשר אז לפחות שהאופציה היחידה שתופיע לי זה הסיסמה כדי לחסוך ממני את ההקלקה על האייקון של הסיסמה (יש לי משתמש יחיד ומופיעות לי כל האפשרויות זיהוי שציינתי קודם. זה מצ'גע אותי) תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  2. Started by wiimaster666,

יש לי מחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 כאשר הזיכרון הפנימי (RAM) מגיע ל 2.1 GB המחשב מתנתק לי מאינטרנט זה קורא שאני מפעיל jdownloader (במשך שעתיים ) אבל process שלו רק ב80 MB לא משהו קיצוני יש לי במחשב 4GB זיכרון פניני (RAM) אם מישהו מכיר את הבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by רוני רו,

היי האם זו גירסה RTM? 7600.16384.090710-1945_x64fre_client_en-us_Retail_Ultimate-GRMCULXFRER_EN_DVD

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. שלום, העברתי דיסק קשיח ממחשב ישן למחשב חדש עליו התקנתי WIN7. הדיסק מכיל קבצי סרטים ושירים, את מערכת ההפעלה התקנתי על דיסק קשיח חדש. בזמן ההתקנה המחשב כן זיהה אותו וגם עכשיו אפשר לראות שהוא מזהה אותו ב device manager, אבל במחשב שלי מופיע רק החדש. איך מסדרים את זה בלי לפרמט אותו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by udi,

שלום לכולם מאיזה שהיא סיבה WIN 7 החליטה שאין לי גישה או הרשאה לשום קובץ אפילו לא לשנות את השעה בשעון למרות שאני מוגדר כמנהל מופיעה לי הודעה הזאת קובץ מצורף האם יש דרך להחזיר את מערכת ההפעלה למצב תקין או שאצטרך להתקין אותה מחדש תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by pro.surfer,

שלום לכולם יש לי את חלונות 7 64BIT ULTUMATE כבר כמה חודשים ומדפסת של HP מדגם C4183 זוהי מדפסת משולבת. רק לאחרונה יצאו דרייבים חדשים לחלונות 7 והתקנתי אותם אתמול לפני כן עבדתי עם הדרייבים של ויסטה שעשו בעיות. המבעיה שנוצרה היא שהמדפסת לא מגיבה לפקודת "הדפס" לא משנה מאיזו תוכנה אני שולח להדפסה עשיתי הדכונים לדרייבים החדשים ולמערכת הפעלה. מה שכן המדפסת מגיבה לסריקות וכו'....דרך המחשב. בנוסף חיברתי את המדפסת לנייד עם אותה מערכת הפעלה וללא הדרייברים של המדפסת ושם המדפסת שולחת להדפסה ללא כל בעיות. מישהו מכיר את התופעה/יכול לעזור ? תודה מראש טל.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by הדרי,

שלום אז התחדשתי בDELL E4300 וההתרשמות היא כרגע בינונית לחלוטין אבל על זה סהזדמנות אחרת. יש לי תכנה מסויימת לXP מנסה להתקינה בWIN7, דורשת הורדת .NET 3.5 ואז אני נדרש לנוכחות SP2 של XP אז מה זה "תאימות" לXP אם אני לא מסוגל להתקין תוכנה פשוטה ביותר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BENNY-L,

רציתי לדעת אם גרסת ה 32 ביט תתמוך ב 8 גיגה זיכרון או שצריך גירסה 64 תודה

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  9. Started by Baridy,

2GB RAM NVIDIA 8500 AMD Phenom לא זוכר איזה יעבוד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. השאלה בכותרת,MP3 כלשהו להפעלה בתוכנה וינאמפ 3, קופץ לי בקשה לאישור הנ"ל ובכל פעם צריך לסמן V על שיר אחר. איך נפטרים מזה?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by idoda,

wd passport. הבעיה היא שהמכשיר לא מזוהה כלל, אפילו לא במנהל ההתקנים (אין איזה אייקון של חומרה עם סימן שאלה עליה). המכשיר עצמו תקין לגמרי ואני משתמש בו להקרנת סרטים לטלוויזיה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים של ה-USB ולתת לווינדוז להתקין מחדש, ולא עזר. שום סימן שהמחשב מכיר את הכונן. רעיונות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…

• 0 תגובות
    • 950 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי WIN 7 במחשב וקורה כבר כמה וכמה פעמים ש-או שאני מגיע למסך "ברוך הבא" מחכה מחכה ומחכה ואז עובר למסך שחור וזהו...המחשב לא מעלה בעצם את הוינדוס אבל הוא גם לא נכבה.. או שפשוט עולה הלוגו של מיקרוסופט ואחריו מסך שחור ולא עולה כלום וגם המחשב ממשיך לעבוד.. מה שכן בכל הזמנים האלו כשעושים ריסט למחשב מפעילים במצב בטוח המחשב עולה בלי בעיה היום למעלה משעה לא הצלחתי להפעיל את המחשב עד שפשוט הפעלתי במצב בטוח והתחלתי לסרוק מוירוסים את כל המחשב עם NOD 32 וכן עם האנטי וירוס של מירוסופט וכן עם AD AWARE ואף אחד מהם לא מצא כלום! מה יכולה להיות הבעיה?? תודה

