Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב חזק עם 8G זיכרון ו- SSD. בזמן האחרון אני משחק הרבה במשחק רשת החינמי BLACKLIGHT שהוצע לי פה (משחק כבד יחסית) ושפתאום נמאס לי אני לוחץ ALT+F4 במקום להתנתק ואז לתפריט ואז ולצאת...וככה מעוד משחקים אחרים. היציאה היא מיידית ואני תמיד בדעה שהמחשב הוא כדי לשרת אותי ולא להפך..לכן הוא דולק 24/7 עם OC ואנלא מחפש ולחסוך מימנו מאמץ עם זה נוח לי. אבל האם אני הורס משהוא פיזי בזה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שירים שנתקעים בעת ניגון,לא משנה באיזו תכנה. הם נקטעים בכל שניה וחצי-שתיים.WIN7 מחקתי וירוסים באמצעות Malwarebytes' Anti-Malware + SUPERAntiSpyware החינמיים. היו, בערך, 105 בסה"כ. נכנסתי לMSCONFIG, הורדתי את כל מה שלא צריך, נכנסתי להסרת תכניות, הסרתי משם המון דברים, הסרתי את הדרייבר של הכ.קול. כמובן שלאחר כל פעולה עשיתי ריסטארט. יש עוד עצות כדי להפסיק את העונש הזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חשבתי להתחיל לתרגל את exchnage 2010 בבית במחשב הפרטי שלי פשוט הורדתי virtulbox וחשבתי להתקין שם server2008 ואחרי זה להתקין עליו את האקצ'נג' פשוט הבעיה היא שהורדתי כבר 2 מערכות של windows server 2008 ואני לא מבין למה אני מקבל בתהליך התקנה שגיאה של הווינדוס בהתחלה של התקנה הוא אומר installing ואז הוא מעביר אותי לחלון הזה הורדתי 64 BIT כי המחשב שלי הוא 64 BIT
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
קניתי לפטופ חדש dell vostro 3650 והזמנתי אותו בלי הווינדוס כי אני מתקין אותו לבד. הלפטופ הגיע כבר עם מערכת ההפעלה UBUNTU, וכאשר אני מנסה להתקין את הווינדוס 7 מהדיסק (אחרי ששיחקתי עם ה-BOOT) הוא לא נותן לי להתקין אותו, הבעיה היא בשלב של בחירת ההארד דיסק שעליו יותקן הווינדוס הוא רושם שאי אפשר להתקין על ההארד דיסק הזה ואין לי איך להמשיך משם... תודה מראש לעוזרים =]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
(Windows 7) בעת כיבוי המחשב הווינדוס נתקע במסך installing update 2 of 2. גם לאחר שהשארתי את המחשב פתוח כל הלילה זה לא עזר. אז עכשיו כל פעם שאני מכבה את המחשב אני חייב לכבות אותו בכוח (לחיצה ארוכה על כפתור כיבוי). למישהו יש הצעה לפתרון? לצערי משום מה אין לי System restore לפני התאריך שבו זה התחיל. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות איזה עידכון גורם לבעיה הזאת ולמחוק אותו בעצמי? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם. ברשותי win7 מקורי. אתמול אחרי שהרצתי איזושהי תוכנה לסריקה אחר מזיקים (נמצאו משהו כמו 8) המחשב עשה restart ומאותו רגע בכל הפעלה של הווינדוס כשאני נכנס אל ה-user אני רואה מסך אפור מוזר. כלומר הווינדוס לא נטען. ניסיתי להכנס ממצב safe mode והתוצאה זהה. במקום לראות מסך אפור ה-safe mode לא נטען כפי שצריך. ניסיתי לשחזר את המערכת אמנם לא הצלחתי למצוא נקודת שחזור שעובדת כראוי, בכולן הווינדוס מודיע על תקלה. אם יש למישהו פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע. אם לא אני כנראה אפרמט את