תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היא מהירה? יש בה חיפוש או רק לינקים? ואיפה אפשר להוריד אותה?
-
- 9 תגובות
- 745 צפיות
-
-
-
http://filehippo.com/download_dotnet_framework_3/
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שמתי לב שדי הרבה אנשים משתמשים בה מה היא עושה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מה זאת התוכנה סופר פאי? למה היא מיועדת ומה היא עושה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום . במקרה פתחתי את פתיחת תוכניות "הפעלה" ומצאתי את הקובץ הזה . C:\WINDOWS\system32\mslatest_updt.exe מסומן ב-V מה זה ומה תפקידו? תודה למסייעים.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד ולהסביר לי מה זה התוכנה / העדכון Microsoft Windows Media Format ?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים . אני גולש באתר אינטנרט סויים כעת , את האתר השארתי פועל כמה שעות ברקע ועכשיו שפתחתי מחדש את החלון גילתי לפתע למטה את מה שצרפתי בתמונה , לפי בדיקה שלי אני יכול להתקשר עם זה . 1)מי שהוא יודע מה זו התוכנה הזו?. 2) האם אני יכול להפעיל אותה לפי רצוני או שזה תקלה באתר שאני רואה מה שאני רואה ? תודה לכל העונים .
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי עכשיו נקיון במחשב ופתאום הבחנתי ב"SKINS". זה מופיע כתוכנה שמותקנת, אבל בתדירות השימוש רשום RARELY וזו התוכנה היחידה שאין לי אפשרות להסירה (לא קיים הכפתור של REMOVE). למען הסר ספק, לא הורדתי שום סקינים למחשב או לתוכנה כלשהי. מישהו מכיר את זה? אפשר לדעת איך להסיר את זה?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
-
ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ליד כל מסמך וורד שאני פותח מצטרף הביטוי "מצב תאימות" בסוגריים. מה זה?? ולמה זה מופיע?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בפוטושופ יש חלום ACTIONS ( ב WINDOWS-ACTIONS) מה הוא עושה? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
בתוכנה EVEREST Ultimat Edition בפונקציה Sensors מה זה הAUX?? וזה תמיד מופיכ לי על חצי מה טמפ של הלוח... תודה מראש. preadator_008
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
בוקר טוב. כבר יום שני ברצף COMODO מקפיץ לי הודעה שבה BCU.exe רוצה להתחבר לאייפי 61.63.80.81 בפורט 80. אני לא מאשר. אבל עד כמה שזכור לי BCU היה קיים במערכת מתחילת ההתקנה של המערכת ככה שזה לא נראה כמו וירוס. אשמח לעצות. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של בבילון.קום והורדתי אחד מהמילונים. מסתבר שזה קובץ BGL. מה זה לעזעזל BGL??? איך אני פותח אותו או מאיפה אני מוריד אחד כזה??? ודבר נוסף- אם נשלחה לי סריקה של דף והיא נפתחת ב TIF IMAGE כתמונה, איך/האם אני יכול להעביר את המסמך הסרוק לWORD או כל תוכנה נורמלית אחרת המאפשרת יכולת שליטה בתוכן המסמך?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
-
אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…
-
במנהל התקנים במחשב שלי ישנו סימן שאלה צהוב על CIF Single Chip. מה זה אומר? ואיזה דרייבר חסר לי שדרוש להתקנה? (למקרה שהלינק למעלה לא עובד http://img133.imageshack.us/my.php?image=cifcf2.png ) תודה רבה ושבוע טוב לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
עשיתי C CLEANUP וזה תפס מלא מקום אז ניקיתי ואכשיו יש כמה קבצים שמופיעים בצבע כחול
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
החלון הצהוב הזה קופץ לי מאז שעשיתי ghost אחרי שנפל לי ה-win xp. מה זה? האם יש קשר?
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שאני נכנס לאפשרויות יש דבר כזה שנקרא DUBBLE BUFFERING מישהו יודע מה זה עושה?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-