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  14. לוח ASUS P6T כאשר ההארד דיסק שלי החיצוני מחובר למחשב הווינדוס מסרב לעלות ורושם משהו עם בוט מ-CD ROM. כאשר אני מנתק את ההארד דיסק (חיבור USB) הכל בסדר. אגב מוגדר אצלי FIRST BOOT ה-RAID שיש לי (RAID 0) SECOND ו-THIRD זה הכוננים שלי. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by גמני,

חיפשתי אינפורמציה בנושא ומצאתי הסבר קצר אין לי יותר מידי ניסיון עם מערכות מחשבים חדשות. בעבר היו לי בעיות עם מערכת ההפעלה (קרסה בגלל וירוס או כונן קשיח שגמר את החיים). השאלה בכותרת, מה אתם הייתם עושים אם הייתם צריכים לקנות היום?

• 4 תגובות
    • 3.3k צפיות
  16. שלום בזמן האחרון אני מקבל תקיעות ממושכת ולפעמים זה מגיע עד למצב של מסך כחול עם קוד שגיאה 0x00000101. בדקתי בGOOGLE על קוד השגיאה הזה ומצאתי שזה יכול להיות מזיכרון RAM תקול או HD תקול. ביצעתי בדיקה ב-memtest86 במשך 9 שעות ולא נמצא שום תקלה. עכשיו אני לא יודע אם איזה תוכנה אני צריך לבדוק את הHD שלי.. וגם אם אני צריך לבדוק את כולם או רק את זה שעליו מותקנת מערכת ההפעלה. תודה מראש נ.ב אם משהו מכיר עוד אפשרויות לפתרון אני ישמח לשמוע [h=3][/h]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, הבעיה מתוארת בכותרת גם ניסיון לשחזור המערכת לא צולח. את שינוי האתחול עשיתי דרך msconfig אבל אני לא מצליח להגיע אליו כי הווינדוז לא מצליח להשלים עליה בסייפ מוד. כרגע מה שאני רק רוצה זה לחזור לעליה רגילה של הווינדוז. דרך אגב ניסיתי גם שחזור מערכת לתאריכים שןנים וגם לא צלח. אודה לעזרתכם. עריכה: תוספת, שכחתי לציין שעל המחשב מותקנות 2 מערכות הפעלה חוץ מה - 7 יש על מחיצה נוספת ווינדוס 10 ככה שאם יש דרך להגיע אליו באמצעות דיסק ההתקנה שלו אז אני אוכל לשנות את הגדרות האתחול של ה - 7 שכרגע יש לי איתו את הבעיה.

18. Started by alone66,

win 7 עולה הוא מבקש סיסמת כניסה log in ל win .. איך אני מבטל את זה תודה מראש

• 6 תגובות
    • 10.7k צפיות
  19. שלום, win 7 מותקן על intel i3 עם 1 gb, עושה מידי פעם restart. מבדיקה ב event viewer: Critical Kernel-Power 41 (63) The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. מה יכולה להיות הסיבה?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  20. היי משהו השתבש , ואני לא יכול לשלוט על הצבע תכלת / שקיפות כמו שצריך לחיצה כאן מובילה לכאן: לאן נעלם התפריט הרגיל? ב"פתור בעיות של שקיפות ואפקטים אחרים של Aero " לא מוצא כלום

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  21. בXP היה אפשרות לשים אוסף של קיצורי דרך למטה בפינה של המסך, כשהיית לוחץ למטה על משהו שנראה בערך כמו חץ היית רואה את הרשימה, איך עושים את זה בחלונות 7

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  22. Started by guyl3,

Windos could not complete the installation. To install Windos on this computer, restart the installation " לאחר הכנסת דיסק המערכת (WIN 7 home prem - אני ניסיתי ל"לתקן את המערכת אך כמובן שלא נמצא שום בעיה -כמו תמיד פונקציה בלתי אמינה .לכן ניסיתי לשחזר לפני נקודת שחזור, הבעיה היא בהודעה נוספת שיוצאת "עליך להפוך לזמינה הגנת מערכת בכונן " כמובן שזה מתורגם מאנגלית - אין לי מושג אין למצוא את זה באנגלית בחיפוש בגוגל מצאתי משהו שקשור לBITLOCKER אבל אין לי מושג האם זה שייך לנושא .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by lilian,

ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  24. Started by GetRich,

התקנתי היום Win 7 על מחשב דיי ישן, הכל עובד בסדר גמור חוץ מהעובדה שאחד ההארדיסקים (פיסי - יש לי שניים במחשב) נעלם. בשלב מסויים זה הראה לי הודעה כזאת כמו כשמכניסים דיסק און קי, לחצתי על "לראות את הקבצים והתיקיות" וזה עבד. אבל בדיוק הייתי באמצע התקנה וזה עשה הפעלה מחדש אוטומתית אז לא הספקתי לעשות כלום. איך אני מחזיר אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 879 צפיות
  25. יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי firmware חדש שמתאים WIN 7 שזה מה מותקן לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת firmware וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בעידכון, זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.