Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
עשיתי מיפוי כונן ברשת הביתית בWIN7 64BIT אני מסמנן לו לזכור את הסיסמה אך כל הפעלה מחדש של המחשב, הכונן מופיע ושוב אומר לי להקיש סיסמה ויוזר למרות שסימנתי לו לזכור את הסיסמה.. מישהו יודע איך מטפלים בזה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוטומטית במעבר לוינדוס 10 - קיבלתי הצעת שידרוג + הנחה 50% במחיר. הבעיה שזה תקף רק בחנות מיקרוסופט ארה"ב. בארץ אין הנחה והמחיר כפול. למה?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש כאן בפורום פרמטתי את המחשב ונתקלתי בבעיה שלא הייתה לי לפני הפרמוט מערכת ההפעלה שלי היא XP כמובן כשאני פותח את הoutlook express הוא עושה לי sign-in אוטומטית - לא רוצה את זה!!!! יש לי רק 7 חברים במסנג'ר ואני פותח אותו פעם ב.... בדר"כ אני משתמש בICQ הצ'ק בוקס של sign in automatically לא מסומן! וגם בלשונית preferences לא מסומנים run this program when windows starts וגם allow this program to run in the background מי יודע מה עושים??? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מיקרוסופט מציעה לכם לשדרג את הWIN XP pro שלכם לx64 בעזרת שידרוג 8) https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx אני ינסה את זה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היכן נמצאים מכתבים שנשלחו והתקבלו ב- outlook express. אני רוצה לגבות אותם לפני פירמוט המחשב ולהחזיר אותם לאחר הפירמוט.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב לכל הפורם. טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה. המפרט של המחשב הוא DURON 750 GIGABYTE GA-7IXE4 196 SDRAM RIVA TNT2 ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגה עכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח. ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו. מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה. תודה מראש CM
-
- 15 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש ואני מעוניין לדעת איזו מערכת הפעלה תביא לי ביצועים יותר טובים עבור מחשב למשחקים? אני מבין שהמטרו הוא ממשק לא כזה ידידותי עבור מחשב למשחקים אבל עדיין אשמח להתמקד מבחינת ביצועים.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה להתקין win8 על הנטבוק שלי ולצורך העניין אני מכין התקנה על דיסק חיצוני של 250GB. משום מה הכלי הנ"ל לא מזהה את הדיסק כשאני רוצה לייצא את ההתקנה. יש למישהו מושג למה? הדיסק מפורמט ועובד תקין. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! במחשב שלי מותקן כרגע חלונות 7 וחלונות 8 (שהתקנתי לפני כמה ימים לראות איך הוא עובד והאם יהיו הביצועים בו יותר טובים). ברצוני להתקין את המשחק PES. האם אפשר להתקין אותו פעם אחת ושאוכל לשחק בשני מערכות ההפעלה? (עוד דרך בשבילי לראות עד כמה הביצועים יותר טובים). תודה, מושיקו
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קיבלתי מייל מחבר עם איזה קובץ את הקובץ אני לא יכול לפתוח ורשומה ההודעה הזו: OE removed access to the following unsafe attachments in yourmail לפני כמה שבועות קיבלתי מייל מאחותי עם קבצים וקרה בדיוק אותו הדבר. לא קיבלתי שום מיילים אחרים עם קבצים, מה שלדעתי מוכיח שזה פשוט מסנן את כל המיילים שאני מקבל עם קבצים... למישהו יש מושג איך אפשר לבטל את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אתם חושבים שיהיה אפשר להתקין את הWindows 8 RT על טאבלטים של היום מבוססי אנדרואיד וטגרה 3 כמו Transformer Prime/Infinity
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש התקנתי XP PRO עברית וורד 2003. אני עובד הרבה עם COREL DRAW, ומה שקורה שכשאני מעתיק מלל מוורד לקורל, בכל סוף קטע התווים (נקודה, סימן שאלה וכדו') הופכים לתווים לועזיים, במקום להישאר בפונט עברי. כך גם לגבי מספרים וכדו'. האם מישהו נתקל בבעיה הזו? אני עובד עם קורל 8 ו-9. שאלתי במיקורוספט והם אומרים שהתוכנות ישנות ולא מתאימות לXP? קשה לי להאמין שהן לא מתאימות עד כדי העברת קבצי TXT פשוטים ביותר.
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן , יש לי Win xp ,ביחד עם שתי כוננים של דיסקים קשיחים אחד עם 160 גיג'ה ואחד עם 250 גיג'ה יש לי שלושה כוננים על ה 160 יושב C ו F ועל ה 250 יושב לו כונן D השאלה שלי איך אני מאחד את כונן C ו F ביחד כי ב F יש 70 גיג'ה ואני משתמש רק ב 4 תודה מראש . .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
חברה יש לי וינדוס 6 ב 1 ו הוא מזה מעפן אני מעתקין ממנו את XP PRO COR... והוא דפוק... אז אני רוצה וינדוס אחר אז איזה וינדוס XP אתם ממליצים לי ?? ומזה INTERGRATED ?? ומה אתם אומרים על הגרסה הזאת של הוינדוס ?? WINDOWS XP PRO CORPORATE (BOOTABLE) + SP1 INTERGRATED ??
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעיה ראשונה :אני רומצה לסנכרן את הנגן שלי אם ווינדאוס מדיה פלייר ושאני מחבר את הנגן ומפעיל את המדיה פליר הוא עולה חצי כזה ואז יוצא בעיה שניה :שפת הכתיבה במסן הפכה להיות האנלית וכל משפט חדש זה באנגלית מישהו יוגע איך להפול לעברית?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות המחשב שלי חווה מספר נפילות מתח, עקב הפסקות חשמל. מאז בכל פעם שאני מפעיל אותו מחדש, Windows מבצע Disk Checking. הכל תקין בבדיקה אבל אני לא מצליח למנוע את הביצוע החוזר שלה. מישהו יודע איך מבצעים זאת או מה הבעיה, אני אשמח לשמוע... תודה, מתן.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה. יש לי וינדוס xp pro ולא מותקן סרביס פאק. שאני מעלה את המחשב אז ב welcome screen לוקח לו משו כמו 30-40 שניות כדי להעלות את הוינדוס. עוד דבר זה כשאני מעלה אותו נפתחת לי ההודעת שגיאה הבאה: http://img33.imageshack.us/my.php?image=ds8zp.jpg מה עושים עם שתי הבעיות הנ"ל ? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
PUP מה zה הדבר הזה ראיתי את זה ב task manager? ו דבר נוסף איך אני מגדיר שהדפדפן יפתח בחלון מוגדל?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאני ניכנס לאתרים שלכם ולעוד הרבה אתרים אני מקבל את ההודעה הזאת : http://planet.nana.co.il/zzzzzx/01.gif תעשו שמור מקור בשם... עזרו לי בקשה...
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
היי חברה אני לפני רכישת מחשב חדש ומעוניין לקנות איתו Windows 10 איזו גרסא עדיפה למטרת גיימינג, ולמה? תודה
-
- 7 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
בחנויות הגדולות אמרו לי שהם מוכרים אך ורק כעסקת חבילה עם מחשב חדש. יש לי דיסק התקנה של וינדווס 7 OEM HEBREW ממחשב אחר. היכן ניתן לרכוש רישיון ללא התניה לקניית מחשב שלם ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שהזכרון נזלל יתר על המידה...אני עובד עם WINDOWS XP SP1... יש לי הרגשה שהבעיות של CALL OF DUTY נובעות מזה (בת'רד הזהhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=16;action=display;threadid=60798 הנה תמונה: עריכת המנהל: התמונה צומצמה לחלקים הרלוונטיים כדי לא להרוס את מבנה הת'רד.
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם WINDOWS10 מגיעה עם אנטי וירוס, איך ניתן להתקין אנטי וירוס מחברה אחרת בלי ששניהם יתנגשו? (אני מנסה להתקין אנטי וירוס מחברה אחרת ויש הודעות שהם מתנגשים)
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-