עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by esaly,

היי! רציתי לבקש את המלצתכם בנושא הVMWARE והאם תוכלו להמליץ על ספר או מדריך במטרה ללמוד את התוכנה. המון תודה לעוזרים מראש!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by cateye,

שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מדריך לאקסס 2007 בעברית אבל אני לא מצליח למצוא אחד מתאים. אם מישהו מכיר בבקשה בבקשה תעזרו לי. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by 114508534,

למישהו יש , יכול להסביר לי , להביא קישור משהו תודה

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by dd7,

אני חדש בנושא האם קיים מדריך בעברית?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by אלעד6,

למישהו יש מדריך להכנת להבות בפוטושופ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by The Man123,

כבר הרבה מאוד זמן אני מחפש מדריך להורדה דרך מירק אבל אנטי לא מוצא שום מדריך נורמלי אז אם מישהו יכול בבקשה למצוא לי מדריך טוב בשביל מירק אני ממש יודה לו זה ממש יעזור לי אבל אני רוצה שתגידו לי על איזה גירסה הוכנה המדריך שהבאתם לי כי מלא פעמים מצאתי מדריך אבל אני לא יודע לאיזה גירסה ולכן הוא לא מתאים לי כי הגירסה שלי שונה. אזבבקשה עתזרו לי ותביאו לי אני הגירסה והמדריך להורדה דרכה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום אני כל הזמן רואה את החתימות ולא מבין אין לעשות פעם עשו לי חתימה אבל מחקתי אותה בטעות ואני לא יודע אין להכין האם יש מדריך שעומר איך להכין אותם ואיזה תוכנה צריך אבל לא משהו מסובך משהו קל בשביל לעשות חתימה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום אני צריך מדריך להכנת חתימות דרך התוכנה PHOTOSHOP CS4 אבל אם יש תוכנה אחרת שמכינים בה חתימות תוכלו לרשום לי את השם שלה ואני יוריד אותה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  9. שלום, יש לי בעיה במחשב, הקול והוידאו לא מסונכרנים אצלי כמעט אף פעם, ניסיתי גם להתקין את חבילת הקודקים של k-lite וניסיתי גם את חבילות אחרות. ניסיתי לאפס הגדרות בקודקים, גם לא עבד... אם אני מנסה להריץ את הסרטים דרך VLC זה עובד (מכיוןן שהוא משתמש בקודקים משלו), אבל בכל נגן אחר זה לא... הבעיה שאני רוצה להמיר סרטים לאייפוד שלי, ושזה יוצא לא מסונכרן שם... למישהו יש רעיון? עריכה - הבעיה היא כנראה או בffdshow או בAC3filter. בדקתי בGSPOT איזה קודקים בשימוש בסרט שלא עבד טוב

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. לאחרונה נדמה שהרשת התמלאה בפרסומות מזן חדש, שלא נחסמות ע"י חוסמי הפופ אפ הרגילים. מדובר בטקסט עם קו תחתי כפול, שכאשר העכבר עובר מעליו, עולה פרסומת. מדריך זה מראה איך להיפטר מהפרסומות האלו אחת ולתמיד! http://hofshi.blogspot.com/2007/10/blog-post.html

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  11. Started by Pure-Gold,

הכנתי מדריך וידיאו קצר המראה כיצד ליצור אייקון קריסטלי בעזרת פוטושופ. http://www.metacafe.com/watch/310304/Create%20Cool%20Crystal%20Icon/ צפו, תלמדו, תהנו ואם אהבתם תדרגו

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  12. למי שמעוניין לשדרג לפיירפוקס 3 אך לא עושה זאת ביגלל שהוא יודע/מפחד שההרחבות שלו לא יעבדו בפיירפוקס החדש, הנה דרך לגרום להרחבות לעבוד, גם אם המפתח שלהם עדיין לא התאים אותם לפיירפוקס 3. שלב 1: אחרי שמתקינים פיירפוקס 3, הוא יגיד שהרחבות האלה והאלה לא מתאימות לפיירפוקס 3 וישאל אם לחפש להם אפדייטים אם תגידו שכן הוא יחפש ויכול להיות שהוא ימצא עדכון שכבר מתאים את ההרחבות שלך לפיירפוקס 3 ואז אתה פטור מלהמשיך לשאר השלבים, ותתחדש על הדפדפן החדש אם הוא לא ימצא או שתבחר אל תחפש עדכונים פיירפוקס יעלה כרגיל, רק ההרחבות הלא תואמות יהיו במצב כבוי. שלב 2: התקן את ההרחבה Nightly Tester Tools 1.3 מכאן https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/6543. ותעשו ריסטרט לדפדפן. שלב 3: …

