עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. השאלה בכותרת ^^^ תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אמרו לי שהסרגל כלים של megaupload.com שמכריחים להתקין כדי להוריד מסוכן זה נכון?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. Started by mikko,

http://www.allpeers.com/ download: https://addons.mozilla.org/firefox/3234/ תוסיפו אותי mikko

4. שלופ תעזרו לי אין לי קול במחשב אין מוסיקה לא שומע כלום תמונה:V תעזרו לי בבקשה :-[

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by aviad222,

שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. לאחרונה שמתי לב לתדירות גבוהה יחסית של שגיעות ווינדוס,התנתקויות אינטרנט ומסכים כחולים,נכנסתי ל-msconfig וראיתי את זה : :o מישהו יודע מה זה? הרצתי בדיקה עם Malwarebytes וזה מצא לי trojan .tracur system32\cryptnet32.dll malware.trace system32\crt.dat rootkit.agent system32\drivers\str.sys איך מוחקים?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by ARIK1984,

שלום פירמטתי את המחשב והתיקנתי וינדוס 7 לאחר לאחר כמה ימים בקטע של "הברוכים הבאים" הוא ניתקע שם כ3 דקות ולאחר מכן הוא עולה ועובד רגיל מה עושים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by shimon-med,

שלום, התקנתי לפני מספר ימים דפדפן FF8, ומאז צצו מספר בעיות: 1. העמוד של facebook מוצג כולו בתצורת HTML, ולא בצורתו הנורמלית. 2. בדף הבית של ynet למשל, חלק מהתמונות מוצגות. כך גם באתרים אחרים אני מניח שכנראה מדובר בחוסר התאמה של תוספים או משהו ששינו בדפדפן החדש, אך כל התוספים הישנים שלי נתמכים למעט ה java console, שאולי הוא הבעיה ואולי לא. אשמח לעצות לפתרון הבעיה, ואם היא לא ניתנת לפתרון, אשמח לדעת כיצד לשנמך חזרה לגרסה הקודמת (FF6). תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Or ei,

יש לי את הכרטיס טלוויזיה של לידטק winfast 2000XP כל פעם שאני מעלה את התוכנה שלו (שקיבלתי עם הדיסק של לידטק) הוא נתקע לי בזמן הטעינה , אותו דבר עם עוד כמה תוכנות ... חוץ מהMMC8.1 הדריברים של הכרטיס הכי חדשים (ניסיתי גם ישנים יותר) הכרטיס קול\לוח אם מעודכנים ביוס הכי חדש עדיין אותו דבר... גם אחרי פרמוט לא השתנה כלום ... התוכנה של MMC היא מעולה אבל אין לי אפשרות להשתמש בשלט וזה ממש מפריע בלילה ... יש למישהו איזה רעיון איך אפשר לסדר את זה או שנתקל\מכיר בעיה כזאת ?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by Holy,

הורדתי איזה סרט divx ורואים תמונה אבל לא שומעים כלום. ה-wmp מנסה להוריד codec מהאינטרנט אבל נכשל. עזרה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by zzroni,

שלום. יש לי win xp עם netmeeting 3 . אני לא מצליח להתחבר לשרת microsoft internet directory . הוא כותב לי שהשרת לא נימצא. למה ? יש לי גם מצלמת רשת. אני רואה את עצמי , אבל איך עושים שמישהו אחר יראה אותי ? כשאני כותב מספר ip הוא כותב לי שהמחשב לא נמצא. בקיצור ,יש למישהו סבלנות בשבילי להסביר לי איך משתמשים בתוכנה הזאת ? בתודה מראש. רוני.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by NOSTREDAMUS,

שבת שלום ושנה טובה. לאחרונה הורד.... קניתי את התוכנה אדיו קלינינג לאבס, יש לומר שאני התרשמתי מהאיכות שלה לנקות סאונד אבל יש בעייה אחת קטנה! התוכנה שומרת את הפרוייקטים בקבצי VIP ואני מעוניין לשמור את הקבצים ב- MP3..... הכיצד ? :-\ בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. הי, הקלטתי ברשמקול שיחה של שני אנשים אך משום מה הסאונד של האדם הרחוק הוקלט ממש גרוע עם המון רעשי רקע ואני ממש צריך לשמוע אותו טוב כי להבין, לכן אני צריך שתמליצו לי על תוכנה ממש מקצועית וקלה כמה שאפשר שניתן לחתוך את רעשי הרקע ועדיין ישמעו טוב את האדם המרוחק... ניסתי כבר עם cool edit pro 2, זה לא עזר... מחפש תוכנה ממש מקצועית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by nim901,

הסתכלתי על כל מני אתרים שאפשר להוריד מהם עיצובים וראיתי כאלו דברים http://www.customize.org/details/34334 שימו לב להתחל שם ... איך הם עושים את זה? אני הורדתי את הסקין וההתחל לא כמו שם ... גם בסקינים של לוגהורן השעון הזה עובד רק כשאני שם את ההתחל באחד הצדדים. אבל פה אני לא הצלחתי שההתחל יראה ככה מישהו יודע איך לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by ofir626,

המצמוץ הזה של הפרצוף שמישהו מתבר לא עובד לי מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  17. Started by udi,

האם משהוא מכיר תוכנה כזאת שאפשר בה לקטלג את הדיסקטים שצרבתי ?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  18. יש לי סרט על המחשב, הגודל שלו הוא ג'יגה, אני רוצה לצרוב לחבר, וכמובן שאין דיסקים של ג'יגה, לפחות לי אין, אז אני רוצה לפצל אותו, מישהו יודע איך ויכול לעזור לי? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

http://www.mirc.co.uk/get.html במקום גרסה 6.12 המלאה בבאגים , אגב , עם מישהו עדיין עם גרסאות 6.0 - 6.03 ו 6.11 להחליף מייד , כי יש backdoor בגרסאות האלה שדרכו אפשר להריץ סקריפט שסוגר לכם את המירק , ובכלל עדיף לא להשתמש במירק בגלל היוצר שהוא פיני פרו - ערבי אנטי ישראלי ואם אתה לא יכולים להשתשמש בתוכנות אחרות , כי באמת מירק זו סה"כ הממשק הכי נורמלי שהתנסתי בו אז כמובן פשוט אל תרכשו את התוכנה if you know what i mean

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by The UnKnown,

Ok, i downloaded the program which is not license, i just want to aks what is the difference between the unlicense and the license versions. My next question is about the Use in the program , i choose the "Registry Cleaner" and he finds lots of files with a green light at the side of each registation, how can i know if i allowed to delete it or not? Thanks! [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by Bose,

אני רוצה לשמור תמונות בPIC של פרינט סקרין (אנדרגרוונד וכדומה) אך זה שומר לי את זה כמפת סיביות 900 מגה (!!!) יש לי דרך לשנות את זה לJPEG איכשהו?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by DXT,

לאחרונה התחלתי להשתמש במירנדה (miranda) והיא נורא מצאה חן בעיניי, הפשטות שלה והתמיכה במספר פרוטוקולים בו זמנית. הבעיה שלי, היא שכל פעם שאני שולח עברית אנשים אומרים שהם מקבלים ג'יבריש. עברית אני יכול לראות, אבל לשלוח לא מסוגל. מישהו יודע איך מתקנים את זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  23. יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  24. טוב, מכיוון שכ"כ היללתם את קספרסקי והשמצתם את נורטון 2005, החלטתי לנסות ולראות סביב מה כל המהומה. התקנתי את קספרסקי פרסונל פרו 5.0.18 (גירסאת הנסיון וניסיתי אח"כ גם את המלאה) וניסיתי גם את גרסא 5.0.16 ואת 5.0.156 אך כולן עם אותן תוצאות. ההתקנה הראשונית בסדר גמור, אך לאחר ביצוע ריסטרט, בעת שרץ מסך הטעינה של windows (זה שבו רץ סטטוס בר למטה) הוא קופא ולא משנה כמה זמן עובר לא משתחרר... הדרך היחידה להיחלץ מהצרה היא לחיצה על f8 העת ההפעלה וכניסה לאופציה last known working configuration - אז הוא לא מעלה את kaspersky והכל טוב... הורדתי את kaspersky ושוב הכל חוזר לנורמל, ניסיתי התקנה מחדש וגם של גירסאות שונות - אותם סימפטומים. אגב הסרתי את כל רכיבי נורטון (מה שמונע לדעתי את …

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  25. Started by talkfir,

תביאו לי בבקשה שמות של תוכנות שמחפשות proxy..אשמח גם לקבל תגובות על התוכנות או מכלאה בעלי ניסיון..תודה! ועוד יותר אני מעדיף-שתרשמו לי כאן בבקשה את כתובת הפרוקסי הכי מהירה שמצאתם ושהיא עובדת כמובן ושאתם משתמשים בו..וזהו.. תודה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים