תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בעיה מוזרה שאני נתקל בה בעת הורדת קובץ גם ב I.E וגם בפיירפוקס. אני מנסה להוריד סתם קובץ שקיבלתי למייל או איזה שהוא קובץ מאתר כלשהו (מאתרים שונים, מיילים שונים וכו'), למשל: אני רואה שהקובץ שאני רוצה להוריד הוא 4 MB, אני רואה שהוא מתקדם בהורדה שלו ופתאום כשהוא מגיע בערך לחצי מהגודל הוא כותב שהוא סיים להוריד. כשאני מסתכל על הקובץ שירד, אני לא מצליח לעבוד איתו כי הוא בעצם לא מלא... כשניסיתי להוריד את אותם הקבצים במחשבים אחרים, הם ירדו בצורה תקינה לגמרי. למה דבר כזה יכול לקרות? תודה,
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי לאזור הנכון אם לא אז תפנו אותי.. תודה ! בת דודה שלי כתבה עבודה אתמול היא נכנסה אלייה שינתה איזה משהו ומאז הקובץ לא נפתח הוא אומר לה אירעה שגיאה משהו כזה.. אין לי מושג מה עושים במצב הזה. ניסיתי הכל וורד 2007 , 2003 כלום אף אחד לא מוכן לפתוח את הקובץ עשיתי פתח ותקן כלוםםםם העליתי את הקובץ תנסו לפתוח אותו אני באמת חייב את עזרתכם !! תודה רבה רבה http://www.turboupload.com/ivlp0cjp4zrt/עמית.doc.html תודה אנשים !
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס לאקספלורר הוא מעיף אותי בלי סיבה... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום האם יש תוכנה שמאפשרת הפיכת ווידיו 90 מעלות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי בעיה במיקלדת, אם אני לוחץ שיפט זה עושה כל מה שבראש שלו ואני רציני, זה בין לכתוב מילים מוזרות ללעשות מיוט במחשב ולהפעיל א תWIN MEDIA PLAYER לדוגמה .ס צנז ז
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
חברים מי יודע איך אני הופף מסמך לקובץ תמונה פשוט שכחתי הכוונה ע"י שימוש בפנקס רישום בחלונות תודה דחוף
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אחים שלי אני חיב דחוף לינק לתוכנה שמדמה צריבה של קובץ בין תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מישהו שעובד עם התוכנות תלת מימד שתומכות בפלאש... העבודה לא מסובכת מדי... תשלום נאה למתאימים... (כספי). או לחילופין הנפשה לפי בקשה. נא ליצור קשר איסיקיו: 163879318 מסן: kola2003@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את הקאזה הוא פשוט לא מתחבר, ואני לא יכול לבצע חיפוש. האינטרנט שלי עובד כמו שצריך, המחשב נקי מוירוסים וספיוור, והתקנתי כבר 6 גרסאות שונות, ובכולן נתקעתי באותה הבעיה. אפשר בבקשה פתרון לבעיה אם מישהו מכיר אותה?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שניתן לפתוח קבצי VCR ולצפות בהם, או לחלופין תוכנה שממירה קבצי VCR לקבצים ידועים כמו: mpeg,avi,vcd וכו'. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לשנות את הצבע ברקע של הדפדפן google chrome ? שהורדתי אותו על וינדוס xp הרקע שלו היה כחול ועל וינדוס 7 הוא היה כסוף על אובונטו זה היה חום אין לי מושג אם זה קשור אבל אני רוצה מאוד לדעת איך משנים את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שאני מנסה לגלוש(כרגע אני במחשב אחר),מופיעה לי ההודעה הזאת:"This File Does Not Have a Progrem associated with it for preforming that action.create an association in the folder options in control panal" כול פעם שאני שם כתובת בחלון הכתובות ולוחץ אנטר זה מה שזה פותח לי.עזרה?
-
- 9 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי 3 אי סי קיו עכשיו 2 מהם מיתחברים ללא בעיה ודווקא המרכזי מבינהם והכי שימושי רק הוא לא מתחבר ? יש לי את ההודעה . FAILD TO CONNECT .PLEASE TRY AGIN LATER INFO NUMBER 0121 מה קרה??? מישהו יודע? 2 המספרים האחרים עובדים כמו גדולים רק החשוב לא..( מחקתי והתקנתי מחדש לא עזר... הגירסה היא לייט 4.1 מישהו יכול לעזור??? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני צריך IE 6 standalone שירוץ בוסף לIE8 שיש לי על ויסטה. כל הגרסאות שמצאתי בגוגל מביאות שגיאה בהפעלה... תודה
-
- 5 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתוריד לי אתר שלם, על כל הלינקים הפנימיים של סרטים/תמונות/סיפורים שיש בו לתוך המחשב. לא משנה חינמית או בתשלום.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי EASY X VIDEO CONVERTOR....... אבל לוקח כמעט אותו הזמן לעשות קונברט מקובץ של WMV ל AVI או MPG יש תוכנה שעושה את זה הרבה יותר מהר ? זה סיוט ... (צריך להמיר 17 קליפים של 45 דקות ב WMV ל AVI) !! תודה.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם תוכנת עיצוב, ועם כל התוכנות למדתי להשתמש ברמה חובבנית+ בכוחות עצמי (פוטושופ,אימג' רדי,פלאש,גוגל סקאצ' ועוד) אבל התוכנה הזאת ממש מסובכת... ניסיתי קצת להתעסק איתה ולא הבנתי כלום. אפשר הסבר קצר מה בתכלס התוכנה הזאת עושה? הבנתי שהיא עורכת וידיאו ואפשר להוסיף עליהם אפקטים, דבר שתמיד רציתי לעשות, אבל לא הבנתי איך עושים את זה? הביאו לי מדריכים אבל הם לא מתחילים ממהתחלה וזה לא מובן לי. ממה שהבנתי אני גורר סרטון וידאיו לליר חדש ואז בצד ימין יש אפקטים ואני מוסיף אותם וזהו? איך עושים לדוגמא כדור אש (מישהו פה פרסם סרטון של זה) או כל מיני אפקטים מגניבים? (באופן כללי) תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום בניתי סרט ברוסית על אקדח ויש הוד כאלו בדרך אז למען הציבור הישראלי האם אני יחול להוסיף תרגום לסרט על ידי איזה תוכנה הים כן מה היא לינק לסרט
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, יש לי וינדוס XP ואיבדתי את הסיראל שלו... איך אני יכול לדעת אותו?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
הכוונה לקטע מסויים מתוך שיר ושזה כל פעם יחזור על עצמו? ואיזו תוכנה צאפשרת לי לחתוך את אותו קטע הכי בקלות?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
קרה פתאום שכאשר אני פותחת את האאוטלוק (הרגיל לא אקספרס), הוא לא מוכן להפתח, נתקע ותופס 100% מה-CPU. בדקתי וראיתי שכאשר אני מעבירה את קבצי בה- PST שלי תיקיה אז הוא כן מוכן להפתח. השאלה היא איך אני יכולה לגשת לקבצים ולמחוק ידנית את אלו שאני לא צריכה כי ייתכן שהמצב נובע מעומס גדול מידי. מקווה שאמצא פה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-