עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by DaNcE242,

אני קניתי מחשב ישן יד שנייה (לניסויים טסטים ודברים כאלה) ואני רוצה להתקין עליו ווינדוס ME שהורדתי מראש עכשיו אני צריך מדריך איך להתקין אותו כי אני לא רוצה שייגרם סתם נזק(אני אף פעם לא התקנתי מערכות הפעלה שהם לא XP או ויסטה) תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by NJorl,

יש לי בעיה באקטיבציה של windows xp הודעת השגיאה מופיעה בתצלום המצורף נסיתי את פתרון מס. 3 בלינק הבא : http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;816897 ועדיין לא עובד, לא כל כך הבנתי מה הם מציעים בפתרון מס. 1 , אולי זה יעזור. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 875 צפיות
  3. Started by ^DaRk-MiNd^,

כבר הרבה ימים לא כיביתי את המחשב והבעיה מתחילה להתבטא כל פעם באיטיות. בעת כתיבת שורות אלה כשפועלים: אקספלורר, קאזה, ICQ, נורטון אנטי וירוס, פיירוול של סיגייט וזהו בערך הPF USAGE הוא על 260MB !. אין צורה לרוקן את זה עם תוכנה מסויימת או אפשרות של הווינדואז ? אני זוכר שפעם היו כל מיני תוכנות כאלה עם יעילות בספק

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by Freaky Styley,

שמעו אני אצל חבר שלי עכשיו ואנחנו מנסים להקליט משהו. בקיצור אנחנו מקליטים ברשמקול של ווינדוס (או כל תוכנה אחרת, זה אותה בעיה), וזה מקליט נורמלי לחלוטין. אחרי שמקליטים ורוצים לשמוע את ההקלטה, מופיעה ההודעה הבאה: מה לעשות?? תודה.

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  5. Started by idan1,

שלום, אני מפרמט את המחשב בקרוב, החלטתי שאני מחליף את הXP הישן והטוב בWin 7. לאור המפרט שלי (E8400, 4GB) הבנתי שגרסאת ה64 ביט עדיפה. כשבאתי לבחור איזה גרסא (Home Premium, Professional, Enterprise, Ultimate) איבדתי כיוון. עשיתי חיפוש בפורום אבל לא מצאתי תשובה. הסתכלתי גם על הטבלה בויקיפדיה ולא הצלחתי להבין מה עדיף בשבילי. אשמח אם תעזרו לי בבחירה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by ginton,

איזה סוג ויסטה הכי טוב? ulimate premium וכד' ?

• 10 תגובות
    • 935 צפיות
  7. הקיצר אני רוצה פירמוט למערכת הזאת, ואני רוצה להתקין עותק נקי וחדש. הבעיה היא שהפכתי את המערכת קבצים לNTFS ואני לא יכול מדוס להשמיד אותה, ותמיד שאני מנסה להתקין מערכת חדשה אין פירמוט, יש רק בחירת מחיצה. אם מישהו מכיר דרך שבה אוכל להסיר את 2000 לחלוטין, אנא שיעזור לי. בתודה אחיי לפלפי המחשב.

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Tal14,

כרגע אני משתמש בXP SP3, ואני די מרוצה אבל אני שוקל לפרמט ולהתקין ויסטה. המפרט של המחשב שלי: E6750 2GB Ram GEFORCE 8800GTS 320MB שיושבים על Gigabyte GA-P35-DS3L בד"כ אני משחק מנג'ר, קאונטר סטריק, אבל גם משחקים יותר כבדים כדאי לי להחליף? המחשב יעבוד יותר לאט? המשחקים יעבדו יותר טוב? ואם כן לאיזו גירסא של ויסטה? תודה

• 10 תגובות
    • 981 צפיות
  9. בימים האחרונים אני עד לתופעה מטרידה: הוינדוס עולה ,מגיע למסך שבו אני צריך ללחוץ על שם המשתמש שלי (לא יודע איך נפטרים מהמסך הזה-סתם מיותר מבחינתי),וכשאני לוחץ ,הוא לא מצליח להעלות את ההגדרות שלי ועושה RESRATRT .אחרי הריסטרט הוא מתחיל לבדוק את כונן C ומוצא כל פעם משהו אחר בתיקית local settings /temps וכותב לי : "first allocation unit is not valid....the file will be truncated" או משהו כזה....ורק אחרי זה הוינדוס מצליח להעלות את ההגדרות שלי.בפעם הראשונה גם זה לא עזר אז לחצתי על F8 ובחרתי באפשרות של "last known configuration ...." לא כל כך זוכר במדויק ואז זה תיקן (או מחק) את הבאג שהיה בתיקיה local settings /temps ... חשבתי שנפתרה הבעיה ,אבל עכשיו היא מדי פעם חוזרת ...לא מבין …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. קיבלתי מחשב נייד בשביל אישתי. משהו ישן אבל סביר. מדובר על hp פוילון dv 1000 התקנתי לה כמה תוכנות אופיס ועוד כמה תוכנות נוספות וראיתי שה 1/2 גיגה רם לא סוחב אז מצאתי זיכרון מתאים באי ביי והרחבתי ל2 גיגה. אני מניח שהמעב כבר זקן אבל יש מצבים שהמחשב עובד יפה ולפעמים הוא ממש זוחל עד נתקע. נכון לעכשיו הוא אחרי פירמוט ללא וירוסים וכלום. העינין הוא שהוא עדין לא רץ במהירות הרצויה ואני בטוח שזה בגלל משימות שפועלות ברקע ודורשות משאבים למרות שאין לי שימוש שותף בהם. השאלות הם אלה: 1) האם ניתן לנתרל משימות שאין לי בהם שימוש שותף ואם כן איזה מתוך הרשימה? 2) איך אני מנתרל אותם בצורה כזאת שלא אצטרך לעשות את זה כל פעם שאני מאתחל את המחשב? 3) איך אני מנתרל כל מני תוכנות שנפתחות ליד השעון? ש…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by zik125,

שלום לכולם יש לי בבית מחשב נייח שאני מעוניין להשתלט עליו מרחוק באמצעות מחשב נייד שיש לי בבית;הנייח נמצא מאחורי ראוטר והנייד נמצא ברשת אחרת אציין שכשהנייד נמצא באותה רשת של הבית אין בעיה להשתלט על הנייח אבל כשמדובר ברשת אחרת אי אפשר השאלה שלי מה צריך לעשות כדי שאני אצליח לעשו ת זאת? על הנייח יש לי WIN 7 ULTIMATE ועל הנייד WIN 7 HOME PREMIUM אשמח לתגובה בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by mind5,

יש משהו שעושים בכדי לחסוך 1 GB ~ ...מה שאני זוכר שנכנסים ל CONTROL PANEL ולא יודע מה ... אז מי שיודע שיגיד לי ! תטדה מראש

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  13. Started by Tanya,

הי. יש לי מחשב נוסף בבית. [לא שלי]. לפני כחמש שנים קנינו דיסק מקורי של ווינדוס ב-900 ש"ח. כשהוחלט להחליף כמה רכיבים במחשב [למשהו חדיש יותר], לקחנו את המחשב למעבדה ושם נתנו להם את הדיסק המקורי של ווינדוס [שקנינו אז] על מנת שיתקינו לנו. היום כשהדלקתי את המחשב קפצה לי הודעה הבאה: בנוסף כל מסך המחשב הפך לשחור. למה זה הופיע? יכול להיות שקרה שם במעבדה משהו שאנחנו לא יודעים עליו? אשמח לעזרה. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by gkman,

שלום לכולם לא מזמן חיפשתי איך אפשר לגרום למחשב להתכבות אוטומטית אחרי סריקה של האנטיוירוס AVAST מצאתי רעיון שמשתמש ב scheduled tasks אך בשביל להשתמש בזה עלי ליצור קיצור דרך שבעצם גורם לכיבוי במחשב אז יש לי שני שאלות: איך אני יוצר קיצור דרך לכיבוי המחשב? ואם אני יכול בscheduled tasks לגרום למשימה אחת להתבצע מיד אחרי שהאחת שלפניה מסתיימת תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by imac,

ל מצאתי במיקרוסופט בבקשה תגידו לי? :-[

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by guy94,

חבר שלי הביא לי לשים לו ב RIO כמה שירים, הוא הביא לי את התוכנה של ה - RIO אבל שאני מנסה להתקינה היא אומרת שהווינדוס שיש לי אינו 98/95 (יש לי XP) האם יש דרך לעקוף את זה ?

• 10 תגובות
    • 2k צפיות
  17. הבעיה התחילה בכך שפעם כשהייתי מנסה להיכנס לכוננים הקשיחים הכונן (באופן מאוד מוזר) היה נפתח בחלון חדש, ואז שמתי לב ששני תהליכים בשם temp1 ו temp2 מתחילים לרוץ... לאחרונה זה הגיע למצב שכשאני מנסה להיכנס קופצת לי ההודעה לגביי ה copy.exe כמו בנושא הבא:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=286539.0. ניסיתי לפעול על פי העצות שם, וכשניסיתי להרוג את התהליך svchost.exe קפץ לי חלון כמו של בלסטר, שתוך 60 שניות המחשב יכבה, ואכן כך קרה... אני אשמח אם מישהו ידע לעזור לי עם הטוריאני/וירוס המעצבן הזה!! בכלל איך אתם מגינים על המחשב שלכם? מה מותקן אצלכם? (אנטי-וירוס, פיירוול, אנטי-ספייוור וכו') עריכה: שכחתי לציין, אבל רצים אצלי 7 תהליכים של svchost.exe... שזה בטוח לא טוב :-\

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Yosi_Eden,

היי חבר'ה, אני חדש כאן ויש לי בעייה במחשב שאין לי פיתרון לגביה... בכל מקרה הבעייה: יש תיקייה שאני לא מצליח למחוק אותה. יש הודעת שגיאה שאומרת לי כך: "אין אפשרות למחוק את קובץ. אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור". זאת ההודעת שגיאה... לא נתקלתי בזה אף פעם. יש לי WindowsXP Pro. אם תצטרכו עוד פרטים אני יגיד לכם, תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mr. president,

יש לי מחשב חדש . AMD ATHLON X2 3800 ASROCK ALIVESATA2-GLAN 1GB DDR II 667 MHZ. התקנתי את הכרטיס רשת מהדיסק בלי בעיה. הייתה קצת בעיה להתחבר לאינטרנט אבל בבזק בינ"ל עזרו לי. אז נזכרתי שלא התקנתי כ.קול. אז התקנתי גם אותו מהדיסק. במהלך ההתקנה קיבלתי הודעה שהשתנו קבצים של המערכת (כלומר של וינדוס XP ) ולהכניס את הדיסק של וינדוס כדי למנוע בעיות בעתיד. הכנסתי, סיימתי להתקין את הכרטיס קול ולא הייתה בעיה. כשהפעלתי עוד הפעם את המחשב,לא היה זכר לכ.רשת. התקנתי אותו עוד הפעם וגלשתי. ואז המחשב התחיל להיתקע. שאני פותח כמה חלונות באקספלורר, המחשב נתקע ואני צריך לעשות ריסט. ואז לפעמים לא מופיע הכ.רשת, ואני צריך לכבות את המחשב ולהדליק אותו ואז יש כ.רשת מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 799 צפיות
  20. מיקרוסופט חוזרת בה מתחזיתה, שניבאה בשנה שעברה ש-Windows 10 תגיע למיליארד משתמשים חודשיים עד 2018 כשמיקרוסופט הציגה את Windows 10 למפתחים לפני קצת יותר משנה, היא העריכה כי בתוך שלוש שנים מההשקה מערכת ההפעלה תרוץ על גבי מיליארד מכשירים במגוון פלטפורמות – מחשבים אישיים ובכללם מותג ה-Surface שלה, קונסולת ה-Xbox One ומכשירי המובייל שלה. ענקית […] מיקרוסופט מודה שהפריזה כשחזתה את מידת הצלחתה של Windows 10 המשך לכתבה המלאה

21. Started by zohar678,

בכול פעם שאני מנסה להתקין את הדפדפן של EXPLORER 7 אני מקבל הודעה שהתקנה זאת אינה תומכת בשפה הנוכחית של מערכת ההפעלה שלך. כיצד אני פותר בעיה זאת? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  22. Started by daniel5,

יש לי בעיה בהרבה משחקים שאני נכנס במשחק לשנות את המקשים ואני לא רואה את המקש של הפעולה באנגלית(רק האותיות לא כולל הכפתורים של ה alt ctrl shift ...). אני כמעט בטוח שזה קשור לשפה של הווינדוס (הווינדוס שלי XP בעברית) אבל אני לא יודע איך לסדר את זה . מישהו יודע איך לסדר את זה ?? למשל במשחק assassins creed הנה תמונה של המקשים : http://i32.tinypic.com/154g186.jpg או

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  23. בה tesk masnger יש לי משהו שנקרא leeser ואני יודע שזה וירוס התקנתי את כל העדכונים נגד הבלסטר כל מה שיש לה windwos אבל זה עדין מופיע ואי אפשר לסגור את זה יש משהו שמוחק את זה או מעיף ?

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  24. http://www.upf.co.il/file/46066.html http://www.upf.co.il/file/2164690.html

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.