עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Aloha-Boy,

תודה מרראש.

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  2. מה הגרסה הכי חדשה שיצא ל ספייבוט SD ואתם לא צריכים לדאוג לאופון שבו אני ישיג את התוכנה.... ;D ;D ;D

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by royko7,

מה הגירסה הכי עדכנית לתוכנת Ad-Aware?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by 1,

שמעתי שיצא 6, עכשיו האם היא מומלצת, כי היא עדיין בטא? דרך אגב ראיתי איפשהו שיש גירסת PREVIEW. מה זה אומר? והאם אפשר לקבל קישור?

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  5. אני כרגע בקורס מחשבים, המדריך אמר לנו שבגרסא האחרונה של היירנס (15) אין את תוכנת GHOST. למי שלא הבין אני מתכוון לתוכנת HIRENS. בגלל בעיה בכתיבה בפורום של שם באנגלית, ואחריו מספר, כתבתי את זה ככה. אני רוצה להוריד את התוכנה הכי מעודכנת של HIRENS שכוללת את GHOST, וממנה להוסיף את ה-GHOST לגרסא הכי חדשה. ככה ליצור דיסק עם הגרסא הכי חדשה של HIRENS עם הגרסא החינמית הכי חדשה של GHOST. מצאתי בקישור הבא: http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7524162 את גרסא 13 של HIRENS. האם היא כוללת את GHOST? האם זו הגרסא האחרונה של HIRENS שכוללת את GHOST? אני מתכוון כמובן ל-GHOST ל-Windows. למנהלים: אני מקווה שלא עברתי על שום חוק באשכול הזה (למשל אם אסור לפרסם קישורים של פורומים אחרים) …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Gnome,

מה הגרסה הכי חדשה ל MOZILA ומאיפה אפשר להוריד אותה?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  7. ראיתי את הכתבה ורשום פה על דרייבר חדש ולא ראיתי באתר שלהם שום דרייבר חדש חוץ מאיזה בטא. http://hwzone.co.il/hardware/news/139724

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  9. אני מחפש את הדרך הבטוחה ביותר והטובה ביותר להשתלטות מרחוק על המחשב שלי... אם זה משנה יש לי ראוטר במחשב, אז הדרך צריכה ל"התחשב" בכך.. תודה לעוזרים מראש

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  10. Started by Lirans,

היי נתקלתי בכיווצים שונים ושמתי לב שיש פעמים בהם גודל הקובץ המכווץ תופס כחצי מגודל הקבצים שבתוכו ואפילו פחות. וישנם כיווצים בהם גודל הקובץ המכווץ כמעט ולא קטן לעומת הקבצים שבתוכו. לכן רציתי לשאול מהי הדרך היעילה ביותר לכיווץ. ניסיתי תוכנות שונות ומצאתי שwinrar היא היעילה ביותר. האם אפשר לשנות משהו בשיטת הכיווץ של התוכנה במטרה לגרום לכיווץ להיות יעיל יותר? (חוץ מאפשרות הכיווץ הבסיסית של בחירת fast, normal, best וכאלה). תודה מראש

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  11. אני מעוניין כמו כולם להתקין WHATSAPP על מחשב למישהו מבוגר שכמובן אין לו פלאפון חכם אבל רוצה לשמור על קשר / לקבל תמונות מהמשפחה ולא יסתדר עם פלאפון חכם. האם הדרך הכי טובה כיום היא להתקין BLUESTACK על המחשב ואז להתקין את ה APK עליו וזהו ? זה פשוט ? זה דורש איזה רישום ? איך רושמים את המספר של הטלפון שלא חכם ?

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by malcolmx9,

אני רוצה לפרמט כונן שלם כי יושבים עליו קבצים כבר קרוב ל-4 שנים, והוא נהיה איטי בטירוף. מתוך כל הקבצים האלה, אני רוצה לגבות כ-80GB. להיכנס לנרו, ולהתחיל לבחור קובץ קובץ ולחשב כמה יצליחו להיכנס לדיסק נראה לי מאוד לא נוח. יש אפשרות לבחור בתוכנה את כל רשימת הקבצים שאני רוצה לגבות, וכל פעם שהיא מסיימת לצרוב על דיסק היא תבקש ממני להכניס אחד חדש?

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  13. יש לי במחשב תקייה עם מלא התקנות של תוכנות, מסודרות בתיקיות וזה קצת נהיה מבולגן. יש איזושהי תוכנה אולי שיכולה לארגן את זה? איך אתם שומרים על ההתקנות בצורה מסודרת? אולי כדאי ליצור תקיות עם קטגוריות? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. האנימציה תהיה מורכבת מקווים ומלבנים שצריכים לזוז - שום דבר מעבר לכך. תודה.

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  15. אהלן, אני רוצה להקטין תמונות לרזולוציה מסויימת אבל אני לא יעשה תמונה תמונה אז רציתי לדעת איך אני יכול להקטין את כולם בבת אחת? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. כל שבוע יוצא דרייבר חדש לכרטיסים של אנווידיה... ואני לא יודע מה הדרך הכי נכונה לעדכן אותם 1- למחוק דרך UNINSTALLER את הדרייברים הקיימים לעשות רסטרט להעתיק את החדשים ושוב לעשות רסטרט 2- או שפשוט אפשר להפעיל את ההתקנה של הדרייברים החדשים וזה יעשה כל מה שצריך?

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  17. איני בטוח שכאן המקום המתאים לשאלה, אך בכל אופן אשמח לדעת מה ההבדל ESET Smart Security לבין NOD32 Antivirus? האם הראשון כולל את השני, או שיש שוני מהותי ביניהם?

18. אני מדבר על האנטי ווירוס מי יותר טוב ?? מה יש ב pro שאין ברגיל?

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ^^^ השאלה בכותרת... בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by yonit,

השאלה מתייחסת כמובן לגבי התוסף חוסם הפרסומות של כרום. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. Started by coorva,

במה עדיפה CCleaner על disk clean up המובנה ב- windows xp?

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  22. Started by רוני1,

תודה רבה ..

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Vatos-Locos,

שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. הכותרת אומרת הכל .....

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  25. Started by ryu,

מה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים