תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה אני מקווה שזה הפורום המתאים לבקשתי,פשוט לא מצאתי פורום אחר שכן אני רוצה ליצור סרט עם מוסיקה שרובו יורכב מתמונות ועוד כמה קטעי וידאו ניסיתי להתחיל לעשות בווינדוס מובי מייקר אבל האפשרויות שם ממש דלילות ואני רוצה לעשות משהו הכי מקצועי שיש אז אם מישהו יכול להפנות אותי לתוכנה אני יודה לו מאוד ואם אפשר עם מדריך בשביל התוכנה תודה רבה רבה
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
במחשב מותקן תוכנת אנטיוירוס kaspersky לעיתים רוצה להריץ גם תוכנת אנטיוירוס שונה למשל nod32 א. האם יש אפשרות להריץ דרך דיסק (תקליטור) מ-CD ישירות לחיפוש מבלי להתנגשות עם חברו. ב. ואיך אפשר להתקין התוכנה לדיסק CD להריץ כמו שיש :C: Program File למדוני כיצד.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני חייב לדעת איזה כפתור נכנס לאפשרות הזאת לSAFEMODE בGA-P53-DS3
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי סרט על המחשב, הגודל שלו הוא ג'יגה, אני רוצה לצרוב לחבר, וכמובן שאין דיסקים של ג'יגה, לפחות לי אין, אז אני רוצה לפצל אותו, מישהו יודע איך ויכול לעזור לי? תודה
-
שלום, אני מעוניין ליצור קובץ איקון חדש שיהיה עם הסמל של החברה שאני עובד בה. מישהו מכיר? בנוסף, מישהו יודע האם אפשר לשנות לקובץ וורד יחיד את האיקון (מבלי לשנות לכל מסמכי הוורד את האיקון)? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
פתאום הוא פועל לי נורא לאט בנוסף כל ה-BOOKMARKS שלי נעלמו :-\ :'( עזרה בבקשה ! איך אני מחזיר את כל ה-BOOKMARKS ??
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מנסה להדביק תרגום לסרט אבל TMPGE נותן לי הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ VAR למה? ואיך פותרים זאת או שיש תוכנה אחרת שיודעת לעשות זאת יותר טוב HELP
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי עכבר עם כפתורי BACK ו FORWARD ובנטסקייפ הם לא עובדים יש אפשרות לסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום! במחשב של אחי המצגות לא נפתחות בפאוורפוינט, הוא מציג שגיאה שטוענת שהאנטי וירוס חוסם, אז ניטרלתי את האנטי וירוס, ועדיין לא נפתח. הוא על windows 7 rc 64bit, אנטי וירוס avira, ואופיס 2007.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקחת אוסף של תמונות וסרטונים שנמצאים לי על המחשב, ולצרוב אותם (עדיף על דיסק רגיל, אבל אפשרי גם dvd) כך שיוצגו בצורה של גלריה כשהדיסק הצרוב יוכנס לנגן DVD הביתי בסלון. הכוונה שתהיה מין תצוגת thumbnails של התמונות והסרטונים, ויהיה אפשר לנווט ביניהם ולבחור מה להציג. כשמישהו יבחר בתמונה/סרטון, הקובץ המתאים יוצג על המסך. בקיצור - גלריה... בנוסף, אני מעוניין ליצור מצגת שקופיות שניתן יהיה לנגן בנגן DVD בסלון, ולצרוב אותה על אותו דיסק, כאשר תהיה אפשרות עם הכנסת הדיסק לבחור בין הגלריה לבין המצגת. ואם אנחנו כבר פה, אני רוצה גם ליצור תפריט שיאפשר לנווט בין מספר גלריות שנמצאות על הדיסק ("תיקיות"). תרשים זרימה של מה שאני מבקש: דיסק מוכנס -- "תיקיה א" (למשל טיול לחיפה)…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב כאשר אני מנסה להתקין את הדרייבר של המדפסת All in one officejet 6110 אני מקבל את ההודעה הבאה מה עושים ?? :'( :'( אשמח אם תעזרו לי כל טוב ושבת שלום !
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן חברה- אני צריך כמה דברים... 1. גרסה טובה של אי מיול שתעבוד סבבה גם עם low id 2. תוכנת אנטי וירוס ופיירוול טובה שאפשר לפרוץ בקלות תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כול פעם שאני מנסה לשלוח דואל האוטלוק נפתח רושם כבר את הדאל שאילו אני רוצה לשלוח (עד פו הכול טוב) אבל הוא לא שולח לי אותו למה?? אולי צריך להגדיר אותו מחדש אבל אני לא יודע איך?? :-\ מישהו יכול לעזור?? ???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 23:28:50, on 14/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\Program Files\TuneUp Utilities 2006\WinStylerThemeSvc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec S…
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כאשר הדגש על תוכנה חינמית לא משהו ש"חינם" לתקופה מסוימת כאשר בתאכלס נותן לי לעשות MERGE רק על חצי מה מההרצאות או שממלא את העמודים ב WATERMARKS כל הזמן. תוכנה פשוטה שרק עושה MERGE, כמו כן עדיף גם משהו שניתמך ב WIN7.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש תוכנה שאפשר לחתוך קטעים משירים,להעלות ווליום טרבל וכדומה כמו goldwave למי שמכיר. העניין שבויסטה כל העניין של הסאונד השתבש..וכך גם התוכנה. אם יש המלצות למשהו דומה, זה יהיה מצויין. בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אחרי כל יום שאני מעדכן את התוכנה התוכנה לא מבשתממני לעשות ריסט למחשב האם אני צריך לעשות ריסט באופן ידני או שאם יהיה צריך ריסט התוכנה תגיד לי ותודיע?! תודה מראש על התשובה!
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי יש אפשרות לשנות את הצבע ברקע של הדפדפן google chrome ? שהורדתי אותו על וינדוס xp הרקע שלו היה כחול ועל וינדוס 7 הוא היה כסוף על אובונטו זה היה חום אין לי מושג אם זה קשור אבל אני רוצה מאוד לדעת איך משנים את זה ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אפשר לקבל המלצה למקודדים ל media player ב WINDOWS 7? מדובר בעיקר על צפייה בתכני HD. (לא מעוניין בחבילה של k-lite ודומיו) תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, יש לי בעיה עם הפעלת סרטונים ביוטיוב וגם כתבות וידאו באתרים השונים, אני בטוח שהבעיה היא בפלאש פלייר, אותה בעיה הייתה לי לפני 4 חודשים, אז הורדתי והתקנתי מחדש סילבר לייט, אדוב פלאש פלאייר והכל חזר לעבוד כרגיל. אותה בעיה בדיוק שבה הוידאו ברשת מקרטע ולא טוען חזרה לפני שבוע, חייב להגיד שזה ממש מדכא לגלוש ככה, ניסיתי את כל הפתרונות האפשרים: התקנה מחדש של הפלאש, סילבר לייט, איפוס הדפדפנים :כרום ואקספלורר, שינוי בהגדרות נגון המדיה (windows media player) אבל אין, שום דבר לא עוזר. אני ממש מיואש מזה, אשמח מאוד לעזרה דחופה בנושא תודה רבה מראש על כל עזרה שהיא.....
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום מה הדרך הכי טובה ליצור משבצת עם מסגרת שתתן אשליה כאילו היא בועה/בולטת בדיוק כמו בתמונה שצירפתי (בכתום)? תודה. למקרה שהתמונה לא יצאה ברורה/לא נפתחת צירפתי את האתר ממנו היא נלקחה כן, המשבצת של הRSS http://michaelsync.net/2007/09/09/firebug-tutorial-logging-profiling-and-commandline-part-i [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום. זאת לא הפעם הראשונה שאני מתעסק עם תוכנת עיצוב, ועם כל התוכנות למדתי להשתמש ברמה חובבנית+ בכוחות עצמי (פוטושופ,אימג' רדי,פלאש,גוגל סקאצ' ועוד) אבל התוכנה הזאת ממש מסובכת... ניסיתי קצת להתעסק איתה ולא הבנתי כלום. אפשר הסבר קצר מה בתכלס התוכנה הזאת עושה? הבנתי שהיא עורכת וידיאו ואפשר להוסיף עליהם אפקטים, דבר שתמיד רציתי לעשות, אבל לא הבנתי איך עושים את זה? הביאו לי מדריכים אבל הם לא מתחילים ממהתחלה וזה לא מובן לי. ממה שהבנתי אני גורר סרטון וידאיו לליר חדש ואז בצד ימין יש אפקטים ואני מוסיף אותם וזהו? איך עושים לדוגמא כדור אש (מישהו פה פרסם סרטון של זה) או כל מיני אפקטים מגניבים? (באופן כללי) תודה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-