עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אשמח אם תסבירו למה בחרתם את האפשרות שבחרתם... בינתיים יש לי Orbit ואני מרוצה אבל יש הרבה אתרים שהוא לא מזהה את ה-URL שלהם ואי אפשר להוריד את הקובץ דרכו. אם אתם מכירים עוד מנהל הורדות שאתם חושבים שהוא טוב תגידו את השם שלו ואני יוסיף לסקר.. תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Sp_RuS,

אולי מישו יכול להמליץ על תוכנה טובה שתוכל להחליף את Windows media player, רצוי גם אפשרות של כתוביות... ושלא תיקח הרבה משאבי מערכת... אבל לא כמו BSPLAYER שבא עם הספייוואר של SAVE.... משו נקי... יש למישו משו כזה להציע?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. לא משנה מה אני עושה ! תמיד הוא חוזר ופשוט לא נותן לשום תוכנה לעלות ..מסנג'ר סקייפ אימיול CATALIST של הכרטיס מסך ...וכו ' איך מעיפים את זה !!?!? אין לי מושג מאיפה הוא מגיע ! - זה כבר הפעם החמישית שאני עושה RESTORE מהGOST שלי שעשיתי מייד לאחר הפירמוט זה כבר מטריף אותי ! משום גם גם SYSTEM RESTOR שעשיתי ושחזרתי להיום בצהריים 6.3.09 לפני שנכנס ! וגם בדקתי לאחר כמה ריסטארטים ..משום מה לא עזר ! מישהו יכול להושיע ? ? תמונה :[br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 20:21:53 זה מה שקורה בפועל אחרי כמה דקות .....[attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by assafmag,

מה הגרסה החדשה ביותר של אופיס 2007? והאם היא נפוצה להורדה ברחבי האנטרנט? תודה.

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. יש לי כונן USB CRUZER של SANDISK עם מערכת U3 עליו. מעולם לא השתמשתי במערכת הזו כי לא היה לי צורך ותמיד עצבן אותי שהיא לא עובדת עם WIN7/VISTA. לאחרונה אני צריך להפעיל את המערכת כדי אני מתנייד הרבה ואין לי מחשב נייד , אך לפי מה שאני מבין SANDISK הסירו את התמיכה מהמערכת. שיטוט קצר באינטרנט הפנה אותי לכתבה מלפני שנתיים שאומרת שSANDISK הכריזה שהם מפתחים מערכת חלופית שתהיה זמינה תוך שנה (מאז עברו שנתיים), אבל אני לא מצליח למצוא שום דבר חלופי. האם מישהו יודע על מה מדובר ויכול לעזור ? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. :AR15: אני מבקש ממי שיכול לעזור לי ללמד אותי איך להכנס לצ'אט תפוז ללא שם, והכוונה להיות שקוף בחדר בלתי נראה, הצלחתי כמה פעמיים, והיום לא הולך לי עשיתי רוווח אנטר נקודה , הכל וכלום לא הולך, כמו כן אבקש ממי שיכול להתקין לי לינוקס למחשב שלי יש לי פנטיום3 ואבקש שתי מערכות הפעלה, אני מוכן לשלם סכום נאה,אני כ"כ רוצה לינוקס במחשב ביקשו לי סכום ענק להתקנה ולא נשמע לי הגיוני מי שיכול לעזור לי אני ישמח, אני גר בת"א בתודה ממני בני

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by solo53,

מחפש תוכנה לעריכת וידאו סך הכל לקחת קובץ וידאו לחתוך מתוכו חלקים וליצור קובץ אחד כאילו לחתוך את הפירסומות גם צריך תוכנה שתעשה MULTITRIM זא לחתוך מקובץ עריכה EDL מספר קבצים עד עכשיו אני מישתמש ב M2EDIT PRO תוכנה שתהיה מסוגלת לעבוד על קבצי MPG2 VBR אבל ביצירת הקובץ הסופי שלא יהיה CBR כי אז גודלו מגיע עד פי 7 8

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  9. קלה מבחינת זיכרון שהיא לוקחת כמובן.

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. מצאתי בתפריט של הקאזה את המושג הבא. כבר זמן די רב שאני מנסה לברר מהו ועד כה חיפושי העלו חרס.. אז בואו נשים סוף לדרמה. למישהו יש הגדרה? ויותר מכך, מה הקשר לקאזה? איך שימושו או אי שימושו משפיע על הקצבים השונים ובכלל איך הוא משפיע?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Intelee1,

בוקר טוב לכולכם!!! ;D אני כבר כמה ימים מחפש ברחבי אינטרנט את האתר או מדריך לצריבה נכונה סרטים בפורמט AVI ל-CD בלי להפוך אותם לפורמט MPEG, כדי שאחר כך אוכל לראותם בעזרת DVD רגיל!!! פעם אחת נתקלתי באתר ישראלי כזה אבל שכחתי את הקישור אליו!!! אנא עזרו לי אם מישהו יודע איך!!!! :'( תודה רבה מראש!!!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני יודע שיש הרבה שרוצים הזמנה ושמעתי שכולם מתים על זה. מה הייתם מוכנים לתת בשביל לקבל הזמנה לJOOST? נ.ב. אין לי הזמנות אולי יהיו מחר.

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חוץ מלהוריד אנטי וירוס וספייוור ולהריץ אותם גם בסייפ מוד וגם לא, ובנוסף לעשות איחוי... עוד משהו? המחשב לא עמוס מבחינת מקום. יש 45 פנויים מתוך 60 ג'יגה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  14. אם היו שואלים אותכם מה הייתם רוצים שהמדיה פלייר שלכם (לא חייב מדיה פלייר, זה רק דוגמה), יעשה שאף תוכנה מהסוג הזה לא עושה?.. מה הייתם מוסיפים מה הייתם מורידים וכו'..

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. :s05: בעיקר בקהילות שיתוף הקבצים, נוהגים לפצל קבצים לתיקיות RAR רבות. למה? האם יש סיבה שגם אני אשמור על הכונן הקשיח שלי קבצים חשובים כשהם מאוחסנים בתיקיות RAR?

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by leoleo,

מה היתרון שיש לדפדפן FIREFOX קל מול ההדפדפן של MICROSOFT ואחרים?

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  17. האם ומדוע עדיף להשתמש בתוכנות גישה מרוחקת reomte יעודיות במקום בשירות המובנה (reomte desktop) הקיים ב xp pro? במידה ועדיף להשתמש בתוכנות יעודיות אשמח להמלצות תוך ציון יתרונות/חסרונות של התוכנה הממולצת תודה, טל

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  18. תפרטו בבקשה מהם היתרונות, ומי מהם קל יותר, ועל איזה גרסה (WINAMP) אתם ממליצים? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 943 צפיות
  19. מה היתרונות/הבדלים בין התוכנות הנל ("האקים" של אינטרנט אקספלורר) איזה אחת עדיפה ? מה התוכנה הכי "''קלה" מבחינת משקל/משאבי מערכת. Avant Browser SlimBrowser iBrowser ודומיהם http://www.cornerstone.m6.net/ib/screenshots.html http://www.flashpeak.com/sbrowser/sbrowser.htm

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  20. ישמח לקבל הסבר מפורט ותגידו אחרי שעשיתי גוסט גיבויי איפה אני פותח אותו בדוס? במערכת הפעלה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  21. Started by alex28,

איזה אנטי וירוס הכי טוב מכל דרכים? שלא תוקע את מחשב שלא מפריע לגלוש קל לשתמש איתו

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  22. Started by eladbu,

טוב אז לא כולם יודעים מה זה ווידגטים בטח רק מעטים ומעטים מתוך המעטים הם בעלי osx אז אומרים שווידגטים הם הדבר הבא במחשב האישי שלנו ווידגטים אילו תוכנות קטנות שמתיישבות על הדסקטופ ועושות כל מיני דברים שהיינו רוצים לבקש מהם. והמבחר עצצצצצצום, ממש,אבל ממש עצום מכדורים שמופיעים על השולחן העבודה עם כמות הזכרון שיש לנו חום המעבד וכו עם החלפת צבעים ועד שעון חייזרי בינארי מומלץ בחום הנה אתר לדוגמה: http://www.widgetgallery.com/index.php?show=25

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  23. התקנתי את המסנג'ר החדש ולא יודע מה קרה לו הוא אומר לי הודעה ממש משונה.. איתי חכה חכה חחח... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  24. Started by yahalom,

איך אני פותח את חלון האנימציה Adobe ImageReady CS2

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  25. Started by yoss,

מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים