תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני ניסתי לבדוק בעזרת התוכנות: EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005.SR3 ולא הצלחתי למצוא דרכן, מישהו יכול בבקשה לעזור?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE - תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני באמצע ההתקנה של windows vista ulimate 64bit עם VIRTUAL PC באמצע ההתקנה מופיע המסך הבא: המערכת הנוכחית שבאמת מותקנת במחשב האמיתי xp 32bit
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משתמש בנגן KMPLAYER וכן אני יודע שבעיקרון לא צריך להתקין כלום והכול עובד, השאלה רק אם יש איזה קודק כלשהו שישפר את המתמונה או שפשוט להשאיר איך שזה?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לפי מה שבדקתי ההבדלים העיקריים הם בכך שwindows וMacOs הם מערכות הפעלה עם קוד סגור,לינוקס היא מערכת עם קוד פתוח שפותחה ע"י קהילות משתמשים ואפשר לבצע בה שינויים.מה חוץ מזה מבדיל ביניהם. תודה מראש לעוזרים בהסבר
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת אבל אני לא רוצה פירוואל חינמי אני רוצה את הכי טוב ואני מוכן לשלם תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
באיזה אופן מומלץ להסיר תוכנות מהמחשב: 1. ע"י מנגנון הוספה/הסרה המובנה במערכת ההפעלה? 2. ע"י אופציית uninstall , במידה וקיימת בתוכנה?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
הנה הרשימה שלי נכון לעכשיו: FIREFOX 1.0.4 FIRETUNE v1.0.3 CCLEANER 1.19.108 AVI MPEG RM WMV Joiner v4.81 Ad-Aware SE Personal Edition 1.05 DAEMON Tools 3.47 xp-AntiSpy 3.94-1 SpeedFan 4.24 CPU-Z 1.28 EVEREST Home Edition v2.00 ACROBAT READER 7 win md5 sum Sygate Personal Firewall Pro NOD32 GSpot v2.21 OFFICE XP Azureus Release [2.3.0.2 peerguardian 2 זקוק להמלצות על: UNINSTALLER טוב תוכנת איחוי טובה (מתלבט בין כמה ) מנקה REG כל דבר אחר
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
shalom lekulam (sry only english installed on my win) i wanted to know if its posible that i will be able to play games like F.E.A.R. & BF2 with geforce4 mx 440 by using the program 3danalyzer or somthing els...if its posible plz tell me how to make it work thx in advance
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אוקיי, יש לי DVD של טושיבה ואני מעוניין להפעיל סרט, אני חייב תוכנה מסויימת או שאפשר גם דרך מדייה פלייר? תודה רבה לכל העוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קיימת בעיה במחשב של חבר, הוא פשוט לא מצליח לנגן סרטים. הורדתי לו את כל סוגי הקודקים שקיימים אצלי במחשב ללא הועיל. הבעיה קיימת גם שאני מנסה להפעיל סרט עם תוכנות שונות(media player, mvplayer , bsplayer) כשאני מריץ סרט בbsplayer הוא כותב לי את השגיאה הבאה:"directshow is not installed". אם מישהו נתקל בבעיה דומה אשמח לייעוץ. תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
התקנתי את חבילת האבטחה של קספרסקי (KIS 6), ויש לי בעיה עם המזהה שלי ב-Emule. ניסיתי לפתוח פורטים ולהגדיר כמה דברים אך ללא הצלחה. אני לא בטוח שהפתיחת פורטים שעשיתי טובה או נכונה.. מי שיש לו טיפה מושג מה יכולה להיות הבעיה או יודע כיצד לסדר את הבעיה ולהחזיר לי High ID בבקשה שיעזור לי, אני שובר את הראש כמעט שבוע. אנא מכם תעזרו לי
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש בשביל אדם העובד בעריכה דיגיטלית, שתי תוכנות, שתיהן לPC, ושתיהם צריכות להיות זולות משהו (לא 10000 דולר). התכנה הראשונה זה תכנה לעריכת וידאו אונליין, עם אפשרויות עריכה OFFLINE טובות, יש כזה דבר? והשני זה תכנה לכתיבת DVD, כמו הIDVD של אפל. (זה מסביר הכל.) שוב, לא כדאי שזה יהיה יותר מדי יקר... תודה רבה מראש, בשמי ובשם שלומי.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, שאלת הניובי של היום: מישהו יודע איך אני יכול לשמור קובץ בפורמט DIVX ב- PREMIERE ELEMENTS? תודה!
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה. אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רק רוצה לוודא אם לעוד אנשים הדרייבר הזה קורס בנתיים במשחקים האלה הדרייבר קורס קבוע warcraft 3 roboblitz יש עוד מישהו עם בעיות?
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא מראה שמעבד הפרסכוט מגיע ל55 מעלות איך אני עושה בתוכנה SPEEDFAN שהמאוורר יעבוד יותר מהר אם בכלל אפשר?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אני חושב הורדתי אליה וירוס ובגלל זה היא לא מפתחת... זה אומר לי שexplorer ביצע פעולה לא חוקים ועליו להיסגר ... ואז זהסוגר הכל לשנייה והכל נפתח בחזרה... ככה כל פעם שאני לוחץ אפילו על התקייה.. מה לעשות? סרקתי את התקייה עם אנטי וירוס וזה לא מוצא כלום..
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב למשהו מאוד מאוד מוזר ומעניין: התקנתי תוכנה בשם InterVideo WinDVR כדי להקליט מהטלוויזיה למחשב בפורמט SVCD והכל עובד פיקס, אני מקליט, שומר והאיכות מצויינת. הבעיה היא שכשאני פותח את הקבצים שהקלטתי בתוכנה Media Player שבאה עם ה-Windows, ישנו סמל קטן שזה התיאור שלו: הוא נמצא בצד ימין למעלה של הוידאו, הוא בנוי מתשעה ריבועים לבנים/שחורים (בהתאם לרקע שמאחוריהם) כאשר בתוך הריבוע הימני העליון ביותר יש ריבוע נוסף, קטן יותר בצבע שחור/לבן (בצבע המנוגד לצבע הריבוע הגדול יותר שבו הוא נמצא). מה שמוזר ומעניין פה, זה שהסמל מופיע רק כאשר אני פותח את הוידאו ב-Media Player. כאשר אני פותח את הוידאו ב-PowerDVD אין את הסמל! כאילו לא היה שם מעולם! שמתי לב שזה כך גם בכל הקליפים שיש…
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תודה רבה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_Model.aspx?ProductID=2775&ost=windows+7+32bit#anchor_os זה הלוח אם ! הכרטיס מסך מובנה
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת שולחן עבודה מרוחק שלא תשפיע על השימוש במחשב הנשלט, ותעבוד על רשת ביתית דרך ראוטר, רצוי שהתוכנה תהיה חינמית. תודה מראש, אורי
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-