עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. אהלן אני מקבל את ההודעה הזאת לאחרונה מאז שהתקנתי את אינטרנט דאונלואד מנג'ר ואני משאיר ת'מחשב בלילה להורדות במהלך היום פתאום ההודעה הזאתי קופצת וחוסמת לי כל פעולה שאני רוצה לעשות אפילו להיכנס לטאסק מנג'ר אני לא יכול מבחינת חומרה המחשב מסוגל להריץ ווינדוז 7 בלי בעיה יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Liran3331,

יש הבדלים בין גרסאת ה-Ultimate של Win 7 לבין ה-Professional או שזה תכלס אותו דבר?

• 13 תגובות
    • 6.8k צפיות
  3. Started by guyl3,

שלום לכולם, יש לי WIN 7 PRO והתקנתי XP mode , שאלתי היא האם יש HEBREW MUI ל XP MODE מאחר והתוכנה שאני עובד איתה היא בעברית

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by royyei,

היי, החלפתי לוח במחשב שלי ואחרי החלפת הלוח, כשהווינדוס מנסה לעלות הוא קורס. אני יודע שפירמוט יעזור פה אבל שמעתי שיש דרך אחרת שתמנע את הפירמוט, עשיתי חיפוש קטן ללא הצלחה... אשמח לקבל עזרה בנושא, תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. עריכה: נא להסתכל על הפוסט האחרון שלי, שם למטה תודה בוקר טוב אנשים היום, כשישנתי, המחשב קיבל עדכון אוטומטי, וכשהתעוררתי והדלקתי את המחשב (חשבתי שזה אמור לעשות restart אוטומטי, לא לכבות לי את המחשב כשזה מסיים...) המחשב התחיל להריץ איזו דיאגנוסטיקה והתחיל למחוק לי קבצים (קבצים "יתומים" ועוד כל מיני קבצים עם בעיות אחרות), בינהם כמה DLLים וקבצים שנראים כאילו יש להם חשיבות כלשהי כשהמחשב עלה גיליתי שאני לא יכול להיכנס ל- internet explorer או chrome - אני מקבל איזו שגיאה, ונראה שזה קורה בעוד כמה תוכנות... system restore, לעומת זאת, עבד בסדר גמור, אבל לא שינה כלום... אז הכנסתי את הדיסק התקנה של וינדוס 7 Proffesional, עשיתי Boot from CD/DVD והאפשרויות הבאות עלו בפני: Startu…

6. שלום, מדובר על מ"ה WIN 7 שרצה על מחשב INTEL I3 עם 3 GB זכרון. לאחרונה, בעת ניסיון להעתיק קבצים (למשל MP3) מהמחשב לטלפון נייד, מתקבלת הודעת השגיאה הבאה: An unexpected error is keeping you from copying the file. error Ox80070057: the parameter is incorrect מה יכולה להיות הסיבה? (מדובר על מחשב חדש, בן כחודש)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by TheTNT.COM2,

שלום רב, רכשתי לפני שבוע מחשב חדש, עם כונן של 500GB (של WD), העניין הוא, שהוא מופיע לי בתור 99GB. הסיכום עם מי שרכשתי ממנו את המחשב, הוא שהמחשב יגיע עם גרסת הבטא של WIN 7.0, רציתי לדעת האם הגרסה בגלל שהיא בטא מגבילה את ההארדיסק ל- 99GB? ואם זה לו הבעייה, איך אני פותר אותה. בנוסף, בדקתי שאכן מדובר בכונן של ה- 500GB שמותקן במחשב, ככה שהטעות לא בחומרה. תודה רבה. כמו כן, הבנתי שיש פקודה שמאריכה ב-30 יום את הרשיון של התוכנה. רציתי לדעת מהי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  8. Started by pro.surfer,

שלום, התקנתי היום בהצלחה את חלונות 7 בגירסת ה ULTIMATE 64 BIT על המחשב הנייד. יש ברשותי את האינטרנט האלחוטי של סלקום (הסטיק הלבן) שמתחבר דרך USB. הבעיה היא שאני מתקין את הסטיק אבל לא מקבל אפשרות להתחבר לרשת מישהו מכיר את הבעיה ויכול לעזור ? תודה טל.

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  9. תקשיבו יש לי WIN 7 32BIT פרוץ! עכשיו הרבה זמן לא עדכנתי עדכונים ולא נגעתי בקראק שלי רימוב וואט... עכשיו אני יודע שתמיד צריך לעשות רימוב וואט נכון??? אז למה אצלי זה ככה ולא על הרימוב וואט?????חבר שלי יש אצלו ואצלו זה לחוץ!!! ללחוץ על זה??ואני לאא יודע מה קרה כי במאפייני מערכת מראה שיש לי מקורי =/ ללחוץ על זה או לא??? אני מזכיר שוב! זה מראה לי שיש לי WIN מקורי בלבד! במחשב שלי >> מאפייני מערכת! מה לעשות פה? הוא אומר שזה בסדר??? ^^^ לעזוב את זה ככה.?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by ajl,

אני מחובר לכבלים + בזק בחיבור של 12M, בכל המחשבים שבהם מותקנים אצלי win32 המהירות לא עולה על 7-8M בממוצע. במחשבים בהם מותקנת מערכת XP או win7 64bit המהירות היא 12M. מכירים את הבעיה? האם יש פתרון?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by idan1,

שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום יש לי מודם THOMSON שאני רוצה לחבר אותו על USB הבעיה שלדרייבר אין אישור דיגיטלי וכמו שאתם יודעים בגרסא ה64 חייבים חתימה דיגיטלית. לכן חשבתי אולי יש דרך ליצור חתימה או לבטל את הבדיקת חתימות של וינדוס

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  13. לא התקנתי אף דרייבר או משהו מיוחד בימים האחרונים לתופעה של הריסטים החוזרים אני זוכר בXP שיש אפשרות לקבל מסך כחול במקום ריסט פתאומי או קפיאה, ובמקומו קוד שגיאה ויצירת קובץ DUMP איפשהו בC:/WINDOWS שאפשר לאבחן לפי אותו קובץ מה גורם לזה השאלה איפה ואיך אני מגדיר בWIN 7 את זה? (ווינדוס בעברית) כנראה עכשיו שזה לא מוגדר אם אני מקבל מסך שחור ל2-3 שניות ואז ריסט פתאומי ( או קפיאה). גם חיפשתי קבצים כאלה בכונן C ולא מצאתי * 100% נשללו בעיות חימום, דרייברים, חומרה(ספק כוח, זכרונות , הארדיסק), ווירוסים, אשר גורמים לאותה בעיה כל תקופה אקראית. ( למעוניינים אפשר להסתכל בנושאים הישנים שלי), כאן למשל: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=471551.msg4028939#msg4028939 ונושא יותר יש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. קורה לפעמים שאני פותח למשל את computer והמחשב מראה שהוא מחפש ומחפש .. האם מישהו נחשף לתופעה הזו ?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by owen10,

שלום לכולם...קניתי מחשב נייד מארה"ב לפני שנתיים וכבר היה מותקן בו ווינדוס 7 ומאחורי המחשב יש את הקוד לווינדוס אבל לא קיבלתי שום דיסק מקורי של הווינדוס, אמרו לי שאני צריך להוריד מאיפשהו ווינדוס ולהכניס את הקוד שברשותי מאיפה אני יכול להוריד את הווינדוס 7 למחשב דל שלי? תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Kingroei10,

מבקש את: win 7 sp2 64 bit download בעברית להורדה ישירה חינמית או בלינק לביטורנט.. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. שלום! הWIN 7 שברשותי ניקנה בגירסא האנגלית. ברצוני ששפת הממשק תישאר אנגלית אך כשאני מדליק תוכנית שתוכנה ברוסית אני אראה רוסית ולא שלל של סימנים לא מובנים. הורדתי והתקנתי את הRUSSIAN MUI מה UPDATE CENTER וזה לא עזר. מה תציעו לי לעשות?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  18. Started by idofr,

שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by omertgm,

שלום, בניתי מחשב חדש, במקור היה מותקן win XP pro ולתומי חשבתי שמספיק שיש לי את הסיריאל שלו כדי להמשיך עם האקטיבציה בהמשך. עכשיו אני תקוע עם מחשב מותקן+תוכנות ודרייברים ובלי יכולת לעשות אקטיבציה פשוטה. 2 הגרסאות הן חוקיות לגמרי ויש לי את דיסק ההתקנה שלהן. מה האופציות שלי?

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by ranrubin1,

אני נתקל בהמון אנשים שיש להם בעיות בווינדוס 8 לחלק מהחברים שלי לא עובד פיפא 14 על ווינדוס 8 7 מתאים להכל אני לקראת התקנה של מערכת הפעלה למחשב חדש מה להתקין

• 2 תגובות
    • 3.6k צפיות
  21. Started by signed.incognito,

שלום, יש כרגע אפשרות לקבל את 2 המערכות לגמריי בחינם. אני משתמש עד היום ב7 וסך הכל מרוצה ומאוד לא אוהב את הנסיון של WIN 8 לקחת מערת שמיועדת לטבלטים ולהלביש אותה על PC...אבל המחשב שלי כן מרגיש כבדו עם WIN 7 אז השאלה היא האם WIN 8 יתן בוסט לביצועים? תודה

22. Started by StrikeEagle,

קניתי מחשב חדש ואני מתלבט איזה מערכת הפעלה לקחת: 7 או 8 או 8.1? יש לי כמה שאלות: 1. איזה הכי חסכוני במשאבים: 8 או 8.1 או 7? 2. מי שוקל הכי פחות? אני מתקין על SSD ואני לא רוצה לבזבז יותר מידי מקום. 3. יש תוכנות/משחקים ש8.1 או 8 לא תומכים בניגוד ל7? ראיתי אנשים שיש להם למשל סטיק של או 4 או 8 ראם (לא משנה כל כך) והווינדוס מזהה להם רק 3.8 או 7.8 (בערך) בלי שום קשר ל32 או 64 ביט.

• 26 תגובות
    • 8.8k צפיות
  23. Started by Nahum2,

הוספתי ל 2 סטיקים של ג'יגה של 667. 2 סטיקים של ג'יגה 800. ורק 3.37 מזוהים. הוא רושם: 4 giga installed and only 3.37 giga useable למה?!?!?!?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by slrr,

אני רוצה להתקין 7. אני נכנס לאתר של גיגבייט כדי להוריד דרייברים אבל שאני בוחר WIN7X64 הוא מראה לי דרייברים לא כולל כמה דברים (לדוגמא צי'פסט). http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2740&ost=windows+7+64bit#anchor_os אז מה זה אומר שאני לא צריך להתקין אותם??? זה יתקין לבד??? או שצריך להתקין את הגירסת ויסטה שלהם??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אם יש לך תיקייה למטה בשורת המשימות, ואתה לוחץ קליק ימיני אז הוא מראה לך באיזה תיקיות היית קודם. איך אפשר לבטל אפשרות זו, אם אני לא רוצה שידעו איזה תיקיות פתחתי?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.