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by hofshi,

בעקבות שאלות חוזרות מחברים, החלטתי לכתוב מדריך למשתמש המתחיל בפיירפוקס. המדריך מתאר את תהליך ההתקנה ואת השימוש בדפדפן. הוא מכיל גם המלצות להרחבות הכי שימושיות לדעתי. אשמח להערותיכם. האם חסר משהו שכדאי להוסיף? תודה, רן המדריך: http://hofshi.blogspot.com/2007/07/blog-post_17.html

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  14. המדריך על אחריות המשתמשים בלבד! איתי:"שלום גל" גל:"שלום לך ידידי" איתי:"יוו, גל, המחשב שלי איטי רצח!!!" גל:"אל תדאג", כרגע אני מכין מדריך לניקוי המחשב." איתי:"ומה זה יעשה למחשב שלי?" גל:"המחשב יהיה נקי ממרגלים שמקפיצים פרסומות בדפדפן, "שנלווים לכל תוכניות הזיכרון שפועלות ברקע", "שלוקחות זיכרון", "וגונבות מידע". "כמו כן המחשב יהיה נקי מקבצים זמניים,עוגיות,היסטוריה,בעיות ברישום וכו'" איתי:"תודה גל", "עוד כמה זמן המדריך יהיה מוכן?" גל:"לך למטה מטומטם!", כבר סיימתי להכין אותו!" מוכן? יאללה בוא נתחיל ... אז נכון שיש תוכנות שמפריעות לכם ברקע(מרגלים)?, נכון שהם נדחפים,מעצבנים ועלוקות! יש לכך פיתרון. זוכרים במדריך הקודם שהשתמשתי בתוכנה microsoft antispyware? ב…

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום אני רוצה להתחיל לעצב חתימות ועכשיו אני יודע שיש כל מיני עיצובים כאלה שדורשים עבודה אם ניק(אם לא קוראים לזה ככה אז תתקנו אותי בשם ) ורציתי לדעת איך עובדים אם הדבר הזה בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by nimrods,

שלום לכולם.! צריך את התוכנה שלאריך את אווי של האייסיקיו אפחתי את כול גוגל ולא מצאתי תודה לעוזרים..!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by StorM FighteR,

מחפש מדריך לפוטושופ 8 שיהיה בעברית שילמד אותי לעשות דברים כי אני מתחיל שם.. ואני לא מבין מי נגד מי שם תודה

• 3 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by opt,

אפשר להוריד מדריך [חינם] לגירסה האחרונה של פוטושופ בעברית מהאתר www. itsuvgraphi.com

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by mci10mat,

אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. Started by limi1,

אני צריך הסבר איך לצרוב על דיסק של 900 MB בתוכנה נרו 6. ואני לא יודע אם זה קשור לפורום תוכנות אבל בExplorer פתאום בכל האתרים אני רואה כתב ענק והרבה מעל הנורמל. מה יכולה להיות הבעיה???

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by hofshi,

מערכת ההפעלה מאפשרת לנו לבצע פעולות רבות בצורה מהירה יותר על ידי שימוש בקיצורי מקלדת. מדריך זה מרכז בתוכו את מרבית קיצורי המקלדת השימושיים. המדריך לקיצורי מקלדת שימושיים

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. אני לא יכול לפרסם את המדריך במערכת הזו, כי זה קוד HTML. להורדת המדריך כנס: www.galgul.vez.co.il ממש טיפה למטה יש את המדריך. (אה והפורומים שם זה רק לתמיכה-לא שנכנסים לשם במיוחד). תהנו !

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by hofshi,

נמאס לכם מהכותרת הקבועה של Internet Explorer , ואתם רוצים להחליף אותה במשהו יותר מקורי? מדריך זה מראה איך לעשות זאת בשלושה שלבים פשוטים: http://hofshi.blogspot.com/2007/09/internet-explorer.html

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by hofshi,

לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by xgamer,

שלום לכולכם התחלתי להתעניין בתלת מימד ואמרו לי שהתוכנה הזו טובה מאוד הייתי מאוד רוצה מדריכים עלייה כמו הכרת התפריטים יצרית כל מני דברים וכד' אם תוכלו לתת לי בבקשה מדריכים בעברית אם לא אז אסתפק באנגלית אבל שיהיו תמונות תודה לכם על העזרה

• 0 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים