תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי, יש ערוצים שונים, שאפשר דרכם לקבל סיסמאות לכל מיני אתרים (מי שמבין יודע איזה סוג של אתרים ) בזמן האחרון, שזה הרבה זמן, הקישורים לא מצליחים לעבוד עם ה-IE, ואני מקבל הודעת שגיאה שאני לוחץ על הקישור, ה-IE נפתח, הכתובת רשומה עם השם משתמש והסיסמא למעלה, אבל עדיין יש הודעת שגיאה והוא לא נכנס לאתר... שיניתי את ה-DEFAULT כדי שהוא יפתח עם מוזילה...וזה כן עובד...אבל בכל מקרה אני מעדיף את ה-IE מישהו יודע על מה אני מדבר ויודע איך לפתור את הבעייה הזו? תודה נ.ב מקווה שהכנסתי את הת'רד במקום הנכון...מקווה שלא טעיתי
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
רק עכשיו אני סמתי לב שכל הדברים שלי בכונן C שוקלם רק 3 גיגה אבל הוא כותב בדיסק יש רק 300מגה פנוי (והדיסק עצמו הוא 6 גיגה!!) לאן נעלמו ה2 וחצי גיגה נוספים??? (בדקתי והVIRTUAL MEMORY שלי לוקח רק 300) יכול להיות שזה בעיית חומרה(בדקתי עם בDISK DOCTOR של נורטון ועם כל מני תוכנות והוא אומר לי שהכל בסדר)
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן אני שואל את עצמי, מה הקשר בין הביטרייט לגודל הקובץ בMP3 . איך מתקשר ביטרייט של 128 KBPS(זה Bit או Byte?) לגודל של בערך מגה לדקה? יש לי גם בעיה בנרו: היא לא מצליחה לעשות Data Verification אחרי הצריבה למרות שהדיסק עובד בסדר גמור, היא כותבת שאין שום קבצים בדיסק. האם משהו יכול לעזור לי? בתודה מראש, הרכיב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ניסית להשתמש ב MOVIE MAKER והיא הוציא לי פלט לא טוב (הוידאו ביחס לא נורמאלי...) ופרימייר קשה שכזו.... אני סה"כ צריך תוכנה שתעזור לי להוריד את הפרסומות מהתוכניות שאני מקליט ואח"כ לחבר לקטע אחד ארוך. הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתבתי בכותרת מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שיכולה לפתוח קבצי VCE תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כל המבינים תעזרו לי ליבחור את הפייר וואל הכי טוב zone alarm או norton personal firewallb 2003 ??? ??? ??? :'(
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אנטי קורא לכם לחכמים הכי גדולים בפורום תגידו לי עם איזה תוכנה אפשר להכין פונטים ? אני מה זה רוצה לעשות פונט יש לי חבר שכותב יפה אז אני ורצה להכניס את הלתוך פונטים ! (עם אפשר תביאו גם לינק)
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי Matlab 6.5. עם עליית המחשב עולה משהו בשם 'Matlab server' שתופס איזה 30 מגה זיכרון. אני לא מוצא אפשרות בתוכנה עצמה לנטרל את העלייה הזו. מישהו יודע איך?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם היום צצה לי בעיה רצינית מאוד במחשב. נראה שהשתחלט על המחשב איזשהו וירוס שמדמה את עצמו כאילו הוא חלק ממערכת ההפעלה. כל כמה שניות צצה בשורת התחל הודעה- you have a security problem ואז כל כמה דקות נפתח דף מוזר שאומר שהווינדווס ממליץ להתקין איזה אנטיוירוס 2009 או משהו בשם PCSOD זה מחרפן את המחשב... מפעיל את המדפסת סתם אני לא יודעת מה לעשות, אף אנטיוירוס לא מזהה אותו וגם לא תוכנות ריגול עזרו לי בבקשה דחוף
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני צריך את עזרתכם ומקווה שתפתרו לי את הבעיה-אני עובד עם התוכנה VIRTUAL DJ ויש לה בעיה עם עברית(מראה ג'יבריש);אז הורדתי מהאתר של החברה קובץ תיקון שמכיל 4 קבצים(שתי תמונות-כל אחת לרזולוציה שונה, ושני קבצי XML).שאלתי היא מה אני אמור לעשות עם קובץ התיקון הזה כדי שהבעיה של הגי'בריש תיפתר? בתודה מראש ZIK
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בא להתקין וזה ההודעה שהוא נותן לי: http://img408.imageshack.us/img408/9541/3dmark053vf.jpg מפרט כאן בצד שמאל..... מה הבעיה????
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אמא שלי יש שם 3 כוננים , אחד של 10 ג'יגה שמותקן הווינדוס עליו, עוד אחד של 50 ג'גה ועוד HD אחר לגמרה שהוספנו, שיש בו 120 ג'יגה עכשיו אני רוצה לקחת מהכונן החיצוני (ה-HD השני שעליו יש 120 ג'יגה) ולהוסיף לכונן של הווינדוס איזה 20 ג'יגה... בגלל שבכונן של הווינדוס כל הזמן מופיע לי ההודעה "שאין מספיק מקום" רציתי לדעת עם זה אפשרי, איך עושים את זה, ולדעת עם זה יכול לפגוע במידע שעל הכוננים...
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי? :s05: אני חייבת להתקין את תוכנת פרולוג "פעמון" של מכון וייצמן. אם מישהו יודע איך אני יכולה להתקין אותה שיגיד לי...תודה..
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לחבר לי 2 קבצים של תרגום נגיד יש לי CD1 וCD2 אז שתחבר לי אותם לקובץ אחד כי הסרט לא מחולק השמח לתגובות אם בכלל יש כזאת תוכנה
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום חבריה, עדין אני נלחם באופיס 97,התקנתי אופיס 97 באנגלית אני רוצה להוסיף את השפה העיברית איך עושים זאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות מה הדפיסו דרך המחשב שלי לאחרונה, בזמן האחרון, בכלליות אפילו.. או איך אני יכול לגרום לזה שאני יוכל לראות בעתיד מה שלחו להדפסה דרך המחשב שלי.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אחים שלי אני חייב עזרה!!!!! כל פעם שאני מנסה להפעיל קבצי וידיאו שמקודדים ב WMV אני מקבל הודעה של שלח דוח שגיאות..,עשיתי שייתן לי עוד פרטים וזה מה שקיבלתי.. נראה לי שאני צריך את הקובץ הזה wmvcore.dll ,אם אתם יודעים מה אני צריך לעשות אז תעזרו לי בבקשה ואם לא אז בבקשה תעלו את הקובץ הזה לאינטרנט שאני ינסה לשים אותו בתיקייה של ה WINDOWS שלי.. בבקשה עזרה!!!!!!! :-\
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
-
זה מה שיש לי: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=152634 אשמח אם תוכלו להמליץ על תוכנה טובה, שניתן לצייר ולצבוע בה בצורה איכותית (לא פוטושופ). תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן, יש לי תיקייה שאני רוצה להגן עליה בסיסמא (לא, לא ה-pr0n שלי ;D), ואני מחפש עכשיו בנרות תוכנה שתאפשר לי לסגור את התיקיה הזאת בסיסמא שאני יבחר, מי מכיר כזאת? נ.ב אני עובד ב-WinXP.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
זה דיי דחוף, לכן אני אודה לכל מי שיוכל לעזור בהקדם
-
- 4 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי GPS כזה אני לא מוצא לו את הדרייבר שלו אשמח מאוד לקבל אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום המתאים החלטתי לעזוב את ג'ימייל ולחפש מייל חינמי שלא מחטט במידע. כרגע, zohomail ניראה לי הכי סביר, למרות שהוא די מיושן, יש לו את רוב המוצרים שיש לגוגל (יומן, דוקס וכו') ואיחסון של 5 ג'גה. הבעייה העיקרית היא עם האנשי קשר, אם אני מייבא אותם מג'ימייל אז הוא לא מיבא הכל, ואם אני מעלה קובץ, אז את השמות בעברית הוא הופך לג'בריש. יש למישהו פיתרון? או, לחילופין, הצעה לחלופות אחרות למייל וליומן? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! בתקופה האחרונה יש לי בעיה מוזרה עם ה-eMule בחלון ה- servers למטה בכרטיסיית ה- log מופיעה לי ההודעה הבאה : Error # eMule Serverlist # (193.138.231.210:4242) - Your IP is part of ipfilter.dat file לחלק מין השרתים שאני מתחבר. למה זה קורה ? ואיך אני יכול לסדר את זה ? * יש לי ip קבוע אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ללא חייגן ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 651 צפיות
-