תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי היום את האנטי וירוס שלי ואת הפיירוואל ופתאום הופיעה לי התוכנה הזאת,מאיפה היא באה? (זו גם תוכנה שמגנה) איך שמחקתי את התוכנות הנ"ל עשיתי ריסטרט ואז היא הופיעה.
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יש לי את זה ב-C:\Program Files\Creative מה זה זה לא איזה ווירוס אני מקווה
-
- 1 תגובה
- 881 צפיות
-
-
-
-
יש לי בעיה עם הקובץ fldbg10.ocx. למען הדיוק, יש לי בעיה עם כל מה שקשור לflash של adobe media, כי באופן לא קבוע, ואם אני לא טועה-רק כשאני משחק במשחקי ZYNGA בפייסבוק (פוקר), פתאום מופיע החלון הזה שמיידע אותי שיש בעיה עם הADD-ON בIE6 שלי, שקשור לפלאש של ADOBE. למען הסר ספק, חיפשתי בגוגל, ונראה שאני הראשון (?!?!?) שכותב את הקובץ הזה באתר בעברית. איך ייתכן בכלל?!?! אם כבר מישהו מבין בזה, אז אולי הוא יוכל להסביר לי גם למה במחשב אחר שלי עם ויסטה וIE7 ישנה תקלה באותם מקרים, רק ששם זה עם קובץ FLASH10.OCX, שגם יותר את אותו אפקט ומפיל לי את האקספלורר??? בבקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ולמה הוא כל כך גדול??? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לא כל כך מבין מההסברים בתוכנה עצמה. בתכל'ס, כדאי לאפשר את שתי הפונקציות האלה? זה מציג שיפור בביצועים? הכוונה ל DK10. תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הורדתי קובץ שקוראים לו "DVDRiP uFoolz KvCD-FUKT.bin" (לא משנה מה שם הסרט)... ואני לא יודעת איך פותחים אותו בשביל לראות אותו... לא משנה לאיזו תוכנה אני גוררת (מדיה פלייאר, BS...) הוא פשוט לא עובד... מה זה ה-KvCD הזה? אפשר לראות בו דרך המחשב בכלל???...
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
-
אני מחפש דרייבר כבר המון זמן לדבר הזה מי שמשיג לי תותח יכול להיות שזה ה-fire wire ? לוח אם : ASUS P5AD2 Premium הנה ה-id : PCI\VEN_1283&DEV_8212&SUBSYS_813A1043&REV_13
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני משתמשת בתוכנה לחיתוך שירים חלק מהשרים עולים לי ועם חלק עולה לי ההודעה: "אירעה בעיה באיתחול MCI" מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שמתי לב שבמסיר התוכניות והתוכנות שלי בווינדוס יש את התוכנה הזאת (microsoft visual c++) חוזרת על עצמה מלא פעם בגרסאות 2005 2008 2010 ועוד ועוד ולפעמים כמה פעמים מכל גרס\שנה. האם זה חשוב למחשב? אני זוכר שמשחקים ביקשו להתקין את זה. לא באמת אכפת לי עכשיו מה זה אני רק רוצה לדעת אם אני יכול למחוק את כולם ומשחקים/תןכנות יעבדו כראוי? אולי אפשר להשאיר התקנה אחת עם הגרסה הכי חדשה? ועל הדרך עוד שני שאלות: אם יש לי כ.מסך HD6850 של AMD אני יכול למחק את התוכנה PHYSX ומשחקים יעבדו טוב או שהם יידרשו את זה? ושאלה שנייה כנ"ל לגבי ubisoft game launcher?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב Firefox 2 וכל שעה-שעתיים הדפדפן נסגר, מופיעה תוכנה בשם Mozila Quality Freedback Agent ושולחת משהו לאנשיהו. זה מאוד מעצבן, איך נפתרים מזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
איזה תוכנות יודעות לנגן קבצים עם סיומת MP4 (אני מניח שמדובר בקבצים באיכות של DVD)?
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
מדי כמה זמן אני מנקה את תקיית ה-Program Files מתקיות ריקות של תוכנות שמחקתי, וקבצים לא רצויים שנשארו. היום מצאתי תקייה בשם NewDotNet ויש שם את הקובץ: newdotnet6_30.dll uninstall6_30.exe בלבד. אני לא ידוע מה זאת התוכנה הזאת, אבל כשאני רוצה למחוק את הקובץ dll, אני מקבל שגיאה שהקובץ בשימוש. רציתי לדעת אם מישהו מכיר פה את הקובץ הזה או משהו והאם הוא יכול לגרום לי לבעיות ???
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני לוחץ קליק ימני על סל המיחזור מופיעה לי האופיצה הזאת:" Empty Norton Protected Files" מה זה אומר בדיוק? איזה קבצים מוגנים אני מוחק בדיוק והאם זה יכול ליפגוע במשהו המערכת שלי? תודה לעונים!
-
- 3 תגובות
- 944 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.
-
- 2 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה זה NT-RDBMS ומה זה ORACLE8 ולמה מה זה משמש ? לא ידעתי אם זה תוכנה או שפת תכנות ולכן שמתי את זה בפורום תוכנה, אם זה לא הפורום המתאים אז תעבירו. בתודה מראש, אייל.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי תוכנה שהיא על הסגנון של מירנדה כלומר תוכנה שמאגדת בתוכנה את המסנגר,איסיקיו וכל השאר.. מהאתר http://www.adiumx.com/ צצו לי כמה בעיות: א) הקובץ שיורד מהאתר הוא בסיומת dmg מה זה הסיומת הזאת? ב) באתר רשום: Adium 1.3.2 requires OS X 10.4.0 or greater מה זה OS X 10.4.0 ואיפה אני מוריד את זה? תודה רבה חברים וחג שמח!!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אנשים!! אני משתמש בDC++ וכל ארוץ שאני נכנס אני מקבל: kicked out:PFIUS מה זה ?????????
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
הורדתי סרט ובמאפיינים שלו רשום RAR FILE.אני לא מצליח לפתוח אותו עם תוכנות של סרטים אז מה אני אומור לעשות?
-
- 10 תגובות
- 3.4k צפיות
-