המחשב וכאן מגיעה השאלה שלי, כיצד ניתן לגבות קבצים שנמצאים על הדסקטופ כאשר אין לי גישה אל הדסקטופ (שהרי מערכת ההפעלה לא נטענת כפי שצריך) האם אפשר דרך תפריט הפירמוט לגבות קבצים הנמצאים בדסקטופ? תודה…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכלם! יש לי מחשב נייח עם XP עליו וניסיתי להתקין חדש [XP] כשההתקנה נמצאת בדיסק און קי. התחיל את ההתקנה סבבה ואחרי כמה דקות חזרתי ויש מסך כחול וזהו משם אני לא יכול להתקדם יותר, עשיתי ריסטרט, והוא מתחיל וחוזר לאותו מצב. האם זה קשור בגרסה של ההתקנה או מה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
האמת שזה דיי מעצבן כי כל פעם מחדש הווינדוס(7) מתעקש להתקין מחדש את הדרייבר של האוזניות למרות שהוא כבר מותקן והאוזניות מוצמדות ממזמן. יש דרך למנוע זאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Win 7 HP. כעבור זמן אקראי, המחשב פשוט נכבה. כיבוי מסודר. (יוצא מWin... וכו'.) מה זה יכול להיות? נ.ב. יש AV מעודכן. Nod32.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדקתי עם BlueScreenView. והקובץ ntkrnlpa.exe גורם לזה. מה זה? מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
שלום רב. אני מנסה ליצור USB בו אוכל להכניס מס' התקנות של מערכות הפעלה. מצאתי תוכנות שעושות זאת (כמו yumi וכדו'), אולם בכל התוכנות הנ"ל, ניתן לשלב רק בין גרסת windows 7 אחת עם כל דבר אחר (נגיד שתוכל להתקין מה-USB גם windows 7 וגם xp או כל תוכנה אחרת), אבל משום מה בכל התוכנות האלה, אני לא מוצא אפשרות להכניס 2 גרסאות של windows 7 (לדוג' שתהיה לי אפשרות גם ל64 וגם ל-32 או ultimate ו-home premuim). אני יודע שאני יכול לערוך את קובץ הISO בעצמו, שדרכו אני אוכל להתקין את כל הגרסאות אבל מכיוון שהקבצים שלי מתעדכנים אחת לחודש-חודשיים, וזה תהליך הרבה יותר ארוך, אני מעדיף לפתור את זה באמצעות multiboot "פשוט" ל-USB. תהיתי האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה לאפשר לי לבחור בין מס' התקנות של wind…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כחודש וחצי קניתי מחשב של חברת ASUS כיום לאחר ההפעלה הראשונית, הופיע לי מסך כחול. מכיוון שזו הייתה הפעם הראשונה שהדבר קרה, התעלמתי מכך, בטח שלאחר ביצוע RESTART למחשב הבעיינ נעלמה. לפני כשעתיים בערך, הבעייה חזרה על עצמה שוב, והפעם היא חוזרת כל פעם לאחר שהווינדווס עולה (גרסא 7). תוכן השגיאה הוא: STOP: 0x000000F4 מישהו יודע אולי איך אפשר לפתור את הבעייה מבלי לשלוח את המחשב למעבדת שירות? תודה רבה, שחר
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
יש לי את המחשב משהו כמו חצי שנה ועד הבוע הכל עבד בסדר גמור אבל השבוע היו שני עדכונים לווינדוס ושלחצתי לו לעדכן אז הוא אמר שהעדכונים הותקנו בהצלחה ואחרי שאני סוגר את החלון עדיין מופיע לי הסמל של העדכונים של ווינדוס ואז כשאני פותח את החלון של העדכונים אז זה מראה לי את אותם עדכונים שהוא הרגע התקין וככה זה חוזר כל השבוע... מה לעשות? תודה לכל העוזרים! נ.ב מדובר על אותו עדכון,העדכון לא משתנה לעדכונים של תוכניות אחרות.
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
האם תוכנות גרפיקה 32 ביט יפעלו פחות טוב מתוכנות 64 ביט על וינדוס 7? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ביצעתי dcpromo והתקנתי forest חדש וזאת ההודעה שקיבלתי: שינתי סיסמא לadministrator לסיסמא תקנית משלוש הקבוצות(מספרים, אותיות וסימנים) וגם ניסתי לבצע את אותו התהליך ממשתמש בעל הרשאות admin ועדיין עצרתי באותו המקום בעבר מצאתי פתרון לנושא, אך כרגע אני לא זוכר מה עשיתי אז
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
ביטלתי פה את ה-V ב Device manager - האם יש דרך להשאר ב sleep mode ולהמשיך הורדות..? אולי לבטל כיבוי הרדיסק..?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
שלום לכולם... חשוב רציתי שתהיה מחיצת recovery כמו שיש בכל הלפטופים היום. ואין לי דיסק recovery של המחשב . האם מישהו יודע איך יוצרים מחיצה כזאת שאפשר אחר כך לעשות בוט ממנה במידת הצורך, לאפס הגרות ולהתקין מחדש את windows ? ישנה תוכנה שנקראת- Anarethos Recovery Tools - Original או- OEM recovery tools .אבל כל פעם שהורדתי את הקובץ הוא לא היה תקין ואי אפשר להתקין ממנו. אולי מישהו יודע על תוכנה אחרת או לפחות קובץ תקין של התוכנה? תודה למשיבים נ.ב: שאלה קשה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , קיבלתי מהעסק שרת די ישן (שנת 2007) דגם : Dell power edge sc 1420 , 64Bit אני רוצה להפוך אותו למחשב pc רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה להתקין עליו windows 7 / xp? בנוסף ,הבנתי שיש לו כונן גיבוי אוטומטי פנימי שבא לי לבטל .(אם מישהו יודע איך עושים את זה באיזה ממשק) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אם אפשר שהוא יהיה בעברית ו-64BIT וגרסא ULTIMATE
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, היום פתאום המחשב שלי החליט לתמוך ביוונית ובמקום שיהיה לי רק אנגלית ועברית במערכת ואני פתאום יכול לכתוב אותיות יווניות, זה ממש מעצבן ואני חושב שאני כותב באנגלית ופתאום אני רואה יוונית על המסך. כאשר אני לוחץ מקש ימני על language bar ונכנס לאפשרויות אני רואה רק אנגלית ועברית ואין לי מושג איך למחוק את היוונית מישהו יכול לעזור? תודה מראש, אדם
-
- 4 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום קודם כל תודה רבה - האתר הזה ליווה אותי רבות, בכל שלבי התקנה וכו'. מדובר על WIN7 64 BIT על גבי לפטופ של לנובו שנית: כבר כשהתקנתי את וינדוס החלוקה למחיצות הלכה לא "חלק". לקח לי פעמיים שלוש של פיצול-איחוד עד שהוא פיצל לי כמו שרציתי (מההתחלה היה כונן של 20 GB - ולא כונן המערכת בן 1 GB - שלא הסכים להתאחד). את המחיצה של ווינדוס עשיתי בת 20 GB מתוך קריאה בפורום כי ווינדוס 7 יקח משהו כמו 10 GB. אין לי מושג איך אבל תוך יומיים הכונן התמלא עד ל19.9 GB. ניסיתי להגדיל את גודל המחיצה - באמצעות MANAGE על המחשב שלי ובאמצעות EASUS וPAETITION MAGIC הקטע שקורה הוא זהה: מכונן D (בערך 280 GB) אני מוריד 50 GB שמוגדרים כALLOCATED SPACE. כשאני מנסה להרחיב את כונן C (בשלושת הדרכים הנ"ל) הוא …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קבצים לתיקייה מסויימת,חלק מהקבצים הצליחו לעבור וחלק מהקבצים האחרים לא מצליחים לעבור ומופיעה לי הודעה שאני צריך הרשאה בשביל שהם יעברו.יש לי משתמש אחד במחשב והוא האדמין אבל כשאני מנסה להעביר את הקבצים כל הזמן מופיעה לי ההודעה של ההרשאה... מצאתי את המדריך הזה באינטרנט:http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=5720131 ועשיתי את שתי הדרכים שהוא מציע והן לא עובדות... ניסיתי גם לעשות את הדרך הזאת שמישהו הציע לי: לך לתיקייה שאתה לא יכול להעביר אליה דברים מקש ימני - מאפיינים לשונית אבטחה עכשיו על כפתור המתקדם - Advanced. ואז ייפתח לך חלון, ולמטה תלחץ על הכפתור שנה הרשאות או גישות או לא יודע שנה משו אצלי זה באנגלית פשוט ואז ייפתח עוד חלון תלחץ על המשתמש…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 מקורי, התקנתי עם הדיסק והכל אבל עכשיו אני מגלה שאני לא מוצא את הסריאל על הקופסא יש איזה מדבקה שעליה אולי היה הסריאל שרואים שהיא אוסרה משום מה.. נראה לי שזה של הסריאל. בקיצור עכשיו אין לי סריאל מה אני יכול לעשות? יש דרך להשיג חדש מקורי כי שילמנו על הווינדוס כסף אני לא אשתמש עכשיו בסריאל לא מקורי..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת... תודה רבה מראש .
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. אני כבר מתוסכל! המון דברים שאני מנסה להתקין נותנים לי שגיאה שנראת ככה ????? ????? ????? ????? בחלון שקופץ. אפילו שאני מוריד תוכנה מתאימה לווינדוס 64 זה לא נותן לי להתקין. יש מצב שיש לי וירוס או תוכנת ריגול? איך אני בודק ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-