עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היי. מדובר בחומת אש של מערכת ההפעלה עצמה. אני רוצה שהיא תידלק חזרה גם אחרי כיבוי המחשב. המצב הזה שאני צריך להדליק אותה כל פעם מחדש, דיי מעצבן. אין לי חומת אש נוספת במחשב. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. כל פעם שאני מכניס את הדיסק און קיי שלי לחריץ USB במחשב של אמי המריץ חלונות XP, חלונות סורקת את הדיסק ושואלת אותי איזו פעולה לעשות. מדובר במתכון להדבקה מוירוסי Autorun.inf ושאר נוזקות. במחשב שלי בו מותקן חלונות 7, התופעה מתרחשת רק בעת חיבור מצלמה ולא בעת חיבור התקן איחסון. אני רוצה לדעת איך מבטלים את ההפעלה האוטומטית בחלונות XP, כך שזה יהיה כמו בחלונות 7.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אבא שלי רוכש מחשב חדש למרפאה שלו, וכמובן שאני מעדיף שתהייה לו מערכת הפעלה חוקית. התוכנה שאיתה הוא יעבוד דורשת Windows XP או Windows 7, לכן החלטנו ללכת על 7. השאלה היא מהם ההבדלים בין ה-Home לבין ה-Pro, והאם זה משהו שצריך לעניין אותנו לשימוש הזה? ההבדל במחיר הוא כ-200 שקלים לכן אם אפשר לחסוך אותם אז מה טוב. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מערכת הפעלה ווינדוס ויסטה 64 ביט יש לי בכונן c 2gb פנויים אני מוריד קובץ מהאינטרנט ששוקל 1.5gb ושומר אותו בכונן אחר והוא מוריד לי 1.5gb מכונן c מדוע? ???

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  5. כמו שתואר בכותרת זאת הבעיה. ניסיתי לבדוק אם זה בהגדרות, אבל לא כל כך הבנתי מה אני מחפש. במנהל התמונות של אופיס אין בעיה, התמונות נראות בגוון המתאים. אני אעלה את אותה התמונה, פעם אחת ממציג התמונות/גלריית חלונות LIVE ופעם אחת ממנהל התמונות של אופיס. הבעיה הזאת מעצבנת אותי, ואין לי רעיון לפתור את זה. אשמח לעזרה. הנה התמונות:

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי, יש 4 אפשרויות למחשב חשד שאני מקבל בקרוב 1. WIN 7 2. WIN 2008R2 3. WIN 8 4. WIN 2012. האם לשתיים האחרונים יש רשיון GO LIVE? אני מתכנן להשתמש במחשב בתור מחשב עבודה נטו. האם נכונה השמועה ששמעתי ש WIN 8 יתמוך גם ב VM? אשמח לשמוע דעות בנושא.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Gil80,

אהלן. יש לי לוח אם חדש ומשום מה הוא מראה שיש לי שני מקלדות ושני עכברים - בדוק שאין לי כל הדרייברים מעודכנים, בלוח אם, עכבר ומקלדת. הביוס מראה שיש לי שתי מקלדות ושני עכברים. אני כרגע בתמיכה מול אסוס מנסה להבין מה זה ולמה זה. בווינדוס device manager אני רואה את העכבר והמקלדת האמיתיים ואז ליד כל אחד HID COMPLIANT MOUSE/KEYBOARD איך אפשר להסיר את זה אפילו אם זה מופיע גם בביוס? האם זה גורם לבעיות? האם זה נחשב לבאג קריטי? הלוח אם: ASUS P8Z77-V-Deluxe תודה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום לכולם, יום אחד אני גולש ובלי שום התראה מוקדמת השורה למטה והמסגרות של כל התיקיות וכו' שאני פותח הפכו לצבע המגעיל הזה (התכלת הזה) איך אני מחזיר את זה להיות שקוף?

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  9. מדוע אני מקבל את הסימן שהמחשב מחובר לחשמל והסולל המלאה במחש הנייח שלי?? האם יש קשר לזה שהתקנתי אל פסק חדש? הנה דוגמה: Uploaded with ImageShack.us האל פסק שרכשתי הוא מדגם advice SL-1000VA אשמח לתשובות ממי שיודע

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. מקווה שזה הפורום המתאים! לא מצאתי פורום מתאים יותר. אז עכשיו כשהולך להיות לי מחשב חדש עם דיסק של טרה ומערכת הפעלה חדשה, צריך להחליט כמה מקום להשאיר. מכל מה שראיתי ברשת, טוב להשאיר 100-200 ג'יגה למערכת הפעלה +- תוכנות. אלא מה? לא הצלחתי להבין מה כדאי לעשות אם אני רוצה לחלק לשלוש מחיצות (ואם בכלל זה כדאי?). חשבתי על החלוקה הבאה, אשמח לשמוע תגובות: 100 ג'יגה למערכת הפעלה windows 7 64bit 200-300 ג'יגה לתוכנות ומשחקים ‎~600-700 ג'יגה לקבצים שלי האם זו חלוקה יעילה?

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. היי. עשיתי format לפני התקנת windows7 (בהתקנה עצמה), והבנתי שזה format מהיר. חשבתי שגיביתי את כל הקבצים, אבל כמו שזה תמיד קורה לי, שכחתי לגבות מספר קבצים. האם אחרי הפורמאט והתקנה של windows7 מחדש, אפשרי לשחזר את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי בעיה בלפטופ מסוג IBM T61. (כן אני יודע שהוא ישן ) זה לפטופ ישן שתמיד שאני מביא לשטח למחנה קיץ של הצופים מדי שנה כדי שיעבדו איתו באקסל וורד. בכל מקרה, לפני המחנה בדקתי את הלפטופ, ופתאום אני שם לב שכשאני לוחץ על המקלדת באותיות "o" "i" "u" "y" אז זה רושם לי מספרים. וגם על האותיות "N" ו "M" זה מחליף למשהו אחר. כדי לבדוק שזה לא המקלדת עצמה, שמתי דיסק של סתם מ"ה unix בlive. וזה נראה שהמקלדת תקינה. אז אני יוצא מנוקודת הנחה שזו בעיה במ"ה. ניסיתי להשתמש ב"regkey" (או איך שלא קוראים לזה) מה xp admintools של מייקרוסופט. אבל זה נראה כאילו הכל שם בDefault וכרגיל. מה אתם חושבים שהבעיה? איך אני פותר את זה? האם יש עוד דרך זדונית לשנות את הקלט בווינדוס? תודה מר…

• 2 תגובות
    • 990 צפיות
  13. Started by Fyuz,

שלום חברים הזמנתי מחשב חדש אתמול ואני צריך עכשיו וינדוס אז ככה הורדתי וינדוס MICROSOFT.WINDOWS.7.ENTERPRISE.X64.SP1.INTEGRATED.APRIL.2012-BIE.iso הוינדוס הזה ירד לי בקובץ ראר עכשיו שאני צורב אני צריך לחלץ אותו או שאני צורב איך שהוא ועם כן אני צריך לחלץ אני צורב את כל הקבצים או שבוחר את הגדול שם שזה install.wm וזהו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 938 צפיות
  14. פעם שמעתי שכשאתה מוריד מערכת הפעלה ולא קונה, אז מערכת ההפעלה לא מתעדכנת. האם זה נכון והאם ישנם עוד חסרונות?

• 3 תגובות
    • 865 צפיות
  15. שלום. יש לי בעיה מוזרה בזמן האחרון. פרמטתי את המחשב לאחרונה וגיביתי את הכל ל דיסק קשיח חיצוני. עכשיו נ יסיתי להתקין מספר משחקים מקבצי ISO שגיביתי לא משנה איזה משחק אני מנסה להתקין אני מקבל שגיעה שחסרים קבצי DLL הורדתי תוכנה שמתקנת קבצי DLL חסרים ואני מצליח לתקן את זה אבל כל פעם אני מקבל שגיעה על חוסר של קובץ אחר וזה לא פותר את הבעיה ניסיתי מספר דיסקים של וינדוס 7 חשבתי אולי ההתקנה לא טובה לא עזר ניסיתי עכשיו גם את הגרסה הניסיונית האחרונה של וינדוס 8 וגם שם יש לי את הבעיה הזו. הדבר קורה בכל מחשב שאני מנסה להתקין בו משחקים מהכונן החיצוני הזה. אני כבר לא יודע אם הבעיה במערכת או שנגרם איזשהי בעיה בכונן או מחסור באיזה תוכנה אני באמת לא יודע למה זה קורה אשמח לסיוע להבנת ופתר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shiranosh,

שלום כולם יש לי וינדוס 7 לא חוקי ואני מעוניינת ליצור מכונה וירטואלית של וינדוס האם זה אפשרי?האם זה יצור לי בעיה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. התקנתי וינדוס עשיתי לו אקטיבציה ולאחר מכן עשיתי לו CLONE ששמתי אותו על מחשב אחר הוא רשם לי שיש צורך לבצע אקטיבציה (גם לאופיס היתי צריך לעשות שוב אקטיבציה ) למה זה קורה, ואיך אני עושה שזה לא יבקש אקטיבציה אחרי העלאה מCLONE קרה לי גם בCLONE של וינדוס 7 וגם של XP

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. הזמנתי מחשב חדש עם לוח אם GA-B75M-D3H. לפי מדריכים שונים להתקנת ווינדאוס 7 דרך USB (דיסקאוןקי), אני צריך שלוח האם יתמוך באופציה USB Boot כדי שכל העניין יעבוד. לוח האם שציינתי תומך באופציה הזו? באתר הבית של המוצר לא הצלחתי למצוא אזכור לאופציה כזו שקיימת בו.

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by e10hs,

היי, משום מה בזמן האחרון הWindows מתייחס למקלדת שלי כאילו היא מקלדת של לפטופ: כשה-Numlock דולק, כל המקשים הרגילים הופכים למקשי מספר כמו במקלדות של לפטופים שאין להם ספרות בצד. מישהו יודע איפה אני מגדיר לWindows את הפרמטר הזה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 876 צפיות
  21. Started by duk4u,

זה דיון שני שאני פותח באותו נושא כי לא קבלתי פיתרון לבעייה. ולעניין, מזה שלושה חודשים שכול סרטון באינטרנט שאני צופה לא זורם באופן חלק, יש קרטועים, סיכרון בין התמונה לקול אינו מושלם. עשיתי גוסט מערכת נקייה, התקנתי פלאש פלייאר עדכני והבעייה לא נפתרה. זה קורה לי באקספלורר וגם בפייאר פוקס, בעת הצגת סרטון המעבד מראה 100 אחוז שימוש במנהל המשימות. אשמח לקבל תמיכה בעניין ואודה לכול מי שיעזור לי למצוא פתרון לבעייה בתודה מראש...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני לא יודע אם אני בפורום המתאים אבל אני אשאל. יש ערכת נושא של מק שאני רוצה להתקין אבל אני לא מוצא, הבעיה שיש לי ווינדוס 7 64 ביט. אני מעוניין להתקין את זה ואני לא מצליח להוריד, מישהו יכול לעזור לי עם איזה לינק ל-64? זו הערכה: http://joshhhab.deviantart.com/art/Mac-OS-X-Installer-x86-x64-141625775

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by koler,

שלום קיבלתי מחשב לתיקון , בטענה שהמחשב מאוד איטי , הכנסתי את הדיסק hiren boot cd . ביצעתי על המחשב בדיקות של spyware , antivirus וסקטורים פגומים. לאחר הדלקה המחשב אינו עולה (יש סמן של טעינה win7 ולאחר מכן מופיע רק סמן העכבר על גבי מסך שחור) וזהו , פה זה נתקע. מה אפשר לעשות? תודה!

24. הופיעה לי בעיה מוזרה, האייקון של ה wifi מחובר במגש המערכת פתאום התחלף לאייקון של ה"כבל רשת מנותק" (אייקון של LAN עם X אדום) זכור לי שהיתה לי כבר בעיה כזו בעבר ואיכשהו פתרתי אותה, אבל אני לא זוכר איך וחיפושים ממושכים בגוגל לא העלו כלום... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. יש לי שתי מחיצות בדיסק אחת 100G (מוגדר ככונן C) ועוד מחיצה של 360 G (מוגדר ככונן D). אני רוצה להגדיל את המחיצה בכונן C שרגע מתמלא אבל לא מצליח. אין אפשרות להרחיב אך דווקא לצמצם את המחיצה אני יכול. מה עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים